Sjove, skøre og vilde sexfakta fra hele verden

Sjove, skøre og vilde sexfakta fra hele verden

SPAR MANGE PENGE

Det er sommer og måske gør du klar til at tage på ferie ude i den store verden, herunder møde andre nationaliteter.

Vi har derfor samlet lidt sex-statistikker fra hele verden – bare for hyggens skyld. Der findes naturligvis mange undersøgelser og statistikker vedr. sex, hvoraf nogle er forskellige fra andre, men her er i hvert fald nogle stykker fra rundt omkring i verden. Nogle af dem vil måske endda overraske?

Sex-faktuel information: 

Grækerne er det folkefærd i verden, som dyrker mest sex. 164 gange om året kravler grækerne i seng med hinanden. Det globale gennemsnitstal er 103. Brasilien var nr. 2 med 145 gange om året. Tallet for Danmark er 98. Til gengæld er en stor del af grækerne også utilfredse med deres sexliv. Det handler om kvalitet – ikke kvantitet, fristes man til at sige. Folk fra Nigeria var mest tilfredse med deres sexliv.

Norge er det land i verden, hvor flest mennesker dyrker ”un-safe” sex. Dvs. uden brug af kondom. 73 % har prøvet at have one-night-stands uden brug af kondom. Danmark var nr. 5 på listen (64 %)

7 % af den globale befolkning har erfaring med tantrisk sex. Der er ret store forskelle fra land til land. Hong Kong topper med 75 %, hvorefter Thailand følger med 33 %. For Danmark var tallet 4 %. Altså under det globale gennemsnit.

22 % af den globale befolkning indrømmer, at de har været utro. De 3 mest utro nationer er Tyrkiet med 58 %, Thailand med 53 %, mens Danmark indtager 3. pladsen med 46 %. Den årlige risiko for at ens partner er utro er i øvrigt udregnet til 6 %.

Antal af kvinder, som bruger vibrator/dildoer ved onani. Det globale gennemsnit. Er 42 %. Norge topper med 69 % lige foran Danmark med 66 %. Herefter følger England med 64 % og USA med 59 %.

Steder hvor folk har dyrket sex:

Offentlig transport. Globalt gennemsnit. 7 %. For Danmark er tallet 11 %.

I en park. Det globale gennemsnit. er 31 %. Her topper Australien med 54 % efterfulgt af New Zealand (53 %) og England med 43 %. Tallet for Danmark er 29 %.

På stranden. Her er det globale gennemsnit. 28 %. For Danmark er tallet 30 %, mens Grækenland med 55 % og Italien med 52 % topper listen.

SEX I DAG?

På skole/uddannelsesinstitution. Det globale gennemsnit. er 10 % (af de studerende, naturligvis – ikke befolkningen som helhed) Tyrkiet med 22 % og USA med 20 % er topscorerne, mens Danmark følger efter med 17 % på 3. pladsen.

De vilde unge:

Den gennemsnit. alder for, hvornår teenagere har sex første gang er faldet støt igennem det seneste årti i nogle lande. Canada og USA fører an på listen over den laveste gennemsnits-alder med 15.0 år fulgt af England med 15.3. I Danmark er gennemsnitsalderen 16.1 år. Pigerne får debut 0.9 år før drengene. * DK (piger: 15.8 år – drenge: 16.5 år)

Flere og flere unge kvinder ser sex, som noget hvor deres egen tilfredsstillelse kommer før partnerens. 44 % af unge kvinder sætter egen nydelse foran deres partner, mens det samme tal for de unge mænd er 32 % – Her er der tale om unge vestlige kvinder og mænd.

34 % af unge har haft mere end en sexpartner af gangen.

Flere sex fakta fra hele verden:

– Svenske kvinder er de mest biseksuelle kvinder i verden, mens danske kvinder indtager 2. pladsen.

– Brasilianske mænd holder længst i sengen.

– Newzealandske kvinder er dem med flest seksuelle partnere, nemlig 20 i gennemsnit, mens danske og svenske kvinder i gennemsnit har 19. De danske mænd har væsentlig færre, nemlig 14 i gennemsnit. Danske undersøgelser har dog vist, at begge køn har lige mange.

– Franskmændene er de mennesker i verden der dyrker mest oralsex. 27 % har ligeledes deltaget i partnerbytte-sex.

– Mænd fra Congo er de bedst udrustede mænd i verden med et gennemsnit på 18 cm i længde. Danske mænd har 3 cm mindre, nemlig 15. cm.

De bedste mandlige elskere: (gennemsnits score 1-10)

Spanien. (9.7)
Frankrig. (9.6)
Italien. (9.5)
Brasilien. (9.4)
Australien. (9.2)

De bedste kvindelige elskerinder:

Frankrig. (9.7)
Italien. (9.6)
Brasilien. (9.5)
Spanien. (9.3)
Thailand. (9.2)

porno med danske piger