Ærgerligt at konflikten er slut

SPAR MANGE PENGE

Med ryggen til satte hun sig på mit lår og lod sig nusse og rage på. Jeg kringede blusen af hende og knappede med snilde BHén op. Hendes bryster faldt tungt ned i mine hænder…

En hurtig kop kaffe, midt i konflikten. Charmerende er hun, min datters matematik lærer. Vi var midt i lærerkonflikten da jeg løb på hende i brugsen, en tidlig formiddag. Vi faldt som altid hurtigt i snak, mens vi fulgtes ned ad gaden og talte konflikt.

Hun spurgte om jeg ville have en hurtig kop kaffe, og inden jeg kunne nå at sige passende nej tak, lagde hun armen om mit liv og rykkede mig venskabeligt med et ”kom nu, du skal jo ikke nå noget”. Så i stedet for et nej tak, blev det et ja tak.

Hvordan ser hun så ud, hende matematik læreren. Jo altså den dag var hendes store røv pakket ind i cowboybukser og hendes normalt, hængende bryster var spændt op under en varm strikbluse, der også rettede hendes buttede figur lidt ud. Hun har grønne øjne , lyst hår og spids næse. Hun er god til at bruge sine fortrin og har med sine flotte grønlige øjne en erotisk fremtoning. Hun er ret sød og man skulle ikke tro hun er i slutningen af 50erne.

Hun kom ind med 2 krus, med sætningen, ”Hvad så,, kan du se jeg skal til klasse kamp i dag”, i forsøg på at være morsom svarede jeg, hvor hun ville gøre af brostenene. Hun stillede kopperne og fortsatte, ”Dem behøver jeg ikke, for jeg har nemlig kanonkugler med hjemmefra”, hvor efter hun med fast greb tog om hver side af sine bryster i et stort smil. Vi grinte og jeg tilføjede om så også havde balder af stål ?.
”Du kan jo prøve at mærke svarede hun”, hvorefter hun fangede min hånd og vendte en strittende bagende mod mig, og førte min hånd på plads. Hun holdt fast i mit håndled og spurgte hvad jeg synes. Jeg lagde den anden hånd på også, og klemte hendes balder godt inden jeg svarede at de var gode.

SEX I DAG?

Det gav nogle gip i kroppen da hun førte min hånd op til kanonkuglerne, for at jeg skulle fortælle om de også var gode nok. Jeg havde fuld kontakt med hendes grønne frække øjne og det var ikke længe et spørgsmål om hvad der skulle ske, men hvordan. Derfor førte jeg hænderne op langs hendes krop under blusen med bemærkningen, at jeg lige skulle mærke ordentligt efter. ”Ja gør det” var hendes svar og stadig med ryggen til satte hun sig på mit lår og lod sig nusse og rage på. Jeg kringede blusen af hende og knappede med snilde BHén op. Hendes bryster faldt tungt ned i mine hænder og jeg begyndte at klemme dem en lille smule, mens jeg lidt fast førte tommelfingrene ned mod brystvorterne. Hun vendte sig om, samlede sine bryster og førte vorterne ind i min mund på skift. Imens vi begge blev mere opstemt af at jeg suttede hendes bryster, havde mine hænder godt fat i hendes røv.

”Jeg vil se din pik”, viskede hun og rejste sig fra mit skød, med hænderne klar til at åbne mine bukser. Jeg rejste mig og hun satte sig på hug for at trække bukser ned. Herefter langsomt mine underbukser, så mit nu stive lem kunne få lov at svippe op når den kom fri. Hun kiggede på den og kysse den, slikkede den, kyssede den inden hun med et fast greb førte den med bløde læber ind i munden. Jeg var alt for klar og begyndte at stønne. Hun stoppede og sagde, ”Jeg kan høre du synes jeg er lækker” hvorpå jeg trak hende op og kyssede hende mens jeg åbnede hendes bukser.

Vi fik bukserne helt af og hun trak mig ind i soveværelset. Her placerede hun sig for enden af sengen på knæ og strittende med røven. ”Slik mig” sagde hun og førte den ende hånd og op under sin dejlige fisse, og den anden hånd brugte hun til at sprede sin fyldige og blanke røv med. Hendes skamlæber var store og hullerne som jeg nu havde frit udsyn i , dybe og mørke. Jeg satte mig på hug og førte min tunge fra hendes baglår og op over skamlæberne, hvor jeg lod den dumpe helt i hendes grotte, inden jeg fortsatte længere op i den øverste hule, hvor et bekræftende ”jahhh – dejligt” var lige det jeg ville høre. Hun nulrede sit skød, mens jeg lod tunge køre ind og ud alle steder, kun afbrudt af de gange jeg havde heles hendes fisse i munden og suttede på den mens tungende løb op og ned langs hendes skamlæber. Jeg spurgte hende til om hun kunne komme, og med et hmmmmm, flyttede hun den ene hånde til mit baghoved og maste mit ansigt ind i hende skød; førte mig og min spidse tunge op til hendes røv, hvor hun masserede mit hoved frem og til bage så min tunge kom så langt ind som muligt. Hun rystede og stønnede da hun kom og til min store glæde sprøjtede det ganske lidt fra hendes fisse. Jeg sendte min tunge så langt ind jeg kunne, mens hendes anus klemte om den, hvorefter jeg mildt og forsigtigt slikkede hende i safternes grotte og sluttede med at vende mig om så hun kunne løfte sig lidt og de sidste safter komme mig i møde.. Herefter sank hun sammen igen og lod sine huller stå til frit skue som før. Jeg rejste mig og gik til hendes hoved, så hun kunne slikke lidt på min pik, hånden lagde jeg på hendes ryg og lod hende forstå at hun skulle blive liggende sådan..

Jeg var max stiv da jeg flyttede min ven ned foran hendes grotte og stødte den ind. ”Du må ikke komme i mig”, sagde hun lidt efter halvstønnende og tydeligt på vej til endnu en orgasme, hvorefter jeg resolut trak mig ud og lod min ven trykke sig ind i hendes store vidunderlige og bølgende røv, som jeg kneppede mens hun igen nulrede sin fisse nedefra. Hun var forbavsende hurtigt til at komme anden gang og hendes anusklemme om min pik kunne kun få et udfald, og jeg hamrede stønnende pikken i bund og tømte min sæd ud i i mørkes vidunderlige hule. Sådan stod vi lidt og faldt til ro, og hun sagde så at hun gerne ville have smagt min sperm. Jeg trak mig ud og førte hende med på hug foran mig, så hun kunne få min pik i munden. ”Så må du jo hellere få det sidste”.
Hun tog den begærligt i munden suttede mildt og dejligt de sidste dråber fri af slange med et ”mmmm din sperm er dejlig” og da det var lige hvad en man gerne ville høre var jeg allerede på vej til at stå selv igen.

Jeg tænkte at det kunne være lækkert at se om min sæd var kommet ud af hendes røv og kiggede ned. Ganske rigtigt lå der en lille hvid sø under hende, som hun frækt fangede med fingrene og startede med at smøre omkring sin fisse og senere på brysterne. Jeg blev liderlig igen og hun benyttede lejligheden til at lade mig komme i hendes åbne og smilende mund.

Da vi havde fået tøj på blev det til den lovede, meget hurtige kop kaffe, men fordi hun mente at hun ville blive mere liderlig i løbet af dagen, nu da hun skulle tage til KBH med min sæd smurt ud over hendes bryster og fisse, måtte jeg love at hvis hun køb fortrydelses pillerne, skulle jeg komme sidst på aftenen og fylde hendes grotte op. Det løfte gav jeg og overholdt også med glæde min aftale.

Det er ærgerligt at konflikten er slut, for hvor jeg dog savner formiddagskaffen.

Er du Q og har lyst til at se nærmere på denne historie er jeg kun en mail væk, (sjælland og øerne) [email protected]

porno med danske piger