Se piger der er Jaloux på piger der får fyrens blikke (Galleri)

Se piger der er Jaloux på piger der får fyrens blikke (Galleri)

SPAR MANGE PENGE

Se piger der ikke kan skjule deres jalousi!

Der er ikke noget værre som kvinde når en anden kvinde får alt opmærksomheden og alle fyrenes frække blikke…
En blanding af beundring og jalousi, hvilket ofte går hånd i hånd.

Jalousi der på ingen måde kan skjules!!!

Se pigerne kigger fornærmet, vantro med foragt for andre smukke piger, bare fordi de er lækre og får alt opmærksomheden fordi de er frækt påklædt, har store flotte bryster eller bare røvlækre!!!

0c07aa2ed3070aa816b19823ac2bb13d787988566666998989884756806face-of-jealousy-club-girlsface-of-jealousy-girls-kissingfår alt opmærksomhedjealous-people3-690x427jealous-people8-690x427jealous-people10-690x427singletimes when girls failed to hide their jealous face 640 08times when girls failed to hide their jealous face 640 09times when girls failed to hide their jealous face 640 12times when girls failed to hide their jealous face 640 28
Jalousi kan opstå i alle forhold, som er karakteriseret ved, at en persons selvfølelse er afhængig af at være den foretrukne i et eller andet. Det kan være den foretrukne i kærlighed, eller det at være den foretrukne i en bestemt rolle eller stilling – som den bedste i klassen, den smukkeste i byen, den morsomste i vennekredsen o.l. Jalousi opstår, hvis personen faktisk oplever eller forestiller sig, at der kommer en tredje person til, som er en trussel mod stillingen som den foretrukne.

Jalousibegrebet er fortsat tæt knyttet til forholdet mellem mand og kvinde i det vi kalder romantisk kærlighed, men vi taler også om jalousi i forbindelse med børns kærlighedsliv – søskenderivalisering – og om jalousi knyttet til rivalisering i arbejdslivet og andre sociale situationer.

SEX I DAG?

EN MØGLÆKKER PIGE DER MED GOD GRUND FÅR OPMÆRKSOMHED

Se med når den danske ungpige Clara, prøver lak og læder for første gang. Hvis du vil se hele den frække scene, kan du som medlem klikke her og se Clara kneppe sig selv!

SÅDAN GØR DU HENDE JALOUX

  • Tal med andre piger i skole på jobbet, i byen et par minutter (sørg for hun ser det).
  • Gå ud med din venner og fortælle hende efterfølgende, hvor sjovt du havde det.
  • Fortælle hende om andre piger du syntes er søde eller ser godt ud.
  • Udnyt styrken af de sociale netværk og få kommentar/likes af andre piger.

 

 

porno med danske piger