Kom tilfældigvis forbi

SPAR MANGE PENGE

Min tunge glider fra fissen ned og cirkler blidt omkring dit bagerste hul og priker pirrende midt i stjernen inden jeg igen slikker din hårde klitoris, stadig med to fingre kørende ind…

Jeg kommer ind til dig og overrasker dig mens du ligger og onanerer. Du tror du er alene og ligger helt nøgen på din seng oven på dynen med balderne helt ud på kanten af sengen. Jeg står lidt og nyder det og min pik rejser sig hurtigt ved synet af dine bryster der bevæger sig let ude af takt med din krop, dine vidt spredte, bøjede ben og mellem dine fyldige lår dildoen der lystig kører ind og ud af din glinsende fisse. Jeg nyder at se dig komme i en let rystende orgasme mens du hvisker, "Åh, Anders".

SEX I DAG?

Du bliver lidt forskrækket da jeg siddende mellem dine ben tager dildoen fra dig. "Hvor længe har du været der?" spørger du. "Længe nok!" svarer jeg og løfter dine ben op på min skuldre og slikker dig bag dine knæ og lade tungen glide op af din baglår til kanten af dine baller som jeg napper let i. Du lægger hovedet ned igen; "Åh Anders, du ved lige hvad jeg har brug for!" Så glider min tunge op til din dejlige fisse for at slikke dine dejlig våde glatte skamlæber og sutte din klitoris mens min ene hånd rækker op og ælter dine dejlige bryster, mens min anden kører først en så to fingre rundt i din våde kusse. Min tunge glider fra fissen ned og cirkler blidt omkring dit bagerste hul og pirker pirrende midt i stjernen inden jeg igen slikker din hårde klitoris, stadig med to fingre kørende ind og ud i din kusse og malker din fissesafter ud som jeg stønnende lapper i mig. Jeg elsker dine søde og salte safter.

Jeg bliver ved med at slikke dig til du rystende og stønnede hviske-skrige at du kommer. Jeg lægger mig op til dig og vi ruller rundt så du kommer øverst. Du sidder ret op og glider ned over min hårde pik og din våde, stramme kusse sluger den helt, hvorefter du med lukkede øjne langsomt kører op og ned mens jeg ælter dine bryster og nusser din klitoris der stritter frem mellem dine skamlæber. Du bevæger dig hurtigere op og ned på min hårde pik. Jeg hiver dig ned så jeg kan slikke og sutte på dine brystvorter mens jeg krammer dine fyldige baller og lader en finger, våd af din fissesafter, cirkle omkring dit stramme numsehul. Du stønner højt og skyder din røv bagud så min finger smutter ind og du skriger igen hæst "Jeg kommer!" og jeg mærker din stramme kusse og strammere numsehul klemmer min pik og min finger fast mens du lader orgasmen rulle igennem dig så dine bryster og baller vibrere.

Du kigger mig i øjnene og siger "Hvor er du fræk!" mens du langsomt glider frem og tilbage, men du gnubber din klitoris mod mine kønshår, stadig med min stive pik helt oppe i din tilfredse fisse. Jeg har onaneret flere gange i løbet af dagen til dine frække noveller og en lydoptagelse af dig der stønnede kommer, så jeg er ikke kommet endnu selvom du har prøvet at malke den godt og grundigt med din stramme, glatte, våd kusse. Jeg sutter på din bryster mens du bliver ved med at køre din klitoris i cirkler på mig og min pik kører rundt i din fisse. Dine øjne lukker og du ryster i endnu en orgasme.

Du falder ned ved siden af mig og jeg sætter mig på knæ bag dig og lader mig tunge glide fra din lænd ned til dine balder som jeg spreder og slikker hele vejen ned i mellem. Du løfter din numse op og spinder som en kat da min pik igen glider ind i din kusse. Jeg støder til og klasker mod dine balder og lår, trækker mig næsten ud og støder til igen og igen og knepper dig så dybt jeg kan. Jeg nyder lyden af dig der stønner højere og højere "Åhhh, ja Aaaaanders!" og synet af min stive pik der glider ind og ud af din glinsende fisse. Safterne løber ned af dine lår og jeg tager så meget jeg kan på fingerne og slikker det i mig. Det gør mig endnu med liderlig og jeg sætter tempoet op samtidig med du støder imod. Vi bliver ved til jeg kan mærke din kusse trækker sig samme og vi begge to snart kommer.

Du lægger dig ned så jeg svupper ud af dig som prop af en flaske. Du ruller rundt og siger "Kom ud over mine bryster!" Jeg sætter mig overskrævs over din mave og med den ene hånd gnider jeg på min fedtede pik og den anden rækker jeg ned til din klitoris som jeg også gnubber. Du kigger mig op i øjnene med et tåget liderligt blik og siger "Kom for mig! Giv mig din varme sperm ud over mine bryster!" Nu kommer jeg! Flere sprøjt af min varme tykke sperm vælter ud over dine bryster og du gnider det rundt så du glinser og slikker dine fingre. Jeg lægger mig ned ved siden af dig stadig med en finger der leger med din klitoris. Jeg tungekysser dig og du ryster stille endnu en orgasme ud. "Hvornår kan du igen?", spørger du, "Du skal også tage mig rigtigt bagi inden du smutter." "Kæreste Line, der er ikke noget jeg hellere vil… om lidt!"

porno med danske piger