Blowjob på recept

SPAR MANGE PENGE

Jeg fortalte hende at jeg ikke har en dame der kan hjælpe mig. Dertil svarede hun bare: – Nej okay, men det skal jeg nok hjælpe med. Jeg kom til de aftalte tider og hun suttede…

SEX I DAG?

Jeg skulle til lægen, en kvinde gætter på mellem 35 og 45 år – jeg er selv 38, af en anden årsag, men det endte ikke som forventet. Jeg kom ind til hende og vi snakkede om min hovedårsag til at jeg havde en tid. Da det var slut spurgte jeg hende til en ømhed jeg havde i lysken. Der kom med jævne mellemrum en smerte fra pungen eller omvendt.
Hun havde ikke umiddelbart hørt om det før, men bad mig ligge mig tage bukserne af og ligge mig på briksen. Hun mærkede i lysken og rundt om. Men uden umiddelbart at finde noget mistænkeligt. Derfor bad hun mig tage boxershortsene af, jeg gjorde som hun bad om. Hun undersøgte mig nærmere på pungen og ja så skete der det som sker for en mand, min pik blev mere stiv. Hun forsatte sin undersøgelse igen omkring lysken, jeg blev bare endnu mere stiv. Til sidst spurgte hun mig om det var længe siden jeg havde været sammen med en kvinde, dertil svarede jeg med lidt rødmen og tøven – ja.
– ok så tror jeg det kan være du bare skal, ja lad os sige det lige ud en kvinde til at ordne dine smerteprolemer, for tror du skal have udløsning, for at fjerne et tryk, sagde hun til mig.
Imens hun igen mærkede efter, jeg syntes mere kælent. Igen udeblev reaktionen ikke og jeg blev nu om ikke så næsten helt stiv.
– Jeg har et forslag, for kan jo se du kan jo se at du reagerer når jeg mærker efter, hvilket er naturligt for mænd, sagde hun og satte sig i sin stol og virkede eftertænksom, – kom herover så skal jeg få dig til at komme, for du trænger vidst.

Jeg gik over til hende lidt spændt på hvad der skulle ske, bare stå foran mig sagde hun, jeg gjorde det og hun lænede sig frem og tog mig i munden. Hun suttede begærligt min pik. Hendes tunge kørte rundt om mit hoved og hun nussede mine nosser imens. Derfor udeblev reaktionen ikke længe, jeg sagde at var på vej til at komme og hun fortsatte bare sit arbejde, så jeg sprøjtede hende i munden. Hun slugte det hele og slikkede mig ren.
– Var det godt spurgte hun imens hun kiggede op på mig, jeg nikkede bare og sagde ja tak, det gjorde godt.

Hun tog så igen fusen på mig og sagde at jeg skulle have et par tider mere de kommende uger for hun skulle vide om det hjalp.
– Men sagde jeg, jeg har jo ikke lige en dame der kan hjælpe mig. Dertil svarede hun bare: – Nej men det skal jeg nok klare.

Jeg kom til de aftalte tider og hun suttede mig lige begærligt af hver gang. Da jeg havde været der for tredje gang, tog jeg modet til mig og spurgte om hun ikke også ville nyde frem for at yde. Hun sagde at det kunne vi ikke i kliniken, men jo hun var også single og kunne da godt tænke sig at jeg tog hende en dag. Vi endte med en aftale 3 dage efter, her skulle hun på hjemmebesøg hos mig. Da hun kom endte vi i armene på hinanden og fik på turen ind til sengen trukket tøjet af hinanden. Jeg startede med at slikke hende overalt på kroppen inden jeg suttede hendes brystvorter helt stive, legede mig ned mellem benene og slikkede hende begærligt til hun kom i en lang orgasme. Vi endte med at elske flere gange den nat.
I dag snakker vi meget om kæreste potentiale, det eneste krav fra hende er at jeg skifter læge og ikke kommer igen, hvis det skulle forlise mellem os. Klart noget jeg har gjort, for ja hun kurerede mine ømheder på en alternativ måde..

porno med danske piger