I bussen del.3 – Fyren fra bussen

SPAR MANGE PENGE

Hans hænder fandt hurtigt mine bryster og mit skridt, og han gned sin stive pik mod min røv mens han pressede to fingre op i mig. Jeg stønnede blidt og vred mig…

Da vi var færdige på toilettet gik vi begge tilbage til hver vores bord. Mine veninder og jeg spiste hurtigt, for vi vidste vi skulle nå hjem og gøre os klar til at være på natklubben kl. 8. Ladies night betød gratis indgang og 2 gratis drinks for piger der kom inden kl. 9. Vi tog alle hjem til mig og hjalp hinanden med makeup og hår, og jeg lånte min veninde en top. Da jeg kom ud fra badet brokkede de andre piger sig over at jeg havde været der for længe: Jeg havde brugt god tid på at barbere mig grundigt, og havde ikke kunnet lade være med at lege lidt med bruseren også. Hvis de bare vidste hvad det var jeg gjorde mig klar til ville de have forstået, men jeg nød min lille hemmelighed og smilede bare undskyldende til dem. 

Vi var indenfor på Karel omkring halv ni og vi drak vores gratis drinks ude på ryge-terrassen. Jeg vidste godt det var lige lovlig tidligt, men jeg kunne ikke lade være med at sidde og kigge mig søgende omkring. Kunne slet ikke vente med at se ham. Glædede mig enormt til at se hans ansigt når han indså jeg stadig ikke havde taget trusser på. Det blik han havde sendt mig tidligere på dagen, da han indså at det var mine trusser jeg havde ladet glide ned af ryggen på ham, var så komisk at jeg næsten ikke kunne holde mig fra at bryde sammen i grin.

”Hvad er det du kigger sådan efter?!” Spurgte en af mine veninder pludselig og hev mig ud af mine tanker, men før jeg nåede at svare brød en anden ind: ”Hun er på mandejagt er hun. Jeg kan se det på hende!” Grinede hun og sendte mig et sigende blik, og jeg smilede genert og slog øjnene ned. ”Nå, men hvis det er mænd du vil have må vi da vidst nok hellere komme ind på dansegulvet og vise dem hvad vi har at byde på!” Sagde den første og greb min hånd. Vi drak hurtigt ud og næsten løb ind på dansegulvet hvor vi snart blev omringet. Vi dansede og grinede og vred os forførende op af hinanden, og mangen en fyr så sit snit til at snige sig ind mellem os i håbet om at vi ville gøre det samme ved dem. Det gjorde vi dog ikke.

Jeg stod og dansede lidt halvhjertet med en fyr da jeg pludselig blev grebet bagfra. En hånd landede over min mund mens en anden greb mig hårdt om hoften og hev mig baglæns. Jeg skreg af overraskelse og frygt, men så genkendte jeg pludselig grebet og følelsen af hans bryst mod min ryg. Jeg smilede lykkeligt og gned min numse mod hans skridt til goddag. Fyren jeg havde danset med trådte frem og skulle lige til at gøre noget, men jeg stoppede ham med en hånd på hans bryst mens jeg viftede ham væk med den anden: Det her skulle han slet ikke blande sig i.

Jeg vendte mig om og kastede armene om halsen på min overfaldsmand. Han smilede frækt da jeg førte hans ene hånd ned på min røv, og han gengældte mit blik og fulgte villigt med mine bevægelser, da jeg begyndte at vugge mine hofter op ad ham. Han dansede lige så godt som han kneppede, og det chok han havde givet mig havde bragt den adrenalin frem, der nu satte mit blod i kog. Shit han var lækker, og det at jeg vidste hvilken fantastisk pik der gemte sig i hans bukser, og hvor god han var til at bruge den, gjorde ham fuldkommen uimodståelig.

Jeg gned mig forførende op ad ham, sneg mig til at slikke ham på halsen, gned min røv mod hans skridt og jeg måtte grine højt og lykkeligt da jeg mærkede at han var hård igen. Det var det jeg ville have, og han vidste det og pressede udfordrende sin pik mod min røv. Jeg var allerede vildt tændt så da han klemte mine bryster og førte en hånd ned i mit skridt og op igen priste jeg mig lykkelig for at musikken var så høj at ingen kunne høre mig stønne. Mine veninder gjorde store øjne og vinkede at jeg skulle komme hen til dem, men jeg rystede blot smilende på hovedet og vendte mig mod ham igen og kyssede ham. Der var intet i verden der kunne rive mig væk fra ham nu, og jeg var bedøvende ligeglad med hvad de eller nogen anden tænkte.

SEX I DAG?

Han førte en hånd op og rundt om min hals, klemte lidt og skubbede min overkrop bagud, hvorefter han lod hånden glide langsomt ned mellem mine bryster og så endnu længere ned. Da jeg kiggede op på ham igen var hans hånd allerede mellem mine ben, og før jeg vidste af det havde han smuttet den op under min kjole og stukket en finger op i mig. Overraskelsen og den efterfølgende nydelse eksploderede i mit ansigt, og han smilte frækt og nikkede anerkendende da han mærkede min krops reaktion. Hans hånd forblev hvor den var og i et kort øjeblik fingerkneppede han mig blidt mens vi vuggede til musikken. Grinende slap han mig og suttede på sine fingre, lukkede øjnene i nydelse og slikkede dem rene. Det var dråben. Jeg havde egentlig tænkt mig at tage ham med hjem, men jeg kunne ikke vente længere. Jeg måtte have ham NU, måtte se om han var lige så god med tungen som han var med fingrene.

Jeg greb hans hånd og hev ham storsmilende gennem massen af mennesker på dansegulvet. Ude på ryge-terrassen vidste jeg at der var et hjørne hvor man ubemærket kunne snige sig over rækværket og ud i den forladte gård. Med en finger signalerede jeg til ham at han skulle være stille og bare følge med, og langsomt fik jeg gelejdet os over til hjørnet hvor jeg hurtigt hoppede over rækværket. Han grinte, kiggede sig hurtigt tilbage og fulgte så efter mig, ud i gården og hen i hjørnet bag en opgang.

Så snart han så hvor jeg førte ham hen greb han rundt om mig bagfra og bed mig i halsen mens han med kroppen pressede mig de sidste par skridt hen til muren. Hans hænder fandt hurtigt mine bryster og mit skridt, og han gned sin stive pik mod min røv mens han pressede to fingre op i mig. Jeg stønnede blidt og vred mig under hans behandling, gned mig op ad ham og vuggede mit underliv frem og tilbage mod henholdsvis hans pik og hans fingre. Med fingrene stadig inde i mig vendte han mig rundt og smilede stort til mig. Han lagde ansigtet i meget seriøse folder og holdt en finger op for min mund: ”Sshh.” sagde han kort og satte sig, igen smilende, på knæ foran mig. Åh fuck, det her var for godt til at være sandt.

Han hev min kjole op og kiggede et øjeblik på sine fingre der stadig arbejdede i min fisse. Jeg kunne mærke at mine safter begyndte at løbe ned ad mine lår i bar forventning om hans tunge, og jeg skød klynkende og bedende mit skridt frem mod ham. Han kiggede op i mine øjne mens han langsomt førte hovedet hen mod mig, og jeg bed mig i læben og klemte øjnene hårdt sammen da hans tunge endelig, lige så blidt, begyndte at lave cirkler på min klit. Hans fingre forlod mig aldrig og da han bearbejdede mig roligt og sensuelt både indeni og udenpå gik der ikke længe før jeg sprøjtede min orgasme ud over ham, og han drak mig og stønnede og nulrede mit g-punkt hårdt.

Et øjeblik sortnede det for mine øjne og mine knæ faldt sammen under mig, og det eneste jeg kunne tænke, det eneste jeg kunne hviske, var: ”Pik!” Han greb mig om halsen og skubbede mig op at stå ordentligt igen, og mens han åbnede sine bukser slængede jeg det ene ben rundt om ham. Han smilede frækt til mig og gned sin pik frem og tilbage mellem mine skamlæber, smurte den godt ind og pressede den så hele vejen op i mig i et langt, sejt stræk. Jeg kunne ikke holde det tilbage længere, men stønnede højt da jeg mærkede ham fylde mig ud, og før jeg vidste af det var hans hånd igen over min mund for at dæmpe mine lyde. Jeg elskede at han gjorde det; kvalte mine afslørende støn og holdt mig fast så han kunne gøre lige hvad han ønskede ved mig.

Han holdt mig fast mod muren mens han roligt førte pikken ind og ud af mig, bukkede knæene op og ned så han gned op ad min klit samtidig med at hans pik gled ud og ind af mig. Han fandt en rytme og holdt den, lige langsom nok til at jeg længtes efter mere og pressede ham tættere med mit ben, lige hurtig nok til at følelsen ikke fes ud men i stedet roligt og sikkert opbyggedes inde i mig, og da han stønnede og bed mig i øreflippen holdt jeg ikke til det længere og kom i en lang og sej orgasme, der blot blev forlænget af det faktum at han holdt tempoet præcist som før.

Da orgasmen endelig sivede ud af mig stod vi stille lidt og bare nød det. Han rystede næsten lige så meget som mig, og hans pik der spjættede lystigt inde i mig fortalte at han havde været tæt på. Jeg var imponeret over hans selvkontrol. Hvordan han kunne klare at stoppe så tæt på orgasme forstod jeg ikke, men jeg var yderst taknemmelig over at det ikke var slut endnu, og det at han tydeligvis nød det lige så meget som mig tændte mig endnu mere, og gav mig lyst til at gøre hans nydelse endnu større.

Jeg satte mit ben ned og skubbede ham forsigtigt lidt væk. Han kiggede uforstående på mig, men da jeg smilende satte mig på knæ foran ham forstod han, og begæret lyste ud af hans øjne. Langsomt lod jeg min tunge løbe rundt om hans pikhoved, og da jeg greb efter hans nosser og mærkede at de var glatte måtte jeg bare smage. Jeg slikkede hele vejen ned af skaftet, og så kildende rundt på hans nosser, som hurtigt trak sig sammen mens pikken spjættede over mit hoved. Han lagde hovedet tilbage og udgød et langt og tilfredst suk da jeg sugede hele pungen ind i munden, og da jeg igen fandt hans pik og forsigtigt pressede den hele vejen ned i halsen spjættede hele hans krop af liderlighed.

Hans pik var fantastisk, smagte af mig og præ-sperm og jeg blev så optaget af glæden ved at sutte, at jeg ikke indså hvor langt han var kommet før han sprøjtede et vandfald ud i min mund og hals. Nå, men hvis dette skulle være slutningen skulle det i det mindste være en god slutning, og jeg slugte og kæmpede for at få hver en dråbe med. Men han overraskede mig: Før han overhovedet var færdig hev han mig hurtigt op og vendte mig rundt, hvorefter han hårdt bankede pikken op i mig, og jeg kunne mærke på hans sammentrækninger at han tømte det sidste ud i mig.

Hans hånd fandt hurtigt min mund igen og han bankede sig op i mig med hårde, præcise stød mens han stønnede hårdt. Hans vildskab og hans nydelse og smagen af ham stadig i min mund bragte mig hurtigt til bristepunktet igen, og med tårer i øjnene skreg jeg min orgasme ud bag hans hånd mens han lystigt bandede sin nydelse ud bag mig.

Mens det sidste af orgasmen langsomt sivede ud af mig brugte han sin krop til at presse mig op ad muren så vi begge kunne støtte os til den for balance. Han kyssede blidt min hals og skulder og sendte små kildende ilinger af nydelse igennem mig. ”Fuck du er vidunderlig!” hviskede han i mit øre, og jeg smilede og lænede hovedet tilbage mod ham. Det var han også, men jeg kunne ikke sige det lige nu. ”Hvad hedder du egentlig smukke?” Grinede han til mig. ”Signe, og du?” Hviskede jeg tilbage. ”Malte.” Jeg kunne mærke at han bøjede sig lidt og rodede med noget ved sine bukser. Da han kom op igen holdt han et lille, sort stykke stof op foran mig: ”Jeg tror du tabte disse tidligere.” Sagde han, og vi brød begge to sammen i fnis og grin.

porno med danske piger