Flere end du tror knepper i træningscenteret

Flere end du tror knepper i træningscenteret

SPAR MANGE PENGE

HVAD LAVER DIN KÆRESTE – ELLER KONE I FITNESSCENTERET?

Dit fitnesscenter bruges til meget andet end bare træning? Ny undersøgelse viser, at det ikke er så ualmindeligt også at dyrke sex i træningscenteret. Nogle bruger det også som mødested i jagten på at finde potentielle sexpartnere!

Du behøver ikke svede på løbebåndet eller kaste dig over vægtstængerne for at besøge dit lokale træningscenter. En ny undersøgelse peger nemlig på, at centret langt fra er forbeholdt træning. Ikke nok med, at 20 pct. af de 2000 adspurgte indrømmede at have haft sex med deres personlige træner, så afslørede hele 25 pct. tilmed, at de havde haft sex i fitnesscentret mindst én gang i det sidste år.

Det var dog ikke kun de særlige sexvaner i fitnesscentret, personerne fra undersøgelsen afslørede. Halvdelen af de adspurgte brugte nemlig også centret som en slags mødested i jagten på at finde potentielle partnere. Særligt håbefulde og optimistiske brugere af fitnesscentret medbragte ydermere kondomer i centret – blot for at være på den sikre side.

blotter sig i traeningscenter fitness dk world pige viser patter fisse til hit bodybuilding

SE FLERE SPORT PIGER NØGEN I HELE SEXFILM OG BILLEDER MED WORKOUTSEX

I undersøgelsen, lavet af den kendte, engelske Ann Summers, svarede de adspurgte også på, hvad de gør for at imponere andre brugere i fitnesscentret.

SEX I DAG?

Mænd viser overarm

Faktisk har hele 25 procent af de 2000 deltagere haft sex i fitness-centret – og der er især to maskiner, fitnessfolket bruger til at vise sig frem for det modsatte køn. Mændene foretækker pulldownmaskinen, hvor man bruger armene til at trække en vægtstang ned så biceps bliver spændt.

Kvinder viser baller

Hos kvinderne er det crosstraineren, der er den bedste scoremaskine – hele 45 procent af de kvindelige deltagerne fortæller, at det er den de bruger, når de skal imponere og tiltrække det modsatte køn.

BLIV SUPERLOVER

TRÆNINGS PROGRAM TIL AT FÅ OG GIVE BEDRE SEX!

oevelser program til sexfitness

 

porno med danske piger