Nabokonen sluger sperm med velbehag

SPAR MANGE PENGE

Hun trak blusen op over hovedet og smed den på køkkenbordet. “Nå, hvad synes du”, hun krammede brysterne og gned de store hårde brystvorter “Kom og tage på dem”…

Han trænger til flere timer hos mig, hvis han skal blive rigtig god til regning”. Det var Ulla, nabokonen, der snakkede med min mor. Mor stod i døren og Ulla stod ude på vejen, Ulla var gået sig en tur i den sene eftermiddag sol, på vej hjem, fangede mor hende og nu stod de og snakkede sammen, jeg var inde i køkkenet, guffede hjemmebagt kage, som lige var kommet fra ovnen.

“Jo, men jeg vil ikke ha at du skal gøre det gratis, Ulla, hvad kan jeg gøre for at hjælpe dig lidt”, “ja” suffede Ulla, Kirsten (hendes datter, først i tyvene, som så skide godt ud) har problemer med en sweater, som hun strikker, måske ku du hjælpe hende, du er så god til at strikke”, “selvfølgelig”, svarede mor, “vi finder ud af noget”. “Send så bare Knud hjem til mig i aften, det passer mig fint” , derefter gik Ulla. Jeg hostede voldsomt, da mor kom ind køkkenet, og kage krummerne stod ud af munden på mig. “Så så, ikke spise så hurtigt, min dreng” suffede min mor.

Men det var Ulla, der var årsagen til min hosten, min pik var allerede halv stiv, bare ved tanken om, at sidde overfor Ulla igen, jeg var fraværende, da mor for tredje gang sagde at jeg skulle hen til Ulla med regne opgaverne. “Hvad tænker du på, min dreng”, udbrød mor, “har du det godt, er det noget, som du vil snakke om”, “jeg har det udmærket, jeg skal nok gå der hen efter TV avisen”. Jeg gik op på mit kammer.

SEX I DAG?

Jeg lå på sengen og fantaserede om, alt muligt, Ulla og jeg kunne lave sammen, jeg følte mig meget heldig, forventningens glæde, er en dejlig følelse.

Satans, hendes mand var hjemme, og sad inde i stuen og så fjernsyn. Ulla og jeg sled i det med opgaverne, hun så godt ud i aften, var i konditøj, lange bukser og langærmet bluse, ingen BH, hendes bryster var almindelig af størrelse, jeg kunne tydelig se de store brystvorter presse imod blusen.

“Jeg går lige, og fodrer fårene” råbte Poul (Ullas mand), han var på vej ud igennem døren, “bliver tilbage til sporten”. Døren smækkede, “så har vi ca. 20 min alene smilte Ulla, og det smil hun sendte mig, de glade øjne, det lange lyse fyldige hår, der smukt hang løst om hendes lidt buttede ansigt gjorde mig ør i hovedet, jeg sad kun og sank.

“Kim”, (mit navn), udbrød Ulla, “det var kun dig der var blottet, sidste gang vi var sammen, og det skal der gøres noget ved, sagde Ulla bestemt. Og derefter trak hun blusen op over hovedet, og smed den på køkkenbordet. “Nå, hvad synes du”, hun krammede brysterne, og gned de store, hårde brystvorter. “Kom og tage på dem, lille ven”. Jeg rejste mig op, dette var fantastisk, jeg gloede på de hvide modne kvinde bryster, så tog jeg forsigtig på dem. “Åh, hvor er du bare sød”, Ulla krammede mig, lynede min gylp ned og med en fingerfærdighed, som kun en erfaren kvinde har, fiskede hun min stive pik ud, og den fik også et klem.

Ulla rejste sig nu op, trak bukserne og trusserene ned til anklerne, satte sig igen, med lidt spredte ben. “Hør nu min ven, jeg onanerer mig selv, læg du din dejlige pik, mellem mine bryster”. Jeg gjorde, som det blev sagt, og det var sååå godt, med langsomme bevægelser kneppede jeg Ulla mellem brystrene, klemte hendes bryster, om min pik, og Ulla onanerede sit skridt kraftigt. Efter ca. 5 min, stønnede jeg kraftigt, Ulla trak sig tilbage, og, mens hun kiggede mig lige op i øjnene tog hun min pik i munden, hendes læber klemmede lige tilpas hårdt omkring min pik, og den forsvandt helt ind i hendes mund. Så begyndte Ulla at sutte og mundkneppe mig, det føltes fantastisk. Og så, se det hele på så kort afstand. Al fornuft forsvandt, jeg var ved at komme. “Jeg kommer, stønnede jeg,” Ulla nikkede bare, og stakåndet sprøjtede jeg min sæd ind i Ullas mund, jeg bøjede mig fremover i nydelse, Ulla beholdt pikken i munden, mens hun fik orgasme. Jeg mærkede hendes trækninger, og hørte hendes heftige åndedræt igennem næsen. Hendes orgasme ebbede ud, og først nu gav hendes læber slip på min pik, og gled den, langsomt ud af hendes mund. En dyb indånding, og Ulla stønnede, “du er en dejlig dreng, Kim. Ikke en eneste dråbe sperm var at se, Ulla havde med velbehag sunket hver eneste dråbe, med stor nydelse, hendes øjne strålede, “var det godt” spurgte Ulla, som havde rejst sig op, jeg var helt stum, omfavnende hende og udbrød, “jeg elsker dig”, hele min krop rystede. Vi stod lidt og holdt om hinanden, det var som en filmscene, der blev afbrudt af at Poul, der råbte fra kælderen, “er i der? kan Kim hjælpe mig med at få en sæk kartofler indenfor i kælderen. “Ja selvfølgelig, råbte jeg tilbage, kommer”

Ulla og jeg fik hurtigt vores tøj på , Ulla gav mig et klem, “går det for hurtig med sex lektionerne min ven”, “neeej”, udbrød jeg, “det er bare så forbandet dejligt og spændende” sagde jeg, “godt” svarede Ulla, du hører fra mig.

Og det gør i også, kære læsere, mere jeg skriver, mere kan jeg huske, fra mine ungdoms år, hvor Ulla var min læremester i erotikkens fantastiske udfoldelser.

porno med danske piger