Pias fantastiske deepthroat

SPAR MANGE PENGE

Hun tog pikhovedet i munden og med et godt solidt greb om røven pressede hun mig fremad i et langt ryk. Langsomt og centimeter for centimeter forsvandt min pik ned i halsen…

Dette er en sand historie, som jeg længe har tænkt på bare må komme ud. For en del år siden kom jeg meget i min farmors sommerhus, der lå i nærheden af Smidstrup, ikke langt fra Gilleleje. Min farmor kunne ikke klare alt det praktiske med at holde huset længere, og jeg havde lovet at male huset, ordne tagrenderne og haven for hende. Til gengæld fik jeg så stort set lov til at låne huset når det passede mig. En sommer i slutningen af 90´erne var vejret fantastisk og jeg boede der i næsten to måneder.

Det blev til mange timer i haven, med at slikke sol, træne med vægte og så mine bøger fra jurastudiet. Jeg var 29 år og ca. halvt igennem studiet, og hvis jeg selv skal sige det, så har jeg aldrig set bedre ud. Solbrun, lyst og lækkert hår, 188cm høj, trænet og med vaskebræt på maven, hvis jeg spændte mullerne lidt.

En dag kom der så lige pludselig besøg hos naboen, der var et pænt ældre ægtepar. Det var en kvinde midt i fyrrerne med mørkt, langt hår og et par meget store og fyldige bryster i en stram top. Hun var ikke så høj, omkring 165cm, men havde en fantastisk rund og æggende numse skruet ned i et par afklippede jeans, der nu som shorts fremhævede den gode røv. Naboen begyndte at pakke bilen, og jeg kunne høre at de sagde farvel til Pia, som hun åbenbart hed. Ude i indkørslen kunne jeg høre en masse instruktioner om huset, hvordan man tændte for vandet og fik gang i brændeovnen mv. De sagde farvel til Pia og kørte af sted.

Det var først på aftenen, da det bankede på døren. Jeg stod i poloshirt og shorts og lavede mad med terrassedøren åben. "Kom bare ind" råbte jeg, mens jeg stod med fingrene i frikadellefars. Ind kom Pia, stadig iført de stramme shorts, og en meget nedringet lilla top, der holdt på et par bryster i mindst størrelse 85 F. De var Kæmpestore med store, faste og runde med strittende vorter, der pirrende aftegnede det spinkle stof gennem en sort BH. Jeg måtte virkelig koncentrere mig for ikke at nedstirre hendes bryster.

– "Hej, jeg hedder Peter, og øh… velkommen" fik jeg fremstammet.

– "Hejsa, jeg hedder Pia. Jeg har lånt sommerhuset i to uger og Inga og Poul. de er rejst på ferie i Sverige" sagde hun med en sød men lidt trist stemme. Hun virkede faktisk lidt sørgmodig. Jeg stod bare der med hænderne i farsen og kiggede, men fik så åndsnærvær nok til at frigøre dem fra farsen og skylle dem under hanen. Jeg gav pænt hånden – og hun smilede for første gang.

– "Jeg ville bare høre dig om ikke du kunne hjælpe mig med at tænde op i brændeovnen. Det er så hyggeligt, og så kan det også blive lidt køligt om aftenen" sagde hun.

– "Jo, selvfølgelig da" svarede jeg prompte. "Skal det være lige nu – eller kan det vente til efter middagen?".

– "Det kan da godt vente" sagde hun, og gjorde omkring på vej ud af døren.

– "Vent lige" fik jeg fremstammet, " Vil du ikke spise med?".

– "Jo tak" svarede hun og fik et sødt men også lidt frækt smil på læben.

SEX I DAG?

Jeg lavede maden færdig, og vi sad længe og hyggede og sludrede i køkkenet. Hun var meget ligetil og nem at snakke med. Der røg hurtigt en flaske rødvin og jeg trak nr. to op samtidig med at jeg tændte stearinlys og fik tændt op i brændeovnen. Så kunne jeg også vise de gængse optændingstriks til Pia. Vi satte os i min farmors sofa, der kun lige havde plads til to.

– "Må jeg spørge om du bare holder ferie her helt alene" sagde jeg og kiggede hende intenst i øjnene.

– "Jeg er gået fra min mand, og han er derhjemme i huset. Det har kørt af helvede til i lang tid og da jeg så fandt ud af at han havde en affære, så blev det for meget for mig. Jeg forlod ham og mine venner lånte mig sommerhuset" sagde hun meget direkte og virkede afklaret med situationen. "Vi havde ikke sex i et det sidste halve år, og så har han bare holdt mig bare for nar" kom det fra hende.

– "Ja, det kan jeg jo slet ikke forstå, så dejlig som du ser ud og så sød, som du er" fik jeg sagt med blikket limet til hendes øjne og kæmpebrysterne.

– "Hvor er du altså sød, Peter!! – og du er altså også bare en lækker og hot fyr" Smilede hun med en varm glød i de kønne grønlige øjne, der kiggede dybt ind i mine. Varmen steg op i hovedet og jeg kunne mærke, at jeg fik et ordentligt jern på.

– ”Men du har vel allerede en kæreste?… ellers var jeg i hvert fald sprunget på dig” sagde hun og fastholdt mit blik.

– ”Nej der er ingen!” sagde jeg og lænede mig ind over hende og kyssede hende. Første kys var lidt forsigtigt, men så blev det hurtigt til en rigtig våd og hed snærver med tungen. Jeg fik gramset og æltet hendes store bryster så hun sukkede og stønnede saligt. Hun trak toppen af og de to store kloder blev nu kun holdt tilbage af den sorte BH, der synes alt for lille til disse kæmpe patter. Min pik var nu stenhård og bankede mod shortsene så der stod en ordentlig bule ud i det stramme stof. Hendes øjne så bulen og hun lyste op med et smil.

– "Halløjsa Peter! Nu MÅ vi altså slippe den pik fri så jeg kan se og smage på dig!" sagde hun helt lige ud med en hæs og tung stemme. Jeg havde den ene hånd mellem hendes lår, og den anden æltede løs på et bryst, der var på vej ud af BH´en. Jeg fik knappet den op og ud kom to helt fantastisk dejlige og kæmpestore bryster. De var runde, lidt dråbeformede og med et par store mørkebrune vorter, der strittede lige ind i ansigtet på mig. Jeg gramsede æltede løs med begge hænder og pattede løs på vorterne som en glad lille dreng, mens Pia stønnede og gned underlivet op og ned af mit knæ.

Jeg rejste mig op med front mod hende og shortsene blev hurtigt trukket ned over røven og pikken kom svingede frem i fuldt flor og ramte hende lige på hagen. Alle mine 22 cm stod flot og rank lige ud for hendes ansigt med en lille dråbe præsperm, der fugtede hovedet.

– ”Wow – sikke en flot og stor pik, du har Peter!!” sagde hun med julelys i øjnene mens pikhovedet forsvandt ind i hendes mund. Hun sukkede og smaskede mens hun suttede løs på pikken. Hun var rigtig god og sugede pikken ind i munden mens hun kørte op og ned af skaftet med den ene hånd. Pia lavede små stønnelyde mens hun suttede og tog pikken ud af munden, for så at lade tungen spille rundt om hovedet og lade mig se den glide ind i munden igen, mens hendes liderlige blik fastholdt mit.

– ”Hold nu kæft en lækker pik” sagde hun med en dyb liderlig stemme og tog en ordentlig slurk af vandglasset. Hun spidsede munde og samlede en blanding af vand og spyt som hun langsomt lod sive ned over pikken, mens hun fastholdt sit greb med den ene hånd. Det så vildt frækt ud! Da pikken var våd af spyt og savl i hele sin længde, tog hun pikhovedet i munden og med et godt solidt greb om røven pressede hun mig fremad i et langt ryk. Langsomt og centimeter for centimeter forsvandt min pik ned i halsen på Pia, til hendes næse ramte roden og jeg ikke kunne se andet end hendes næsespids mod min mave. Jeg mærkede hendes hals stramme om pikhovedet og massere det i små krampagtige bevægelser, mens hun kørte munden op og ned over pikken, hele vejen ud og ind. Det var ægte og komplet deepthroat.

”Fuck, hvor er det lækkert! Jeg har aldrig oplevet det her før. Du er den bedste” kom det ud af mig.

Pia kom med små slupre og gurgle lyde, og trak ind i mellem pikken helt ud af munden for at slikke den ned af skaftet, mens lange tråde af spyt og savl hang ned af pikken og ud af munden på hende. 

Jeg var bange for at hendes fantastiske deepthroat ville få mig til at komme for hurtigt, og trak hende op i sofaen mens jeg skød hofterne bagud.  Jeg tog fat om hendes trusser og flåede dem af, så en lækker, glat og våd fisse kom til syne. Hun blev presset tilbage i sofaen da jeg lagde min vægt ind over hende og hurtigt søgte ned mod fissen. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og begyndte at give hende fingeren. Hun vred og snog sig på ryggen i sofaen, mens hun tog hårdt fat om min nakke og kørte mit ansigt rundt i hendes lækre våde fisse. Efter kort tid stønnede hun hurtigere og hurtigere for til sidst at komme i et hyl af en orgasme så hele hendes krop sitrede og dirrede. Hun var helt i ekstase.

-”Det er den bedste orgasme jeg har fået i meget lang tid, Peter”. Hun var helt svedig og havde et næsten vildt blik i de tændte øjne.

-”Nu skal jeg altså mærke dig store pik i min mis”. Hun tog fat om pikken med underhåndsgreb og kørte hånden frem og tilbage mens hun legede lidt med tungen på pikhovedet. Så tog hun igen fat om røven på mig og pressede pikken helt ned halsen. Så gav hun mig deepthroat igen i fem – seks lange hug, inden hun tog pikken ud af munden og førte den ned til hendes drivvåde fisse.  

Jeg kneppede hende forfra, først langsomt og satte så tempoet op, mens hun vred og snog sig. Jeg fik vendt hende rundt og begyndte at kneppe hende bagfra, hvor jeg rigtigt kunne tage fat om de runde hofter og de store bryster, der hidsigt og klaskende gyngede frem og tilbage. Pia hylede igen en orgasme ud i stuen, og jeg kunne mærke hende fisse krampe omkring pikken. Det var mere end jeg kunne holde til og jeg begyndte at stønne mere og hurtigere i forvisning om at jeg skulle sperme inde i hende. Pia kunne mærke at jeg var tæt på at komme, og resolut vendte hun sig rundt og tog fat om pikken, og styrede den direkte mod munden.

-”Jeg vil smage dig, jeg vil have det i munden  – og i ansigtet!” sagde hun liderligt og krævende, mens hun spillede pikken af på sin tunge, mens jeg stadig stod på knæ i sofaen. Og så kom jeg.  Sjældent har jeg oplevet så stor en orgasme. Jeg brølede som en tyr ud i hele stuen, mens fire – fem store og lange spermsprøjt skød ud af pikken. De første to sprøjt ramte Pia i den åbne mund, der hurtigt blev fyldt op, og de sidste tre sprøjt kørte hun ud over ansigtet. Der hang sperm på begge hendes kinder og en stribe gik fra hagen op til panden, mens hun langsomt lod spermen i munden sive ud af den ene mundvig og ned på hendes kæmpepatter. Hun var så fræk at se på.

Pia tog et bad og jeg lå bare på sofaen og var helt færdig og tilfreds. Da hun kom ud fra badet smilede hun og sagde at hun da hellere måtte sove her, for vi havde jo ikke tændt op ovre i hendes hus. Næste morgen fik vi et fantastisk morgenknald, og i løbet af de uger hun var her havde vi stort set sex hver dag.

porno med danske piger