Analyse af den verdenskendte blyantstest – Bryst-Billeder!

Analyse af den verdenskendte blyantstest – Bryst-Billeder!

SPAR MANGE PENGE

Se billeder med kvinder der prøver brysttesten.

De fleste kender til den frække blyantsprøve… Små patter og struttende silikonebryster kan ikke holde på blyanten. Er det bedst når blyanten bliver hængende under brystet eller når den ikke kan?

OBS: For jer der ikke kender til blyantstesten. Det går ud på at finde ud af, om man kan få en blyant til at blive under brystet. Det er meget simpelt, man tager en blyant, lægger den vandret under brystet – mens man står op – og hvis den bliver siddende, har man bestået testen… eller har man?

De flest mænd vil mene man har bestået testen med bravour når den bliver hængende… imens de fleste kvinder vil syntes det er et dårligt tegn, fordi man så har store hængebryster..!

Oprindeligt blev testen annonceret til kvinder, for at de selv kunne teste om de havde brug for en BH eller ej. Nogle kan lave blyantsprøven på en helt anderledes måde, feks. imellem brysterne eller under ballerne 😉

SEX I DAG?

14230377084193blyantproeveblyant bryst proeveden helt rigtige blyants testdumpetnumse roev test blyanttestpatter der batter ipadpattestpenciltesttest-patter

MEGET MERE MED MÆNDS FARVORIT LEGETØJ
SMÅ BRYSTER – STORE NØDDER – NATURLIGE PATTER

har du faste patter eller store haengebryster

Den sidste nye trend med blyanttesten er at få den til at hænge mellem kønslæberne

porno med danske piger