Min weekend med Christina

SPAR MANGE PENGE

Knep mig nu, for pokker da! råbte Christina nærmest desperat, men jeg havde tænkt mig at pirre hende lidt, inden hun skulle have en baghyler af dimensioner…

Jeg havde i første omgang stiftet bekendtskab med Christina, som min date nu hed gennem en datingside på internettet, hvor vi var faldet i snak med hinanden, og det var derfor hende, jeg stod og ventede på inde på banegården. Hun havde taget den lange tur fra Djævleøen til Jylland for at besøge mig, og jeg håbede derfor, at vi ville få en hyggelig weekend uanset hvad, der skete.

Vi havde bare hyggesnakket lidt frem og tilbage, men en aften tog samtalen en drejning, da vi kom ind på emnet sex, og det endte med, at vi sendte en del saftige beskeder til hinanden. Jeg kom i hvert fald ret hårdt, da jeg tog en spiller, og jeg er ret sikker på, at det samme var tilfældet for hende. Efter at have snakket sammen i et par uger, lykkedes det endelig for mig at lokke hende herover for en weekend, hvilket jeg i høj grad så frem til.

Umiddelbart virkede hun lidt genert og reserveret, da jeg samlede hende op på banegården i Aalborg, men ellers var hun en sød og køn pige, som jeg nok skulle få løsnet op for i løbet af weekenden. Turen hjem til mig tog ikke mere end ti minutter i bus, så vi var hurtigt hjemme hos mig.

Efter at have snakket lidt om turen herover fik vi slået os ned på min sofa og smidt en film på. Det havde været en halvlang tur for Christina, så det var helt i orden med hende, at vi tog den lidt med ro. Der gik dog ikke længe, før at hun begyndte at kilde mig i nakken. Jeg drejede derfor hovedet og kiggede lige ind i hendes øjne. Hun sagde ikke noget, men tog i stedet fat i min t-shirt og flyttede sit hoved tættere på mit. Jeg flyttede hovedet lidt væk fra hende, og hun kiggede derfor undrende på mig. ”Undskyld, jeg driller bare.” sagde jeg, og mine læber mødtes derefter med hendes. Hun var en glimrende kysser, og hun var god til at variere mellem tunge og læber. Hvis der er noget, der kan tænde mig, er det et solidt kys, der bogstaveligt talt går direkte i et-tallet, og der gik ikke længe, før jeg kunne mærke min pik, der begyndte at røre på sig nede i mine bukser.

Der gik ca. 20 sekunder, før Christina førte hånden ned over min brystkasse, mave og ned til mit inderlår, og jeg gengældte hendes kærtegn ved lade min hånd glide op under hendes bluse, hvor jeg lod min hånd lege med hendes allerede stive brystvorter. Christina tog så et solidt greb om min pik uden på bukserne, og jeg kunne mærke, at den allerede var så stiv, som det var muligt, og jeg så frem til, at hun ville slippe den løs.

SEX I DAG?

Hun begyndte at knappe mine bukser op, og hun fik hurtigt krænget mine bukser og boksershorts så langt ned, at mine 18 cm vippede ud. Christina sendte mig et smil, da hun så min pik, og inden jeg fik set mig om, havde hun rykket sig ned mellem mine ben og taget den i munden. Der gik et ryk igennem min krop, da hun åbnede munden og lod sine læber omkredse mit pikhoved. Kæft, hvor var hun god til at sutte! Hendes tunge kørte rundt om hovedet, hvilket gjorde mig endnu mere liderlig, end jeg var i forvejen, og det gjorde det ikke bedre, at hun kørte min pik så langt ind i munden, at jeg var ved at være nervøs for, at hun skulle kvæles i den. Noget sagde mig, at jeg ikke var den første, hun gav et blowjob.

Hun var som sagt eminent til at sutte pik, og da jeg kunne mærke, at en orgasme nærmede sig, fik jeg heldigvis skubbet hende væk, inden jeg kom. I stedet fik jeg hevet blusen af hende, og jeg kyssede hende ned ad halsen, mens min hånd fandt ned i hendes bukser. Hun var helt glat, hvilket glædede mig, for der er ærligt talt ikke noget bedre end at slikke en hel glat mis efter min mening. Jeg tog hånden til mig igen og trak bukserne af hende sammen med de lyserøde hotpants, hun var iført. BH-en fulgte hurtigt efter, så hun lå nu helt nøgen på min sofa. Hun tog fat om min nakke og kyssede mig heftigt, mens jeg legede med hendes mis, og hun begyndte at stønne svagt. Min frie hånd bevægede sig hen over hendes bryster, der havde en god størrelse, og mens jeg slikkede hende ned ad halsen og bed blidt i hendes venstre brystvorte, kørte jeg pegefingeren rundt om hendes klit og luskede i ny og næ en finger inden for hendes våde åbning.

Jeg bevægede mig langsomt ned over hendes krop og lagde mig til rette imellem hendes ben, som hun villigt spredte for mig, og hun satte sig op i sofaen og lod fødderne hvile på kanten af mit sofabord, så jeg bedre kunne komme til. Jeg startede med at kysse hendes inderlår. Med to fingre spredte jeg hendes skamlæber, og hun gispede svagt, da jeg fandt hendes klit og begyndte at suge forsigtigt på den. Jeg legede ivrigt med tungen omkring den, og efter et par minutter, hvor jeg lige skulle have pusten igen, tog Christina fat i håret på mig og tvang mit ansigt op imod hendes smaskvåde mis igen. Frisk pige må jeg sige. Jeg skiftede imellem at lege med hendes klit og tungekneppe hende, og der gik ikke længe, før hun klynkede sin orgasme ud i min stue.

Hun smilede til mig, da jeg lagde mig op mellem hendes ben og gled op i hende. Hun var dejlig stram, og hun stønnede let, mens jeg langsomt bevægede mine hofter imod hendes skød. Denne lette stønnen blev hurtigt tungere og heftigere, og jeg kunne mærke, at hendes negle trak striber hen over ryggen på mig, hvilket jeg dog ignorerede og i stedet strakte mine arme, så jeg kunne nyde synet af hendes krop, mens jeg kneppede hende hårdere og hårdere.

Vi fortsatte i et roligt tempo i et par minutter, hvorefter vi skiftede stilling. Jeg spurgte hende forpustet: ”Vil du på toppen?”, hvilket hun besvarede med et nik. Jeg gled ud af hende, og lagde mig om på ryggen, og smilede bredt, da hun satte sig overskrævs på mig, og hun placerede min pik i revnen og lod mig glide op i hende på ny. Hun startede med at ride mig, mens mine hænder udforskede hendes krop og det var ikke længe, før hun kom for anden gang. Nu bestemte jeg mig for, at det nu var min tur til at komme. Jeg tog fat om hendes nakke og trak hendes ansigt tættere på mit eget og gav hende et tungekys, der tog pusten fra hende, imens jeg tog et solidt greb om hendes baller. Min pik gik ud og ind af hendes fisse som et stempel, og lige da jeg var på nippet til at komme, steg Christina pludselig af min pik. Jeg så lidt forbavset ud, men hun var lynhurtigt til at tage min pik i munden for anden gang, og der gik ikke længe, før jeg sprøjtede min hvide sæd ud i hendes varme mund. Hun slugte hver en dråbe, som om at det var en cola, hun havde taget en mundfuld af. Jeg var imponeret.

Vi lå i hinandens arme og pustede ud. ”Nå, var det noget, du kunne bruge?” spurgte jeg. ”Ja” svarede hun med et smil. ”Men…”. ”Men hvad?” spurgte jeg forundret. Hun fjernede forlegent sit blik fra mit og svarede: ”Jeg havde håbet på, at du havde stukket et par fingre op i røven på mig, mens jeg var øverst.” ”Wow!” tænkte jeg. Hun var ikke genert, da det kom til stykket. ”Det tænder mig helt vildt at blive kærtegnet i det bagerste hul, og jeg får faktisk de vildeste orgasmer ved at få den i røven.” Hun undskyldte nærmest for, at hun var til analsex. Det havde hun ikke behov for, da min pik reagerede prompte på den bemærkning. Jeg skævede til hende, og sagde, at det skulle hun ikke have det skidt med, og jeg kunne virkelig godt lide det blik, hun sendte mig. ”Fint.” sagde hun. ”Jeg smutter lige i bad og gør mig klar.”

Jeg smed et håndklæde ind til hende, så hun kunne blive tør. Mens hun stod inde under bruseren, gik jeg ind og åbnede skuffen til mit natbord. Der fandt jeg den buttplug, jeg havde købt sidste sommer på et kræmmermarked, hvor jeg ville tage pis på nogle gutter i en brandert, og som jeg ikke havde haft lejlighed til at afprøve. Før nu. Jeg fandt også en flaske med glidecreme og et kondom frem, så vi var klar til anden omgang.

Hun smilede stort til mig, da hun så de ting, jeg havde fundet frem, og uden at sige et ord lagde hun  sig på maven på min seng, som jeg i mellemtiden havde slået ud og redt op, velvidende om, hvad der nu skulle ske. Jeg fandt uden problemer hendes bagerste hul, der var grundigt rengjort, og jeg pirrede hende lidt med en finger, hvorefter jeg tog flasken med glidecreme og hældte en sjat ned mellem ballerne på hende. ”Uh, det kilder” grinte hun, og hun virkede i det hele taget meget tryk ved situationen. Nu er jeg ikke selv uerfaren med sport i to’eren, så jeg ved lige præcis, hvad man skal gøre og ikke skal. Langsomt trængte jeg længere op i røven på hende med fingeren, som jeg begyndte at bevæge hurtigere og hurtigere. ”Er du klar til en finger mere?” spurgte jeg, og hun nikkede ivrigt. Finger nummer to gled nu op i hende, og hun klynkede allerede af fryd. Efter at have fingerkneppet hendes røv i et par minutter, ville jeg nu afprøve buttpluggen. Jeg smurte den godt ind i glidecremen, og den forsvandt uden problemer op i Christinas pragtfulde røv. ”Giv mig din pik!” sagde hun, hvorefter hun trillede om på siden, så vi kunne ligge i en 69’er. Hun tog et solidt greb om mit lem, og gav mig igen et blowjob, der fik det til at svimle for mig. Hun spredte samtidig benene, så jeg kunne gå i aktion med hendes fisse med tungen, mens jeg hev blidt i ringen, der sad i enden på buttpluggen for at stimulere hendes anus, og der gik ikke mere end et minut, før hun med min pik i munden klynkede og sukkede, så det forplantede sig i min pik, hvilket gjorde det endnu bedre. Hun tog den ud af munden og sagde: ” Er det ikke på tide, at du knepper mig i røven?”.

Som sagt som gjort. Jeg fik flyttet mig om bag hende, så jeg kunne tage hende bagfra. Efter at have rullet et kondom på min pik, og smurt min pik grundigt ind i glidecreme, hev jeg buttpluggen ud af måsen på hende, hvilket medførte et tilfreds suk, som udviklede sig til et støn, da jeg i stedet stak mit pikhoved indenfor i varmen. ”Knep mig nu, for pokker da!” råbte Christina nærmest desperat, men jeg havde tænkt mig at pirre hende lidt, inden hun skulle have en baghyler af dimensioner. Hun var dog utålmodig, så inden jeg fik set mig om, pressede hun sin bagdel op imod mig, så jeg med det samme gled helt i bund. Jeg protesterede dog ikke, da det virkelig var lækkert og stramt oppe i hendes røvhul. ”Nu skal hun fandeme få, så hun ikke kan gå i en uge!” tænkte jeg, og jeg tog et fast greb om hendes hofter og borede mit jern langt op i røven på hende igen og igen, mens jeg nød lyden af hendes stønnen og klynken, der uden tvivl kunne høres af naboerne. Jeg gav hende et hårdt slag over den ene balle, så det sang. Man kunne tydeligt se aftrykket af min hånd på ballen, men ud fra hendes stønnen, som blev endnu heftigere, kunne jeg konkludere, at hun ikke havde noget imod at få den hårdt og brutalt. Jeg bøjede mig ned over hende, og hviskede i hendes øre: ”Hold kæft, hvor er det virkelig godt.” Da Christina var helt væk i ekstase, er jeg ikke sikker på, at hun hørte, hvad jeg sagde, og i stedet førte jeg hendes højre hånd hen til hendes klit, så hun kunne lege med sig selv, mens jeg kneppede hende hårdt i røven. Jeg nød det virkeligt, og hendes hånd strejfede mine nosser et par gange, hvilket var med til at forøge min nydelse.

Hun skreg sin orgasme ud i lejligheden, og jeg fulgte efter et par sekunder senere. Med et brøl tømte jeg min ladning op i røven på Christina, og den var om muligt endnu bedre end den, jeg havde fået ved at kneppe hendes fisse. Vi trillede udmattede om på siden, og forpustet kunne jeg konstatere, at vi begge var fugtige af sved. Det kildede lidt, da jeg mærkede en dråbe sved glide ned over min ryg, men jeg ignorerede det, og puttede mig tæt ind til Christina, der stadig var ramt af efterveerne fra hendes orgasme. Min pik var blevet slap, og den gled stille og roligt ud af Christinas røvhul, der stadig var helt udvidet efter min behandling. Hun drejede hovedet, gav mig et hurtigt kys på panden og hviskede: ”Tak. Det var virkelig længe siden, at jeg har fået så grundig en gang pik i både hoved og røv.” Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af det udtryks bogstavelighed, og hun slap også en lille latter, mens vi lå og nussede og kærtegnede hinanden. Det var ikke sidste gang i løbet af den weekend, at mine naboer fik noget at brokke sig over rent lydmæssigt…

porno med danske piger