Sofie, den frække blondine del.1

SPAR MANGE PENGE

Vil elske at komme og gennemkneppe alle dine frække huller, hver dag, frække… svarede jeg. Mit hjerte bankede så heftigt, så hun sikkert også kunne mærke det…

Er denne fortælling en gengivet virkelig hændelse? Ren fantasi? Måske en blanding? Uanset hvad, så håber jeg at folk vil nyde den, frem for alt andet.

Den pige jeg vil fortælle om, Sofie, er en af de piger som de fleste mænd ville vende sig efter. Deriblandt mig, hvilket skulle vise sig at blive nødvendigt en fredag aften, sommeren 2012.

Vi mødtes ikke ligefrem på en særlig traditionel måde, men via internettet. Jeg var ”faldet” over et forum, hvor jeg havde kommenteret på et af hendes indlæg. Efter nogen tid fangede vi hinanden på sidens chat og snakkede så om dit og dat.
Jeg var som udgangspunkt vild med hendes billeder. En lille, lækker lolita. Slank over det hele, bortset fra hendes flotte D-skål. Røde, fyldige læber, smukke grønne øjne og langt, blond hår. Jeg var virkelig betaget. Synes hun var superlækker og fræk, hvilket jeg da også lod hende vide på et tidspunkt.
”Taak, det er du da oz” skrev hun så tilbage. Jeg fortalte så, at jeg da også motionerede og styrketrænede 3 gange om ugen og derfra blev samtalen mere og mere flirtende. Jeg blev mere og mere tændt på tanken om hende. Mine samtaler med hende blev med tiden mere vovede, indtil hun også selv indrømmede at hun da gerne ville se mere af mig.
Tekst, blev til billedbyt hvor vi begge smed tøjet og hun var gudeskøn at se på. Hun betroede mig senere at hendes brystvorter var helt stive, hvilket man bare ikke kunne se for hendes hænder, hvis det giver et nogenlunde billede af hvad hun sendte mig.

Det viste sig også at hun kunne være ufattelig fræk i sin væremåde. Det blev meget pirrende at snakke med hende, men da hun først fik sendt mig et billede af sin lille, runde, nøgne numse var jeg helt solgt. Jeg måtte have hende.
Som så mange andre, kan jeg være meget ærlig omkring mine lyster, når jeg først får lov, så jeg fortalte hvor meget jeg tændte på hende med det samme.
”Åhr, det lyder lækkert, frække *SF *” skrev hun så. ”Har også vildt lyst til dig, kan du tro..”

”Hvad har du lyst til, smukke?”

”Har viiildt lyst til at lege med din pik, uhmmm” svarede hun.
”Det måtte du godt. Den dunker helt vildt, lige nu…” og så dukkede der et nummer op på skærmen. Jeg rynkede på panden og skrev til hende.
”Dit telefonnummer?”
”Ja… ringer du ikke, skat? Er sååå liderlig lige nu!” hvilket jeg gjorde med det samme. Havde ikke prøvet telefonsex før, men besluttede mig for at kaste mig ud i det, da jeg da vildt godt kunne tænke mig at høre hendes stemme.
Og sikke en stemme… feminin, uskyldig og alligevel fræk, som ren honning for øregangene. På ganske kort tid blev vi begge så tændte på hinandens ord, bortset fra at vi nu også kunne høre dem blive sagt. Det var så liderligt og noget vi begge nød.
Jeg åbnede sluserne og hviskede alle de frække ting jeg ville gøre ved hende. Alle hæmninger var væk og denne frække tøs lå og stønnede ind i mit øre, mens jeg gik i detaljer med hvordan jeg ville slikke hendes lille, glatte fisse. Jeg hørte hvordan hun smaskede vildt og vådt på sin dildo i den anden ende, mens jeg fortalte hvordan hun skulle sutte min pik. Køre den rundt på hendes bryster… ned over maven, ned og kæle for hendes våde inderlår. Gnubbe mod hendes klit… det var lækkert at kunne styre hende på denne måde og lege med sig selv, som jeg ville gøre hvis jeg var der. Jeg trak tingene meget ud og drillede hende. Fik hende til at jamre i mit øre og tigge mig om at kneppe hende, inden jeg lod hende stikke dildoen op i sig. Et par minutter senere kom hun højlydt og senere kom jeg også. Det var vildt lækkert… men det var ikke nok og det vidste vi begge.
Efter en del cybersex, telefonsex og en smule overtalelse, havde hun dog endelig også fået samlet mod til at mødes og kneppe rigtigt.

Jeg fik en adresse per sms og mødte op hos hende en stille sommeraften. Jeg parkerede bilen i nærheden og bankede på hos hende. Jeg var nok lidt nervøs.
Hoveddøren til huset åbnede på klem og jeg hørte fodtrin forsvinde ind i det mørklagte hjem. Jeg lukkede døren efter mig og fik hurtigt smidt alt overtøjet, imens jeg hørte en pigestemme kalde: ”Jeg er herinde” og opfangede det svage lys fra et af værelserne. Det var det eneste oplyste rum i hele huset og jeg gik direkte ind.

Sikke et syn der ventede mig, for der lå hun. Tændte stearinlys var placeret forskellige steder og fik hendes indretning til at kaste lettere urolige skygger på væggene, samt hende. Klædt i tætsiddende, sort lingeri, lå hun der på sin seng, med sit gyldne hår stående om sit hoved som en sky. Feminin, fræk og klar til mig.

“Hej, smukke” sagde jeg og trådte nærmere. Gud, hvor var hun dog lækker at se på. Jeg havde allerede et ordentligt jern på, både fra det, samt tanken om alle de frække ting jeg gerne ville udsætte hende for.

“Hej frække. Godt du fandt det” spandt hun og smilte frækt. Satte sig op og lod en hånd køre over sit bukkede ben. Op og ned.

“Er den til ære for mig” grinte hun lidt og nikkede mod den kæmpe bule jeg havde i bukserne. Jeg smilte bare. Begæret i mig var tændt, men roligt og kontrolleret, som flammen på stearinlysene. Jeg havde tænkt mig at nyde denne frække pige så meget som muligt. Dette kunne meget vel være en engangsfornøjelse, men jeg havde tænkt mig at gøre den til mere end det. Inden solen stod op i morgen, ville jeg gøre alt hvad jeg kunne for at denne aften/nat ville blive husket af os begge, som starten på en masse liderlige eventyr sammen.

SEX I DAG?

Hun måtte have kunne læse mine tanker gennem mine sultne øjne, for hendes hånd rakte over ved siden af hendes seng og tog et af stearinlysene hun havde stående.

“Er du meget liderlig, skat?” Spurgte hun.

“Du kan tro jeg er liderlig efter dig, smukke” svarede jeg og begyndte at knappe min skjorte op.

“Så gør noget ved det, frække. Hjælp mig lige med at puste nogle af dem her ud..” sagde hun sødt og pustede stille lyset i hendes hånd ud.

Jeg var i fuld gang med at smide tøjet. Kiggede hele tiden over på den frække, blonde skønhed ovre i sengen, der tog på sig selv. Tirrede mig, mens hendes hænder gled ned over hendes krop. Kuplede om hendes store bryster, for så at glide ned over den flade mave. Ned og kæle for de flotte ben. Fik min pik til gøre ondt i sit fangenskab i bukserne, mens hendes øjne havde mig i deres magt. Drog mig ind i en verden der kun bestod af mig og hende, samt vores liderlige begær efter hinanden. En verden, hvor jeg dårligt nok lagde mærke til, at jeg åbnede mit bælte og pustede endnu et lys ud. Kroppen kørte på autopilot, indtil jeg fik smidt sokkerne. Jeg stod foran hende i mine boxere, der formede et telt ud fra mit skridt. Der var kun stearinlys til at oplyse lidt af sengen nu.

Jeg hoppede op i sengen til hende, hvor hun sad med hænderne lidt bag sig på lagenet og skød brystet frem mod mig, med hovedet på skrå. Kiggede afventende på mig og jeg var ikke sen til at følge min lyst, hele vejen hen til hende. Fjerne noget af det blonde hår fra hendes ansigt og komme så tæt på, at jeg næsten kunne tælle de sorte øjenvipper, der prydede hendes halvlukkede øjne. Hendes overgivende øjne, der ville lade mig gøre alt ved hende.

Jeg trykkede mine læber mod hendes og vi kyssede inderligt. Ænsede hende lægge armene om min nakke, hvorefter vores tunger påbegyndte en grådig leg med hinanden. Mine hænder fandt rundt om hende og kærtegnede hendes ryg. Hev i snorene bag på lingeriet og løsnede det.

Sammen fik vi det af hende, hvorefter vores hænder var overalt på hinandens kroppe, mens jeg kyssede og slikkede hendes hals og hun blidt stønnede ind i mit øre. Hendes hånd fandt mit hårde lem i mine boxere og legede lidt med mig.

Så hev hun i beklædningen og hviskede: “Synes det er lidt snyd jeg er den eneste helt nøgne her.”

Jeg rejste mig op og lod min stive kæp vippe ud over kanten og lod boxerne falde af mig. Nød at se hendes store, glade øjne der bare stirrede på min pik. Den er tyk, venet og der var allerede et par dråber præsperm siddende på toppen af det store, røde hoved.
Hun slikkede sig om munden og satte sig helt op på knæ. Lagde sin hånd om den og spillede mig blidt, mens hendes frække, grønne øjne finder mine. Så stak hun sin lille, lyserøde tunge ud og begyndte at slikke op og ned ad det stive skaft. Helt nede fra roden og så op, lige under det spændte hoved, som fik et dejligt vådt og sugende kys.
Mmmh, hun er dejlig og det lykkes hende at klemme mere præsperm ud af mig som hun sutter i sig, inden hun åbner op og tager så meget pik hun kan, ind i sin lækre suttemund.
Årh jeg er i himmelen. Hun har fortalt mig før at hun er vild med at sutte pik og det kan bestemt også mærkes. Når jeg kigger ned på hende, ser det ud som om hun nyder dette blowjob mindst lige så meget som jeg gør. Hun smasker vådt og lækkert på den. Kigger op på mig en gang og lader mig se den bule ud på hendes ene kind, inden hun tager den dybt ind igen. Sutter mig hårdere og dybere, så jeg kommer ned i hendes slanke hals.
Imens har hendes lange fingre fundet mine spændte nosser og kæler for dem. Slikker skiftevis… suger dem ind i munden og slikker sig så vej op af mit tykke skaft igen, for at tage mig i munden.

Jeg kigger fascineret og stønnende ned på det smukke syn. Kører min hånd igennem hendes flotte blonde hår. Nyder at mærke hendes læber og tunge arbejde vådt og villigt med min pik, inden hånden finder om bag hendes hoved.

Hun havde allerede lugtet lunten og fjernede sin hånd fra mig. Holdt hende og stødte ind og ud, så jeg kneppede hende i munden, hvilket hun vist godt kunne lide. Kom helt ned i halsen, så hun gaggede på den et øjeblik, inden jeg trak mig ud.
Kunne godt have fortsat og afleveret en kæmpe ladning i hendes mund, men anser mig selv for nok gentleman til at lade kvinden komme først. Så jeg satte mig ned og puffede hende blidt tilbage i sengen, så hun lå på ryggen. Det var på tide at gennemføre det jeg havde gået og dagdrømt om så ofte.
Hun spredte sine ben fra hinanden og lod mig se hvor våd hun var blevet. Mmmh, det så lækkert ud, så jeg lagde mig ned imellem hendes ben. Slikkede mig vej fra hendes knæ og hele vejen op langs låret. Kyssede det nederste af hendes mave og henover til det andet lår, der fik masser af kys og kærtegn.
Så gik jeg til underlårene og pirrede hende lidt ekstra med kys og slik. Kunne mærke hun rystede helt vildt og var dejlig liderlig nu. Så jeg så hende op i øjnene og stak min tunge ud. Kildede hendes læber med spidsen lidt… så skilte jeg dem ad. Slikkede hende op og ned imellem, inden jeg kiggede på hendes klit, der var helt hård og stak ud imellem alt det våde, bløde. Gav mig til rigtig at tungekysse den og lyttede til hende stønne og jamre.

Åh ja, hun kunne godt lide hvordan jeg kyssede, slikkede og suttede hende Hvordan jeg stak min tunge dybere ind i hendes våde hul, og pirrede hendes stjerne med en finger. Det løb simpelthen ud af hende og jeg fik det hele. Hendes lækre, frække safter som jeg nærmest drak fra hende. Det var så godt! På et tidspunkt lukkede jeg bare øjnene og dækkede hendes køn med min mund. Nød hende, lige til hendes liderlige klynk begyndte at tage overhånd.
Hendes lille hånd havde fundet mit hår og i takt med at hun peb og stønnede, hev hun i det, som om hun prøvede at få mig længere ind.
”årrrh jeg kommer… ååårrh, slik mig, skat! Slik…!” og hun stak i et hyl, mens jeg slikkede hende igennem hendes orgasme. Drak safterne der tapløb ud af hende, mens jeg havde mine arme om hendes underliv. På den måde kunne jeg holde mig fast, når hun lå og vred sig som hun gjorde lige nu.
Hun lå og hev lidt efter vejret nu, så jeg kyssede hendes klit en sidste gang. Hele hendes krop trak sig et øjeblik sammen fra følelsen.
Jeg plantede så et kys på hendes mave, længere op og på hendes lækre bryster, hvor jeg kørte min tunge rundt om de stive vorter… længere op til halsen, og så hendes lille, spidse hage… og så hendes frække mund.

På dette tidspunkt kunne hun dog godt mærke hvad der pressede mod hendes klit nu. Mit stive skaft, gned op og ned imellem hendes hævede skamlæber og gnubbede hendes klit igen og igen, hvilket jo også havde sin effekt på hende.
Hun lagde sine arme om min nakke igen og kyssede mig dybt. Slikkede mig ren for hendes safter og holdt mig tæt ind til sig.
”Åh, hvor er det skønt. Knepper du mig ikke, skat? Vil så gerne mærke din lækre pik dybt oppe i mig,” sagde hun åndende ind i mit øre.
Jeg løftede hendes ben op. Hun var ret fleksibel, så hun kunne næsten sprede benene helt ud til siderne. Nu var hun godt åben for mig og jeg greb fat om mit lem. Kørte den op og ned imellem de hævede skamlæber. Samlede al den selvkontrol jeg kunne mønstre, da jeg allermest havde lyst til at glide ind dybt, i denne fantastiske tøs og gennemkneppe hende godt og grundigt.
Lod det store pikhoved gnubbe op mod hendes klit igen og igen. Og så ned… lige og trykke mod hendes åbning og høre hende stønne, men ikke glide ind.
”Årrh din drillepind!” grinede hun liderligt og bevægede underlivet lidt, som får at ”fange” min pik med sit våde hul. Det lykkedes dog ikke. Hun havde helt ret, jeg er en værre drillepind og havde tænkt mig at blive ved.
”Din fisse er meget våd, smukke” sagde jeg og trykkede lidt mod åbningen igen. Fik sølet mit pikhoved godt til i hendes safter. ”Jeg tror du er klar til at få pik,” hviskede jeg så.
”Jaaa!” Hun legede med sine bryster igen og nev vorterne mens hun stønnede højt. ”Vil sååå gerne have din pik op. Please!”
Endelig efterkom jeg det. Jeg gled direkte ind og vi stønnede begge højt. Fyldte hendes indre, stykke for stykke, mens hendes mund åbnede sig op i et stort, lydløst O.
”Årrh du fylder mig så godt ud! Knep mig!” og det gjorde jeg. Mit underliv kørte ind og ud imellem hendes vidt spredte ben, som et stempel. Det var helt utroligt dejligt at køre ind og ud af hendes stramme hul.
Satte farten lidt op og bundkneppede hende hårdt, mens jeg nød synet af hendes bryster der hoppede under mig. Hendes vidunderlige liderlige lyde der fyldte værelset, sammen med de våde smask fra vores samleje.

”Årrh ja, skat. Knep mig dybt!” bad hun og lavede rivemærker i mine arme. Det gjorde ondt, men smerten var på en måde dejlig og ret liderlig.

”Mmm, er min pik dejlig, smukke?” spurgte jeg og borede den dybt op i hende en gang, så hun skreg.
”Åh ja, så dejlig. Mmmh, du skal flytte hertil, skat…hhh… vil kneppes af dig hver dag,” stønnede hun og jeg smilte.
”Jeg flytter nok ikke hertil, men derfor kan du da godt blive kneppet lige så tit du har lyst. Vil elske at komme og gennemkneppe alle dine frække huller, hver dag, frække…” svarede jeg. Mit hjerte bankede så heftigt, så hun sikkert også kunne mærke det, igennem min pik.

”Uhmmm ja… åh jeg kommer, skat!” hylede hun og jeg hev hende hurtigt hen til mig. Hendes ben op på mine skuldre og mig der pumpede løs i hende alt hvad jeg kunne. Mærkede en varm dråbe sved løbe ned ad siden på mit hoved. Jeg blev bare ved. Jeg kunne ikke stoppe, selv hvis jeg ville. Mine hofter havde deres helt eget liv lige nu.

Hun skreg sin orgasme ud, og jeg mærkede hendes fisse krampe omkring mig. Det blev for meget. Hun var alt for lækker og den kildrende fornemmelse i mig tog overhånd.
”Åhh jeg kommer!” brølede jeg og bankede mig dybt op i hende og holdt den der. Lod hende mærke min pik vokse sig en tand større og så ellers spule hendes indre. Det resulterede i at hun skreg endnu en vild orgasme ud, mens jeg sprøjtede hende fuld. Det var så dejligt og endnu frækkere at mærke hendes indre muskler malke mig og tømme mig for sperm.

Puha, jeg trak mig lige så forsigtigt ud af hende. Min pik stod stadig, hård og pulserende, men mine ben rystede vildt oven på den udløsning. Så jeg satte mig. Nød synet af min gråhvide, tyktflydende ladning der løb ud af hendes gabende fissehul og ned på det hvide lagen.
”Mmmh, tak skat, lækkert sperm” nynnede hun og rakte en hånd ned. Hun gned spermen rundt på sin fisse og klit med fingrene, hvorefter hun tog hånden op og slikkede fingrene rene mens hun smilende øjede min stadig stive pik.
Hold kæft hvor var hun fræk og ville åbenbart have mere. Vi blev dog rørende enige om at vi begge trængte til en tår vand. Så med min sperm løbende ned af sit ben, rejste hun sig og vinkede mig med sig ud af værelset.
Jeg var helt hypnotiseret af hendes flotte, vuggende gang og hendes fantastiske lille røv. Jeg rejste mig med det samme, men trådte på noget og kiggede ned.
En stor, sort dildo, en tom juleøl og et par håndjern lå på gulvet ved siden af hendes seng. Jeg rynkede nok lidt på panden, men da jeg så efter den frække Sofie, der forsvandt i døren, fik jeg en ide… Jeg fulgte efter hende ud til køkkenet. Jeg havde noget jeg bare måtte prøve, inden jeg tog hjem i morgen.
Men hvad det så er, må du læse dig til i næste del af historien om mig og Sofie 😉

porno med danske piger