Våd og temmelig kinky fortælling – så er læseren advaret!

SPAR MANGE PENGE

De tre personer, Karla, Jane og Anton, havde holdt forbindelsen ved lige siden deres sammenkomst ved Antons swimmingpool. De havde flittigt brugt e-mails og en gang i mellem også brugt at chatte hver for sig i private rum i forskellige chatfora. På den måde havde de fået samlet endnu mere inspiration til et kommende træf for at dyrke de specielle lyster de havde.
Det næste træf blev arrangeret af Karla. Hun allierede sig med en veninde, Vera, som hun havde kendt i mange år og hun viste af erfaring at Vera havde de samme seksuelle lyster som trekløveret havde afprøvet tidligere.

Vera boede i en villa med en lukket have, ugenert beliggende lidt uden for byen. Aftalen var at de to andre skulle komme om eftermiddagen og blive natten over. Det var også aftalen at de hver skulle invitere en person med til sammenkomster i villaen.
Anton dukkede op sammen med en pige, Lis, som han havde truffet under en tur i byen og havde fattet interesse for. De havde fået afprøvet nogle af deres fantasier sammen ved et par lejligheder. Jane ankom sammen med Jens. De havde også været sammen ved et par lej-ligheder, bl.a. ved et større gruppesexarrangement, hvor der havde deltaget otte par.

De seks personer samledes om eftermiddagen en dejlig varm sommerdag i haven. Alle have badetøj på og badetøjet var mere fremhævende end dækkende. Mændenes badebukser var meget små, det var ikke mere end ligetil at stoffet kunne dække pikkene og nosserne. Pi-gerne havde bikinier på og de dækkede heller ikke mere end højst nødvendigt. Karlas og Veras bikinier havde underdelene i G-streng med meget tynde stropper der nærmest skar sig ind i kusserne. Toppene på Janes og Lis’ bikinier var lavet af netstof der dårligt kunne holde brysterne tilbage og det var tydeligt at kussehårene var blevet studset så der ikke stak noget udenfor.
Karla og Vera havde dækket et bord i skyggen af et stort træ med store grene der hang ind over plænen. Der var sat diverse drikkevarer og lidt snacks frem til fri afbenyttelse. I den ene gren var der hængt en elskovsgynge op.

De seks personer fandt hurtigt den gode stemning og da alle vidste hvad man var kommet for, varede det ikke længe inden at Lis havde placeret sig i gyngen. Den opfordring tog Anton og Jane op ved, at Jane stillede sig skrævende ind over hovedet og Anton dykkede ned til Lis’ kusse for at give den en slikketur. Lis stak tungen op til Janes kusse og gav den en tur medens Antons tunge kørte rundt i hendes egen kusse. Jane kunne ikke holde sit pis tilbage så hun lod det plaske ned i ansigtet på Lis der nydende tog i mod. Det udløste en kædereaktion for Lis gav los for vandmasserne ud over Anton, der derefter rettede sin pik mod Lis’ nedre regioner.

Således opmuntret samlede selskabet sig ved bordet for lige at få vejret og sunde sig lidt. Det varede ikke ret længe inden at der var sex i luften igen. Denne gang fandt Anton og Jens omkring gyngen sammen med Vera. Det blev Anton der kom i den og i modsætning til Lis blev Anton bundet fast til den så han ikke kunne bevæge hverken arme eller ben. Vera næsten slugte Antons pik i ét hug samtidig med at Jens stillede over Antons hoved så nosserne hang lige ned i ansigtet ved munden. Anton begyndte straks at slikke de glatbarberede nosser og det glatte mellemkød om til røvhullet. Det blev for meget for Jens så han måtte trække sig lidt tilbage og i stedet for tage sig af Antons brystvorter som han gav sig til at knippe og sutte på alt imens at Vera suttede Antons pik tom for sperm. Hurtig svingende hun gyngen rundt så hendes kusse kunne blive slikket af Anton samtidig med at Jens bankede sin meget spændte pik op i kussen.

SEX I DAG?

Sådan stod de et stykke tid og kneppede, hver gang pikken smuttede ud af kussen passede det med at den lige præcist ramte ind i Antons mund, der så gav den en ordentlig omgang in-den den kom tilbage i kussen. Da spermen trængte sig på kom Jens i munden på Anton, der med stor velbehag slugte ladningen. Veras gav los for slusserne og det samme gjorde Jens da han havde stukket pikken op i Vera igen. Derved væltede pisset ned over Anton der dårligt kunne få vejret.

Mens dette lille miniorgie udspandt sig, var Lis i gang med at arrangere en let gang span-king til Karla sammen med Jane. Karla blev iført manchetter på ankler og håndled, og blev derefter fastgjort til pergolaens to stænger. Jane medbragte en kort pisk som hun nu svang mod Karlas hjælpeløse krop. Der tegnede sig hurtigt røde striber på røven og senere på brysterne. Lis’ opgave bestod i at kæle for Janes røv imens. Ganske forsigtigt fik hun lirket en så to fingre op i Karlas røvhul og gav en ordentlig omgang fingerknep alt i mens Jane havde lagt sig på knæ foran Karla og gav sig til at slikke kussen så den kom meget hurtigt efter.

Anton blev efterladt i gyngen, men fik dog serveret en lækker anretning i form af Karla, der ville have ham til at slikke sit røvhul med tungen godt oppe. Jane kom til med sin pisk og gav pikken og nosserne en omgang. Karla fik en orgasme der var så voldsom at hun gav los for sit indestængte pis ud over Anton og Jane.

Jens og Vera fandt sammen i et stille hjørne af haven hvor de tog en hurtig omgang 69 uden at nogen af dem fik orgasme, men blevet varmet op til nok en kneppeomgang med resten af selskabet. Anton, Lis og Jane var også i gang med en trekant, hvor de to liderlige tøser lå på ryggen ved siden af hinanden mens Anton lå på knæ og slikkede deres kusser.

Dette syn blev for meget for Jens, der straks lagde sig på knæ bag Anton, og med hjælp af Vera, begyndte at røvpule Anton. Vera masserede samtidig hans pik i lange seje bevægelser.

 

Nu var alle ved at trænge til en længere pause og et bad for at få gjort rent bord.

porno med danske piger