Da ikke mens der er gæster del.2

SPAR MANGE PENGE

Du får fat om min stive pik og spiller den af imens du trækker den hen imod dit skød. Med min frie hånd får jeg trukket din G-streng til side og kan mærke din varme fisse…

SEX I DAG?

Efter en lang aften og nat er de sidste gæster på vej ud af døren. Det har heldigvis været muligt at få vasket op og ryddet det meste op inden de sidste forsvandt. Så nu er der ikke så meget igen. Vi får sagt farvel til den sidste og du når lige at få lukket døren inden jeg kaster mig over dig. Jeg skubber dig op af døren og kysser dig dybt. Du svarer først lidt forsigtigt, men gnisten bliver hurtigt tændt og din tunge får travlt med at lege med min tunge. Der går ikke længe før du har trukket min trøje af og lader dine hænder vandre rundt på min overkrop. Jeg får åbnet din BH under din kjole og lirker den af dig. Kort efter dit bryst har forladt BH’ens greb, tager jeg over og holder dit bløde bryst i min hånd. Jeg ælter det og mærker brystvorten vokse og blive hård imod min håndflade. Dine hænder arbejder sig ned af min ryg og under min buksekant. Du tager et godt greb i mine balder og jeg besvarer ved at trække dine strømpebukser ned og tage klemme din ene balde. Jeg løfter dit ene ben op og trækker det lidt ud til siden og presser mit underliv imod dit. Du bliver presset helt op af døren og er heldigvis smidig, så du, med min hjælp, kan holde benet oppe. Du griber hårdere fat om min balder og presser mig ind mod dig. Du bevæger dit underliv op og ned, så bulen i mine bukser gnider mod din fisse. Dine hænder bevæger sig fra mine balder rundt omkring mine hofter og begynder at åbne mine bukser. Det tager lidt tid for dig at få åbnet knappen, og jeg kan fornemme, at du ikke har meget tålmodighed. Du får efter megen besvær åbnet mine bukser og tøver ikke med også at trække mine underbukser af. Du får fat om min stive pik og spiller den af imens du trækker den hen imod dit skød. Med min frie hånd får jeg trukket din G-streng til side og kan mærke din varme fisse mod mit glinsende pikhoved. Du er desværre ikke høj nok, så jeg kan ikke rigtig få presset mig op i din stramme skede. Så du tager fat med begge hænder om min nakke og svinger benene rundt om min hofte og låser dem.
Jeg får dirigeret min pik op mellem dine skamlæber og du synker langsomt ned over den. Du ligger hovedet på mine skuldre og sukker dybt idet min tykke pik glider langt op i dig. Jeg trækker mig langsomt ud af dig og mærker hver centimeter af din skede imod min pik. Jeg registrerer dine bløde skamlæber, som til sidst glider ned af kanten af mit pikhoved inden jeg støder i bund igen. Du sukker dybt hver gang jeg støder i bund og samtidig skubber dig ind i døren. Jeg knepper dig sådan, langsomt ud med hårde dybe stød, imens vores tunger og læber forsøger at få overtaget over den andens. 
Jeg drejer mig væk fra døren og du svinger med, hængende i dine arme. I strakte arme hænger du med dine ben klemt hårdt fat omkring min hofte. Jeg tager fat om din hofte og knepper dig i et hurtigere tempo nu. Du kigger mig intenst i øjnene imens min pik dunker op i din fisse. Dine safter begynder langsomt at løbe ned af skaftet på min pik og samtidig bidrager de til en høj klaskelyd for hvert stød. Blandet sammen med dine tiltagende høje støn kan naboen umuligt tage fejl af hvad vi laver. Du læner hovedet tilbage så du blotter din slanke hals og samtidig svajer lidt mere i lænden. Vinklen på din skede ændres, så min pik nu gnider sig mod skedevæggen op mod din mave. ”Stop” udbryder du imens min pik banker ind og ud af din sjaskvåde fisse. Jeg stopper med min pik gemt dybt oppe i dig. Jeg kan mærke at du spænder i dine benmuskler og dit underliv begynder at løfte sig op og ned langs min mave. Min pik vipper med op og ned og bliver kørt rundt langt oppe i din fisse. Det tager lidt tid før du finder en rytme, men så bliver du også målrettet. Du presser dit underliv hårdt imod mig og får min pik så langt op som muligt. Herefter laver du en malende bevægelse, hvor du kører underlivet op mod min mave. Derefter ned igen og underlivet lidt tilbage og så helt frem. Du laver disse små cirkler, som bliver mindre og mindre kontrollerede i takt med at du nærmer dig din orgasme. Dine ben begynder også at ryste mere nu og du trækker dig nu op så dit hoved hviler på mine skuldre. ”Knep mig, indtil jeg kommer” stønner du i mit øre. Jeg løfter dig hen til døren igen, og bruger den til at holde dig oppe. Med et fast tag om dine balder holder jeg dig oppe imens min pik pumper ud og ind af din fisse. Du giver nærmest slip, og hænger stønnende på mine skuldre og tager imod. Du suger dig fast i min hals og klemmer dine ben hårdt fat om mine hofter idet du kommer. Langsomt trækker jeg min pik ud af din sjaskvåde fisse imens du stadig klamrer dig fast til mig. 
Jeg slipper dig langsomt og du sætter usikkert den ene fod på jorden. Du skal lige finde balancen da du kommer ned og stå igen og virker i det hele taget lidt groggy. ”Jeg skal altså lige ud og tisse” siger du og vralter ud på toilettet. Jeg følger din krop, og især din røv, med øjnene. Din kjole fik vi ikke engang taget af, men den dækker heldigvis ikke hele din røv. Jeg hører du trækker ud og da du åbner døren møder jeg dig i døråbningen. Du smiler til mig og giver mig et kys. Jeg besvarer kysset og skubber dig med ud på toilettet. Jeg kysser dig ned af halsen og rundt på nakken. Jeg vender dig om og lader mine hænder køre ned af din ryg til dine balder. Du presser drillende røven imod mig og jeg spreder dine dejlige balder. Med spidsen af mine fingre kan jeg mærke dine våde safter. Hurtigt får jeg vippet min pik ind mellem dine balder og trænger op i dig. Du læner dig ind over vasken og mærker min pik forsvinde op i dig. Du kan se i spejlet hvordan jeg dyrisk knepper dig bagfra. I lange dybe stød bliver hele din fisse fyldt op med pik. En djævel farer op i dig. ”Knep min beskidte fisse” stønner du imens du har fundet din klit med dine fingre. Du leger erfarent med dig selv imens du bliver taget hårdt bagfra. ”Tag mig som den luder jeg er” stønner du. Du registrerer at min pik udvider sig ”Ja kom op i mig! Ja JAA!” råber du imens jeg knepper dig hurtigt, det sidste jeg kan. Jeg maser min pik dybt op i dig idet min pik sprøjter en kæmpe ladning af sted oppe i dit indre. Du leger hårdt med din klit og råber endnu en orgasme ud idet min sæd sprøjter op i dig.

porno med danske piger