En pragtfuld kollega del.3

SPAR MANGE PENGE

Vi fik lynhurtigt lavet en aftale om at jeg skulle se at komme hen til hendes værelse uden at blive opdaget. Som sagt så gjort og et øjeblik efter stod vi i en heftig omfavnelse…

Mobilen bippede og jeg var ikke helt klar, da jeg forsøgte at finde den – pludselig rørte min hånd ved en varm krop, jeg for op og så den dejligste skabning ligge på sengen ved siden af mig.
Det varede et øjeblik inden jeg blev klar over hvor jeg var og hvem den vidunderlige kvinde var – hun slog øjnene op og sagde: ”Good morning”

Jeg sagde god morgen til hende ved at bukke mig lidt fremover og give hende et let kys på hendes mund – jeg sagde jeg blev nødt til at smutte hen til mit eget værelse for ikke de andre skulle opdage noget.
Altså dynen til side og ….. ups, som så ofte var jeg vågnet op med en stiv pik – pinligt!

Zuhla klukkede lidt af grin og rakte sin hånd ud og kælede lidt for min pik, hvad der jo ikke gjorde den mindre stiv.
Hun rejste sig på knæ og tog om mine hofter for at trække mig nærmere, hende mund åbnede sig og tungen strejfede spidsen af min pik – lidt efter lod hun læberne glide stille ned om pikken.
Hun var tydeligvis ikke den mest erfarende piksutter, men hun gjorde instinktivt hvad der gjorde godt i min pik.

Tiden stod næsten stille men jeg vidste jeg skulle af sted og samtidigt ville jeg ikke afbryde den vidunderlige kvindes arbejde med min pik. ”Would you like to see me cum?” spurgte jeg.

Hun nikkede, jeg måtte sige til hende, at vi ikke havde ret meget tid og antydede samtidigt at jeg selv ville spille den af, hun lænede sig tilbage og støttede på sine strakte arme mens hun nysgerrigt så min hånds heftige arbejde med min stive pik.
Min lårmuskler spændtes og jeg kunne mærke at spermen var på vej ”Take it, take my cock – play with it – make me cum” stønnede jeg.

Lynhurtigt tog hun om min pik om med små hurtige bevægelser spillede hun min pik – jeg rakte om bag ved bag selv tog om mine egen balder og pressede hofterne lidt frem, et splitsekund efter begyndte pikken at sprøjte.
Spermen ramte hendes bryster skulder og den en kind – dybt dyrisk stønnede jeg min udløsning ud.

Mine ben næsten eksede ved orgasmen, jeg lagde hænderne på hendes skuldre pustede lidt ud løftede hende op at stå kyssede hende kærligt for fortalte hende at nu måtte jeg altså gå.

Vi aftalte ikke at spise morgenmad sammen men naturligvis finde sammen senere på dagen.

Dagen gik med en masse indlæg og opgaver o.s.v.. ved frokost sad jeg ved samme bord som Zuhla, men et stykke fra hende, vore øjne mødes fra tid til anden men kun for meget korte øjeblikke for ikke at skabe mistanke hos de andre.

En af mine kolleger forsøgte med al magt at lægge an på Zuhla, men så vidt jeg kunne se var der ikke nogen respons fra Zuhla.
Jeg sad og faldt lidt i stave mens jeg fantaserede om at se Zuhla blive kneppet af en anden men jeg sad på en stol og spillede pik.
Fantasien blev brat afsluttet, da en kollega klappede mig på skulderen og sagde: ”Vågn op gamle dreng vi skal begynde igen – har du ikke sovet nok i nat?”

Jeg mumlede noget om, at jeg aldrig sov så godt når jeg var på hotel og havde sovet for lidt – og det var jo ikke helt usandt.

Eftermiddagen gik ret hurtigt med forskellige gruppe arbejder m.v. – jeg så ikke Zuhla hele eftermiddagen, og det var godt for min koncentrationsevne.

SEX I DAG?

Middagen om aftnen var en ”du-kan-selv-vælge-hvor-du-vil-spise-og-med-hvem” – altså vi kunne selv vælge mellem 3 forskellige steder når vi skulle spise.

Uden aftale på forhånd blev det desværre til, at Zuhal og jeg spiste hvert sit sted.

Middagen gik fint og vi endte – nogle kolleger og jeg – selvfølgelig kunne man næsten sige i hotellets bar.
Vi fik nogle drink og hyggede os en hel del – pludselig stod Zuhla sammen med nogle andre ved vores bord – hun så strålende ud og stod sammen med kollega fra Irland han havde armen rundt om hendes skulder og hun så ikke ud til at ville trække sig væk fra ham.

Satans, tænkte jeg der røg den mulighed for at gentage sidste nats eventyr – damm, jeg skulle jo have været så forudseende, at Zuhla ville blive jagtet.

Jeg vendte mig mod den andre og drak lidt af min drink mens jeg forbandede mig selv for at have været så dum.
I det samme hørte jeg Zuhla sige: ”Good Night I’m going to bed so I can be ready for the last day” Hun gik, hun gik alene….. Wauuu hvilken lettelse…. hør hvad hulen sker der, var jeg ved at brænde på alvorlig, var jeg ved at blive forelsket?

Jeg sluttede i baren og sagde godnat til de andre – listede af og tog elevatoren op til mit værelse.
Jeg lukkede mig ind og hængte min jakke og så pludselig at den røde lampe på telefonen blinkede – der var en besked til mig, nå det kunne være en besked hjemmefra firmaet.

En opringning til receptionen gav mig et stød i mellemgulvet og en hjertefrekvens på 500! Det var en besked fra værelse 96 – Zuhla’s, – jeg skulle ringe til hende, det tog ca. 1 sekund at ringe op – hun tog telefonen med et forsigtigt ”Hello”

Jeg var mundlam et kort sekund så fattede jeg mig og svarede dybt originalt: ”Hello” – nå, men vi fik lynhurtigt lavet en aftale om at jeg skulle se at komme hen til hendes værelse uden at blive opdaget.
Som sagt så gjort og et øjeblik efter stod vi i en heftig omfavnelse som lovede alt godt for natten.

Ikke lang tid efter lå vi nøgne, varme og forventningsfulde i hendes seng – vi kærtegnede hinandens krop og reaktionen udeblev naturligvis ikke min pik var stiv og hård – kampklar, klar til at tilfredsstille den herlig kvinde der så villigt modtog mine kys og kærtegn.

Zuhla skubbede mig om på ryggen og lod sine læber og sin tunge glide ned over mit bryst ned mod min pik der stod strunk og stiv – et øjeblik efter mærkede jeg hendes varme hånd om pikken, forhuden blev forsigtig trukket helt tilbage og hendes tunge cirklede om spidsen – det var vildt liderligt.

Det fortsatte en rum hvor hun lejlighedsvis havde pikken dybt inde i munden, så hun skrævede ind over mig løftede min pik i stilling og gled stille ned over den til den forsvandt fuldstændigt ind i hendes dejlige kusse.

Hun red mig langsomt og sensuelt helt i bund med den hver gang jeg kunne mærke bunden af hendes kusse hver gang hun sank helt ned over den – spidsen af pikken ramte hendes livmodermund, det var så liderligt at jeg overvejede at lade en gå inde i hende lade sæden springe op i hendes livmoder, det er jo det der er meningen med livet. Jeg skyndte mig at koncentrere mig om noget andet – kælede for hendes dejlige bryster, der svingede indbydende i takt med hun red mig.

Jeg sagde til Zuhla, at det var tiden at få et kondom på, fordi jeg ikke kunne holde ret meget længere, hun smilte og lod sig glide ned på siden mens jeg fiskede et kondom frem – hun insisterede på at rulle det på min pik, hvilket jo ikke gjorde min liderlighed mindre.

Hun lagde sig på ryggen og jeg tog hendes ben, lagde dem over mine skuldre og lod pikken glide i bund i et stød Zuhla gispede højt da jeg ramte bunde af kussen – hendes ansigt blussede af liderlighed hun var klar, hun var min kvinde i dette øjeblik, kvinden der bare ventede på forløsningen, på den dejlig fornemmelse at mærke en pik glide frem og tilbage i kussen mens hendes orgasme nærmede sig på grund af stillingen var det let for hende at stimulere sig selv mens jeg kneppede – jeg så ned på hendes skød så min pik glide ind og ud så hendes fingre danse på hendes klit, jeg kunne mærke op hendes skamlæber der fattede om min pik at hun var meget ophidset.

Zuhla begyndte at trække vejret tungt og heftigt – hun var på vej hun stødte i mod mine stød, hun ville have den dybere så kom hun – den vidunderlige følelse når kussen trækker sig sammen rytmiske om pikken, hendes voldsomme vejtrækning hendes småklynkende stønnen fortalt mig at hun gave sig hen helt og holdent – jeg kunne ikke modstå det jeg mærkede at spermen kom og pikken eksploderede inde i hende – det sortnede for mine øjne – øjeblikket over alle, øjeblikket hvor man ingen kontrol har over den del af kroppen, det magiske øjeblik hvor alt andet er ligegyldigt.

Jeg pumpede nogle gange mens det langsomt klingede af.

Trak mig forsigtigt ud af kussen på hende gled ned og lod mine læber kysse denne dejlig fisse, der havde behandlet min pik så godt.
Hun gispede og jeg fornemmede at hun kunne igen – ansporet af det lod jeg mine læber suge hendes klit ind mellem læberne pirrede den med tungen – jeg stak begge hænder ind under hendes balder og løftede hende op mod min mund mens jeg lod tungen danse stille og blidt på hende hårde klit.

Hun vred sig i ophidselse sagde en masse ting på hendes sprog som jeg ikke forstod og dog vidste jeg, at jeg skulle forsætte og bringe hende op på toppen igen – min en finger begyndte at stimulere hendes stramme hul – det var mere end hun kunne tåle – hun kom i en heftigt orgasme, der medførte et ukontrolleret skrig – hun lod simpelthen alle hæmninger falde og lod naturen gå sin gang.

Vi kneppede endnu en gang den nat og med det samme gode resultat – ingen tvivl om at jeg var forelsket.

3 måneder efter tog jeg igen syd på – denne gang for at hente min kommende brud Zuhla.

porno med danske piger