Endelig fik jeg opfyldt min drøm om sex med flere!

SPAR MANGE PENGE

Det var en ganske almindelig lørdag aften, ingenting værd at glo på på fjerneren. Klokken var lidt over 10, vi havde ingen planer lagt og sad og overvejede at gå i seng.

Pludselig tikkede der et opslag op på facebook, om at her sad der 3 friske gutter og de spurgte, om der var nogle friske mennesker, der ville komme forbi til en kop øl…

Jeg sad først og tænkte, at det var sgu lidt sent, at komme med sådan en udmelding, men var alligevel lidt interesseret. Kiggede over på manden og spurgte med et lille smil, om jeg lynhurtigt skulle gå i bad….?

Han smilede og sagde, at det var han da helt med på. Som sagt – så gjort.

Brusebadet tog underligt nok ikke så lang tid, som det plejer… tankerne for rundt i hovedet på mig. 3 friske gutter og så min vidunderlige mand – det kunne da blive en hel spændende aften. Har i mange år haft den fantasi om at være ene pige og så en 3 – 4 mænd. Måske skulle jeg i aften være så heldig…

Smuttede ud af badet, tørrede mig og smækkede et håndklæde om hovedet. Så gik jeg ind og begyndte at finde det tøj frem, jeg gerne ville ha’ på. Selvsiddende strømper, en underbust-corsage og en læderkjole over. Så tørrer jeg hår og lægger lidt make-up på øjnene. I mellemtiden har manden været i bad, fået tøj på og så kører vi afsted kl. 23.30.

Da vi ankommer til adressen, kan vi høre de 3 friske gutter sidde og synge/skråle med på nogle gamle Gasolin-numre – jeg tænker, at de allerede har godt gang i den lille fest. Manden og jeg banker på, og vi bliver lukket ind.

Vi sætter os i sofaen, og der bliver åbnet for et par øl og så fortsætter hyggen ellers med snak, druk og højt musik. Den ene mand undskylder sig med, at han skal op på arbejde næste dag og desværre er nødt til at gå hjem og få et par timers søvn.

Jeg har efterhånden fået så mange øl, at jeg da sagtens kan mærke, at jeg ikke er helt appelsinfri. Men skide være med det, tænker jeg, så kan jeg måske også slappe lidt mere af. For tanken om 3 mænd og mig er efterhånden ved at gøre mig godt våd og liderlig. Min fisse dunker forventningsfuldt.

SEX I DAG?

Min mand, Alex, går derud, hvor man ikke kan sende andre, og jeg er alene i stuen med de to unge mænd Lars og Peder, så går Peder også og jeg tænker…hmmm… går de alle sammen…??? Suk.

Men næh, nej – Lars sætter sig over i sofaen ved siden af mig, og begynder at tage mig på lårene, samtidig med at han kysser mig lige så stille. Hans hånd glider op ad mit lår og fortsætter op under den korte læderkjole og helt op – ingen trusser – og det driver allerede godt og grundigt i mellem benene på mig. Jeg sidder bare med lukkede øjne og vejr-trækningen bliver mere og mere tung. Hans fingre finder klitten og begynder at spille lidt der – så tændt, som jeg er, går der ikke mange sekunder før den første lille orgasme kommer rullende. I mellemtiden er Alex og Peder kommet tilbage og kan åbenbart li’ hvad de ser i stuen.

Så mærker jeg flere hænder og en mand, der lægger sig på knæ foran mine vidt spredte ben. Samtidig bliver mine bryster kærtegnet, kysset og suttet på. Mine hænder finder hver helt af sig selv en pik, og så står Musen på den eneste slags ski, jeg kan finde ud af…smiler.

En spillende og varm tunge begynder at lege med min allerede sjask-våde mis og klit, og da mister jeg helt fornemmelse for tid og sted, men nyder bare hænder, munde og tunger og pik, pik, pik med hver eneste nerve i kroppen. Orgasme nr. 2 kommer væltende og river mig med. Jeg prøver at komme op og sidde, men de 3 mænd har helt andre tanker og stærke hænder holder mig fast og jeg bliver så finger-kneppet til den helt store guldmedalje. Et par orgasmer river i min krop med få minutters mellemrum – og nu må jeg altså ha’ noget at drikke.

Så synes mændene, at jeg skal ind og ligge i dobbeltsengen. Mine ben ryster stadig efter de sidste par orgasmer og jeg må støtte mig til Alex indtil vi når sengen. Jeg lægger mig ned og der står der så 3 mænd, med hver deres stive pik i hænderne. Et syn der sender forventningsfulde gys gennem mig. Mine ben bliver venligt, men bestemt spredt. Jeg ligger med lukkede øjne og kan ikke se, hvem der lægger sig mellem benene – men det er heller ikke så vigtigt mere. Der er pikke alle vegne og jeg kan ikke tænke på noget som helst andet.

Nu kommer orgasmerne rullende og jeg kan ikke holde styr på, hvor mange der er. Ruller bare med og nyder hvert sekund. Min krop ænser ikke andet end mange hænder og munde og pikke. En pik i hånden, en pik i munden og en pik i fissen og så eksploderer jeg i en kæmpe orgasme. Men de bliver bare ved og jeg kommer en gang til kun et minut efter. Min mavemuskler spasmer derudaf og det er så fed en fornemmelse.

Stærke hænder vender mig om, så jeg ligger på alle 4 med røven lige i vejret. Safterne driver ned af lårene og så mærker jeg en pik blive banket ind i min varme, dunkende fisse. Uuuuh, det er dejligt, at mærke en stor pik… Samtidig er der pludselig en pik, der vil ind i varmen i min mund og jeg åbner glædeligt munden og nærmest suger pikken ind. Imens står min dejlige Alex og spiller pik og nyder synet af, at hans kone får pik både her og der…

Nu er det så, at alt mere eller mindre ikke står så klart i hukommelsen, men de 3 mænd skifter rundt og efter et par omgange med jeg ved ikke hvor mange orgasmer og en rimelig øm fisse, bliver jeg endnu en gang lagt om på ryggen og så bliver min fisse igen fyldt godt og grundigt ud med pik, og jeg bliver kneppet, så englene synger… Lars hiver pikken ud og kommer i en eksplosion ud over min klit og skamlæber.

Alex finder et håndklæde og jeg bliver tørret pænt af. Peder har i mellemtiden lagt sig på ryggen og nu skal jeg så slikke hans dejlige pik. Det syn kan Alex ikke stå for, og han går hen bag mig og driver sin skønne pik langt op i min ømme, men våde fisse. Jeg ænser ikke ret meget… nyder bare øjeblikket… Føler at tiden står stille og jeg bare rider på den ene orgasme-bølge efter den anden.

Så kommer Alex i kaskader ud over min røv, mens jeg har Peders pik i munden og lader min tunge spille rundt ved pikhovedet. Alex går ind i stuen og får en smøg og nu skal Peder så rides… Jeg kryber op over ham og lader min fisse glide stille ned over pikken og rider så derudaf.

Så vil han slikkes i en 69’er og jeg sætter mig på hans ansigt og tager så pikken i munden. Endnu en orgasme er ret hurtigt på vej, og jeg sætter mig op og rider på hans tunge. Så tager jeg pikken i munden igen og efter noget tid kommer han så i lange sprøjt i munden på mig og jeg sluger grådigt…

Mæt og tilfreds prøver jeg at finde mine ben igen, de ryster og vil ikke helt som jeg vil, men vi kommer da ind i stuen og sidder og får en smøg. Klokken er efterhånden blevet 5 om morgenen og vi cykler hjemad i det allerførste spæde dagslys, mens fuglene synger.

Jeg lægger mig i min seng godt og grundigt brugt, men dejligt tilfredsstillet. Det var min første gang med 3 fyre og det bliver nok ikke sidste gang.

porno med danske piger