Fun Factory Delight – Bedste G-punkts vibrator

Fun Factory Delight – Bedste G-punkts vibrator

SPAR MANGE PENGE

Uovertruffen til sprøjteorgasmer! Køb den til hende du vil forkæle.

En elegant G-punkts vibrator, som ikke kun har vundet priser for sit design, men som også giver en ny form for seksuel nydelse. Den legende S-form skruer op for lysten og stimulerer på alle de rette steder.

 

PRISVINDER

Fun Factory Delight Gpunkts Dildo Vibrator Opladelig - PRISVINDER
Fun Factory Delight G-punkts Vibrator Opladelig

Det er mange sexologers og sexeksperters absolutte yndlings sexlegetøj. Delight er også kendt fra dokumentaren ”Kussen” på DR2

Det gør Delight G-punkts vibrator for dig
G-punkts vibrator, som ikke bare har vundet priser for sit design, men som også giver en ny form for seksuel nydelse. Den legende S-form skruer op for lysten og stimulerer perfekt på alle de rette steder. Uovertruffen til sprøjteorgasmer!

SEX I DAG?

Om Delight G-punkts vibrator
Delight vil tage dig med på 1. klasses rejse fyldt op med nydelse og begær.

Delight vil ikke bare forføre dine øjne. Den er også kendt som Rolls Royce indenfor vibratorer, og med godt grund. Dobbelt stimulering vil få en helt ny betydning for dig, når du prøver Delight. Og vil ende ud med et perfekt klimaks for dig.

Designet af Delight G-punkts vibrator
Den forførende S-form er designet til at stimulere og forføre dit G-punkt. Den lille Royale krølle er designet til at forkæle og pirre de udvendige erogene zoner så du ikke kan andet end at læne dig tilbage og sukke af ren nydelse. Delight kan forkæle dig med 3 vibrations niveauer og hele 8 intensiteter, så du kan være helt sikker på at der også findes noget for dig.

Delight G-punkts vibrator for alle?
Delight G-punkts vibrator er for den kræsne kvinde der kun er interesseret i det bedste.

Hvad skal jeg huske?
Da Delight er genopladelig, kan du bare læne dig tilbage og glæde dig til at din nye legekammerat er fuldt opladt og klar til leg.

Forførende tip
Du kan med fordel benytte et par få dråber glidecreme for at gøre legen med Delight mere glidende og lækker. Dog skal du huske at benytte en vandbaseret glidecreme, da andre vil kunne beskadige dit legetøj.

Fun Factory Delight Anbefal test video

LÆS MERE OM G-PUNKT >>>

porno med danske piger