Endte på en swingerstrand ved et uheld på De Kanariske Øer

SPAR MANGE PENGE

– Sig mig, hvad i alverden er det her for et sted? spurgte Britt.

Jeg tror, hun var oprigtigt forarget.

– Det må du nok sige! svarede jeg.

Jeg var selv noget overrumplet. Vi befandt os på en af De Kanariske Øer. Vores hotel lå et pænt stykke fra stranden, men ikke længere, end at vi kunne gå derned, hvis vi gik gennem nogle boligkvarterer med ferielejligheder og så resten af vejen over klitterne, der nærmest havde karakter af en ørken.

Der var over en kilometer fra dér, hvor sandet startede og ned til selve stranden. Området var bakket og dækket af vegetation, der lod til at trives fint trods den sandede bund. Men det var ikke sandet, der gav anledning til Britts udbrud. Det var heller ikke den palme- og kaktuslignende vegetation. Det var derimod det, der foregik imellem træer og buske!

Kun få hundrede meter inde i ørkenområdet mødte vi en mand, der frejdigt kom gående splitternøgen og med meget stiv pik. Han havde hænderne samlet bag ryggen, så pikken var mest synlig. Og så havde han de mest enorme hængenosser, jeg nogensinde havde set.

Da han så, at vi stirrede på ham, hilste han venligt med et nik og et smil og fortsatte uanfægtet sin spadseretur gennem sandet.

Kun godt et hundrede meter længere fremme så vi et modent par ligge nøgne mellem nogle buske i en 69’er. Hun lå øverst, og man kunne tydeligt se hans store pik i hendes mund.

Hendes lår og kusse dækkede hans ansigt, så man ikke kunne se spor af det. Men ikke nok med det! For blot syv eller otte meter fra dem stod en lige så nøgen mand, der var i gang med at onanere til det saftige syn. Han gjorde intet for at skjule hverken sig selv eller hvad han foretog sig.

Da vi omsider kom så tæt på vandet, at vi både kunne høre og se det, passerede vi lige forbi et ungt par, der lå nøgne og nød solen. Hun lå dovent på ryggen og gned hans stive pik, mens han lå fuldstændigt afslappet, altså lige bortset fra hans pik, med begge arme samlet under nakken og med en kasket trukket end over øjnene.

Vi vidste godt på forhånd, at det var en strand, der havde tradition for nøgenbadning. Nøgenbaderne var især tyskere og hollændere, hed det sig. Men vi anede intet om, at det var en strand, hvor der også blev dyrket så åbenlyst sex.

For der var slet ingen tvivl om, at det ikke kun drejede sig om at have sex. Det drejede sig lige så meget om, at andre skulle se én, mens man gjorde det.

– Det var godt nok en stor en, han havde, ham dér henne, sagde Britt og gjorde et kast med hovedet i retning af ham, der havde ligget med stiv pik og en kasket over hovedet.

I det samme kom et ungt splitternøgent par gående mod os. De var meget smukke begge to. Og de vidste det! Han havde en brystkasse som en bodybuilder og en pik som en hingst, mens hun havde store, sandsynligvis kunstige bryster og runde hofter med en helt glat kusse. Hun havde tatoveret et eller andet lige over kussen. Han var tatoveret over store dele af kroppen.

– Han var sgu også ret lækker, mente Britt.

Jeg syntes, at det, jeg havde set indtil nu, var lige til at få mindreværdskomplekser af, men jeg var klar over, at det ikke længere skræmte eller forargede Britt. Nu tændte det hende snarere.

Vi fandt et stykke sand mellem nogle totter marehalm, det bruger man åbenbart overalt i verden, hvor vi kunne ligge i nogenlunde læ for både vinden og for nysgerrige blikke. Stranden var på ingen måde tæt befolket. Der var god plads mellem folk.

De fleste var nøgne, men der var da også nogen med badetøj på. Pudsigt nok var det især mænd, der havde badebukser på. De få piger, der ikke var nøgne, havde blot trusser på.

SEX I DAG?

Vi rullede vores håndklæder ud og tog alt tøjet af og lagde os ned. Jeg lagde mig på maven og bad Britt smøre min ryg og mine bagben ind, hvad hun da også straks begyndte på. Men da jeg drejede hovedet, så jeg, at hun var temmelig ukoncentreret omkring indsmøringen.

Hendes øjne fór nemlig hid og did på stranden. Hun var virkelig optaget af alt, hvad der skete omkring hende. Hun havde taget sine mørke solbriller med styrke i på, så hun – uden at blive bemærket – kunne se, hvad der foregik på lang afstand.

Hun er langsynet, jeg er en smule nærsynet, så jeg kunne slet ikke se de samme detaljer, som hun åbenbart kunne.

Vi havde elsket samme morgen, så jeg var ikke specielt liderlig lige nu. Men det forholdt sig anderledes med hende. Hun var åbenlyst liderlig over de mange nøgne kroppe omkring hende og over, hvad hun havde set på vejen herned.

– Jeg troede ellers mest, det var mænd, der blev opstemte af visuelle indtryk, drillede jeg hende.

Hun svarede ikke men begyndte i stedet at smøre mine inderlår ind og tvang min ben fra hinanden. Og lidt efter havde hun fat i min pik inde mellem mine lår.

Hun lå på knæ ud for min lænd, så jeg kunne nemt stikke en hånd ind til hendes fisse, der er helt glat på skamlæberne og begynde at kæle for hende. Det viste sig, at hun var drivvåd. Hun var godt nok blevet liderlig, min søde kone.

– Er det ham med tatoveringerne? Eller ham med kasketten og den store, der har gjort dig i så godt humør? drillede jeg videre.

Hun klemte kærligt om min pik.

– Næh, det er tanken om, hvad jeg vil gøre ved dig lige om lidt, svarede hun, mens hun masede på for at få min pik stiv. Det lykkedes hende forbavsende hurtigt.

– Her? spurgte jeg overrasket.

Mig bekendt havde hun aldrig vist nogen særlige ekshibitionistiske tendenser. Igen undlod hun at svare, men fik mig i stedet rullet rundt, så jeg lå på ryggen med min stive pik lige op mod solen.

Jeg spurgte, om den ikke også skulle smøres ind, mens jeg samtidig lidt nervøst kiggede mig omkring. Der var ingen i umiddelbar nærhed, der tog notits af os.

– Jeg skal nok smøre den ind, sagde hun.

Men det var ikke lige på den måde, jeg havde forestillet mig. For nu kravlede hun hen over mig og tog om min pik og førte den direkte op i sin kusse. Da hun lidt efter sad med hele min længde oppe i sig, begyndte hun at bevæge sig, samtidig med at hun gned på sin klitoris med en af de fingre, der stadig var fedtede af solcremen.

Vi havde aldrig elsket så åbenlyst ude i det fri før. Endnu engang kiggede jeg mig lidt nervøst omkring for at se, om der var nogen, der kiggede på os eller – værre endnu – filmede os.

– Slap af! sagde Britt. Der er jo ingen, der kender os her!

Det havde hun selvfølgelig ret i, og det trøstede mig lidt, da der pludselig begyndte at dukke folk op fra klitterne. Det var, som om de havde ligget på lur og bare ventet på, at vi gik i gang med et eller andet.

Først kom en moden herre med en stor hængepik hen og stillede sig ugenert foran os. Lidt efter kom en anden mand; han var noget yngre og meget solbrændt over hele kroppen, også på pikken. Han lagde sig ned i sandet kun godt seks meter fra os og begyndte at onanere.

Jeg tog min kasket og trak den ned over mit ansigt, så det kun var min krop, der var synlig. Britt, derimod, var i sit es. Hendes store bryster gyngede og hoppede, mens hun red mig. Hun nød, at disse fremmede mænd betragtede hende. Jeg havde egentlig troet, at de ville spørge, om de måtte være med, men det gjorde de ikke.

Vi anede ikke, hvor mændene kom fra, altså hvilken nationalitet, de havde. De kunne i princippet være fra Danmark eller Skandinavien, men de reagerede ikke, da Britt begyndte at snakke til mig.

– Knep mig! sagde hun. Jeg er vild med din pik. Knep mig. Lad bare alle de dér liderlige hankatte glo.

Hun stønnede efterhånden ganske højt. Det var især hendes fingre på hendes kilder, der havde bragt hende i en sådan ekstase. Jeg mærkede, hvordan sveden fra hendes pande, eller måske var det fra hendes bryster, faldt ned på min brystkasse, mens hun red min pik vildere og vildere.

Hun kom kort efter. Og selv om hun satte tempoet på min pik ganske betragteligt ned og holdt op med at gnide sin klitoris, kom jeg kort efter. Jeg udstødte et par indeklemte grynt, da jeg skød min sperm op i hendes kusse. Så kravlede hun af mig igen.

Vores tilskuere forsvandt lige så stille, som de var kommet. Kun et halvt minut senere var de væk. Ham, der havde onaneret, havde ikke sprøjtet, sagde Britt. Jeg havde ikke kunnet se noget på grund af kasketten.

Da vi gik ud i vandet for at skylle os af, kunne vi se, at han lå godt hundrede meter længere nede af stranden; lige foran et par på vores alder, hvor manden var i færd med at kneppe kvinden bagfra.

Vi besøgte kun denne strand denne ene gang, men hørte fra nogle englændere, vi mødte, at den var kendt som mødested for internationale swingere. Og myndighederne så gennem fingre med det, der foregik, så længe der ikke var børn på stranden. Og det var åbenbart en stiltiende overenskomst, at man aldrig tog hverken børn, kameraer eller mobiltelefoner med på denne strand.

Det trøstede mig lidt, men jeg er stadig lidt nervøs for, at jeg pludselig en dag finder mig og Britt på nettet, mens vi knepper mellem de lave klitter.

porno med danske piger