Få hjælp til at købe det rigtige BDSM produkt til din partner

Få hjælp til at købe det rigtige BDSM produkt til din partner

SPAR MANGE PENGE

Tjek din partners BDSM Type

Når du skal købe BDSM udstyr er det vigtigt du overvejer hvilken af disse 3 typer han eller hun er!

Nysgerrig på bondage? Sådan kommer du igang med BDSM

For at forstå, hvad der er oplagt at købe bør du overveje hvilken partner du har.

DEN NYE (VANILJEPERSONEN)

Personen der måske lige akkurat i sit tidligere forhold har haft bind for øjnene eller er blevet bundet et sted. Personen er sky og har lidt svært ved hele BDSM verdenen

DEN VELKENDTE

Personen har sammen med dig, selv eller i tidligere forhold prøvet sig frem med flere facetter af BDSM og er tryg ved at have samleje med flere remedier inkluderet. Personen foretrækker ofte ikke at bevæge sig ud fra sin comfort-zone.

DEN EKSPERIMENTELLE

Personen har prøvet MEGET, har været i miljøet længe. Personen har prøvet flere forskellige ting og er altid på jagt efter nye måde at være sammen på og nye remedier at indføre.

SEX I DAG?

Men hvad skal du så købe til dem?

Til den nye er det helt oplagt at prøve at legimitere at benytte BDSM udstyr. Du skal derfor gøre det mere skræmmende for ham eller hende. Hvad jeg har erfaret er det helt oplagt at gøre det gennem ’Fifty Shades of Grey’. Det gør det mindre skræmmende for personen og du vil opleve at din partner er mere tilbøjelig til at tage godt i mod din gave.

Til den velkendte finder jeg at der er stor succes med at købe mere eksperimentelt udstyr. Dog er det vigtigt at du snyder din partner lidt. Du skal gemme udstyret som værende lidt af det din partner kan lide og kender i forvejen. Køb derfor et produkt der ikke virker skræmmende, men omvendt appellerer til din partner yndlingsfacetter, men samtidig er udfordrende.

Til den eksperimentelle kommer du til at få en overraskelse!

Du skal huske på at den her information er baseret på, hvad jeg har erfaret af den feedback jeg har fået. Og det jeg får allerbedst respons på i forhold til køb af produkter til den mere eksperimentelle type så er det ikke et BDSM produkt… Det er faktisk noget så simpelt som en helt normal dildo eller en pocket pussy. Den respons jeg får er oftest, at lige netop det lidt skæve produkt i forhold til miljøet kommer til at spille en spændende rolle og rykker på hele fundamentet for forholdet.

Danske film med smæk, bindelege, dominans og ydmygelser

FAKTABOX: BDSM er et amerikansk/engelsk begreb, der kendetegner en bestemt gren af menneskelige, seksuelle lyster i en samlet gruppe. Undergrupperne er indeholdt i forkortelsen “BDSM” selv:

Bondage (B)Bondage & Disciplin (B&D)Dominans & Submission (underkastelse) (D&S, DS, D/S, D/s)Sadisme & Masochisme (eller Sadomasochisme) (S&M, SM)

Forkortelsen har efterhånden vundet indpas i Danmark, men mens man i udlandet ofte skelner hårfint mellem de forskellige seksuelle retninger og aktiviteter inden for dominans, sadisme og masochisme, benyttes i Danmark oftest blot sadomasochisme som en overordnet betegnelse for disse.

porno med danske piger