Den varme bondekone

SPAR MANGE PENGE

Hold da op grinte jeg, du har da en dejlig rumpe, lige til at kæle med… Hun drejede bare hovedet og grinte med.. hvad holder dig tilbage min ven?…

SEX I DAG?

Denne historie er en blanding af egen oplevelse og fantasi efter et møde med en kvinde i fyrrerne, hvor et besøg fik et uventet forløb. Jeg havde et ærinde i forbindelse med mit job på et mindre bondehus i nordsjælland. Jeg gik lidt rundt om huset for at finde den person jeg skulle tale med, for der var intet svar ved hoveddøren. Kvinden var omme i baghaven, der nærmere var en kæmpe køkkenhave og hun var i rækkerne med jordbær.
Hun hørte ikke jeg kom og jeg stod så og betragtede hende på afstand, for hun så lidt speciel ud i sin påklædning. Hun var egentlig ganske køn med langt lyst hår der flagrede i vinden, men tøjet…Hun havde en bluse på der var flere numre for stor og den skjulte ikke noget af hende store bryster der gyngede lystigt nedenunder, uden BH. Desuden havde hun så et skørt der også var rigeligt stor og flagrede noget omkring hende. Jeg tænkte det var nok for hun bedre kunne røre sig under havearbejdet. Hun lå nærmest på knæene og arbejdede med bærrene og hun opdagede mig ikke før jeg stod lige foran hende. Kors hvor så de bryster med strittende vorter bare indbydende ud derunder blusen, men jeg måtte jo koncentrere mig om mit ærinde og vi talte sammen mens hun arbejdede. Men midt under samtalen kom hendes hund rendende, det var en stor sort Labrador, og den sprang lidt rundt om hende og gnubbede sig op ad mit ben, men hun skubbede den væk. Det dæmpede den ikke men sprang op ad hende bagfra og det fik hendes skørt til at glide op og blottede de lækreste bare baller og en lys dusk. Hold da op grinte jeg, du har da en dejlig rumpe, lige til at kæle med. Hun drejede bare hovedet og grinte med..hvad holder dig tilbage min ven?. det kan nok være jeg fik hænderne ned på hendes brede rumpe og begyndte at kæle med dem. Virkeligt frækt og liderligt at lege med en kvindes baller midt i jordbærrene i det varme solskin, så det varede ikke længe før min ene hånd fandt hendes kusse der allerede var dejligt våd og klar. Jeg kælede med hendes klit og stak et par fingre op i kussen og det fik safterne til at gøre hendes dusk drivvåd – og min pik kanonstiv. Åh tag mig sagde hun så og det kan nok være jeg fik bukserne af og knælede ned bag hende med min stive pik i hånden, klar til at støde den op i hende. Jeg fik krænget skørtet op over ryggen på hende og førte min pik ind i hendes kusse med et hurtigt stød. Hun gav et dybt suk fra sig og stønnede..tag mig hårdt skat, jeg trænger til den. Jeg fik godt fat om hofterne på hende og så kneppede jeg løs og nød hele den frække situation med en dejlig liderlig kusse i det fri. Du må ikke komme i mig stønnede hun..jeg vil ha din pik i munden når du kommer. Så da jeg nærmede mig orgasmen stillede jeg mig foran hende så hun kunne få min våde pik med hendes safter i munden. Hun tog om den, hev godt frem og tilbage i forhuden og suttede og jeg fik fat om de dejlige bryster mens hun gjorde det lækkert for mig. Jeg holdt ikke længe, så sprøjtede jeg i hendes mund og hun slugte hver en dråbe. Uhm dejligt sagde hun og slikkede sig om munden, jeg spildte ikke en dråbe af det skat..det var dejligt, og så snuppede hun lige et jordbær og grinte mens hun spiste det.
Vil du ikke med ind og have et bad og lidt jordbær spurgte hun og smilede skælmsk. Det måtte jeg takke ja til og vi gik så ind i huset. Straks da vi var kommet ind trak vi hurtigt tøjet af hinanden mens vi kyssede heftigt. Inde i badet kom vi sæbe på hinanden og jeg blev stiv af behandlingen med det samme. Jeg stak en finger op i hendes bagerste hul og vaskede hende og hun var med på det og bukkede sig fremover og holdt sine baller spredt mens jeg vaskede hende med sæben. Nu kunne jeg ikke holde til det mere, jeg måtte ind i hendes røv og med al den sæbe gled den lige så fint ind, helt i bund. Hun stønnede højt og bad om mere, så jeg fik presset det meste af en hånd i hendes kusse og kneppede hende godt og grundigt mens hun råbte og stønnede af bare liderlighed. Det hele gik som smurt i sæben og denne gang kom jeg bare med et ordentlig ryk med pikken og sprøjtede i hende. Det flød godt med sæbe og sperm da jeg trak mig ud, med der var jo vand og sæbe lige ved hånden, så ballerne og kussen fik lige en vasketur mere.
Jeg tror aldrig en portion friske jordbær med fløde har smagt så godt som den dag hvor vi sad sammen udenfor uden tøj og spiste os mætte. Jeg kom forbi hende af og til, men der hyggede vi os ind i hendes dejligt store gamle seng hvor jeg rigtigt kunne nyde hele hendes dejlige krop og fik os nogle skønne frække kneppeture sammen.

porno med danske piger