En erotisk opgave på jobbet

SPAR MANGE PENGE

Tag dine bukser ned om knæene! Hun gjorde, som han bad om. “Vis mig din våde kusse!” Hun spredte benene og skilte sine våde skamlæber “Tag dildoen og leg med dig selv…

Klokken var lidt over 11 om formiddagen. Hun sad på arbejde og havde en underlig fornemmelse i kroppen. For nogle dage siden havde han skrevet en sms til hende og bedt hende fortælle om en fræk fantasi, der ville gøre hende sjaskvåd og liderlig bare ved at skrive om den. Hun havde ikke gjort noget endnu – kunne ikke… Hun havde flere gange prøvet, men var ikke rigtigt kommet i gang. Han havde selvfølgelig prikket lidt til hende, men…

Men nu var der kommet en ny sms fra ham: “Se i bunden af din taske! Og send mig en sms retur, når du har fundet det… P:S! Du bør nok være alene..” Hun gik på toilet og så i tasken. I bunden var der en lille pose. Hun havde sine anelser, men blev alligevel overrasket, da hun så indholdet. Han havde pakket en lille tube glidecreme, et fjernstyret æg og en lille minidildo i en lille stofpose. Det gav et sug i maven på hende og hun mærkede en kriblende fornemmelse i underlivet. “Hva´ fanden er det?”

I posen lå også en seddel: “Brug lidt af glidecremen nu og fugt din kusse og leg lidt med din klitoris! Kun en lille smule leg ;.)… og når du kommer tilbage til din kontorstol, sender du mig en sms og beskriver følelsen!”

Hun var paf! Hvad havde han tænkt sig? Skulle hun rende liderlig rundt på kontoret resten af dagen med fugtige trusser og glidecreme i kussen? Men… Hun havde jo forsømt at skrive… Og nu var det ham, der dikterede en fantasi. Hun gjorde som beordret… Hun trak sine leggins og trusser ned over knæene, satte sig på toiletbrættet og fandt glidecremen frem. Den var ny! Ikke en hun havde prøvet før! Hun læste på siden: ” Ekstra følsomhed – helt utrolig følelse”. Hvad var nu det? Hun var allerede opstemt – kunne mærke at behovet for creme blev mindre som tiden skred frem – hun var ved at være godt fugtig, men hun måtte jo bruge lidt af cremen. Hun tog lidt på fingerspidserne, spredte benene let og smurte lidt på skamlæberne… Whow! Hvad var nu det..? Den her creme bredte en varme i kussen hun ikke havde oplevet før – Ophidsende, ja bestemt, men også lidt spooky! Den gav sådan en lidt brændende og samtidig kildrende fornemmelse på de gode steder…. Hun lænede sig tilbage og spredte benene lidt mere og med den anden hånd skilte hun skamlæberne fra hinanden og blottede sin klitoris. Hun følte sig fræk! Her sad hun på toilet på sin arbejdsplads og onanerede! Hun lukkede sine øjne og blev pludselig meget bevidst om sig selv. Kunne høre sin egen vejrtrækning og mærke sine hænder i kussen. Nu måtte hun stoppe, inden hun gik for vidt! Hun tog sig sammen og pakkede sine nye “legekammerater” i tasken. Hun tjekkede spejlet ekstra grundigt. Frygtede at hendes liderlighed var synlig…. Nej, men hold da kæft, hvor hun følte sig fræk nu!

Tilbage på kontoret fandt hun sin telefon frem og skrev til ham: “Din stodder! Men hvilken følelse! Helt fantastisk! Jeg skulle virkelig tage mig sammen for ikke at fortsætte..;-) Men hvorfor skal jeg være liderlig nu? Du kan bare vente dig!…” Hans svar kom med det samme: “Tjek din mail!”

Åh ååh.. Hvad nu? Hun åbnede mailen fra ham: “Jeg henter dig i dag! Du skal forlade dit kontor præcis på minuttet, du har fri! På vej ud går du på toilet og tager glidecreme, æg og dildo frem. Du tager dine trusser af og lægger dem i tasken. Så gør du som sidst, men denne gang skal du bruge en ordentlig omgang glidecreme! Og så tager du ægget og placerer i kussen! Bemærk! Fjernbetjeningen er ikke i posen… Den har jeg! Når du har ægget godt på plads, tager du bukser på igen, og beholder dildoen fremme. Den skal du bruge på turen hjem! Vi ses på p-pladsen”

SEX I DAG?

Det var dråben! Hun var virkelig liderlig nu og kunne slet ikke koncentrere sig om sit arbejde… Hvad var det, han havde planlagt? Hun husker kun svagt resten af arbejdsdagen, men 5 minutter før hun havde fri, lukkede hun sin computer og begav sig ud på toilettet. Det kriblede i hele kroppen! Hun var sjask-hamrende liderlig i en grad hun sjældent havde været før! Hun gjorde som instrueret og kunne mærke, at det var lige før hun kom, da hun satte ægget op på plads i kussen… Det var næsten som om safterne bare løb ned af benene på hende. Hun kunne mærke ægget i kussen, mens hun forlod toilettet og begav sig ud på p-pladsen, hvor han ventede på hende! Oooh, hvilken fornemmelse.

Hun havde helt glemt, at det var ham, der havde fjernbetjeningen, men blev mindet om det, da hun kom hen til bilen.. Pludselig vibrerede ægget oppe i hende, så hun fik en helt chok! “Det gjorde han bare ikke!” Han stoppede… Godt det samme, for benene var ved at falde sammen under hende – så tæt havde hun været på at komme – på p-pladsen foran kontoret – UDENFOR bilen! Det havde været pinligt..! Det var nu lige før, at hun var ligeglad! Hun var så liderlig, at hun bare MÅTTE komme – snart! Hun skyndte sig ind i bilen, førend han kunne nå at starte ægget igen…

“Hej skat”! Der sad han storsmilende og stirrede på hende. Hun kunne se på hans blik, at han også var liderlig. Hun lænede sig over for at kysse ham, men i samme øjeblik deres læber mødtes, vibrerede ægget igen, og hun kunne ikke tilbageholde et gisp! Ægget holdt op, og hun stirrede på ham. “Læn dig tilbage skat, så kører vi hjem, sagde han stille… Og undervejs gør du som jeg siger…” Hun nikkede… Var som i trance af ren liderlighed…

“Tag dine bukser ned om knæene!” Hun gjorde, som han bad om. “Vis mig din våde kusse!” Hun spredte benene og skilte sine våde skamlæber ad… “Tag dildoen frem og leg med dig selv! Jeg ved du er liderlig og trænger til en orgasme – og jeg vil se dig komme!”

Hun havde allerede overgivet sig til hans vilje… Hun tændte for dildoen og satte den på mellemkødet midt imellem klitoris og sit våde kussehul. Hun var tæt på allerede fra starten, men ville lige trække den lidt.. Vise ham sin liderlighed og tænde ham også. Forsigtigt nærmede hun klitoris med dildoen. Ville nyde det hele… Endnu en gang havde hun fejlberegnet situationen! Bedst som hun havde kontrol, begyndte ægget at vibrere i hende igen og denne gang stoppede han ikke. Hun skreg! Hylede sin orgasme ud! Havde ventet i flere timer, liderlig som bare fanden, og så… Endelig!

Det var fantastisk! Ganske enkelt! Følelsen ville ikke stoppe… “Det var smukt, skat!” Hun kiggede på ham – så bulen i hans bukser. Det måtte kræve store anstrengelser fra hans side for ikke at køre ind til siden og kneppe hende her og nu! “Lad mig smage dine safter”, sagde han. Hun fugtede sin langefinger i kussen og stak den i munden på ham. “Uhmm, du smager dejlig liderligt”, sagde han. Hun kunne høre på hans stemme, at han var ekstremt ophidset. Hun lukkede sin hånd om bulen i hans bukser. Han sukkede let. Han var stiv, kunne hun mærke – vel ikke så mærkeligt i grunden, situationen taget i betragtning.

“Du må hellere tage dine bukser på nu – vi er næsten hjemme”, sagde han. Hun så på ham. “Vil du kneppe mig, når vi kommer indenfor?” Han smilede let og drejede hovedet den anden vej… “Nej, ikke med det samme, jeg har andre planer!” Hun gøs! Hun var stadig liderlig og havde lyst til ham, men hvad havde han nu af planer…?

De var kun lige kommet indenfor døren og havde fået jakkerne og skoene af, da han greb hende bagfra. Hun stødte sin røv mod ham og kunne mærke hans pik. “Nix, ikke endnu”, sagde han og holdt hende fast. Hun fik bind for øjnene, og han førte hende ind i soveværelset. Han lagde hende forsigtigt ned på sengen og tog resten af hendes tøj af. Hun fornemmede, at han stod og betragtede hendes nøgne krop, og hun sitrede af forventning. Og hun kom ikke til at vente længe. Han bukkede sig ned og kyssede hende. Dybt og længe. Hun kunne smage sine egne safter ganske let…. Krydret. Hans ene hånd gled ned over hendes mave. Instinktivt spredte hun sine ben, så han kunne lege med hendes kusse. Igen begyndte ægget at vibrere. “Træk dine ben op og hold dine hænder i knæhaserne – Du skal holde din kusse HELT åben for mig!” Hun gjorde, som han sagde, og som hun lå der, gled ægget ud af hende…. “Jeg tror du snart er klar!” Hun mærkede først et par af hans fingre oppe i kussen. Så erstattede han dem med den blå latex dildo, de sammen havde købt for nogle måneder siden og brugt med jævne mellemrum siden da… Den gled i bund uden nogen modstand! Hold da kæft, hvor var hun stadig liderlig! Pludselig mærkede hun hans tunge på sin klitoris. “Ååhh, for satan!” Hun kunne ikke holde sit udbrud tilbage. Han kneppede hende ganske roligt med dildoen, mens hans tunge arbejdede på hendes liderlige knop… Igen kunne hun mærke orgasmen komme rullende, men denne gang stoppede han, førend hun kom.

“Vend dig om og stil dig sådan, at du står på knæ og dine skuldre rører madrassen. Din røv skal stritte indbydende op mod mig!” Han stillede sig bag hende, og endelig kunne hun mærke hans pik! Han stødte i bund på hende med det samme. Normalt skulle hun lige vende sig til pikken i kussen, men i dag var anderledes. Hun var hamrende liderlig og ville bare kneppes! “Knep mig!” Skreg hun. “Jeg vil mærke din pik i min kusse!” “Knep mig!”

Nu var det hende, der havde styringen. Igen og igen skreg hun til ham, at hun ville kneppes, pules, bolles….. Hun var liderlig som aldrig før og ville mærke ham sprøjte sin sperm op i kussen på hende. Hun stak sin hånd om mellem benene og tog fat om hans nosser. “Giv mig din pik!” “Kom med din varme sperm i min kusse!” Hun kunne mærke, at han snart var der. Hun flyttede hånden frem til klitoris og maserede den. Hurtigere og hurtigere. Hun ville komme sammen med ham! Hun hylede! !Jaaaah, jaaah… Åh, knep mig…. Jeg kommer NUUUuuu!” Og så mærkede hun det. Han brølede sin orgasme ud, imens han skød sin pik i bund i hendes kusse og tømte sin sperm i hende. Og hun kom – det føltes som om, det var kraftigere, end hun nogensinde havde oplevet før! Hele hendes krop spændtes som en flitsbue og hun bare kom og kom…..

De faldt sammen, og der gik lidt tid, inden de kom til sig selv igen… “Tak skat”, sagde hun og smilede. Det var en dejlig overraskelse… “Næste gang, du giver mig en opgave, kan det godt være, at jeg “glemmer” det igen…”

 

porno med danske piger