Her er de forbudte lyster du og din partner har

Her er de forbudte lyster du og din partner har

SPAR MANGE PENGE

Fantasierne som de fleste har, men kun få tør fortælle om eller udleve!

Din chef har dem, det samme har dine kollegaer, naboer, svigerfar og helt sikkert også din egen mand eller kone.

Udlev din frække fantasier før et er for sentVi er fluen på væggen og kigger ind til dig og dine nærmeste, for at finde ud af hvor mange der i virkligheden tænder på noget der er tys-tys, og ikke tør fortælle det til nogle i frygt og skam, for at blive kigget skævt til. Kvinder og mænds fantasier er ofte langt mere ekstrem end de giver udtryk for, selv overfor deres bedste venner og respektive partner.

Sex er ikke kun fysisk sex, det er mest det, der foregår i hovedet – og ikke alle frække fantasier skal nødvendigvis udleves – men hvorfor ikke forfølge nogle af dem.

I en store undersøgelse hvor man vil måle folks virkelige sex lyster og begær, deltog der 799 mænd og 718 kvinder, med en gennemsnitsalder på 30 år. De skulle alle vurdere 55 forskellige seksuelle fantasier på en skala fra 1 til 7. Og så skulle de beskrive deres egen yndlingsfantasi med deres egne ord.

Over halvdelen af alle kvinder fantasere om sex med flere på en gang!

Fakta fra undersøgelsen der kortlægger vores lyster og fantasier.

Oralsex – som var den generelt mest udbredte (mænd: 87,6 procent, kvinder: 78,5 procent) og sex med to kvinder (mænd: 84,5 procent, kvinder: 36,9 procent). Men fantasier om at have sex ude eller på et usædvanligt sted – for eksempel på et kontor eller et offentligt toilet – var lige ved at være en typisk fantasi (mænd: 82,3, kvinder: 81,7).

Fræk pige tisser mens du kigger på hendeNår det gjaldt fantasien ‘tvinge en anden til at have sex‘. Den fantasi havde 22,0 procent af mændene og 10,8 procent af kvinderne. Under 16% af både mænd og kvinder tændte på urinsex og transvestisme.

Blandt mænd og kvinder var også ‘sex med dyr‘ en sjælden fantasi (mænd: 2,2 procent, kvinder: 3 procent).

Det var fantasier som ‘at have sex med en kendt‘ (mænd: 61,9 procent, kvinder: 51,7 procent) og ‘at blive domineret seksuelt’ (mænd: 53,3 procent, kvinder: 64,6 procent). Til gengæld delte analsex og gruppesex vandene. Blandt mændene fantaserede 64,2 procent om analsex, imens den form for sex tændte 32,5 procent af kvinderne. Når det kom til gruppesex, var det især kvinderne, der fantaserede. 56,5 procent af kvinderne fantaserede om gruppesex, imens lignende fantasier fandtes hos 15,8 procent af mændene.

SEX I DAG?

Selvom mange kvinder fantaserer om sex med flere på en gang, udlever få af dem deres fantasier. Det forklarer forsker med, at vi er vokset op i en kultur, som er gennemsyret af kristen moral.

“Det tyder på, at der er en begrænsning af kvinders seksualitet. De har ikke mulighed for en seksualitet, der er lige så fri som mænds. Det ligger dybt i kulturen, hvor vi har et ‘luder/madonna’-kompleks, der udspringer af kristen moral. Madonna’ er den dydige kvinde, som manden gerne vil ses med, og luderen – den udsvævende – er hende, han gerne vil have sex med, men samtidig fordømmer. Det begrænser kvinder. De frygter at blive sat i kategori som ‘luder’, og det kan forklare, hvorfor der ikke er så mange kvinder, der udlever de her fantasier.”

Måske er det derfor, at kvinderne i undersøgelsen klart skelnede mellem fantasier og lyster, som de gerne ville udleve. For mændene var der i højere grad tale om to sider af samme sag.

Vi tror, vi lever i et super frisindet land, hvor sex er løsrevet fra restriktioner og censur. Men seksualiteten er et af de mest regulerede områder af vores kultur. Der er masser af usynlige normer, som vi slet ikke lægger mærke til. De betyder, at en hel del seksuelle fantasier stadig er tabuiserede.
Hvad er din største seksuelle fantasi? Og hvad afholder dig fra at udleve den? Skriv din fantasi i kommetarsporet under artiklen.

Her er danske kvinders og mænds hemmelig fantasier:

Anonym sovesex med fremmede

Jeg har på det sidste gået med den her frække fantasi, men ved ikke rigtig om jeg tør udleve den, nogensinde endda. Men altså.. Jeg fantaserer om at jeg ligger og sover, og midt om natten kommer en fremmed mand ind i min lejlighed, går ind i soveværelset og ser mig ligge i trusser på sengen og sove. Uden at vække mig gør han mig våd og udnytter mig seksuelt mens jeg sover, til han sprøjter op i mig. Han tager bukser på, lægger penge på natbordet og går. Anonymt og diskret og frækt. Jeg vågner senere ved at der løber sæd ud af mig og føler mig beskidt og brugt og liderlig. Nogle gange er det en mand, andre gange mange mænd der kommer, begge dele tænder mig så meget. Det var bare min frække fantasi. (Janni på 33 fra Sjælland)

Fantasi om massage med kærestens ven der ender i trekant

Jeg har en tilbagevendende fantasi om at skulle lade kæresten masere mig sammen med hans kammerat, jeg skal ligge i hotpants og en lille top og efter lidt hed massage hvor de masere mig mere på de intime kropsdele og tager mine trusser og top af, ender det med en hed trekant hvor jeg giver min kæreste et blowjob, da han vil have jeg skal forkæles af hans ven, der først slikker mig, efterfølgende knepper mig hårdt og længe indtil han sprøjter langt oppe i mig og min kæreste kommer i min mund. (Line på 28 fra Esbjerg)

Tvunget til sex med min svigerfar

Min kæreste og jeg bor hos hans far, en dag hvor min kæreste er på natarbejde kommer min svigerfar ind på værelset og kravler hen til mig i sengen mens han kigger på mine bryster der ses tydeligt i min t-shirt og slikker sig om munden. “Gå med dig, jeg vil ikke være sammen med dig du er alt for gammel hulkede jeg.” “Du skal være sammen med mig ellers er jeg nød til at binde dig fast” sagde han. Han kaster sig over mig og river mit tøj stykker, nu har jeg kun undertøj på, han sætter sit hoved ned til mine trusser og hiver dem af med sine tænder og river min BH af, alt imens jeg skriger op og prøver at komme væk, men jeg kan ikke og han spreder min ben med sit hænder og hoved, suger sig fast til min fisse til jeg stønner af liderlighed, han sætter sig på min mave og gør klar til at trænge ind i mig, han læner sig ind over mig så hans læber er lige foran mine og så hviskede han “Jeg ved at du vil havde mig og efter vi har haft sex vil du altid havde mig”, han pressede sin pik ind i mig og jeg skriger af begær, han forsatter med at støde hårdt ind i mig igen og igen, mens han niver hårdt i mine brystvorter, efter lang tids knepperi og et par orgasmer til mig, sprøjtede han ud mine store bryster mens jeg stønner højt af begær og svinger mine ben rundt om kroppen på ham, kort efter forlader han værelset uden en lyd. (Cecilie på 19 fra Aarhus)

De voldboller min kone!

Jeg fantaserer om at min kone og jeg ligger nøgen i vores seng midt om natten, jeg har inden givet min kone noget i hendes drink så hun sover tungt. Jeg har via en datingside inviteret 2 mand til at komme forbi, begge med kæmpe store pikke. De kommer ind i vores hjem og knepper hende mens hun ligger forsvarsløs, de tager hende i fissen og onanerer ud over hendes store bryster mens hun sover. Hvergang jeg fantaserer om det bliver jeg mega liderlig og vil ønske det skete i virkligheden, da jeg tænder helt vildt på tanken om at se min kone med andre mænd, med store pikke der kan igen og igen. (Lasse på 51 fra Fyn)

Lyst til at prøve alt slags sex uden min mand.

Før jeg mødte min mand og blev gift har jeg kun haft sex med en anden mand. Jeg er 40 år og har været sammen med min mand, siden jeg var 18 år. Han er 6 år ældre end mig. Jeg bliver ikke seksuelt stimuleret nok til hverdag og går at fantasere om alt fra sex med postmaden, skraldemanden, naboen eller min mands venner. Vi har aldrig prøvet grænser af sammen eller leget frække parlege med dildo osv. han syntes det er fint med standard sex 2 gange om ugen inden man skal sove. Jeg fantasere mere om mere om alt og andet end min mand. Tænder på alt fra at prøve at gå til tantra, bindelege i en sexklub og sex med flere på en gang og meget mere. Jeg har lige tilmeldt mig en side for voksne der søger diskret sex, så må vi se hvad der sker. (Anonym i 40erne fra ???)

Er der en af de fantasier du også går og leger med?

Send din fantasi til os her og den kommer online i vores novellesamling, eller smid en kommentar i bunden siden 😉

porno med danske piger

One thought on “Her er de forbudte lyster du og din partner har

  1. Undskyld, hvorfor keder vi os over denne “forløsende” side? fordi , det mest perverse, i en sex-fantasi-context,I kan dukke op med er, “jeg fik et blowjob, af farmor, juleaften under juletræet”……wauw, så er sex-fantasiernes gåde løst….Eller? ex., er der nogen , som er ansvarlige for denne side,der er klar over, hvorfor ” Ilsa, HUNHUNDEN fra SS”plus to andre tilsvarende film(Dyanne Thorne) blev Box-scorerne, af samtlige video-film i 80érne!…pga at det var potentielle AWARD OSCAR-VINDERE?….Njet…..Det var fordi, filmene, udfyldte et sexuet taboo emne-at blive sexuelt opstemt af at se, en KVINDE , torture kvinder og mænd, på den grusomste måde….Jeg så disse film, blev opstemt, men gør det mig og flere 100.000 tusinder andre danskere til perverse retarderet?…igen NJET…..TABOO; “UALMINDELIGE” TANKER og ton rigtigt flag! I mange lande, ex usa, kan have tlf-sex med “SNUFF PHONE GIRL”, så kan i hygge-sex danskere, overveje, gvad det mon kan betyde…? MVH Jens Brixtofte

Comments are closed.