En pragtfuld kollega del.1

SPAR MANGE PENGE

Vi stod lidt og bare nød synet af parret, der nu helt åbenlyst kneppede i vandet. Zuhlas ene hånd gled op til hendes ene bryst som hun kælede lidt for – min hånd fulgte med…

Jeg var sendt til det sydlige Europa på en 4 dages konference om det nyeste indenfor videokonferenceområdet.

Første dagen gik som forventet en masse tekniske informationer om disse ting – grundlæggende ret så kedeligt at høre på, men det er jo en del af arbejdet.
Dag 2 gik næsten lige sådan men dog med den opløftende kendsgerning, at der var lagt op til en dejlig middag om aftnen.

Vejret var aldeles pragtfuldt lunt og ikke vind der rørte sig, vi sad på en udendørs restaurant i denne bedre del af den by vi var i.
Menuen stod på fisk – lækre fiskeanretninger som smagte fortrinligt sammen med en kølig Chablis.

Zuhla sad overfor mig (jeg heldige asen) en dejlig kvinde midt i trediverne, mørklødet, brune øjne, flot figur om end en smule kraftig ikke fed men dejlig rund.

Middagen forløb med kvikke bemærkninger på til tider ubehjælpsomt engelsk – efterhånden havde jeg fået ganske god kontakt med Zuhla og vi flirtede vildt med øjnene, når vi troede ingen andre så det.

Kaffen blev indtaget på en speciel balkon, hvor vi havde udsigt over vandet – der var månelyst og det hele nærmest dampede af romantik – naturligvis havde jeg (eller var det Zuhla) sørget for at få en plads ved siden af hinanden.

Vel ankommet til hotellet ville nogen i baren og de forlod os, jeg blev lidt udenfor sammen med Zuhla tog hendes hånd, og vi vandrede en lille tur i hotellets store have, hvor der var en stor swimmingpool, der var indhegnet af store buske og træer – vi gik hen over græsset og var som sådan helt lydløse, sagde ikke noget undtaget med vore hænder og øjne.
Pludselig så vi at der var nogen i swimmingpoolen et par de var midt i et lidenskabeligt kys og da vandet var svagt oplyst fra ned så vi også at de var nøgne begge tog – Zuhla standsede brat.
Hun var tydeligt forvirret og vidste ikke hvordan hun skulle tackle den situation . Hun havde formodentlig aldrig oplevet sådan en situation før.
Jeg stillede mig bag hende og holdt om hende dejlige mave mens jeg hviskede i hendes øre: ”Be quiet, let’s see what’s going to happen”.

Hun lagde sine hænder på mine som en slags accept på at det var OK mine hænder var lige netop der, og at hun rent faktisk nød det – hun lænede sig mere ind mod mig og stirrede intenst på parret, der i mellemtiden var blevet en del mere optaget af hinanden – hun havde slynget sine ben om hans hofter, og jeg var ret sikker på, at han havde pikken inde i hende.

Zuhla drejede sit hoved lidt og hviskede: ”They are making love”.

Jeg lod mine læber strejfe hendes øreflip og hviskede til hende: ”Do you like to watch?” Hun nikkede svagt og trykkede sig lidt mere bagud – hun kunne ikke undgå at mærke min pik var ved at være hård.

Vi stod lidt og bare nød synet af parret, der nu helt åbenlyst kneppede i vandet.

Zuhlas ene hånd gled op til hendes ene bryst som hun kælede lidt for – min hånd fulgte med og jeg overtog kæleriet – først stivnede Zuhla lidt, så slappede hun af lukkede øjnene og lagde sit hoved på min skulder – min anden hånd gled op til det andet bryst, og jeg havde nu begge hendes dejlige bryster i hænderne gennem hendes bluse og BH kunne jeg mærke brystvorterne stivne og blive hårde.

SEX I DAG?

Hun sukkede meget stille og pressede sine balder in mod mig jeg var helt sikker på hun nød følelsen af min stive pik.

Parret i vandet var i voldsom bevægelse nu, hun nærmest flød på ryggen mens han holdt om hendes hofter og kneppede voldsomt – pludselig stønnede kvinden højlydt og gav sig hen i en voldsom orgasme. Jeg kunne se, at han havde stimuleret hendes klit med en finger til sidst.

Min ene hånd gled stille ned over Zhulas mave og ind i hendes lange sommerbukser – igen stivnede hun og hviskede: ”No, don’t do that, please”

Min hånd standsede ikke, hun gjorde ikke noget for at standse den, sikkert fordi hun var meget optaget af parret, hvor manden nu havde sat sig på kanten af bassinet med sin pik strittende skråt ud i luften – i sandhed en flot og stor pik.
Kvinden stillede sig foran ham og tog pikken i munden.

Zuhla gispede det havde hun sikkert aldrig set før – i hvert fald ikke ”live”.

Min hånd var nået ned til hendes fisse der var dækket af en dejlig dusk. – jeg hører ikke til blandt dem, der synes at en barberet fisse er verdens 8. vidunder, tværtimod

Zuhla forsøgte at stoppe min hånd ved at læge sin hånd ovenpå den uden på hendes bukser, men det var for sent. Jeg havde en fingerspids på hendes klit – jeg mærkede en varm fugtighed fra hendes fisse – hun var påvirket af synet af kvinden og manden i bassinet.

Hun bøjede sig lidt forover for at forhindre mig i at gå videre men det øgede kun presset af hendes balder mod min pik.

Manden på den anden side af bassinet – lænede sig tilbage og stønnede højlydt nu hans sperm var på vej, ingen tvivl om det – Zuhla stirrede intenst på dem og glemte lidt sit forsvar mod min indtrængen.
Samtidigt med at der var tydelige tegn på, at han sprøjtede i munden på hende gled min finger in i kussen på Zuhla.
Hun var våd, varm og meget klar til at blive kneppet.

Zuhla stirrede chokeret på kvinden, der nu var i gang med at slikke mandens pik ren for resten af hans sperm.

Jeg lukkede forsigtigt Zuhlas bukser op lynede dem ned og skubbede dem lidt ned om hendes lår.
”Oh, no don’t do it – No please” hviskede Zuhla men samtidigt hjalp hun selv til

Hendes ene hånd støttede på et træ foran os og den anden berørte forsigtigt min bule i bukserne jeg slap det bryst jeg havde kælet for indtil nu og lynede min bukser op åbnede livremmen og bukser og boxershorts glide ned – Zuhla mærkede nu min pik og hun tog om den spillede forsigtigt på den, mens hun hviskede at jeg skulle være forsigtig men at hun ville kneppes nu.

Hun førte selv pikken hen mod åbningen, og min pik skilte hendes våde skamlæber mens den gled ind i den varme føjelige kusse.
Nu tog jeg om begge hendes hofter og kneppede dybt min blidt – Zuhla drejede hovedet lidt og hviskede, at jeg ikke måtte sprøjte inde i hende da hun ikke brugte piller.

Jeg kneppede hende dybt men blidt – langsomt gled min pik ind og ud af hendes varme kusse, Zuhla stønnede dæmpet – nød min behandling i fulde drag. Hendes hånd fandt vej til hendes klit der blev bearbejdet i et hidsigt tempo. Vidunderlig følelse at mærke den yderste del af hendes skamlæber blive rykket fra side til side mens min pik borede sig rytmisk ind og ud af hende.

Zuhla blev mere og mere intens i sin behandling af sin klit – jeg kiggede over på parret der helt åbenlyst nød efterspillet ved dovent at kæle for hinanden.

Jeg kunne pludselig fornemme at Zuhla var på vej med en orgasme af de store og måtte til at tænke på dronning, gud og fædreland for ikke at fylde hendes brændende kusse med min sperm.

Så kom det den rytmiske sammentrækning af kussen, bevægelser der mest af alt kan beskrives som at kussen forsøgte at malke min pik.
Zuhla stønnede højt så højt at parret på den anden side hørte det og blev klar over vores tilstedeværelse.
Det anfægtede dem ikke særligt og jeg var også fløjtende ligeglad – den skønne kvinde for enden af min pik havde fået en heftig orgasme, det var det eneste der talte lige nu.
Langsomt ebbede sammentrækningerne ud og jeg trak pikken ud.

Zuhla vendte sig hurtigt om kyssede mig dybt og inderligt hviskede så: ”Shall I do the same as she did before – I mean take your cock in my mouth?”

Jeg holdte hende lidt fra mig og rystede på hovedet, jeg havde helt andre planer.

Jeg kyssede hende og hviskede at vi skulle elske i nat, Zuhla kigge forundret på mig smilte og nikkede bekræftende.

Vi klædte os på igen og vandrede hånd i hånd tilbage til hotellets hovedindgang – her slap vi hinanden for ikke at vække de andres deltageres mistænksomhed.

porno med danske piger