Cam chat med en fremmed

SPAR MANGE PENGE

Pludselig skriver han, har du ikke noget legetøj du kan lege med? et eller andet som kan tilfredsstille dig? Jeg sidder lidt og smiler frækt, jo det havde jeg, min yngling dildo

Forandringer er stor, jo chatten er kommet i gang, jeg er dog ikke helt sikker på at det har den rigtig virker på den kvinde/mand i den anden ende af chatten, jeg har ingen ide om det er, det rigtig som jeg får skrevet. Er det frækt nok, tænder det nok og hvad forventes der, men det er gået op for mig at det er frækt nok og det virker som om at personen i den anden ende også bliver liderlig af at læse mine skrevende ord. Jeg er rigtig langsom og har været lang tid om at komme i gang med at chatte, det vil sige jeg har gjort det, men dog ikke frækt, kun lige nogle få bemærkninger som der er sneget sig ind hist og pist. Lige pludselig en dag der dukkede Han op, vi sludrede lidt, flirten begyndte. Den frække snak kom ind og så vil jeg sige dog ikke, for jeg var god til at få den ned på jorden igen, men vi skrev en del frem og tilbage og hyggede os faktisk sammen, vi “lærte” hinanden at kende.
En dag hvor humøret var højt, vi havde det sjov og han fik stille og rolig fået tirrede mig så meget at jeg kunne mærke virkeningen i min mis, min mave kriblede og jeg fornemmede hvordan liderligheden lå og ulmede, jeg begyndte at røre ved mig selv og blev endelig noget flov over det, for det var som om Han kunne se det igennem bogstaverne der dukkede op på hans skærm. Han lærte mig at tingene skal sige lige frem, det sex, liderlighed og passion det hele drejer sig om, det er ikke forbudt, det er ikke flovt, det er naturligt og super dejlig at have via en chat. Jeg har jo aldrig været i tvivl sex med min mand er alt for mig men at jeg kunne overføre det til skærmen på en måde troede jeg ikke var muligt.
Han greb den mulighed der var da han spurgte om jeg var liderlig, måtte jo erkende at det var jeg og ganske stille, rolig og blødt, førte mig igennem den første direkte sex chat som jeg havde. Jeg fik af vide at han havde nydt det meget, til trods for at han ikke selv med da han sad på jobbet og ikke kunne gøre noget ud over at tirre mig til ukendelighed.
Jeg var lidt flov over for manden, for var chat en form for utroskab? at en anden mand kunne tænde mig så meget at jeg lege med mig, lod mig forføre og tilfredsestillet af en fremmeds ord, men trods flovheden så følte jeg en stor sult efter mere sex og jeg tog det, udnyttede manden på det groveste da han kom hjem fra jobbet og endelig ikke havde mere energi retur.
Det er længe siden at jeg har haft en så tilfreds og glad mand, selv om han jo ikke anede hvad der gik af mig sådanne ganske pludselig. 
Jeg sagde intet om min chat og hvad den gjorde ved mig, det holdt jeg som en lille privat hemmelighed for sig selv, det var nok også kun denne ene gang det skete, for min chat fyr (lad os kalde ham Sexy) gad da ikke sådanne en kedelig type, men alle de frække kvinder der ellers fandtes her på siden og alle andre steder.
Men jeg tog fejl, Sexy vendte tilbage og var sød, behagelig og små fræk, han var meget forstående og ville høre om jeg var ok efter vores chat dagen før. Han fortalte at det var så vildt frækt dagen før, at han blev nød til at gøre noget inden han skulle hjem fra job den igår.

Denne oprindelig måde og omsorg tændte mig, det er fedt at en “vildt fremmede” kunne være så opmærksom på nogen som for mænd endelig bare er sex. Vi snakkede noget tid, ja faktisk en del tid, også mens vi begge var aktiv med at ordene det vi skulle med job, hus og foreningsarbejde, chatten gik mens vi gik frem og tilbage til pc’erne. Det blev kun til hyggen den dag det var faktisk rart at kunne lukke op over for en “fremmede” som dog ikke føles så fremmende mere. 
Jeg har aldrig set Sexy, ud over en billede der visere kroppen uden hoved, tja det kan jo være mange, men det er accepteret da det jo selvfølgelig var for at beskytte sig selv. 
Lidt nysgerrig var jeg, men dog ikke så meget, så jeg lod det ligge.
Da vi sluttede vores samtale, sige Sexy til mig at han om 2 dage efter vil have mulighed for at arbejde et sted hvor der ingen ander ville tilstede og så kunne han slå sit cam til så jeg kunne få lov at se ham. 

Dagene gik og jeg havde imellemtiden fået luskede ud af manden hvordan han havde det med at jeg chattede? Og det ikke kun var ham der gjorde, hvad han ville sige hvis en dag jeg fortalte at en fremmede havde tændt mig? Jeg kunne se at det spørgsmål ikke behøves svar, blikket i hans øjne fortalte mig at det tændte ham, at han ville nyde det. Jeg kan som ikke helt forstår det, men er nok et fjols hvad det angår da jeg helst vil kunne forstå alt hvad der forgår, hver eneste lille ting. Mit spørgsmål og vores snak om det satte gang i manden, jeg fik den mest blide forførrelse nogensinde, hans omsorg viste mig at hans begær ikke ville blive mindre hvis jeg chattede og han fik af vide at jeg havde haft en god chat, han løftede mig op og satte mig på køkkenbordet, lagde sig på knæ og 100% forkælelse med flere orgasmen til følge.

Manden kunne åbenbart ikke slippe det spørgmål jeg havde stillet for han kender mig godt nok til at vide at jeg spørger aldrig uden grund, så han kredse godt omkring det, sørgede for hele tiden at fortælle hvor frækt det var, hvor han glædede sig til at jeg ville dele min oplevelse med ham, for det håbede han jo jeg ville. 
Jeg blev mere og mere tryg, men også tændt af det, lige på det punkt følte jeg mig så begæret og elskede og var klar til at overholde den aftale jeg havde med Sexy.

SEX I DAG?

De mange timer Sexy og jeg havde brugt på at snakke, det kendskab, humor og menings udveksling, det gjorde jo også at han viste at dette ikke er sket før at jeg var helt grøn inden for cam området og var utrolig nervøs, det skal så dog siges at manden og jeg brugte cam for 10 år tilbage da vi boede i hver vores ende af landet.

Timerne nærmede sig vores aftale, blev jeg mere og mere nervøs for hvordan jeg skulle klare det om jeg kunne klare det og turde jeg??
Jeg tænke og tænke men for pokker, det var en pc og den kunne da slukkes, så skete der jo ikke mere. 

Vi kom til dagens jeg startede min morgen som jeg plejer, og satte mig med pc og arbejde lidt, ventede på at der lød et “plim” med et godmorgen eller hejsa.
Det gik ikke længe inden det kom og vi sludrede lidt frem og tilbage om løst og fast.
Lige pludselig på skærmen stor der accepté videochat, jeg trykkene bare, tænkte ikke overhovedet og på min skærm kom frem med et billede af en flot, sød og ganske normal fyr, jeg ved ikke hvad jeg havde forstillelse mig, men jeg blev ikke skuffede og det varmeste smil jeg fik af se var nok til at jeg ikke fortrød.
Jeg så ganske kort hovedet og ellers blev cam kørt lidt ned så hage og brystkassens var synlige, det virker måske underlig, men da Sexy ville beskytte sig selv så kan jeg kun acceptere det. Vi snakkede frem og tilbage, jeg sad som bundet til min skræm.
Som et blidt trylleslag, begyndte Sexy at dreje samtalen ind på den frække side, jeg blevet mere og mere tændt, vi snakkede om føler, ønsker, hvad der tændte os.
Jo mere tændt han blev jo frækkes blev ordene, jeg var overraskede over hvor meget det tændte mig at læse de frække ord, ja endda meget frække ord.
Pludselig skriver han, har du ikke noget legetøj du kan lege med? bare et eller andet som kan tilfredsstille dig? Jeg sidder lidt og smiler frækt, jo det havde jeg, min yngling dildo, den som er min tro følge så skyndte mig at hente den.
Da jeg kommer tilbage kan jeg se på teksten at liderligheden havde taget over, billede viste en dejlige stiv pik hvor hovedet glinsede af safter, jeg tog inden jeg satte mig igen tøjet af og staks kom der et ..ummmm .. Jeg blev i 10 sek flov men da teksten sagde, er du klar? Er du våd og tør du? Jeg flyttede cam så det viste min krop, der viste hvor våd jeg var. Inden jeg fik set mig om fløj der over skærmen en chat som fik mig til at glemme tid og sted, jeg så på Sexy, men jeg så ikke bare en mand der for sin egen skyld spillede pik, nej en mand som var der for mig, tændte mig og legede med mig, mens han krydderiet det med forsigtig, frækt, tirrende og kælende for sin pik.
Jeg fik beskeder på at bruge min dildo, bolle mig selv og der gik ikke længe før orgasmen tog over, den gjorde at jeg ganske kort glemte skærmen foran mig.
Det kom en dejlige respons på det, dygtig kvinde, hvor er du bare lækker, frækt og uimodståelig. Dildoen sad stadig i min mis, eller fisse som Sexy skriver, troede ikke det ord ville tænde mig men jeg tog fejl. Sexy sidder stadig små kæler for sin stive pik, men chatter videre og han begynder at give mig ordre, forlange at jeg tage fat i min bryster, trods de nye piercinger, at jeg kæler for min krop, tænd den igen så det syn af min orgasmen endnu en gang skal forkæle ham, lege er hed, meget hed.
Ganske ukendt for mig selv så begynder jeg at sige og gøre ting som jeg kan se er det rigtig, jeg nød at drille, tirre og lege foran ham, vise Sexy hvor liderlig jeg er, vores lege ender i at jeg atter kommer i en orgasme, denne gang kan jeg mærke at jeg har sluppet hæmningerne at jeg virkelig nød det. Pludselig læser jeg på skærmen, forsæt jeg vil have dig engang mere, jeg vil have lov at sprøjte ud over dig, kom så min skat, vi er hver vores sted, kigger på hinanden og leger, leger med den liderlighed som vores chat gav, det ender med at vi begge kommer oven i hinanden, da jeg så det første sprøjt kunne jeg ikke holde tilbage, hele min krop spændes mens orgasmen skyllede ind over mig.

Vi sad/lå begge lidt, ganske stille og ventede. Da jeg kunne mærke virkeligheden banke på begyndte jeg at blive flov, men så kom der dette på skærmen, hvor er du dejlige fræk, jeg nød det så meget. Det er sjælden jeg kommer mens jeg chatter, som regel er det først bagefter. Tusind tak du skønne kvinde.

Jeg satte mig lidt op og skrev selv tak, jeg var brugt på en god måde og nød det, men viste også at jeg blev nød til at rejse mig op for at få tøj på.
Følelsen var lidt underlig, for nu ville vi slukke og så var det det.
Det var som om at han viste hvad jeg tænkte. For Sexy siger, jeg går lige fra skærmen 5 min så kommer jeg retur, så kan du nå at blive lidt anstændig igen og så en stor smiley.
Jeg lader pc og cam stå, går ud på badeværelset og får styr på det hele, går i køkkenet, uhmm jeg var da blevet sulten så smurte en rugbrød med leverpostej, kigger over på pc, hmmm stadig ingen, nej det var så det.
Men jeg blev klogere, Sexy kom retur vi fik snakkede det hele igennem og meget mere, det gav så stor en tryghed at denne første gang på cam med en “fremmede” ikke bare blev over hoved og hals. 

Mens vi sad der kom vi til at grine for vi havde begge hentede mad, Sexy sad med sin madpakke og jeg sad med min rugbrød så det viste mig at vi var begge menneskelig.

Dette er en stor tak til Sexy, du ved selv hvem du er.
Og takken kommer også fra manden, selv om jeg var så flov og rødmede over hele hovedet da jeg fortælle han at du havde tændt mig så meget. 
Han grinte og sagde at jeg ikke skulle være flov eller nervøs over det, for han var så umådelig stolt, syntes det var frækt og tændte hans liderlighed at jeg ikke nåede ret meget mere den dag ud over at nyde endnu mere sexuel forkælelse. 

Uhmmmmm en oplevelse jeg ikke ville undvære og heller ikke vores anden gang ..SMF..

porno med danske piger