Tæve i løbetid

SPAR MANGE PENGE

Hans bukser og underhylere er nede om hans ankler og foran ham sidder min kone med sin nederdel oppe om livet med røvballerne i hans store hænder, og benene oppe i vejret…

Jeg var inviteret med til julefrokost på min kones arbejde. For første gang i mange år var den bedre halvdel inviteret med og der var rigtig mange. Vi tog af sted og min kone var rigtig majet ud i hvad jeg vil kalde julefrokost uniform med høje hæle sorte netstrømper ultra kort nederdel og bluse der sad så tæt til at man kunne se den sorte BH igennem. Da vi kom var alle damerne mere eller mindre majet ud efter samme opskrift. Vi blev blandet godt og grundigt rundt og jeg sad på den anden side af bordet i forhold til min kone der sad imellem en af deres nye elever som var en computerbegavelse direkte fra skolen der var blevet ansat udelukkende på grund af sin dygtighed inden for PC og så det at han var semi professionel basket spiller på et hold som firmaet sponsorerede. På den anden side sad deres bogholderchef, en meget tynd grå mand spinkelt bygget men med en ualmindelig medfødt tørst og så en der kan tåle det hele uanset hvor meget der blev hældt ned. Min umiddelbare tanke var at han var alkoholiker men det var ikke tilfældet. Han var lidt over halvtreds men det var jeg ikke klar over. Det var noget ynkeligt og se den unge gut der var lige fyldt 18 og en kæmpestor gut med meget vægttræning bag sig, og så den lille vindtørre anti tarzan der sad på den anden side af hende. Der blev hældt på dunken derover i den side og efter et par timer kunne jeg se at min kone var godt halvfuld, noget hun ikke plejer at være. Hun sad og lukke øjnene underligt en gang imellem. Det var et meget bredt bord så vi kunne næsten ikke følge med i samtalerne på den anden side af bordet, da det var to store konference borde der var blevet sat sammen for at vi kunne være i lokalet alle sammen.

På et tidspunkt ringede min mobil som ventet da jeg har et firma der udfører vagt overvågnings opgaver af alle slags og også betjener sig af elektronisk udstyr der skal overvåge hele tiden, sådan noget har det med at gå i stykker og skal derfor efterses omgående inden der bliver indbrud. Det har jag laver i mange år og vi har levet med det altid så det er ikke noget særligt hun er vant til at jeg må forsvinde i op til flere dage af gangen for at få det til at køre igen.

Jeg går lidt ud og står og snakker med min vagtcentral mand. Vi bliver enige om at de skal prøve at finde fejlen og at jeg vil køre omkring vagtcentralen inden vi kører hjem. Mens jeg står og snakker med ham er jeg gået rundt i gangen og kommet over på den anden side af lokalet og står og ser ind af døren. Jeg kan se at den unge mand har sin hånd inde over min kones lår og hun har sin hånd liggende i skødet på ham selv om jeg står bagved dem. Jeg går tilbage og ind af døren på den side hvor jeg gik ud og sætter mig ved bordet. Jeg sidder lidt og tænker mig om og tager min mobil op af lommen og vender bagsiden op imod mig. Jeg åbner for kamera linsen og holder kameraet ned under bordet og tager ca. 10 billeder de næste 2 – 3 minutter. Så går jeg ud på toilettet og lukker mig inde og ser billederne igennem. Det første billede viser min kones spredte ben med nederdelen helt oppe over lårene og at hun ingen trusser har på. I stedet for sidder der en lange finger fra den unge gut imellem hendes skamlæber og halvt inde i kussen på hende. Det var derfor hun sad og lukkede øjnene en gang imellem. De næste billeder viser det samme og at hendes hånd holder omkring en kæmpe stor stiv pik der står lige i vejret under bordet som hun sidder og gejler på den unge gut. Den er så tyk at hendes hånd ikke kan spænde rundt om den. De sidder rigtig og giver den under bordet. da klokken er mange går vi fra bordet og jeg har min kones udspilede kusse siddende på nethinden hele tiden og er lidt i min egen verden. Vi får noget kaffe og cognac og fri bar og jeg tænker så det knager, da min kone normalt er en rigtig sippet cigar der ikke hvad jeg har vidst har fjantet udenom før. Jeg går en tur udenfor og får noget frisk luft og da jeg vil gå ind er døren smækket i. jeg går rundt og finder en dør bagved der er åben, jeg låser den efter mig og går ind men kan ikke finde lyset. Da jeg kommer ind i deres lagerhal kan jeg høre nogen derinde og efter et kort stykke tid runder en kæmpe stor høj reol og kan se over på et værkførerkontor. Døren er åben og lige inden for stå den unge gut med front imod mig. Hans bukser og underhylere er nede om hans ankler og foran ham sidder min kone med sin nederdel oppe om livet med røvballerne i hans store hænder, benene oppe i vejret bag ham op over hans hoved, med kussen skruet ned over hans tykke pik som han trækker hende op og ned over mens hun hyler og hviner som om hun er ved at flække kussen ned over hans kæmpepik. Han puler hende igennem så hun er ved at ryge igennem loftet. så knalder han hende helt ned over pikken så hendes kusse sluger hver eneste millimeter pik og han store spændte tunge nosser bliver klemt falde. HVA’ SÅ HELLE SKAL DU HA’ MERE PIK ?

JA FOR HELVEDE PUL MIN KUSSE I LASER ÅÅÅÅHHHH GUD GI MIG MERE PIK SKAT.

ÅÅÅÅHHH DET ER SKØNT. I GUDER DET ER DEN BEDSTE PIK JEG NOGEN SINDE HAR FÅET SKAT. NU HAR DU SIDDET OG GIVET MIG 5 STORE ORGASMER INDE VED BORDET NU SKAL DU KNEPPE MIG SÅ JEG SEJLER.

OK HELLE MEN SÅ MÅ DU VÆRE FORBEREDT PÅ AT JEG GODT KAN RISIKERE AT KOMME I DIG.

NEJ DET GØR DU IKKE SKAT JEG BRUGER IKKE NOGET BESKYTTELESE. SÅ SKAL DU BRUGE GUMMI.

Han løfter hen op så hans pik er helt fri af hendes kusse og det passer ikke damen hun er så pik liderlig nu at hun er på sindsygens rand.

HVIS JEG SKAL BRUGE GUMMEI GIDER JEG IKKE KNEPPE DIG MERE ?

Hold da kæft for en arrogant stodder han er udmærket klar over at hun er så pik liderlig nu at hun er ligeglad.

ÅÅÅÅÅÅHHHHH GUUUUUD NEJ SKAT DU MÅ IKKE TRÆKKE DEN UD STIK DEN OP IGEN SKAT ÅÅÅHHH VIL DU IKKE NOK KNEPPE MIG LIDT IGEN.

NEJ JEG GIDER IKKE MED GUMMI DET HAR JEG SAGT DIG.

Hun lægger sine hænder ind på hver side af hans ansigt. FOR HELVEDE PER DU PULER MIG FED HVIS DU KOMMER I MIG FORSTÅR DU IKKE DET. VÆR NU SØD OG TAG DET GUMMI PÅ SÅ MÅ DU GÅ HELE VEJEN I MIG SKAT.

SEX I DAG?

IKKE TALE OM JEG GIDER IKKE ÆDE FLØDECHOKOLADE MED PAPIR PÅ.

ÅÅÅHHHHH FOR HELVEDE DIT STORE RØVHUL SÅ BANK DEN DA I FOR HELVEDE MEN SÅ SKAL DU OGSÅ PULE MIG TIL JEG BESVIMER SKAT. GI MIG SÅ NOGET PIK JEG KAN MÆRKE.

Han går over og lægger hende på et skrivebord som han kører op i stilling, og nu får hun pik til den store medalje. Han pumper hendes kusse så voldsomt igennem at hun hyler og skriger for til sidst at komme i hende med et brøl der kunne vække hele hallen hvis der havde været nogen.

Bagefter står han med pikken begravet i hendes kusse og puster ud til den næsten falder ud af kussen på hende. jeg kan se at der stadig kommer små strint af sperm ud af pikken på ham. Han samler sine bukser op og siger til hende at han går op og får sig en bajer.

Da han går kan jeg se en bevægelse bag en reol og lige så snart han har lukket døren op til kontoret kommer vedkommende frem bag reolen. Min kone ligger stadig og prøver at komme til hægterne da der lige pludselig står en mand henne ved hende. det er den vindtørre bogholder der arbejder sammen med hende til daglig.

NÅ LIGGER MAN HER OG FÅR PIK AF DE UNGE ELEVER. HVORDAN TROR DU DIN MAND VIL TAGE DET HVIS HAN OPDAGER DET ?

Hun ligger med hænderne nede foran sin kusse og prøver at gemme den, men han lægger bare en hånd ned og stikker en finger i kussen på hende som han kører rundt i hende. hun prøver at afværge og få ham til at holde op ved at fjerne hans hånd. Han bytter den bare ud med den anden og fortsætter med at fingerkneppe hende.

SÅ DEN UNGE TYR HAR AFLEVERET EN PORTION SPERM I FRUENS KUSSE, DU ER IKKE BANGE FOR AT DE UNGE TYRE KNALDER DIG OP. DET BURDE DU ELLERS VÆRE FOR DERES SPERM KAN HOLDE SIG I FLERE TIMER. OG HANS PRÆMIE PIK NÅR OGSÅ HELT DEROP HVOR DET ER KRIMINELT..

Både hans snak og hans bevægelser i hendes kusse med fingeren bider på hende og hun lukker øjnene og forsøger ikke længere at få hans fingre væk, men ligger næsten og kæler for oversiden af hans hånd mens han knepper hende med fingeren.

DET ER IMPONERENDE AT DEN SNERPEDE SURE KÆLLING DER HVER DAG SIDDER OG BROKKER SIG NU LIGGER HER PÅ RYGGEN MED KUSSEN LIGE I VEJRET OG NÆSTEN TIGGER OM AT FÅ MERE PIK SELV OM DER LIGE HAR VÆRET EN UNG TYREPIK INDE OG RAPPE OP I DÅSEN PÅ DIG.

TRÆNGER DU TIL AT FÅ LIDT MERE PIK ?

JA siger hun lavmælt. JEG KAN IKKE HØRE HVAD DU SIGER SKAL DU HA LIDT MERE PIK SPØRGER JEG?

JA FOR HELVEDE SE SÅ FOR HELVEDE AT SMIDE DE BUKSER OG GI MIG NOGET MERE PIK.

Det gør han ganske langsomt, og da han har lagt bukserne sammen på et bord ved siden af og vender sig om er jeg parat til at grine af anti tarzan.

Det kom jeg imidlertid aldrig til. Jeg var ved at få noget galt i halsen da han vender sig imod hende. den mage uanselige mand der er mere en 12 år ældre end hende har den største og tykkeste pik jeg nogen sinde har set. Den er så uhyggelig stor at den ligner en heste pik. Den er allerede stiv som en stålstang på trods af han alder. Den der med at de rigtige store kæmper ikke kan blive stive, passer ikke her. Jeg har aldrig set noget lignende. Han holder den lige i stilling og i et eneste hug banker han den så langt op i hende den overhovedet kan komme. Hun giver et skrig fra sig da den bunder ud i dybet af hendes kusse. Han holder helt stille i hendes kusse og ser ned på hende. hun ligger med åben mund og vildt opspærrede øjne der næsten står ud af hovedet på hende og stirrer op på ham, spiddet på hestepikken. I GUDER JONAS DET ER EN HESTEPIK DU HAR DEN ER HELT OPPE I MAVEN PÅ MIG ÅÅÅÅÅHHHHHH GUUUUUUDDD I HIMLEN HVOR ER DEN STOR-

JA MIN PIGE DEN ER LIDT OVER GENNEMSNITTET MEN NU SKAL DU FÅ DEN VILDESTE OMGANG PIK DU NOGEN SINDE HAR FÅET. JEG SKAL SØRGE FOR AT DU IKKE KAN STÅ PÅ BENENE I MORGEN MIN PIGE. DEN LUKKER SIG IKKE PÅ DIG DE FØRSTE PAR DAGE OG DU VIL ALDRIG NOGEN SINDE MERE NØJES MED EN NORMAL PIK.

Han går nu stille og velovervejet i gang med at knalde hende igennem så hun hverken kan høre eller se klart. Hun bliver fuldkommen vild og gal af den store megapik der rasper ud og ind af hendes underliv og hendes skamlæber bliver trukket næsten 5 cm med ud hver gang inden de giver slip på den tykke pik, for derefter at blive mast med halvt op i kussen på hende indtil hun lidt efter sejler i det sperm den unge gut har afleveret i hende.

Han puler hende igennem i et ganske langsomt tempo der passer til hans alder så hun ligger og råber at han skal holde inde ellers sprænger kussen på hende. der er ikke nogen reaktion fra ham, udover at han trækker den ud, og hun slapper af et øjeblik i håbet om at han er færdig men nej, han vender hende om. Får hende helt op på skrivebordet, på alle fire og stiger op bag hende og giver hende en baghyler der fuldkommen tager pusten fra hende for til sidst efter gud ved hvor lang tid at fyre kanonen af i hende i en serie stråler der hver gang rammer op i hendes kusse så hun hulker når der kommer en stråle sæd. Han trækker pikken ud, og den er stadig lige stiv. Hun falder ned på maven og ligger og han stiger ned af skrivebordet. Han fatter sine bukser og inden han trækker dem op går han hen til hende og drejer hendes ansigt imod sig og siger til hende. DU SKAL LIGE HAVE GJORT VÆRKTØJET RENT INDEN DU ER FÆRDIG FOR I AFTEN DET PLEJER DE GODE HÅNDVÆRKERE AT GØRE.

Han stikker pikken ind i hendes mund og hun sutter grådigt på den og slikker den helt ren inden han tager den ud og gemmer den væk. Da han har sat tøjet sætter hun sig forsigtigt op på skrivebordet.

JONAS MÅ JEG KOMME MED DIG HJEM SÅ MÅ DU KNEPPE RESTEN AF NATTEN MED DIN UNDERSKØNNE PIK, MEN JEG KAN IKKE STÅ PÅ BENENE AF ALT DET PIK JEG HAR FÅET.

Han ser lidt på hende og hjælper hende ned af bordet og ud af døren i en taxa han har ringet efter og de kører.

PS.
Hun har ikke vist sig hjemme siden og bor nu sammen med Jonas så det var måske rigtig at hun ikke ville nøjes med en normal pik mere i sit liv. Hun er for øvrigt 6 måneder henne og enorm stor selv om hun er 38 år gammel.

porno med danske piger