I dag er det “slik fisse dag” Sæt i gang!!!

I dag er det “slik fisse dag” Sæt i gang!!!

SPAR MANGE PENGE

Nu er det pigernes helligdag….

…måske den bedste dag på hele året? Også kaldt Kage & Cunnilingus dag, en pendant til mændenes Bøf & Blowjob dag! Se billederne og lær de bedste massage teknikker til slik-fisse-dagen!

Fakta: Cunnilingus, er seksuel stimulering med mund og tunge af kvindens kønsorganer, hvilket indbefatter klitoris og kønslæber. Cunnilingus er en sammentrækning af de latinske ord Cunnus (Vulva) og lingua (tunge).

Piger vil have ligestilling: Slik mere fisse nu!!!

9oralsex-chokolde-dag-til-kvinder.gif

KAGE & CUNNILINGUS DAG (OVERSAT: CHOKOLADE OG ORALSEX)

De fleste kvinder elsker kage og oralsex på samme måde, som mænd elsker blowjobs og bøffer. Man kan næsten ikke få for meget af nogen af delene. Om kvinder foretrækker kage eller hygge i dobbeltsengen først, må være op til den enkelte.

SEX I DAG?

Skulle man bekymre sig om kalorierne fra kagen, kan man glæde sig over at sex og orgasmer ikke bare er sundt, men også sætter forbrændingen i vejret. Sex i rigelige mængder er ikke bare gavnligt for humøret, men også på kalorieregnskabet.

Start evt. forkælelsen med et bad sammen og fortsæt i sengen bagefter.

Et god råd til alle mænd er, at de skal tage sig god tid til at nyde kvinden og vise at de begærer både hende og hendes vagina. Som kvinde er det vigtigste bare at læne sig tilbage og lade sin mand forkæle en. Her hjælper det selvfølgelig på succesraten, hvis du huskede at servere både bøf og blowjob til ham en måned tidligere.

Skal det være ekstra godt for hende, kan du investere i en lækker olie til stimulation af klitoris.

Har du lyst til smag af hindbær eller jordbær kan det også lade sig gøre med glidecreme med smag, som er perfekt til oralsex.

Mange kvinder sætter pris på romantisk stemning og dæmpet belysning, så det er helt oplagt at kombinere Kage og  Cunnilingus dagen med at hygge med tændte stearinlys, dæmpet lys og noget sensuel musik.

GIV HENDE EN FRÆK EROTISK MASSAGE

Lær erotisk massage og se de bedste teknikker til at slikke fisse

 

ORALSEX SEXFILM FRA PIGERNE

Top 10 tips og trick til at give det bedste oralsex til ham og hende

porno med danske piger