Tease og Denial

SPAR MANGE PENGE

Hun sagde: inden vi går videre, må du fortælle mig dine grænser. Jeg svarede : ingen andre fyre, ikke toiletsex og jeg vil heller ikke ha min egen sperm i munden…

Sad ved pc’en og læste erotiske noveller, faldt over en, hvor parret skiftedes til at bestemme og læste den. gik ud i køkkenet og satte en kop kaffe på. Da jeg kom tilbage, sad konen (Inge) og læste novellen. Hun kikkede op på mig og spurgte, om det var noget jeg kunne tænke mig. Vi havde aldrig leget rollespil og bondage før, men jeg nikkede sammentyggende. Hun så på mig, og sagde ok, men så ville hun finde på legen. Hun bad mig komme nærmere, og fiskede min pik ud af bukserne. Hun begyndte, at spille den af på mig, og kikkede mig frækt i øjnene. Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på, men desværre mistede hun lige grebet. Hun undskyldte mange gange, og gik i gang igen. Da hun mærkede, at jeg var ligeved, at komme, bemærkede hun, at vi jo nok manglede lidt redskaber, og vendte sig om mod pc’en.

Hør her sagde hun, jeg trænger til et bad, så her er hvad du skal købe! Et bondage sæt, en blød pisk, en påspændingsdildo, bondagereb,et blindfold og en læderdragt, som kun bestod af remme. Jeg blev temmelig ophidset, og hun spurgte, om hun ikke lige skulle give mig en slikketur? Jeg nikkede ivrigt, og hun bukkede sig ned, og tog pikken i munden. Ophidset som jeg var, gik der ikke længe, før udløsningen var p vej, men desværre fik hun et hår i munden, og holdt en lille pause. Hun undskyldte og begyndte igen at slikke mig, hun tog den helt ind i munden, og kikkede frækt på mig, og det blev hurtig for meget. Men da jeg begyndte, at lave kneppe bevægelser, stoppede hun op, kikkede på uret, og sagde jeg hellere måtte tage af sted.

Da jeg kom tilbage, ca. en time senere, stod maden klar på bordet. Men der var kun dækket til en, og Inge bad mig om at tage plads. Da Jeg begyndte at spise, kravlede hun under bordet, og lynede mine bukser ned. Hun tog pikken i munden, og suttede ivrigt. Da jeg havde været ophidset hele dagen, gik der ikke længe, før min udløsning igen var tæt på, men hun satte tempoet ned, og nøjedes med, at drille med hendes tunge. Jeg lagde hele tiden på grænsen, og hvis hun havde hævet tempoet, var jeg kommet på stedet, men det var hun helt klar over. Efter maden, førte hun mig ind i soveværelset, klædte mig af, og fandt bondagesættet frem. Der var Manchetter til både arme og ben. Da jeg havde fået dem på, spændte hun mig fast foran sengen, benene godt ud til siden, og armene til to kroge i loftet.

SEX I DAG?

Hun sagde: inden vi går videre, må du fortælle mig dine grænser. Jeg svarede : ingen andre fyre, ikke toiletsex og jeg vil heller ikke ha min egen sperm i munden.

Og ingen større smerte. Ok, svarede hun og begyndte, at spille pik på mig, da jeg begyndte at stønne, stoppede hun og sagde, at dette var hendes regler.:

Du må ikke komme uden min tilladelse og jeg bruger kun smerte, hvis du ikke gør, hvad jeg beder dig om. Hun begyndte igen, at spille mig af, Så sagde hun, at hvis jeg kunne holde mig, til hun havde talt til 20, ville hun slikke mig, og tage mit sperm i munden. Hvis ikke ville hun blindfolde mig. Så begyndte hun at tælle, samtidig med, at hun tog sin finger i munden, og viste mig, hvordan hun ville sutte min pik. Jeg begyndte at blive urolig, allerede ved 10, og hun smilede triumferende til mig, og sagde: hmmm, vil du virkelig ikke se mig, og mærke min tunge, lege med din pik? Ved 18 måtte jeg give op, og bede hende stoppe.

Hun fandt blindfoldet frem, og spændte det fast. Nu frarøvet synet, mærkede jeg igen hendes hånd p min pik. Hun sagde s, kan du holde, til jeg har talt til 20, får du blindfoldet af, hvis ikke binder jeg din pik og nosser. Igen begyndte hun at tælle, og hendes hånd gled stille og arytmisk frem og tilbage på min pik. Denne gang, troede jeg på chancen, men pludselig ændrede hendes greb sig, den blev fastere og hurtigere og igen ved 18, måtte jeg overgive mig. Jeg mærkede hvordan hun bandt rebet rundt om mine nosser og rundt om pikken. Nu tæller jeg til 20 igen, kan du holde dig, slipper jeg dig fri, ellers binder jeg dig, på en ny måde. Hun begyndte at tælle, ved 7 begyndte jeg allerede at stønne, hmmm den stramme snor om pikken, gjorde den endnu mere følsom, og ved 12 måtte jeg give op.

Hun bandt mig op, og bad mig ligge mig på ryggen på sengen! Så spændte hun mig fast, så jeg lagde med spredte arme og ben. Hvis du kan holde til 25, så slikker jeg din pik, til du kommer. Hvis ikke vil jeg slikkes indtil jeg får orgasme. Hendes fingre kørte langsomt op og ned. Efter 10, begyndte det at rykke i mit underliv, men hun måtte slippe, da hun skulle hoste, så det gik da. Ved 20 begyndte hun at kører hurtigere, og da hendes anden hånd, strejfede mit røvhul, måtte jeg bede hende stoppe. Uden videre, satte hun sig på mit hoved, og min tunge ledte efter hendes fisse. Hovhov sagde hun, du har sku ikke fortjent, at slikke min fisse, brug instedets din tunge i min røv. Det ville jeg ikke, men en skærende smerte i mine brystvorter, fik mig på andre tanker. Jeg stak prøvende tungen ind i hendes røv, det var ikke så galt endda, men meget ydmygende, især da hun begyndte, at lege mig sig selv. Efter en evighed, kom hun endelig, i en temmelig voldsom orgasme. Hun sundede sig lidt, og bandt så mine ben fri. For derefter at trække dem bagover, så de næsten nåede mine hænder. Det var en meget ydmygende stilling og hendes næste ord, gjorde det endnu værre. Hvis du kan holde, til jeg har talt til 25, får du mig som slave, hvis ikke er du min slave, som jeg vil røvpule. Men først får du en lille pause, men jeg må hellere sikre mig, at du forbliver ophidset. Jeg mærkede noget hårdt og koldt, som hun bandt fast om pikken med et reb. Pludselig mærkede jeg en kilderen og vidste, at det var et massageapparat, som hun havde bundet til min pik. Hun forlod rummet og efterlod mig sådan, men heldigvis forsvandt min ophidselse lidt efter lidt, og jeg var sikker på, at her kunne jeg vinde, da jeg ikke synes , det var ophidsende, at skulle blive kneppet i røven.

Hun kom tilbage, fjernede massageapparatet og begyndte ligeså stille, at spille min pik, men hun opdagede, at jeg havde styr på mig selc, denne gang, så hun tog mit blindfold af, samtidig med, hendes fingre, klemte lidt hårdere om min pik, og hendes anden hånd, lod en finger kæle for mit røvhul, og da jeg endelig kunne se igen, mødte der mig et syn for guder. Hun havde taget seletøjet på, og spændt påspændingdildoen fast til seletøjet. Hendes bryster, en fast c-skål blev presset ud af remmene og hendes store brystvorter, stak ud fra et lille hul, der var på spidsen af brysterne, det så utroligt frækt ud. Da hun nåede 20, var der stadig kamp om det, men s sagde hun, om det virkelig kunne passe, at jeg hellere ville kneppes i røven, end at få lov til, at bruge hende. De frække ord, afgjorde sagen, og jeg måtte bede hende stoppe, da hun nåede til 24. Hendes hånd, slap ikke min pik, men holdt ophidselsen ved lige. Så begyndte hun, at smøre dildoen ind, og pressede langsomt mod mit røvhul. Da spidsen var næsten inde, løsnede hun snoren om min pik, og skiftevis klemte og slappede af omkring min pik. Hun så mig lige i øjnene og lige før jeg kom, fjernede hun sig, bukkede sig frem, og lod min pik forsvinde ind i hendes mund, hun lod en finger, kæle for min røv, og pludselig kunne jeg ikke mere, pikken eksploderede i hendes mund. Hun beholdt munden omkring pikken, og jeg kunne se spermen, snige sig ud omkring pikken. Hun lod mig slappe af, og kravlede op til mit hoved, kikkede på mig, og sagde: hmm vi havde en aftale, du skulle spørge om lov, inden du kom, nu må du tage følgerne.

Enten slikker du mine min røv og min mund ren, eller også tager vi denne leg igen, men denne gang, starter vi fra i morgen, og slutter først om en uge!

Kan i gætte mit svar, ellers får i den først næste gang.

porno med danske piger