Se Mor, datter og bedstemors favorit sexlegetøj der går i arv.

Se Mor, datter og bedstemors favorit sexlegetøj der går i arv.

SPAR MANGE PENGE

Dildo testvinder gennem generationer.

Sexlegetøjet som har leveret orgasme efter orgasme i 50 år, til både mor, datter og bedstemor.

MAGIC VIBRATOR MED ORGASME GARANTIMagic Wand er virkelig en verdensstjerne inden for sexlegetøj. I 50 år har den kraftfulde “tryllestav” givet kvinder i hele verden intense orgasmer. Se film hvor piger og kvinder i alle aldre nyder den.

Magic Wand

En magic wand var oprindeligt tiltænkt som massageapparat, men fælles for mange opfindelser er, at de ikke altid bliver brugt efter intentionen. De fleste af vores magic wand vibratorer kan sagtens bruges til massage, men også på klitoris eller en anden intim zone.

Magic Wand – Orgasme-garanti til Kvinder

I fem årtier har tryllestaven fremkaldt stribevis af orgasmer hos legelystne kvinder verden over!

Ønsker du en ekstra kraftfuld vibrator, der virkelig kan give dig nydelse? Så bør du prøve en Magic-Wand vibrator! Her finder du Danmarks største udvalg i alle farver og størrelser.

Magic Wand er én af de mest kraftige vibratorer på markedet. Den er både perfekt til klitoris stimulation og ideel til ømme muskler. Læs vores vores guide til Magic Wands og find den helt rigtige Magic Wand for dig.

SEX I DAG?

Kendt fra Tv!

Hvis du ikke vidste, at Magic Wand kan bruges til andet end at massere kroppen, så bare spørg Samantha fra TV-serien Sex and the City. I et af afsnittene belærer hun nemlig de kvindelige ekspedienter i en butik om, hvordan deres massageapparat kan bruges som sexlegetøj.

Siden afsnittet blev sendt, har mange inkarnerede Sex and the City fans også fået øjnene op for Magic Wand.

Sex and the City fans også fået øjnene op for Magic Wand.

Har du haft problemer med at få orgasme med sexlegetøj, skal du helt sikkert anskaffe dig en Magic WandDen er uden sammenligning, en af de kraftigste vibratorer på markedet.

Magic Wand Vibrator

Shop de bedste kvalitets Magic Wand Vibrator, der vil give dig og din partner himmelske oplevelser på helt nye måder. Slip fri for kroppens spændinger og nyd passioneret lege med kvalitets Magic Wand

 

DEMONSTRATIONS VIDEO AF MAGIC WAND: ONANIFILM HVOR PIGER OG KVINDER BRUGER MAGIC-WAND VERDENS BEDSTE ELSKER

porno med danske piger