Første gang som elskovs massør

SPAR MANGE PENGE

Kysser dig på venusbjerget og arbejder mig igen op over maven, brysterne halsen og ender i et stort kram og kysser dig på munden. Stadig med bind for øjnene…

For nogle dage siden mødte jeg en tidligere kæreste, vi talte om den gang vi kom sammen. Hun fortalte hvor meget hun savnede at få en god gang erotisk massage. Jeg kom derfor til at tænke på, første gang jeg prøvede at give erotisk massage.

Det skete for ca. 20 år siden, jeg var omkring 20 år, og du er et par år yngre.

Det er en fredag aften i januar måned
Klokken er omkring 8, du kommer snart hjem fra arbejdet.
Udenfor er det skide koldt, det sner og blæser en smule. Men indenfor i vores lille 2 værelses lejlighed, har jeg skruet lidt ekstra op for varmen, så her er det dejligt varmt.
 
I aften er det dig der skal forkæles. Jeg ved, hvor kvæstet du er, når du har haft aftenvagt.

Endelig kan jeg høre trin på gangen, nøglen bliver sat i låsen. Uha… jeg glæder mig allerede.

I din sorte frakke, kommer du ind i entréen, det brede bælte er spændt, så man sagtens kan se dine dejlige former. Dit hår omkranser smukt dit kønne ansigt, du er bare så vidunderlig.
Du kigger på mig jeg har kun boksershorts på og ellers bar overkrop, du gir mig lige et ’mmhh..’ og nikker frækt.
Jeg hjælper dig af med frakken, og hænger den op. Endnu en gang tager jeg mig selv i at kigge på din skønne numse i de stramme cowboybukser. Jeg giver dig et lille klask på ballen, og du kysser mig flygtigt på munden.
Mens du tager halstørklædet af, stiller jeg mig bag dig, og presser min halv stive pik mod din frække numse.
Begge mine hænder ryger ind under din t-shirt, du har ingen brystholder på, jeg tager dig forsigtigt på brysterne. Brystvorterne er lidt kolde og helt hårde, jeg varmer dem forsigtigt i hænderne.
Du udstøder et tilfredst ’mmhh…’, da jeg kysser dig i nakken og visker: ”Velkommen hjem.”
Jeg kører min hånd ned under brysterne, løfter lidt op i dem for ligesom at veje dem. En god håndfuld der ligger tungt i hænderne. Jeg udstøder et bekræftende suk, imens mine fingre stille masserer dem, de er så dejlig bløde og faste.
Du læner hovedet tilbage, og jeg kysser dig lidt mere på halsen. Du skyder numsen lidt tilbage, du kan mærke at pikken ikke er halvstiv mere.
Imens jeg kysser dig på munden, kører mine hænder langsomt ned over din mave, og knapper dine bukser op. Den ene hånd fortsætter ned i dine trusser til din dampene fisse, den anden hånd glider langsomt tilbage til dine bryster. Jeg masserer dine skamlæber og kører forsigtigt en finger mellem det yderste af skamlæberne, din fisse er allerede våd. Du gir’ dig lidt, imens jeg masserer dig.
Din hånd stikker du bagud ned i mine underbukser til mit pik og gnider på den.
Du vender dig om. Imens du kysser mig kælent, griber du fat om mine baller, og gnubber dit skridt hårdt op af min stive pik. Jeg tager hænderne ned på numse, og trykker dig ind mod mig med et kraftigt ryk.
Lettere stakåndet visker du: ”Skal vi gå ind i sengen og varme os?” Normalt ville vi være gået ind i sengen, eller jeg kunne have tage dig stående her i gangen, men jeg har andre planer.
Jeg afslår: ”Du må vente lidt endnu, jeg har planlagt en lille overraskelse til dig.” Du lyser helt op og bliver endnu mere kælen.
Du vil ikke give slip, men jeg vrider mig fri, går i knæ og langsomt, medens jeg kysser dig på trusserne og lårene, trækker jeg dine bukser af. Du nyder det, og roder mig lidt i håret.

Inde i stuen er der dækket bord med levende lys. Du sætter dig, og jeg skubber galant stolen ind for dig. Jeg tager fat i din t-shirt, og trækker den op, du tager velvilligt armene op så jeg kan trække den helt af. Igen kan jeg ikke lade være med at lade mine hænder køre langs med siderne på dig, om til dine dejlige bryster og løfte dem lidt. Du gyser, jeg kysser dig blidt på halsen.
På stolen skråt ved siden af dig, sætter jeg mig. Vi skal have rejer til forret, men du må ikke selv tage dem. Jeg dypper rejerne en af gangen i dressing og du åbner munden så jeg kan kilde dig på læberne inden du suger den ind. Efter nogle rejer har du meget dressing på læberne som jeg slikker af med langsomme bevægelser, du griber fat om min nakke og vi kysser lidt hårdt.
Du ser veltilfreds ud, vi tager de duggede glas drikker lidt hvidvin. Og du får nogle flere rejer.

SEX I DAG?

Ude i køkkenet henter jeg den næste ret: stegt kylling. Igen må du ikke selv tage noget mad, jeg giver dig det.
Jeg hiver nogle lange stykker kyllingen af, jeg bruger dem til at kilde dig på læberne, du prøver frækt at fange dem med tungen. Det næste stykke kød kører jeg langsomt frem og tilbage i din mund inden du snapper efter det og får det helt ind i munden. Vi tager igen de kolde glas og drikker noget mere vin. Vi kysser lidt og mærker hinanden.

Efter maden giver jeg dig et tyndt klæde for øjnene, du protesterer lidt, men går dog med til det.
Du får lov til at sidde lidt i spænding, imens jeg rydder af bordet.

Jeg leder dig op fra stolen. Du er meget spændt.
Jeg leder dig ind i soveværelset, du kan fornemme stearinlysene gennem det tynde stof og du kan dufte de stykker sæbe jeg har høvlet i stykker og lagt rundt omkring.
I soveværelset står du kun i trusser. Igen stiller jeg mig bag dig kører mine hænder fra dine lår op langs dine hofter videre op til lænden og siderne af din overkrop. Du gir dig, for det kilder helt vildt. Jeg trykker mig helt ind til dig, imens jeg forsigtigt krammer dine bryster, kysser dig i nakken og på halsen. Du gyser igen, og ved ikke hvad der skal ske.
Stille og roligt kysser, og kæler jeg mig ned ad ryggen til dine trusser, som jeg trækker af.
Jeg vender dig og kysser dig på venusbjerget og arbejder mig igen op over maven, brysterne halsen og ender i et stort kram og kysser dig på munden.

Stadig med bind for øjnene, leder jeg dig hen til en massage briks. Jeg beder dig om at lægge dig på maven. Du bliver lidt forvirret, for vi plejer da ikke at have en massagebriks, men jeg fortæller dig at jeg har lånt den i fodboldklubben.
Mine boksershorts ryger også af, og jeg gør klar til at give dig massage. I ’Ugens Rapport’ har jeg læst en artikel om erotisk massage, nu vil jeg prøve om jeg også kan.

Jeg varmer lidt olie i hænderne, smører dig ind i olie fra fødderne op til skuldrene i lange bløde strøg. Du slapper helt af, og jeg kan mærke din dejlige varme bløde hud mellem mine hænder.
Massagen starter ved din ene fod, dine fodsåler bliver masseret, ved godt at du er meget kilden under foden, og du gir dig også lidt, men du slapper af og nyder det.
Med maserende bevægelser arbejder jeg mig langsomt op af dit ben til din dejlige strittende numse, jeg ælter ballerne og spreder dine ben lidt så fødderne ligger ud over kanten. Langsomt gnider mine fingre langs dine lår helt op til dine skamlæber, du udstøder et lille suk, og skyder numsen lidt ned mod min hånd. Dine skamlæber er helt opsvulmede, og det er svært ikke at lege lidt med fissen, men jeg venter.

Jeg sætter mig på dine lår. Lader min stive pik glide ned mellem dine lår nogle gange. Jeg masserer nu din ryg i lange bløde bevægelser helt nede fra ballerne, op til nakken og ud af armene ned til hænderne. Samtidig gnider min pik dig mellem ballerne, uha der er dejligt. Kan høre på dit åndedrag at du også kan lide det.
Inden du skal om på ryggen, lægger jeg mig oven på dig, og med min stive pik massere jeg dig stille mellem lårene og ballerne, den glider langsomt mellem skamlæberne så spidsen rammer din kilt. Du stønner stille og prøver om du kan sprede benene, så du kan få pikken ind i fissen, men jeg holder dig fast mellem benene, du må vente.

Efter du har vendt dig om på ryggen, får du et par puder under knæene og ligger med spredte ben, så din fisse er helt blottet. Jeg masserer dine ben med lange bløde bevægelser helt op til dine skamlæber og strejfer dem meget blidt. Kan se og høre på dig at du er meget liderlig.

Puderne ryger væk og jeg sætter mig på dine lår. Jeg tager olieflasken og klemmer noget olie ud over dine bryster. Det kilder lidt og du gir dig med et veltilfreds mhh.. Langsomt masserer jeg dine bryster, jeg kan mærke de er meget følsomme. Jeg gnider fra brystet og ned over maven til fissen, hver gang jeg kommer ned over venusbjerget gir’ du dig lidt.
Brysterne bliver forsigtigt æltet, det er en fantastisk fornemmelse med olien på dine bløde bryster, mens de bliver æltet forsigtigt.

Du er meget tændt nu, og plager om ikke du kan få noget pik. Jeg har svært ved ikke at tage dig hårdt nu, men vil dog lige pirrer dig lidt endnu.
Jeg spreder dine ben din fisse åbner sig, og jeg kan se at der løber lidt væske ud af den. Din klitoris får nogle slik med tungen, du stønner og vrider dig hver gang jeg rammer den. Stille og roligt glider jeg med hele min krop langsomt op over din krop i mens jeg kysser dig på skambenet, maven, brysterne og halsen. Vi ligger nu helt tæt. Jeg kan mærke hele din liderlige krop, jeg kysser dig lidt på øret og visker om du vil have pik nu, du nærmest skriger: ”JA”.
Pikken glider langsomt op mellem skamlæberne til klit’en. Vi kysser dybt, pikken ligger i revnen imens pikhovedet masserer kilten. Du vrider mere og mere med underlivet.

Jeg skubber røven lidt tilbage, pikken ved godt, hvor den skal hen. Meget langsomt trænger jeg op i dig. Du er sjask våd.
Det er dejligt at trænge helt op i dig i en lang langsom glidende bevægelse. Du sukker dybt og tager fat om mine baller og presser mig hårdt så vores kønsben støder hårdt sammen. Nu er vi virkelig ’et kød’, vi ligger lidt og nyder det.
Du slipper mine baller og stille og roligt kører pikken ind og ud i din saftige fisse.
Langsomt sætter vi tempoet op og du stønner meget kraftigt.
Du er helt oppe og ringe nu.
Vi ligger helt tæt, og pikken kører hurtigt ind og ud af din fisse. Det er ekstatisk, jeg kan mærke hele din krop mod min, dine bryster mod min brystkasse og vores maver der klasker sammen for hver gang pikken støder op i din fisse.
Jeg kan mærke at din fisse begynder at malke min pik, du kaster hovedet til siden og kommer i et skrig. Du trækker mig hårdt ind til dig og gisper efter vejret.
Jeg kører forsigtigt pikken lidt frem og tilbage, men du kan ikke tage mere, det kilder for meget. Du tager fat om mine baller og holder så fast at jeg ikke kan bevæge mig.
Jeg kysser dig på kinderne og halsen, imens din orgasme langsomt klinger ud. Din vejrtrækning bliver igen mere rolig.
Vi ligger helt stille tæt sammen, vi kan begge mærke hvordan pikken og kussen dunker for hvert eneste hjerte slag. Igen begynder du at klemme med fissen om min stive pik, det er fantastisk.
Du tager dine hænder væk fra mine baller og jeg kører igen min stive pik stille og roligt frem og tilbage, sætter tempoet lidt op. Rejser mig op på armene så det kun er pik, og fisse der har kontakt. Jeg trækker mig helt ud mellem skamlæberne og trænger hårdt op i dig for hvert stød.
Du stønner kraftigt, hver gang jeg kommer i bund og mit skamben rammer din klitoris.
Dine hænder er på mine baller og hjælper til med at hamre pikken helt i bund. Dit hoved kaster sig fra side til side og dine bryster danser frækt i alle retninger. Du er så dejlig når du giver dig helt hen.
Jeg skifter gear og støder op i dig i meget højt tempo.
Vi er helt i ekstase, og forsætter i det høje tempo.
Din fisse klemmer igen hårdt om min pik og min udløsning nærmer sig, jeg gisper: ”Nu – nu – nu!” I det samme kommer din orgasme rullende, og jeg må også overgive mig, jeg skyder alt hvad jeg har i mig – op i dig.
Vipper lige røven nogle gange mere så pikke støder op i dig og falder så sammen over dig.
Vi ligger helt tæt og krammer, nyder hvordan vi er smeltet helt sammen.
Vi kan mærke hvordan safterne løber ud af fissen og pikken. Hvordan pikken bliver afslappet inde i fissen.
Da vi har fået vejret igen, tager jeg bindet for dine øjne af, du kysser mig hårdt, kigger mig dybt i øjnene, og siger: ”Tak skat.”
Vi lægger os over i sengen. Vi nusser og kysser stille, til vi begge to lige bliver nød til at pille ved hinanden mellem benene, hvad der videre skete denne nat hører vist til privatlivets fred 🙂

Det var så min første historie, ris og ros modtages meget gerne.

porno med danske piger