Min japanske drøm del.2

SPAR MANGE PENGE

Kan sgu godt forstå at studiekammeraten passede godt på hende. Nu er det lige før min pik løfter Mika op, men så kan vi høre Henrik og Lone give sig hen til deres orgasmer…

Inden jeg fortsætter på anden del vil jeg lige runde et par ting af fra første del. I starten skrev jeg at en af mine fordomme om japanske piger var at de havde sen sex-debut. Det er rigtig nok i det her tilfælde, men hvordan var Mika så blevet så god til at give blowjobs. Det er fordi Mika havde fået en traditionel japansk pige opdragelse og den går i store træk ud på at pigen skal opvarte manden uden at tænke så meget på sine egne behov. Til gengæld betød det at pigen også fik at vide hvordan hun skulle tilfredsstille en mand og det er ofte bedstemoderen der tager sig af det. Henrik’s studiekammerat der er omtalt i første del var Mika’s første kæreste og Mika havde bare gjort som hun var opdraget til.

Derfor var Mika blevet så liderlig i bilen. Hun var ikke vandt til at nogen tog sig af hende på den måde. Mika har lige givet mig et guddommeligt blæs på bagsædet af en Volvo Amazon på vej til Aalborg en lys sommeraften i 1982. Ved siden af sidder 2 piger på skødet af hinanden og sover. Troede jeg. Lone sidder nemlig og ser på Mika og mig med store øjne.

Mika ser først over på Lone. Så ser hun ned af sig selv hvor min sperm løber ned af hendes mave. Derefter op på mig før der breder sig et stort smil på hendes ansigt. Jeg ser over på Lone som også sidder og smiler nu. Lone kaster et håndklæde hen til Mika. Du får vidst brug for det her, min skat. Mika kommer i tøjet igen. Vi har kørt Karin hjem og skal nu hen til der hvor Mika og studiekammeraten bor. Min gode ven Henrik og jeg har fået studiekammeraten drukket under bordet i løbet aftenen og placerer ham i en sofa. Mika vil med mig hjem med det samme og må bruge noget tid på at pakke det mest nødtørftige. Nu kan vi ikke finde Henrik og Lone. Vi finder dem på gulvet inde i soveværelset ved siden af en nydelig opredt dobbeltseng godt i gang med noget heftig sex. Mika og jeg ser på hinanden. Mika strækker sig op til mig og giver mig det blødeste og varmeste kys. Lige der, blev jeg forelsket i Mika. Arrh sluk lyset knurrer Henrik. Slap af siger jeg roligt. Vi lægger os bare herover på den anden side. Jeg slukker lyset og trækker Mika med ind i soveværelset og om på den anden side af sengen. Jeg tænder en lille natlampe på et bord. Sex hvor jeg ikke kan se hvad der foregår, er for mig som jordbær uden fløde.

SEX I DAG?

Mika og jeg står over for hinanden og smiler som sole. Først tager jeg hendes kjole af og kysser hendes bare hud. Så tager Mika min skjorte af og kysser mig overalt på brystet. Sådan fortsætter vi med at tage tøjet af den anden og kysse på skift ind til vi begge to står nøgne. Vi ruller nærmest tøjet af hinanden og hver gang der kom et nyt bart stykke blev det kysset. Da hun tager mine boxershorts af får jeg et langt kys på pikken og jeg giver hendes venusbjerg et kys da hendes bikini trusser kommer af.

Jeg trækker Mika ned på det bløde tæppe ved siden af sengen. Mika ligger på ryggen og vi kysser. Lange, varme og bløde elskovs kys. Ikke voldsomt og heftigt på noget tidspunkt. Jeg kærtegner hendes bryster og begynder at kysse Mika ned over hendes umanerlig dejlige krop. Hendes brystvorter bliver hårde under min tunge. Mika nusser mig blidt i nakken. Jeg lader en finger køre op af indersiden af hendes lår. Hendes luftige stønnen går i gang igen. Så dykker jeg ned mellem hendes lår. Tager fat under hendes bagdel og løfter lidt. Kysser hendes fisse med åben mund og Mika presser sine lår sammen om mit hoved. Det sker hver gang jeg kysser eller slikker hende, så jeg slipper taget under hendes bagdel og tager fat om hendes lår og holder dem fast ud til siden. Nu æder jeg hendes fisse og den eneste forskel på hendes støn er at de går fra langsomt til hurtigt men ingen højlydte støn. Dog kommer der en knurren fra hende, når det er rigtig dejligt og hendes kram i min nakke siger alt. Den knurren havde jeg bare ikke kunnet høre i bilen. Nu lyder Mika igen som en kondiløber der hiver efter vejret og så ved jeg jo at hun er ved at komme. Jeg stopper. Kravler op til Mika som tager fat om min nakke og trækker mig ned til varme lette tungekys. Jeg ruller rundt og får Mika oven på mig.

Mika sætter sig op så hendes lille våde pjuskede dusk ligger på min nu halvstive pik. Jeg kærtegner hendes bryster og så begynder Mika ellers med små vuggende bevægelser at klemme hen af min pik med sin fisse. Jeg kan sgu godt forstå at studiekammeraten passede godt på hende. Nu er det lige før min pik løfter Mika op, men så kan vi høre Henrik og Lone give sig hen til deres orgasmer. Dem afventer vi lige med et langt tungekys. Med sikker hånd får Mika nu min pik op i sig. Hun er stram. Meget stram men Mika bliver også rigelig våd så det går. Med små nyk får hun sig presset ned over min pik og da hun er helt i bund er det lige før jeg eksploderer. Mika trykker sin fisse ned i retning af roden på min pik og holder et let pres ind til jeg slapper lidt af igen. Mika lægger sig ned over mig og vi tungekysser let mens Mika nu med små vuggende bevægelser og nyk i underlivet knepper min pik. Jeg begynder forsigtigt at kneppe hende igen. Mika sætter sig halvt op og begynder at ride min pik med små hurtige nyk og nu tænker hun kun på sig selv, men da Mika sætter ind med sit kondiløber støn eksploderer jeg i hende med et brøl der kommer helt bag på mig selv. Som en symaskine rider Mika min pik med små nyk før hun pludselig sætter farten ned. 2 langsomme nyk og Mika kommer i et HUUUUUUUUHHHHHHRRRRR.

Vi ligger og sunder os lidt da jeg ser Henrik og Lone stikke deres frækt smilende ansigter ud over sengekanten. Jeg ser op på dem og siger til dem, I skal altså ikke regne med at vi inviterer jer over hver gang vi boller.

Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle skrive det næste fordi det måske er for alvorligt til dette forum, men de som har læst mine noveller kan godt regne ud at Mika og jeg ikke længere er sammen, så derfor gør jeg det. Det forklarer også meget andet i mine noveller. Mika og jeg flyttede sammen og vi boede sammen i resten af hendes studie tid. Mika ville gerne flytte til Danmark, men måtte i den forbindelse rejse til Japan i ca. 3 måneder. Efter et par måneder modtager jeg et brev på et meget uforståeligt engelsk, men der er 3 ord jeg forstår. Mika – ulykke – død.

Hvordan kan man komme sig over det uden at blive bitter. Jeg var 25 år. Der var flere ting som hjalp mig igennem. Der var ikke noget som Mika og jeg ikke havde fået sagt til hinanden. Jeg rejste til Japan og mødte hendes familie. Det var meget livsbekræftende. Min egen store familie. Der var selvfølgelig også Henrik og Lone som stadig er sammen. Med hensyn til kærlighed skete der det, at der stadig var piger som forelskede sig i mig, men ligeså snart de talte parforhold, så bakkede jeg ud fordi jeg sammenlignede med Mika. Det gjorde jeg nogle gange fordi deres forelskelse hjalp mig videre, men jeg indså at det var udnyttelse. Jeg havde det faktisk fint med at bo for mig selv, så tanken om at forblive single skræmte mig ikke. Det stoppede da jeg mødte min nuværende kæreste Britta, men det har jeg fortalt om, så man kan også vælge at sige at det tog mig 25 år at komme mig over Mika.

 

porno med danske piger