Med min elsker på hotel

SPAR MANGE PENGE

Nu var det min elskers tur. Han fjernede min trusser, og så lige ind i min – jeg tør godt sige – smaskvåde fisse. Jeg er pænt trimmet og kunne tydeligt mærke væden sive…

Det er en del år tilbage, men jeg ved godt hvorfor jeg pludselig kom til at mindes den episode, og nu den var der, valgte jeg at skrive om den.

I mit tidligere ægteskab havde jeg en elsker – ja jeg havde flere, og flere løse bekendtskaber, men i en periode havde jeg en også gift elsker.

Vi var tidligere kolleger og kunne nu og da mødes og snakke, kysse og kæle lidt. Og det skete da nu og da, at vi kørte ud i en nærliggende skov og fik os en bolletur i bilen.

Det er ok med et lille bilput, lige til at tage den værste sult, men efterhånden vil man også godt have menuen til at bestå af andet end fastfood. Der skal lidt bøffer på bordet også.

Vi havde ikke mange midler nogen af os, men over et stykke tid, samlede vi i fællesskab sammen til at leje et hotelværelse.

Det var en temmelig fræk fornemmelse og en dejlig fræk snak der udspillede sig når vi mødes og talte op og lagde planer, og endelig en dag var der penge nok i kassen.

Vi fik også – ikke uden besvær – arrangeret en dag hvor vi kunne mødes. Værelset blev bestilt – og større og større blev forventningerne til at kunne elske i en rigtig seng.

Vi mødtes på hotellet allerede tidligt om morgenen. Vi vidste vi havde 5 timer til rådighed – og hvert et minut skulle udnyttes.

Jeg mødte op i det frækkeste undertøj jeg kunne finde. Masser af blonder lille bitte g-streng og en lækker chemise med et godt løft til brysterne.

Jeg var meget spændt på at blive pakket ud.

Heldigvis var det tidligt på dagen, ellers tror jeg bare vi havde flået tøjet af hinanden. Nu kunne vi nok tage os lidt tid til at pakke gaver ud. Og stor blev hans glæde, da han mærkede og så. Det ramte lige hans smag.

Dejligt at blive kælet og kysset stående, Dejligt at blive ”forført” og bare lade lysterne råde og lade min dejlige og potente elsker tage over, og lade ham styre begivenhederne.

Mine bryster blev krammet. De blev suttet og bidt.

Jeg blev blidt men bestemt trykket ned på knæ, og hans allerede stive pik måtte under behandling. Og jeg nød det, og det virkede bestemt også som om han gjorde det.

Efter god og dyb sutning blev jeg hevet op, lagt på sengen og afført det meste af de tøjrester der var tilbage.

Jeg lå med benene ned på gulvet, vidt spredte ben og det var nu min elskers tur til at knæle.

Han fjernede min trusser, og så lige ind i min – jeg tør godt sige – smaskvåde fisse.

Jeg var pænt trimmet og kunne tydeligt mærke væden sive ud. Kunne også mærke hans skægstubbe mod mine lår, og hans levende tunge søge helt fra mine knæ og videre op mod grotten.

Tirrende og spillende med tungen som en anden kobra. Langsom og meget pirrende kom han nærmere. Jeg løftede og sænkede understellet, og mit åndedræt var stødende og kort.

Jeg vil ikke sige det var en orgasme da tungen første gang ramte min klitoris, men det var tæt på.

En ubeskrivelig lyst- og glædesfølelse fyldte mig, og jeg løftede skødet så højt jeg kunne for at hans tunge kunne komme i virkelig nærkontakt med min klitoris. Men han hævede ansigtet op, og det blev atter og atter kun små korte lette berøringer.

Jeg var ved at gå helt op i limningen af lyst.

Og pludselig skete det. Han lod tunge og hele munden komme tæt på. Han nærmest sugede sig fast i min fisse. Og jeg kom – og kom – og kom.

Han havde grebet mine hænder og jeg knugede hans og gennemrystedes af den ene orgasmebølge efter den anden.

Jeg tror jeg var meget tæt på at besvime, så dejligt var det.

Klitoris blev nærmest overfølsom og lisom øm, men han forstod også den følelse, og undlod direkte berøring, slev om hans mund stadig lå over min fisse, men han tunge var rolig.

Hvor længe vi lå sådan ved jeg slet ikke, men orgasmerne klingede da af og jeg kunne igen klare berøringer af min klit.

Hans tunge lå stadig roligt i min fisse, og jeg opdagede, at jeg ved små bevægelser af underlivet selv kunne fremkalde den fantastiske fornemmelse af en tunge der glider op og ned langs og lige ved siden af klitoris.

Jeg gned mig selv på hans tunge. Han fornemmede det sikkert, og lå forsat bare stille lidt og lod mig styre farten.

Det varede dog ikke længe før han gled langsomt op over min krop. Kyssede sig vej op ad min mave. Over begge mine bryster. Og ad min hals, og lod tungen lege med mine øreflipper. Han vidste, at det også kunne får mig helt op i den syvende himmel.

Unødvendigt, for øvrigt,  jeg var slet ikke kommet ned !

SEX I DAG?

Jeg greb efter hans pik. Stor og stiv stod den imellem os, og jeg styrede den direkte mod min fisse.

Nu ville jeg føle og mærke ham trænge ind. Dybt ind.

Og jeg fik min vilje. Langsom men sikkert trængte han i bund og atter bredte den vilde ultimative lystfølelse sig ud i selv den mindste pore i min krop.

Aldrig før havde han været så potent. I bilen handlede det jo alt for ofte om bare at få lille Peter i hul – og få afleveret ladningen til begges tilfredshed.

I dag var der tid til nydelse.

Og hvilken nydelse. Langsom – meget langsomt blev jeg kneppet.

Han trængte hver gang helt dybt ind og trak næsten helt ud igen. Længe længe lå vi sådan.

Vi stirrede hinanden i øjnene og aflæste den gensidige nydelse. Hviskede små søde komplimenter til hinanden og kyssede imens.

Han var fantastisk. Jeg var vildt liderlig og kunne slet ikke få nok.

Efter at have bearbejdet mig længe på den måde, vendte han mig om på maven. Anbragte en hånd på mit skød og borede sig igen dybt ind i min fisse.

Jeg holdt skødet løftet en anelse i starten, men de fantastiske fornemmelser hans fingre og hans pik kunne frembringe, fik mig hurtigt til at falde helt ned på maven og så bare tage imod hans kærtegn.

Og gæt bare på, at han hurtigt kørte mig til randen af endnu en orgasme.

Men han var fantastisk til at aflæse mine reaktioner, for hver gang det var lige før holdt han inde og lå musestille i 10 sekunder. Så begyndte det hele forfra – og højere og højere kunne han køre mig op.

Havde jeg kunne tænke klart ville jeg nok have tænkt over hvor længe han kunne blive ved med det, men al tankevirkesomhed var for længst ophørt.

Og endelig øgede han tempoet. Jeg fik atter fornemmelsen af at nu kom jeg, men igen stop.

Lidt hurtigere næste gang – og så fuldt kald på – og ikke bare jeg fik min tiltrængte orgasme – men også han kom med et vildt brøl.

Dybt inde i mig lagde han sin sæd, og vil lå længe sådan stille og prustende, til vi fik vejret og fandt bevidstheden igen.

Jeg var dybt imponeret og så glædelig overrasket, at jeg fornemmede, at jeg ALDRIG var blevet kneppet så dejligt før.

Vi væltede om i sengen hver for sig. Stadig kælende og helt euforiske af fornøjelse og glæde.

Et lille bad og en tissetår og en tår vand, og så lå vi igen og kælede stille for hinanden.

Ned over brysterne, stille op ad armene osv rigtig hyggekæleri.

Der var gået næsten 2 timer. Jeg var vildt overrasket.

Tid til snak blev der også. Vi snakkede længe stadig kælende, og da min dejlige elsker lå og fortalte en længere beretning, gled jeg langsomt ned. Lagde hovedet på hans mave og lå og legede med hans nu slappe pik.

Den var stadigvæk dejlig. Den var dejlig at røre, dejlig at kysse og dejlig at sutte.

Hans beretning sluttede, men jeg blev liggende. Hans ene hånd havde fundet en brystvorte og den stod allerede strunk, og han nulrede.

Hvis noget kan bringe mig op på mærkerne er det den fornemmelse. Og det vidste han.

Mit åndedræt afslørede nok hurtigt resultaterne, og mere og mere sukkede jeg og nød at ligge der og lege med hans pik, mens han kærtegnede mine følsomme bryster.

Han gled rundt og elegant landede han igen med ansigtet mellem mine lår. Forventningens glæde boblede allerede i mig. Han lå stille og pustede på mine skamlæber.

Pustede stille – det var fantastisk ophidsende. Skilte skamlæberne stille og puste. Blottede klitoris med to fingre og puste. Jeg var tæt på igen.

Og igen vidste han præcis hvornår han skulle stoppe. Lagde igen munden over min fisse og nærmest kneppede mig med sin tunge.

Fantastisk fornemmelse. Han slikkede på mine næsten overfølsomme skamlæber, og borede så tungen dybt ind i mig. Gentog og gentog, inden han pludselig lod tungen spille helt vildt på klitoris.

Jeg hylede som en stukket gris, men ikke af skræk og ikke af smerte. Bare af ren uforfalsket liderlighed og nydelse. Jeg fik fast i en pude og proppede den i munden og bed sammen

Han sugede sig til mig og tungen fik totalt frit spil på klitten.

Hvor længe holder en liderlig kvinde til det – 2 minutter er længe så.

Og atter kom jeg. Og igen og igen. Dennegang ville rystelserne slet ingen ende tage.  Men jeg fik ikke lov at hvile.

Han hev mig op og fik mig anbragt på knæ og albuer. Så satte han sig bag mig og ind med kalorius. Og så var der bare dømt kneppetur igen.

I langsomt stigende tempo.

Derfor måske ikke altid helt i bund. Men nu og da stoppede han op. Bankede pikken i bund og holdt stille. Og så kom min orgasme igen – med rystelser og næsten tab af bevidsthed.

Det skete nok 5, måske flere gane og resultatet var det samme hver gang. Han holdt hårdt fast i mine hofter. Pikken helt i bund og jeg kom.

Endelig. Ja, jeg siger næsten endelig, for jeg var på kanten til ikke at kunne klare mere, satte han farten helt op. Stadig stigende. Så vidste jeg han kom.

Han trak pikken ud af mig. Væltede mig ned i sengen. Og sprøjtede spermen ud over mig med et brøl.

Han faldt helt sammen over mig og vi lå stille længe og kyssede, indtil vi kom til ”live” igen.

En masse dejligt kæleri. Ud under bruseren. Skønt  at mærke hinandens våde, glatte hud, men jeg var ikke i stand til at nyde mere.

Efter mere end 4 timers heftig elskov tog vi afsked på P-pladsen foran hotellet.

Vel vidende, at så vild og dejlig sex ville vi sikkert aldrig opleve sammen igen.

Vores forhold ebbede også ud i løbet af et par måneder. Bilen var for kedelig i forhold til det vi havde oplevet.

Men jeg skylder nok lige at tilføje, at vi mødtes igen 5 år efter. Vi var begge blevet alene.

Og i dag er vi gift på 11 år.

Om vores sexliv nogensinde har nået samme højde skal jeg lade være usagt. Men vi har stadig et fantastisk dejlig sexliv den dag  i dag. Og har ”heldigvis” ikke behov for at ”nøjes” med kæleri og lidt bilsex i månedsvis.

Men 3 dage uden ham og uden sex med ham er stadig lang tid for mig. I morgen aften kommer han heldigvis hjem igen.

porno med danske piger