Vores første gang – Klassefesten

SPAR MANGE PENGE

Vi går ind på et stort handicaptoilet, i en afsides fløj på skolen. Jeg knapper dine bukser op og trækker dem ned. Du er også tændt nu, ligger en hånd på dine testikler…

SEX I DAG?

Vores gamle klasse skulle mødes, og spise noget pizza sammen på vores tidligere skole. Jeg er lidt nervøs, og vender og dreje mig foran spejlet. Jeg er iført et enkelt sæt sort undertøj, men en turkis blonde. Håret sidder perfekt, og jeg har tabt mig. Jeg kigger forvirret på uret, og hopper i et par stramme sorte jeans, og en grå bluse. Jeg træder ind af døren, og bliver glad af at se vores gamle skole. Du står i den anden ende af rummet, men vores øjne mødes. Mm… Et intenst øjeblik. Du er ikke længere barnlig. Du er høj, med store hænder og en markeret hals der fremhæver skægstubben. I en grøn t-shirt, og nogle jeans. Der sendes gnister på tværs af rummet. Vi sætter os ned for at spise. Du sidder overfor mig, men bordet er for bredt, og der er for meget larm til at vi kan snakke. Vores fødder rammer hinanden, og et stød går i gennem min krop. Jeg holder et støn tilbage, og går ud for at få noget frisk luft.

Jeg sætter mig på en bænk, og den store skolegård er helt øde. Jeg tænker tilbage på 5-6kl. hvor vi legede her. ”Jeg har savnet dig”. Jeg gisper. Din stemme er så dyb. Du kommer hen ved siden af mig, og jeg smiler sødt. ”Jeg har også længtes efter dig” siger jeg, med en fræk undertone. Du sidder helt tæt på mig, og lægger armen rundt om mig. Det føltes trygt. Jeg fanger de blik, og bevæge langsomt og forsigtigt, min mund mod din. Et stille kys, først på din hals, og så længere op. Du fanger min mund, og kysser mig dybt og intenst. Det vare et par sekunder, før vi skal trække vejret. Jeg ligger en hånd på din brystkasse, og massere forsigtigt dine brystvorter. Du gør gengæld, ved blidt at lægge en hånd og mit hoved. Den anden glider ned i min kavalergang, og krammer mine bryster. Mine bryster vorter er helt stive, og det lægger du mærke til. ”Din frækkert” siger du. Du knapper min jeans op, og der er lige præcis nok plads til at du diskret kan stikke dine fingre derned. Jeg gisper. Jeg er så våd og tændt.

”Kom!” du hiver mig med dig, for vi kan ses indefra. Vi går ind på et stort handicaptoilet, i en afsides fløj på skolen. Jeg knapper dine bukser op, og trækker dem ned. Du er også ved at være tændt nu. Jeg ligger en hånd på dine testikler, og krammer blidt. Jeg har aldrig prøvet det før, men slikker forsigtigt på din pik. Vi stønner synkront, og du udbryder ”Jeg vil ha´ dig!” Jeg skynder mig at tage mit tøj af, så der er frit udsyn til det hele. Du tager dit tøj lidt langsommere af, mens dit blik er fast på mine små bryster. Jeg kysser dig kort og intenst, og skubber dig hen på toilettet. Jeg smiler frækt, og sænker mit langsomt over dig. En kort jagende smerte kommer, men efter det er det ren nydelse. Jeg rotere mit underliv, og kan ikke længere styre mig. Jeg jamre og stønner, og det samme gør du. Du ælter mine bryster, og river mig blidt i håret. Det går hurtigere og hurtigere, og jeg kommer i en stor orgasme. Mit underliv trækker sig sammen, og det bliver for meget for dig. Vi synker sammen, og først efter et par sekunder snaver vi. Du kigger på dit ur, og siger ”Vi har været væk i over en halv time!”. Jeg vasker mig lidt, og retter på håret. Vi vakler tilbage til de andre, med et liderligt smil på ansigtet. ”Tak for en fantastisk første gang”.

porno med danske piger