Sofie, den frække blondine del.2

SPAR MANGE PENGE

Gled langsomt op i hende og udvidede hende det sidste, med min store pik. Åhh, hvilken følelse. Hun var så dejlig stram og stønnede gradvist højere, som jeg gled dybt op…

Jeg fulgte forsigtigt efter Sofie, igennem det mørklagte hus. Hun bode her jo og kendte det som sin egen lomme, så hun havde ikke brug for lys til at vide hvor hunvarr henne. Jeg var imidlertid flere gange ved at vade ind i ting og sager. Det var dog først da vi kommer ud i køkkenet at hun tændte for lyset og jeg kunne se hende.
Da mine øjne havde vænnet sig til lyset, havde hun lukket for døren til køleskabet og afslørede sig for mig, ligesom før. Hun var en lille, fræk gudinde at se på. Lidt mere end et hoved lavere end mig selv. Nøgen, blond og fin. slank, smuk og smilende. Jeg var lige kommet for ganske kort tid siden, men jeg kunne allerede mærke blodet strømme ned i mine ædlere dele. Hvilket jeg ikke kunne skjule, da jeg var lige så nøgen som hende.
Hun kiggede ned på min pik med et skævt og liderligt smil og op i mine øjne, mens hun stillede noget fra sig på køkkenbordet.

”Du tager bare hvad du vil have, skat…” sagde hun og jeg trådte nærmere.
”Ja, altså at drikke, fjolle” fniste hun af mig og peger på køleskabet. Jeg valgte for hyggens skyld at spille dum og virke som om det først var nu jeg forstod hvad hun mente. Hun smilte bare bredt til mig. Kiggede på mig… ja helt afvisende var hun ikke.

Jeg nappede en energidrik og satte mig på en stol. Hun op på køkkenbordet med en juleøl.
Vi sad og drak og snakkede i noget tid. Mest om hende og hendes mange, frække oplevelser. Der var mere end et par gange, hvor jeg sad med åben mund og polypper over de ting hun fortalte om sig selv, da nogle af dem lå så langt fra hvad jeg var vant til fra piger i min omgangskreds.

Jeg var nok en smule chokeret, men på en måde var det også forfriskende at høre en pige, der var så åben og frisindet omkring sin seksualitet. Hun elskede mandepik og sperm, hvilket – takket være hendes udseende – hun fik rigeligt af.

Jeg rejste mig og gik hen til hende. Hendes frække fortællinger havde i den grad, gjort mig liderlig. Hun vidste det godt, kunne jeg læse på hende. Det var også derfor hun nu… langsomt, spredte sine lange ben for mig. Åbnede sig for mig og stillede sit glas fra sig.

Hun kiggede udfordrende på mig og ventede tydeligvis bare på at jeg tog affære. Hvilket jeg også gjorde. Inden jeg kom tæt på, stoppede hun mig med en hævet finger.
Så tog hun glasset i sin hånd igen og hældte vandet ud over sin overkrop. Rystede og vred sig let, da det nok var ret koldt og hun var så varm lige nu. Det bevirkede da bestemt også at hendes smukke brystvorter, blev stive nærmest omgående.
Våd, glinsende og usigelig lækker og indbydende at se på, fik jeg igen det udfordrende blik.
”Vil du kneppe mig igen?” spurgte hun og viftede sit blonde hår væk. Kælede sine store, våde bryster for mig.
”Ja jeg vil…” åndede jeg. Rakte bagud og tog flasken. Tog en sidste slurk af min energidrik.
”Hårdt?” hviskede hun.

”Ja, smukke. Jeg vil kneppe dig så hårdt og lækkert” svarede jeg og legede med mig selv.
”Uhmmm, det lyder lækkert skat. Vil også vildt gerne mærke dig igen. Er du ikke også liderlig?” og hun lader sin hånd glide ned over sig, til sit skød.

”Jo og jeg synes vi skal gøre noget ved det,” og jeg skubbede hende blidt ned og ligge på køkkenbordet. Hun var allerede godt våd og klar til mig. Jeg stillede mig og gned mit store, dunkende pikhoved mod hendes våde skamlæber. Jeg var simpelthen så liderlig at jeg dårligt kunne styre mig og kom til at trykke mod hendes bagerste hul, hvilket fik det til at gippe i hende.
Hun kiggede op på mig og spurgte ”Åh, skat vil du nu også kneppe mig i mit stramme hul?”
Det var faktisk ikke min hensigt, men nu hvor hun sagde det… Hun havde sådan en lækker røv. Med dejlige faste baller, så man skulle da være et skarn.

”Hvis du kan tage mig, smukke?”

”Jeg har vist nok noget glidecreme et sted…” og efter at hun fandt den frem, gned hun en lille håndfuld på min stive pik, der hård og glad tog imod hendes kærtegn. Den vippede endda lidt, hvilket fik endnu et af hendes vidunderlige, frække smil frem igen.
Nu tager jeg selv en klat og fik hende til at lægge sig på maven på bordet, med enden mod mig, så jeg kan smøre hende godt ind.
Jeg havde fået mere styr på mig selv, men var stadig stangliderlig. Hvem ville ikke være det, med sådan en røv indenfor rækkevidde? Jeg brugte ekstra tid på at blidt klemme og nusse hendes numse. Pirre hende, blandt andet ved at sprede ballerne fra hinanden og afsløre hendes lille stjerne, som jeg stimulerede lidt med fingrene. Smurte hende ind, mens jeg kyssede hendes ryg og skuldre. Fortalte hende nogle af de ting jeg så godt kunne lide ved hendes frække krop.

Så gled min finger op i hende, stille og roligt, til hvilket hun åbnede munden og sukkede liderligt. Nøj, hvor var hun dejlig.

Min stive pik lå mod hendes ene balle, mens jeg kørte ind og ud af hende lidt. Så to fingre op. Jeg ville udvide hende til min pik, stille og roligt. Jeg rakte også ned under hende og kælede for hendes fisse imens.
Hendes stemme, fuld af stønnende liderlighed og frække ord, var sød musik i mine ører. Jeg hviskede at jeg ville kneppe hende, så hun ville få besvær med at sidde ned i morgen, hvilket hun bestemt synes om.

Den tredje finger kom op og jeg kneppede hende med dem. Udvidede hende mere og mere, mens hun stønnede højere og højere. Hun var så skøn og jeg var så liderlig.

Jeg lagde min pik imellem hendes baller og kørte den af imellem dem lidt, mens jeg bed lidt i hendes øreflip. Nøj, hvor skulle hun have. Men ikke endnu. Jeg rakte ned og ledte min pik ind imellem hendes ben, så hun kunne mærke skaftet imod sin drivvåde fisse.

”åååh, hhh din drillepind” hviskede hun og rakte end under sig, for at gnide skaftet, der blev ved at gnubbe sig mod hendes køn. Ja, jeg er en værre drillepind, må jeg nok erkende.

”Please, knep mig, skat. Åh…” stønnede hun, da mit store pikhoved rørte hendes følsomme klit. ”Vil du ikke nok? Uhh, trænger sådan til at mærke din pik dybt i min numse,” og det gjorde jeg.

Jeg gled langsomt op i hende og udvidede hende det sidste, med min store pik. Åhh, hvilken følelse. Hun var så dejlig stram og stønnede gradvist højere, som jeg gled dybt op i hende.

SEX I DAG?

Alt for lækkert og jeg blev bare ved. Jeg hvilede mine hænder på hendes smækre hofter.

”Er du klar, smukke?” spurgte jeg stille og gled helt i bund på hende. Hun lagde sig fladt ind over bordet og stønnede så heftigt at det eneste hun kunne præstere til svar var et nik.

Jeg smilte til hende og begyndte stille og roligt at støde ind og ud af hendes stramme numse. Mit hårde lem gled ind og ud af hende i små, korte og langsomme stød til at starte med… men de stød blev gradvist længere og hårdere. Jeg kom snart op i en lækker bollerytme og tog hende hårdt.

Jeg så ned på hende, som hun lå der på køkkenbordet. Det blonde hår veg for siden af hendes ansigt, der var fortrukket i en liderlig og rødmosset grimasse. Hendes stemme var klynkende og hun hev efter vejret. Hun var helt væk og jeg nød at tilfredsstille hende.
Tænkte at jeg da godt kunne vænne mig til dette syn og denne oplevelse. Specielt nu hvor hun allerede var ved at komme, kunne jeg mærke.

Jeg stødte til og samlede hendes blonde hår i min ene hånd og hev lidt i det. Så gennemkneppede jeg hende. Opfangede dårligt nok at hun imellem stødende forsøgte at sige hun kom. Jeg vidste det dog godt. Hun hylede sin orgasme ud, der fik hendes ring til at stramme til om mig.

Åhhh hvor skønt, hun bare kom og kom, mens jeg tog hende hårdt. Kunne også godt mærke det begyndte at blive for meget for mig.

”Åh, jeg kommer, lige straks, skat” stønnede jeg nu selv og stødte så hårdt at bordet rokkede under, den skønne, frække Sofie, som rakte om og klaskede sig selv højlydt på den ene balle, mens hun hikstede: ”Kom skat, sperm dybt oppe i mig… åh jeg kommer igen, der er så vildt!” og vi kom sammen.

Jeg spændte vildt i kroppen og bankede mig dybt op i hende. Holdt den der lidt og mærkede det første, varme sprøjt fyre af oppe i hendes lille, frække røv. Sofie kom også, men endnu vildere denne gang. Hun slog sit blonde hår fra side til side, mens jeg brølede. Jeg bare pumpede vildt i hende og afleverede en kæmpe ladning, dybt i hendes stramme hul.

”Åh ja, mmmh!” smilte hun. Hun kørte sig selv frem og tilbage. Malkede min pik så godt hun kunne, med sin ømme og gennemkneppede røv. Tømte mig for saft og kraft. Det føltes så lækkert.

Vi blev ved og ved. Frække Sofie, blev kneppet natten lang i alle sine frække huller. Da vi stoppede, midt om natten, var hun totalt udkneppet og færdig.
Jeg trængte også til et hvil og i hendes seng, med det dejlige billede af hende for et øjeblik siden, liggende på sengen, hivende efter vejret, med sperm løbende ud af mund, røv og fisse, lagde jeg mig under dynen med hende og sov. Jeg lavede en mental note til mig selv om at i morgen, måtte jeg hellere gøre brug af de håndjern hun havde liggende.

Troede jeg 😉

Næste morgen, vågnede jeg. Jeg havde det bestemt som om jeg havde haft sex i timevis i går, men da jeg så ved siden af mig, var den skønne Sofie væk. Havde det hele bare været en drøm? Det skulle ikke undre mig, da det jo havde været så dejligt og frækt, at det måtte være for godt til at være sandt. Hun var for god til at være sand.

Men vent… Dette var da ikke min seng… eller mit værelse?!

Jeg mærkede at der blev leget med min pik, under dynen. Og da den langsomt løftede sig, var det det kønneste lille, blonde pigehoved på Sofie, der tittede frem. Hun kiggede mig dybt og smilende på mig med sine grønne øjne. Kyssede min endnu en gang stive pik.
”Godmorgen, skat” smilte hun sødt og tager mit store, højrøde pikhoved i munden. Suttede mig med sine røde, våde læber der er som skabt til at behage mandlige kønsdele.
Hendes tunge pirrede den følsomme streng, under hovedet og hun kiggede op på mig hele tiden. Hendes blik var så liderligt… men der var også noget andet. Der var noget afventende over hende.
”Sikke da en lækker måde at blive vækket p-” tav jeg, da jeg prøvede at sætte mig op. I stedet mærkede jeg bare noget holde mine hænder ude i hver sit sengehjørne.
Så havde hun sørme sat håndjernene på mig. Den lille, kinky –

”Det synes jeg bestemt også. Kan du lide håndjernene?” spurgte hun mig, påtaget sødt og uskyldigt. Hun var dog dårlig til at holde masken og griner, mens hendes hånd spillede mig stille og roligt.

”Øhm… det ved jeg sgu ikke lige” svarede jeg halvnervøst. Dette var normalt noget man bad om tilladelse til, men det lod ikke til hun tog sig af den slags.

”Undskyld, frække men mine forældre kommer hjem lidt senre og vil bare så gerne nå også og udleve den her fantasi, inden da” spandt hun og rakte op. Kærtegnede min brystkasse mens hun strammer læberne om mit opsvulmede pikhoved.

”Altså en nøgen mand, fastgjort til din seng?” spurgte jeg med hævet øjenbryn, selvom jeg et eller andet sted, faktisk synes dette er meget lækkert.

”Nææh…” smilte hun frækt og rejste sig. Bandt mit ene ben fast til enden af sin seng, med mine bukser, som hun hev frem fra gulvet. ”Nærmere en mand, fastgjort til min seng, med en stiv pik som jeg kan sutte, ride og bruge som jeg har lyst til.” Hun bandt mit andet ben fast til enden af sengen, med min skjorte.

Hun satte sig op på sengen og vippede min pik op og ned på min mave, med en finger. Kiggede ned på den sultent. ”Min egen pik… til at lege med, som jeg lyster. Og jeg lyster meget, kan du tro…” udbyggede hun og slikkede sig om munden. Kæler for min pik, med blide strøg, som om det var hendes nye kæledyr.

”Det er altså ikke nødvendigt, med det her, smukke. Du kan få den hele tiden, hvis du vil. Du skal bare sige –”

”Shhh…” tyssede hun på mig og forsegler mine læber med en finger. Hun stoppede sine brugte trusser i munden på mig og gled en langneglet pegefinger ned over min brystkasse og min mave. Kildede mig og talte lavmælt.

”Du har en lækker, tyk pik som er stiv hele tiden, skat. Når du nu er her, skal den da klart udnyttet og jeg vil have al den pik og sperm jeg kan få ud af dig, inden min mor og far kommer hjem. Lovede du mig ikke også al den pik, jeg ville have?” spurgte hun og jeg kunne jo kun nikke. Det havde jeg rigtig nok lovet.

”Du vil da gerne voldtages af mig, vil du ikke?” lokkede hun og legede med sine smukke, store bryster lige for øjnene af mig. Besnærede mig og hypnotiserede mig med sine fantastiske, liderlige øjne, fulde af løfter om alle de hede ting hun ville udsætte mig for. Ting, jeg nok kun har drømt om. Hvordan kunne jeg modstå?

”Jeg vil så gerne være den der knepper dig nu, skat. Må jeg ikke nok ride din lækre, pik?” og jeg nikkede.

”Må jeg sutte dig bagefter?” jeg nikkede igen. ”og malke dig, til du sprøjter i min våde mund?” spurgte hun så og suttede på sin langfinger. Kiggede på mig med et blik, der kunne have fået mig til at komme lige der, hvis hun havde holdt det.
Jeg nikkede for tredje gang. Denne frække skønhed, måtte lige hvad hun ville, jeg var ligeglad. Bare hun ville tage min pik i munden igen, så jeg ikke skulle høre på mere, da jeg troede jeg ville blive sindssyg med liderlighed, hvis hun blev ved.

Hun lagde sine, slanke fingre om min, dunkende pik og legede lidt med den…

”Tak, skat…” og hvad frække, kinky Sofie så gjorde ved mig, kan man så læse sig til næste gang 😉

porno med danske piger