En fortælling fra en rasteplads

SPAR MANGE PENGE

Du har lagt dig ned på et tæppe i græsset… har løftet op i kjolen og ligger og leger lidt med dig selv.. Jeg står lidt og lurer på dig… ser dine finger lege med din klit…

Nu kom dagen.. vi havde aftalt at mødes på en rasteplads.. Det var lidt vildt.. det var en fantasi vi begge havde haft i lang tid.

Jeg kom til rastepladsen i god tid for lige at se stedet an.. Vejret var heldigvis med os.. høj solskin og en let brise, for lige at køle når man har brug for det..

Jeg ser nu at din bil holder ind.. Og du holder op bag mig.. Du sidder lidt og venter.. og så stiger du ud og går ind skoven/krattet som er omkring rastepladsen..

Jeg venter lidt og følger så efter.. da jeg finder dig har du fundet en plet hvor der er sol, læ og lidt fra vejen, for at vi ikke bliver afbrudt i vores lille spil..

(Fantasien er jo at vi er fremmed for hinanden..)

Du har lagt dig ned på et tæppe i græsset.. har løftet op i kjolen og ligger og leger lidt med dig selv..

Jeg står lidt og lurer på dig.. ser dine finger lege med din klit.. og hører hvordan du stønner og er lidt i din egen verden.. jeg åbner mine bukser og leger lidt med mit lem.. men jeg kommer til at træde på en kvist og det giver et sæt i dig.. Vi holder begge op med hvad vi laver.. jeg er helt stille og du tænker at det ikke var noget.. Jeg pakker mit hårde lem ind i bukserne. Du leger videre og man kan nu se at du er ved at være våd..

Jeg træder nu frem fra mit skjul og rømmer mig.. det giver et sæt i dig og du trækker kjolen ned..

Jeg smiler og sige undskyld.. men jeg kan ikke dy mig når jeg ser sådan en lækker våd og varm fisse..

Du kigger lidt forskrækket og rødmer lidt.. du ser så at der er en kæmpe bule i mine bukser og smiler lidt.. Ja siger jeg.. Tænkte at jeg kunne lege lidt med.. Er det i orden..

Du smiler heldigvis og siger ja.. jeg sætter mig ved siden af dig og begynder at nusse dine ben og inderlår, mens at jeg kysser dig lidt. Min hånd kører forsigtigt op under kjolen og pirrer dig under kjolen.. fingerspidserne der strejfer dine skamlæber og kører ned af det andet lår..

Jeg tager hånden uden på din kjole og nusser dig op af benet og op over din mave.. Kommer op til dine bryster og fingrene cirkler rundt om brysterne og bryst vorterne. Min store hånd tager et fast greb i dit bryst og din bryst vorte bliver nullet let mellem mine fingre..

SEX I DAG?

Du har imens nusset mig mellem mine ben og engang imellem taget et fast greb i mit lem som kun bliver hårdere og større ved dine berøringer..

Jeg lægger dig nu ned på ryggen og jeg kysser dig ned af halsen og skulderen og trækker ned i din kjole for at slikke dit bryst og komme ned at pirre dine bryster.. Min tungespids danser hen over din krop og dine bryster.. Jeg forsætter ned over din krop og kysser og slikker dig uden på din kjole.. jeg kommer ned til dit skød, hvor jeg kysser dine skamlæber gennem kjolen og puster let igennem kjolen.. Kysser dig videre ned af låret ned til hvor kjolen ender..

Jeg kigger på dig og smiler.. Giver dig et blink og stikker så hovedet inden under kjolen og kysser og slikker mig vej op af dit inderlår.. op til din nu ret så våde og varme fisse.. slikker og kysser let dine skamlæber for så at forsætte ned af det andet inderlår..

Men jeg vender hurtigt tilbage til dine varme skamlæber, Slikker dig let mens at mine hænder masserer dine bryster.. og mine fingerspidser pirrer brystvorterne.

Min tunge glider ind mellem skamlæberne i det jeg tager et fast greb i bysterne.. slikker og sutter din dejlige våde fisse.. lapper dine safter i mig..

Jeg slikker dig med bred tunge helt nede fra mellem kødet og op til din klit.. for så at slikke med hurtig spids tunge ned igen.. Min lange spidse tunge glider op i dig mens at der nusses og massere bryster..

Kan mærke hvordan du vrider dig når jeg rammer de rigtige steder.. og det bliver brugt til det yderste.. går fra stedet og tilbage igen for at pirre dig rigtig meget..

Jeg tager nu dit klit mellem mine læber og sutter forsigtig på den.. for så at slikke med den spidse tunge igen.. jeg har nu også taget en hånd ned for at stikke et par fingere op i dig.. først en finger.. så to fingere… de glider nemt ind i den våde fisse. Holder dem deroppe mens jeg pirrer din klit..

Jeg slikker dig nu mere intenst.. skifter mellem det blide langsomme til det hurtige og mere kontante ved at sutte hårdt på dine skamlæber og klit..

Jeg be´r dig nu om at tage kjolen af.. mens du gør det tager jeg også mit tøj af..

Da du igen ligger ned slikker jeg dig lige lidt igen.. men for så at slikke mig vej op af din krop..

Min tunge rammer nu dine stive brystvorter, mens at jeg massere dine bryster blidt..

Min hårde og stive pik rammer nu lidt din våde fisse og skamlæber.. du vrider dig lidt for at få den op i dig.. jeg trække mig lidt tilbage så du ved at jeg bestemmer.. jeg slikker og kysser videre og nu lader jeg lige mit pik hovedet inden for skamlæberne og ud igen.. forsætter på denne måde men længere ind for hver gang.. for til sidst at stikke min pik helt ind..

Vi stønner begge da vi endelig mærker varmen fra hinanden.. jeg glider langsomt frem og tilbage, men helt i bund hver gang.. Du tager et fast greb i mine baller for at få mere fart på.. du får lov til at bestemme og jeg glider hurtigere og hurtigere ind og ud af din våde fisse.. støder så helt i bund og bliver deroppe..

kysser dig inderligt og hårdt.. Trækker mig så helt ud for så at kysser mig ned af din krop, ned til dit skød.

Slikker dig nu blidt igen.. min tunge der pirrer dig mens at safterne render ud af dig.. og jeg sutter det i mig. Slikker din mere og mere hårdt og hurtigere og hurtigere.. kan mærke at du vrider dig og at orgasmerne trænger sig på..

Be´r dig nu at stille dig på alle fire.. sætter mig på knæ bag ved dig.. og du er ikke sen til at tage et fast greb om mit hårde lem.. du gnider den et par gange inden at du fører den hen til din våde og meget klare fisse.. Jeg trænger langsomt men dybt op i dig.. tager et fast greb i dine hofter og trykker dig helt ned over mit lem.. jeg nyder at mærke dig.. og du begynder at støde dit underliv frem og tilbage over mit lem… Jeg læner mig ind over dig og tager fat i dine bryster og massere dem.. vi stønner over den dejlige følelse.. og vi er nu begge klar til at komme..

Jeg tager et fast greb i dine hofter igen.. støder hårdt op i dig.. (med måde) og der kommer mere og mere tempo på. Nosserne slår mod dine skamlæber og giver det sidste til at vi kommer…

Jeg sprøjter op over din ryg, og med min hånd kan jeg mærke hvordan dine safter render ud af dig..

Jeg slikker de sidste safter i mig.. mens du sutter mit lem rent..

Så er vi jo klar til næste omgang..Vi tager vores tøj og kører til hvert sit.. til vi mødes igen… SXMF

porno med danske piger