Blev afpresset og udnyttet til sex af min stedsøn

SPAR MANGE PENGE

Advarsel: en fiktionshistorie med aninmalsex og grov udnyttelse!

Jeg har været gift i 6 år, med en meget dejlig mand, jeg kalder Georg. Georg er på mange måder den ideelle husbond. Ærlig, arbejder hårdt og tager sig godt af sin søn og mig selv. Det største problem er, at han er dobbelt så gammel som mig. Jeg er 30 år og han er over 60. Dette burde ikke være noget problem, med undtagelse af, at han er blevet gradvist mere og mere impotent og mistede alt lyst til sex for godt to år siden. Vi dyrker aldrig sex mere. Jeg mener ikke sjældent. Jeg mener aldrig. Dette havde måske ikke været noget problem, hvis han blot havde bibeholdt sin interesse for sex og været villig til at tilfredsstille mig på en eller anden måde, oralt eller manuelt. Men til det er han for puritansk og han synes at mene, at siden han ikke har lyst til sex mere, har jeg heller ikke.

Han tog fejl. Jeg blev meget frustreret og, da onani var min eneste frigørelse, onanerede jeg hyppigt. Jeg var naturligvis nødt til at gøre det hemmeligt, da Georg ville have set mig som fordærvet og syndefuld.

Men, selv om min mand mistede interessen for sex, gjorde hans søn, min stedsøn jeg kalder Phillip, ikke. Han var 14 år gammel og, nok som så mange andre 14-årige drenge, tilsyneladende besat af sex. Når jeg vaskede tøj for ham, måtte jeg vaske hans spermfyldte håndklæder hver uge, så jeg vidste, at han onanerede mere hyppigt end jeg gjorde. Han gemte også pornoblade på sit værelse, kiggede konstant på min krop og udspionerede mig, i håb om at få et glimt af min nøgne krop. Phillip ser godt ud af en dreng på hans alder, men han er aggressiv, krævende, ubetænksom og mere end almindeligt forkælet. Georg giver ham alt hvad han peger på og kræver meget lidt disciplin, måske fordi Philip mistede sin mor i en tidlig alder.

Selv om jeg egentlig ikke brød mig særlig meget om Philip, lod jeg han af og til få et glimt at mine trusser, eller et kig ned af min bluse eller op under min nederdel, bare for sjov. Jeg mente at det var en harmløs spøg og havde ingen intentioner om at lade det udvikle sig til mere end det. Men man kan ikke sætte en liderlig dreng og en liderlig kvinde i samme hus, uden at forvente problemer.

Det hele begyndte med hunden. Philip ville have en hund, så vi var selvfølgelig nødt til at anskaffe en. Jeg nægtede at optræne en hvalp til at være stueren, så Georg og jeg tog ned det internatet og valgte en voksen hund. Rolf var et stort, sort gadekryds. Georg mente, at det at have en hund ville lære Philip lidt ansvar, men jeg endte selvfølgelig med ansvaret for hunden ve og vel. Jeg gav den man og vand, lukkede den ind og ud, gik ture med den og tog den til dyrlægen om nødvendigt. Philip kalder af og til på hunden og kæler med den. Så hunden endte med at elske mig og fulgte mig hvor end jeg gik, og vil ikke slippe mig af syne, selv hvis jeg skal tisse. Så når hunde og jeg var alene hjemme, ville jeg altid lade døren stå åben, når jeg var på toilettet, og Rolf ville sætte sig og kigge på mig.

Det var det, der gav mig problemer. En dag, efter jeg havde tisset færdig og skulle til at rejse mig, slentrede hunden over, stak sit hoved mellem mine ben og begyndte at slikke min fisse. Det var som et elektrisk chok. Hverken mennesker eller dyr havde slikket min fisse, siden mine singledage for mange år siden (nogle af de mænd jeg kom sammen med kunne nemt kaldes dyr).

Jeg blev så ophidset af hundens tunge, at jeg sparkede mine trusser af, spredte mine ben endnu mere og lod ham slikke videre. Jeg kunne ikke gøre noget. Til sidste blev han træt af det og stoppede og efterlod mig på kanten af orgasme.

Jeg ville have mere. Jeg efterlod mine trusser på gulvet og gik ud i køkkenet for at se hvad jeg kunne finde, som Rolf ville kunne lide at slikke af. Jeg vidste at han elskede jordnøddesmør, men det ville blive noget griseri. Jeg valgte til sidste jordnøddeolie. Jeg trak min kjole op, smurte noget på min fisse, satte mig på en køkkenstol, spredte mine ben langt ud og kaldte på hunden. Han slubrede det hurtigt i sig og forsøgte at slikke min fisse. Han vidste at det var forspil til at kneppe. Philip havde set hunden gøre det adskillige gange og engang, da Philip var i køkkenet og jeg bøjede mig ned for at tage en stegepande fra en skuffe under komfuret, sprang hunden op og forsøgte at bestige mig. Jeg prøvede at lave sjov med det og slå det hen med “at hunde er hunde”. Dette virkede tilsyneladende på Georg, men Philip stirrede mistænkeligt på mig. Han er klogere end sin far. Ikke nær så sød, men klogere.

Tingene fortsatte dog deres glade gang, indtil en katastrofal dag. Georg tog på arbejde og Philip tog i skole. Så snart de var gået, trak jeg som sædvanlig op i kjolen, smurte jordnøddeolie på min fisse, satte mig på køkkenstolen, spredte benene og kaldte på Rolf. Han slikkede mig ivrigt i et stykke tid, hvorefter vi trak os tilbage til stuen. Jeg trak kjolen op om livet, satte mig på kanten af sofaen og Rolf, som kendte rutinen, hoppede straks på mig i missionærstilling og jeg guidede hans pik ind i mig.

Vi var begge på vej til en fantastisk orgasme, da jeg så op og chokeret fik øje på Philip, der stod i døråbningen og stirrede på os med opspilede øjne og pulserende bukser. Jeg fandt senere ud af, at han havde sneget sig hjem fra skole med håbet om at finde mig i gang med noget frækt med hunden. Og det gjorde han.

Jeg skubbede skrækslagent hunden af, trods hans pibende protester, hoppede op og glattede kjolen ud.

“Du kneppede hunden!” sagde Philip.

“Vel gjorde jeg ej” sagde jeg i tåbeligt fornægtelse.

“Jo du gjorde! Jeg så dig! Jeg siger det til far!”

“Han vil ikke tro på dig!” prøvede jeg at snerpe.

“Jo han vil!” sagde Philip selvsikkert og jeg vidste at drengen havde ret.

“Jamen, det kan du ikke bare gøre!” Jeg var dødsens angst. Min mand ville få at moralsk flip og smide mig, den perverse skøge, ud af huset. Hvilken slags skilsmisse ville jeg ikke få, hvis folk fandt ud af, at jeg kneppede vores hund. Jeg granskede tanken i nogle sekunder.

“Ok, hvad vil du have, for at tie stille?” spurgte jeg. “Penge? Jeg kan give dig penge. Hvor mange vil du have?”

Han tænkte over det. Det var positivt. Det viste, at han kunne bestikkes. Jeg gennemgik min konto i hoved og prøvede at finde ud af, hvor meget jeg kunne give ham.

“Nej, jeg vil ikke have penge” sagde han endelig, med et vagt, forventningsfuldt smil. “Jeg vil se dig nøgen”.

Vi stirrede på hinanden, mens jeg diskuterede mine andre muligheder. Der var ingen. “Ok” jeg sagde så modvilligt. “Lad os gå ovenpå.”

“Bliv der!” råbte jeg til Rolf og gik ovenpå. Philip fulgte ængsteligt efter. Jeg gik ind på hans værelse og da han også var indenfor, lukkede jeg døren, da jeg ikke ville have, at Rolf skulle gøre os selskab. Jeg bad Philip om at sætte sig på sin seng, hvilket han forventningsfuldt gjorde. OG så begyndte jeg at tage tøjet af foran ham; jeg trak kjolen af, og eftersom jeg ikke havde nogle trusser på, var jeg allerede halvnøgen. Mens han stirrede på mit skridt, tog jeg min bh og sko af og stod nu splitternøgen foran ham.

“Sådan!” sagde jeg. “Har du fået nok nu?” spurgte jeg efter et par minutter og rakte ud efter min kjole.

“Nej!” sagde han. “Jeg vil røre dig”.

“Vent lige lidt! Det var ikke en del af aftalen!” protesterede jeg.

“Nu er det!” sagde han, mens han stadig stirrede på min krop, som var den slik han var klar til at spise. “Lig her på sengen” beordrede han og klappede på sengen ved siden af ham.

“Nej, jeg vil ikke lade dig rage på mig!”

“Jeg sladrer til far om, hvad du gjorde med hunden” truede han.

“Nå, men jeg fortæller din far, at du prøvede at rage på mig” truede jeg.

SEX I DAG?

“Nå, men jeg siger til ham, at du prøvede at forføre mig. Hvem tror du han tror på?” kommanderede Philip og smilte selvsikkert.

Han havde fat i noget. Hans far ville tro ham og ikke mig. Jeg lagde mig modvilligt på sengen ved siden af ham.

Lettere forsigtigt rørte han mine bryster og så, mens han fik mere og mere selvtillid, begyndte han at kærtegne dem, klemte dem og legede med mine brystvorter. Ingen havde leget med mine bryster i årevis, og til trods for min vrede mod den lille lort, begyndte jeg at føle mig ophidset, hvilket jeg prøvede at undertrykke.

Så kørte han sin hånd ned af min mave og begyndte at lege med mit underliv. Først gned han det bare, men så prøvede han at finde vej ind i min fisse. Ufrivilligt spredte jeg benene for at give ham mere plads. Så lukkede jeg bare mine øjne og lod det ske. Han fandt den. Jeg var varm som bare fanden og godt våd, så hans finger gled let op i mig. Jeg prøvede ikke at stønne, men da hans fingre, først en, så siden to, ind og ud kunne jeg ikke lade være med at bevæge hofterne for at møde hans fingre. Jeg var på vippen til en ufrivilligt orgasme, dan han pludselig trak fingrene ud.

Jeg åbnede øjnene og så han stige ned fra sengen. Han smed bukserne, sparkede dem væk og gjorde det samme med sine underbukser, og viste en enorm erektion. Hans pik, der pulserede fra hans krop, var meget større end jeg havde troet, næsten voksenstørrelse. “Sæt dig op!” beordrede han mig.

“Sut min pik!” beordrede han, mens han svingede den foran mit hovedet.

“Nej! Sagde jeg. “Jeg sutter ikke pik” Selvom du ikke regner hunden med, var det lidt af en løgn. Jeg havde ikke slikket en mand siden jeg mødte hans far, men før i tiden havde jeg slikket mange pikke og nydt det inderligt.

“Gør du ikke?” spurgte han overrasket og meget skuffet.

“Nej” sagde jeg og følte mig samtidig meget fristet.

“Men jeg troede alle kvinder gjorder det” sagde han noget perplekst. “Jeg har set billeder af kvinder der gør det og der er en pige på min skole, der gør det på alle der spørger.

“Så bed hende gøre det!” sagde jeg, mens jeg stadig stirrede på hans pik.

“Det har jeg gjort og hun har også gjort det, men nu skal du gøre det!” informerede han mig og trådte nærmere.

“Nåh, men jeg gør det ikke” sagde jeg og kiggede længselsfuldt på hans pik.

Han tænkte over det et øjeblik og sagde så bestemt: “Ja, du bliver nødt til det. Du bliver nødt til at sutte min pik. Hvis du ikke gør det, sladrer jeg til far om dig og hunden!”

“Jeg fortæller ham, du prøvede at få mig til at sutte din pik!” truede jeg, men jeg begyndte at blive svagere. Han må have hørt i min stemme.

“Han vil ikke tro på dig. Kun nu, mor. Du ved du kommer til det på et tidspunkt alligevel” sagde han, mens han utålmodigt stak sin unge, stærke, attraktive pik op i hovedet på mig og gned på den. “Sut min pik, mor.”

Philip kaldte mig sjældent mor. Georg havde prøvet at få ham til at kalde mig mor da vi blev gift, men uden held. Hvorfor kaldte han mig mor nu, tænkte jeg absurd. Var det fordi jeg var en mor, der skulle tilfredsstille hans behov? Han havde helt klart et behov. Det stirrede mig i ansigtet. Eller var det fordi det at han kaldte mig mor gjorde det hele endnu mere erotisk og ophidsende? Den effekt havde det på mig.

Han havde selvfølgelig ret. Hvis han blev ved med at insistere, vidste jeg at jeg før eller senere ville have gjort hvad han bad om. Jeg var nødt til at sutte pik på ham. Desuden, jo mere jeg kiggede på den, jo mere fik jeg lyst til at slikke den. Langt om længe rakte jeg ud og greb blidt om den. Det var den første menneskelige pik jeg havde holdt om i årevis.

Den var ung, glat og stærk og føltes fantastisk. Jeg bøjede mig frem, studerede den et øjeblik og tog den så i munden. Den smagte som pik, meget lækker pik. Philip stønnede, mens jeg bevægede den ind og ud og nød den.

Jeg ville gerne tage det roligt og til fulde nyde det første blow-job jeg havde givet til et andet mennesker i årevis, men drengen blev ophidset, greb mig i håret i nakken og begyndte at hamre sin pik ind i min mund så langt ind den kunne komme. Heldigvis havde jeg, på linje med algebra, lært at lave en deep-throat i min gymnasietid. Jeg tog den hele indenfor. På trods af den orale voldtægt, begyndte jeg snart at nyde det. Jeg kan godt lide lidt kraft i ny og næ.

Jeg fornemmede hurtigt, at han var på randen til at komme og suttede hårdere. Han stønnede, stødte sin pik ned i halsen på mig og holdt den der. Jeg mærkede hans sperm pumpe ned i min hals. Der var adskillige deciliter af det. Man skulle tro at det lille fjols havde sparet op i månedsvis, men det havde han nu ikke. Jeg vidste det fra hans tilsølede håndklæder. Jeg slugte og slugte og da han var færdig, slikkede jeg ham ren og skubbede ham væk.

“Sådan” sagde jeg og tørrede mit ansigt og prøvede at lyde væmmet, hvilket jeg dog ikke var. Jeg havde fået en orgasme med jeg havde suttet ham og var klar til mere, men jeg tvang mig selv til at forblive rolig. “Ok, jeg gjorde hvad du bad om; nu er det slut!”

“Men jeg har ikke bollet dig endnu!” protesterede han, med sin pik halvstiv foran mig. “Hunden må bolle dig. Hvorfor må den, når jeg ikke må? Jeg vil bolle dig!”

“Nej!” sagde jeg og stirrede grådigt på hans pik, der allerede begyndte at vokse igen.

“Jeg siger det til far! Jeg siger at du bollede hunden og at du tvang mig til at lade dig sutte min pik!”

Jeg tænkte over det. Det var en meget skræmmende tanke. Hans far ville sikkert tro ham. “Men du kan ikke, selv om jeg lod dig gøre det” pointerede jeg. “Du kan ikke bolle mere. Du er ikke engang stiv.”

“Jamen, så få mig stiv!” beordrede han. “Sut på den!” Han trådte fremad igen og svingede sin halvstive pik foran mit hoved. “Kun nu, mor, sut den hård igen. Jeg vil bolle dig” bad han og ændrede taktik.

Nå, hvad pokker. Jeg havde jo suttet den allerede og jeg ville i den grad bollet. Jeg tog om hans næsten stive pik og suttede den hård. Det tog kun et minut. Så kravlede jeg længere op ad sengen og spredte mine ben. Han hoppede øjeblikkeligt op på mig og begyndte at prikke til mig med sin pik. Jeg tog den og guidede den op i mig. Det føltes vidunderligt. Men jeg fik ikke meget tid til at nyde det. Han kneppede løs i min fisse, mens han prøvede at få sig selv til at komme. Han var en endnu mere ubetænksom elsker end hunden. Heldigvis havde jeg lige suttet hans pik, så det tog ham et par minutter at komme og i mellemtiden fik jeg en ny god orgasme. Ikke fantastisk, men god.

Det var som om han havde fået et vidunderligt nyt stykke legetøj, mig, og han ville lege med det. Han forfulgte mig resten af dagen og prøvede at rage på mig og vi bollede endnu tre gange. Ved den sidste, omkring kl. 15:00 var han tilstrækkeligt udmattet til at sænke farten lidt, så jeg kunne få en vidunderlig orgasme. Så faldt han gudskelov i søvn og jeg kunne gøre rent i huset, før hans far kom hjem fra arbejde.

Philip ville blive hjemme fra skole næste dag og kneppe mig, men det tillod jeg ham ikke. Da han så vendte hjem kl. 15:30, smed han sin taske på gulvet, greb mig, trak mig op på sit værelse, fik mig til at sutte hans pik hvorefter vi bollede. Dette blev et mønster. Jeg suttede hans pik og bollede ham hver eneste eftermiddag, når kom hjem fra skole.

Vi gjorde det også i weekenderne, når hans far var ude. Jeg gjorde det stadig med hunden, dog ikke nær så meget som før i tiden. Philip var i løbetid, og selvom jeg også var, fik jeg mere sex end jeg kunne klare. Det var ikke sex af særlig høj kvalitet, for på trods af mine anstrengelser med at optræne ham, var Philip kun interesseret i sin egen tilfredsstillelse. Dog, hvad han ikke leverede af kvalitet, leverede han af kvantitet.

Problemet var, at han snart blev skødesløs og ville rage på mig og bolle mig, selv når hans far var hjemme. Han plejede at komme ud i køkkenet og angribe mig, når jeg ryddede af efter middagsmaden og hans far var i stuen og se tv. Hvis jeg var i humør til det og mente det var sikkert, lod jeg ham rage på mig et stykke tid. Det tændte mig af og til at lade sønnen masturbere mig, med hans far kun 50 meter væk. Men jeg nægtede at lade knægten kneppe mig under de forhold. Det var sindssygt! Philip virkede overbevist om at hans far var dum, blind og døv og ikke ville gøre noget ud af, at tage os på fersk gerning. Og han handlede derefter. Men jeg ville selvfølgelig ikke gå med til det.

En aften efter middag, da jeg næsten var færdig med at gøre rent i køkkenet og var i gang med at vaske. ja vasken, kom Philip hen bag mig og begyndte at rage på mig. Georg var i stuen og så tv. Det virkede sikkert nok og jeg var liderlig, så jeg lod knægten løfte min kjolen op over mine hofter og lege med min fisse. Som sædvanligt havde jeg ikke trusser på. Han fingerkneppede mig at stykke tid, hvorefter han tog sin pik frem og gned den mod min røv, mens han hviskende bad mig om at sprede benene og bøje længere ind over vasken, så han kunne skubbe den ind. Vi havde tit gjort det sådan, med mig bøjet ind over bordet eller vasken, hvorefter Philip ville bestige mig, men jeg afslog selvfølgelig, nu da hans far var i huset. Det var for farligt at gøre det nu, men jeg var våd og hvis drengen gerne ville masturbere mig til orgasme, var det i orden med mig.

Philip vedblev med at fingerkneppe mig, han gnubbede sin pik mod revnen i min røv og bad mig stille om at få lov at bolle mig. Jeg stod der, bøjet hen over vasken og nød Philips fingerknepperi, da jeg tilfældigvis så på køkkenvinduet og så min mands spejlbilledet i glasset. Jeg frøs. Georg stod i døråbningen og observerede os. Jeg stirrede på ham, dødsens angst og prøvede at finde ud af, hvad jeg dog skulle gøre. Philip, det var fuldt ud klar over sin fars tilstedeværelse, vedblev med at fingerkneppe mig og bede om at lade ham bolle mig. Jeg stod bare der hen over vasken, med kjolen oppe om livet, fastfrossen i frygt. Om et øjeblik ville Georg komme stormende ind i køkkenet, parat til at dræbe. Hvad skulle jeg gøre? Hvordan skulle jeg bortforklare dette? Jeg gennemgik tanken om at påstå at knægten havde angrebet mig, tvunget mig.

Men et øjeblik efter indså jeg, at det ikke ville gå. Hvorfor havde jeg ikke givet lyd fra mig, råbt efter hjælp?. Min mand havde kun befundet sig 50 meter væk. Hvorfor havde jeg bare tilladt, at drengen havde løftet min kjolen stikke sine fingre op i min fisse og gnide sin pik mod min røv? Hvorfor havde jeg ikke gjort højlydte protester? Der var ingen forklaring, ud over at jeg var gået med til det og stilfærdigt havde ladet det ske. Desuden ville Philip fortælle sin far om hunden og jeg ville blive afskrevet som ude af stand til noget som helst rationelt, hvis jeg havde beskyldt Philip.

Jeg stirrede på min mands spejlbilledet i vinduet og holdt vejret, mens jeg ventede på at han skulle reagere. Jeg ventede. Han reagerede ikke. Han stod bare der og så på. Efter et par øjeblikke trak han sig tilbage til den mørke stue, mens jeg kunne stadig se hans omrids, mens han så på os. Jeg indså langsomt, at han ikke ville gøre noget, i det mindste ikke nu, og jeg slappede mere af og åndede lettet op.

Så begyndte jeg at tænkte på, om ikke knægten havde haft ret. Måske var Georg ligeglad med om drengen ragede på mig og bollede med mig. Jeg begyndte at blive irriteret. Hvorfor var min mand ligeglad? Jeg var dog stadig hans ejendom, seksuelt i hvert fald. Følte han ingen ejerfornemmelser for mig? Hvad var jeg for ham? Bare et objekt der kunne deles og bruges? Og hvorfor kiggede han stadig? Han måtte nyde det. Han var pervers. Måske blev han endda lidt tændt til en forandring. Måske fik han endda en delvis rejsning.

Jo mere jeg tænkte over det, jo vredere blev jeg. Ok! Hvis han kunne lide hvad han så og ville have et show, skulle jeg gudhjælpemig give ham et show. Jeg ville give ham noget at kigge på. Jeg spredte benene langt fra hinanden og bøjede mig langt hen over vasker. Så rakte jeg ned efter Philips søgende pik og guidede den op i min fisse. Da Philip stødte op, kiggede jeg op og tjekkede vinduet igen. Georg var stadig i skyggerne.

Philip bankede sin pik op i mig med sin sædvanlige mangel på finesse, men jeg stønnede og pustede, som var det det bedste knald jeg nogensinde havde fået. Det var det også på en måde. Det var i hvert fald det mest ophidsende. Jeg kneppede sønnen, lige foran faren, min mand. Jeg fik en fantastisk orgasme og under den tjekkede jeg endnu engang om Georg stadig kiggede på. Det gjorde han.

Det vi var færdige, tørrede jeg Philips sperm af mit skød og lår. Jeg sluttede mig til min mand og hans søn i stuen og vi så alle tv, som om intet var hændt. Ingen sagde noget og Georg gav intet tegn på, at der var noget galt.

Da vi gik i seng den aften, var jeg mere end almindeligt forventende. Jeg troede at Georg måske havde sparet sin vrede op indtil vi var alene, men han sagde intet. Så troede jeg, at han var blevet så tændt af at se mig bliver bollet af sin søn, at han nu selv ville bolle, men han sagde bare: “Godnat skat!” som sædvanligt, vendte sig og faldt i søvn.

Det var tydeligt, at Georg var ligeglad med at jeg bollede hans søn. Nå, men hvis han var ligeglad, var jeg også ligeglad. Så jeg vedblev med at slikke og kneppe drengen, når han kom hjem fra skole og jeg gør det stadig hver eneste skoledag. På trods at mine anstrengelse med at træne ham, er drengen stadig en dårligt elsker, men udover hunden er han det eneste jeg har og min mand synes anerkende det.

Jeg var, og er stadig, forsigtig med ikke at gnide det i Georgs ansigt og måske tvinge ham til at reagere. Jeg prøver generelt stadig at holde Philip stangen når Georg er hjemme, men hvis Philip kommer til mig i køkkenet efter middag og jeg er i humør til det, lader jeg ham rage på mig og bolle mig. Men jeg insisterer på, at vi gør det med mig hen over vasken mens Philip knepper mig bagfra, så jeg kan observere Georg i vinduet. Han står som regel i den mørke stue i kigger på, hvilket forøger mine nydelser markant.

Måske virker det lidt sygt for jeg, men for mig virker det bare erotisk. Hvor går linjen mellem “Lidt sygt” og “erotisk”? Og som man plejer at sige: “Hvis jeg gør det, må det jo være normalt.” Hardcore pornofilm

porno med danske piger