>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<

Ældrepleje

Udskriv

   

Forfatter: Luskefis

 

Da min gamle skolekammerat fyldte 40, og holdt fest i København, skulle jeg overnatte hos hans mor ude i Hellerup. Flink dame omkring de tres, lidt kornfed med en dejlig rund røv og et par ordentlige kasser foran. Vi festede og grinede, og kom alt i alt godt ud af det sammen.

 

Folk drillede hende med at nu havde hun da reddet natten med et godt stykke ungkvæg.

 

”Om vi havde redet hele natten?” spurgte hun grinende

 

”Ih, nej da.  Ikke endnu. Men, bare rolig, ham skal jeg nok tage mig af” grinede hun og gav mig en knuser. Da hendes modne krop var tæt omslynget med min, reagerede min pik. Okay, hun var da ikke et stykke luksus kød, men da sød og frisk. Og ikke mindst en dejlig frodig krop.

 

Da taxaen satte os af, gik vi grinende og småfulde ind i entreen, og trak overtøjet af.

 

”Pyh, hvor er jeg svedig, jeg smutter lige under bruseren” sagde hun, og gik ind i soveværelset og trak af tøjet. Jeg sad på køkkenbordet med en kold Tuborg, og lur mig, om hun ikke havde glemt at lukke døren derind. Stykke for stykke røg hendes tøj i vasketøjskurven, snart stod hun bare i sin corsage og til sidst stod hun i bar figur. Hold da op, hvor blev min pik stiv. Hun vender sig rundt, opdager mig og holder straks hænderne op foran sig og forsøger forgæves at dække over hendes store kasser.

 

”Hør, ved du ikke at det er uhøfligt at stirre på folk?”

 

”Så må folk jo lukke døren efter dem” grinede jeg.

 

”Ja, det glemte jeg vist. Her plejer jo ikke at være andre end mig selv. Men det er jo da stadigt uhøfligt at stirre sådan. Så spændende kan det da heller ikke være”

 

”Nårh, det ved jeg da ikke. Du har da en flot krop”

 

”Ha, sådan et gammelt hylster”

 

Jeg stirrede fascineret på hendes store, lodne kussemåtte, den gik et godt stykke op af maven og ned af hendes lår groede der også mørke hår.

 

”Jo, du ved: selvom et gammelt træ ældes, skal det ikke bare fældes: vær du bare tilfreds med din krop, den er bare flot”

 

Hun kom nu ud i køkkenet til mig og stillede sig tæt foran mig med den ene arm over tværs i et forgæves forsøg på at dække sine store kloder, den anden nede foran kussen.

 

”Mener du godt nok det? Det var i hvert fald sødt sagt”

 

”Helt klart. Havde du ikke været Johns mor, kunne jeg da godt finde på at nedlægge dig” grinede jeg.

 

Hun fjernede nu hænderne fra sine tunge bryster, og så mig direkte i øjnene, medens hun satte en hånd under min hage.

 

”Jamen, hvad så, hvis vi ser bort fra det faktum?”

 

”Ja, hvad så?” jeg lod blikket vandre end over hendes krop, og medens jeg sidder der og glor på patterne, vokser hendes vorter sig store og stive, og der breder sig en rødmen på hendes brystkasse.

 

”Ja, hvis vi så bort fra det, ville du så med i bad og vaske mig?”

 

”Tja, det var da ikke umuligt. Det ville da være lækkert at få lov til at vaske dit dejlige forparti”

 

Nu tog hun i stedet armen under jaderne, så de blev hævet og præcenteret på nydeligste vis.

 

”Dem her?”

 

”Ja for fanden. De er godt nok lækre. Lige til at kramme”

 

”Uha da, som du dog strør om dig med roserne. Tak for komplimentet”

 

”Jamen, du er sku da flot”

 

”Så, rolig nu. Ikke overdrive”

 

”Jamen, jeg mener det sku´. Jeg har altid været vild med dig. Du har altid været så rar. Og så har du stadig en ufattelig lækker krop”

 

Nu lod jeg kælent en finger cirkle om den ene vorte, der straks trak sig sammen og blev helt hård og knudret.

 

”Jamen, den er jo gammel og ikke helt glat mere, min krop”

 

”Ja, det er lige det. Du har en dejlig moden krop. Du ved, ligesom god ost og gammel vin, de bliver bedre med alderen”

 

”Siger du min krop er ligesom en gammel ost? Årh, dit pjok” grinede hun og kom hen og omfavnede mig.

 

”Nej, for fanden, jeg sagde god ost og gammel vin. ”

 

”Jamen, du må da godt smage på den. Hvis jeg altså også må smage”

 

Da hun sagde det sidste, greb hun om min bule i bukserne.

 

”Kom. Så går vi i bad”

 

Hun holdt hårdt fat i min ståpik og trak mig ned af køkkenbordet.

 

”Ja, ja. Skal nok” grinede jeg.

 

Snart stod vi i hendes store badeværelse, og hun tog i min skjorte og trak den over hovedet. Da hun så min solbrune muskuløse krop, brummede hun tilfreds, og lod sine højrøde negle kradse ned over brystkassen.

 

”Lækkert”

 

I det øjeblik priste jeg mig lykkelig for mine to timer om ugen i fitnesscenteret.

 

Med dirrende fingre fik hun knapper mine bukser op, og da hun trak dem ned sammen med mine silkeboksere, sprang min ståpik op langs maven med et klask.

 

”Hold da op, den er flot. Og så stiv du er. Du må da vist være trængende” smilede hun til mig, og tog et fast greb om den.

 

”Mmnn. Eller bare liderlig efter dig”

 

Jeg lagde hænderne på hendes hofter og aede hende blidt. Hun trådte helt tæt til mig og bøjede min pik nedad, så den ramte hendes kussemåtte og gned den rundt i urskoven.

 

”Det var da rart at høre”

 

Med den ledige hånd greb hun om armaturet og åbnede for vandet i den store bruseniche.

 

Da vandet var varmt nok gik hun ind under, og vinkede med en lokkende finger mig ind under vandet. Hun vendte sig rundt for at regulere vandet, så jeg gik hen bag hende og greb om foran hende og tog fat i hendes modne frugter og kælede for dem. Samtidig skød hun røven bagud, så hendes våde baller ramte min pik.

 

”Ummnn, det er dejligt” brummede hun tilfreds, og lagde nakken tilbage og lagde hænderne bagom mig og tog fat i mine baller. Sådan stod vi længe, hende med lukkede øjne og nød hinandens kroppe. Jeg æltede og krammede hendes fruestørrelse, og jeg mærkede hendes vorter var stive og hårde i mine håndflader. Hun lukkede for vandet, og hviskede hæst: ”Vask mig. Sæb mig ind”

 

Jeg greb sæben og sprøjtede en ordentlig klat ud over hendes brystkasse og masserede det ind i patterne. Lod mine hænder glide ned over den fyldige krop og snart nåede jeg til kussen. Lige da jeg ramte venusbjerget, gispede hun og skød røven hårdt bagud, så min pik ramte lige ned i røvsprækken.

 

”Århh, så hård du er”

 

Jeg begyndte at lave samlejebevægelser og snart fulgte hun min rytme. Så drejede hun sig rundt og greb min spændte pik og begyndte at onanere mig. Samtidig tog hun en ordentlig klat sæbe og snart skummede pikken vildt, da hun hårdt kørte forhuden frem og tilbage på pikken. Jeg krummede ryggen og løftede op i det ene bryst og snart fandt min mund brystvorten. Jeg slog små klik med tungen på vorten, der nu var næsten et par centimeter lang. Hård og gummiagtig. Så satte jeg tænderne i og bed let. Nøjh, hvor hun stønnede.

 

Hendes pikspil var næsten for godt, og det summede allerede godt i bollerne, så jeg trak mig fri og gik på knæ så jeg havde snuden lige ud for hendes velduftende kusse. Stor og mørk var hendes urskov af hår, og inde mellem hendes fyldige lår, stak kusselæberne frækt nedenud. Jeg kyssede hende mave og fordelte lette kys nedover den, til jeg ramte kussemåtten. Hun gik straks lidt i knæ og spredte lårene, så min hånd kunne komme ind og jeg greb fat i hendes skamlæber og trak lidt i dem. De var godt fedtede. Ikke våde, men fedtede af lider. Søgende lod jeg en finger glide ind mellem den, helt op til lystknoppen, der allerede mærkede hård. Lod så fingeren glide ned gennem hendes fugtige kusserevne, helt om til den mødte det rynkede kød omme ved stjernen. Masserede mellemkødet, inden jeg stak fingeren op i hendes hede kusse. Nøjh, hvor var hun stram. Og våd. Stak så en finger mere op. Der var forbavsende meget modstand. Jeg troede sådan en gammel kone var tør og stor forneden, men det var lige modsat; pladdervåd og så stram at jeg blev bekymret for at min stålstive pik kunne være der. Langsomt begyndte jeg at fingerkneppe hendes skønne kusse. Hun stod på sitrende ben og spredte den vidt, men da jeg var bange for at hun skulle kollapse, løftede jeg det ene ben op på taburetten der stod derinde. Derved blev det også muligt for mig at slikke hende. Hun stønnede allerede tungt, men da jeg ramte kilderen, gispede hun højt og tog om min nakke og pressede mit ansigt hårdt mod fissen. Bare efter få slik kom hun i et højt og langtrukken skrig. Og var hun ikke våd før, så blev hun det nu. Min hånd var snart smurt ind i hendes tykke, klistrede hvide fissesafter. Da hendes klagen blev mindre, tog jeg hendes ærtestore klit i munden og gumlede forsigtigt på den. Til sidst var hun nærmest ved at falde sammen over mig, og hun pressede mig væk.

 

”Hold da op, sådan noget må du da ikke gøre ved sådan en gammel kone som mig. Du er da ved at tage livet af mig. Det var utrolig dejligt”

 

Jeg rejste mig stolt op og kyssede hende på panden. På kinden. Om til øret. Hviskede i det, at hun smagte godt, inden jeg let bed hende i øreflippen. Jeg fortsatte og hviskede at nu skulle hun få pik.

 

”Jeg vil ha´ dig. Jeg vil kneppe din lækre krop”

 

Hun tog om mine kinder og så smilende op på mig.

 

”Ja, tag mig. Knep mig med din store hingstepik”

 

Nå, nå. Rolig nu. Så stor er den da heller ikke. Men, hvad, pyt. Det lyder godt i mine ører.

 

Beslutsomt drejede jeg hende rundt og skubbede hende ind over taburetten, så hendes frodige røv nu vendte om mod mig. Jeg log pikken glide ned mellem ballerne, forbi røvhullet, hvilket udløste et ordentligt gib i hende, men fortsatte dog ned til kussen. Kørte den drillende frem og tilbage i revnen. Lænede mig tilbage for at tage kussen i øjesyn. For satan, der var meget hår dernede. Langt op i røvsprækken var der hår, da jeg skilte hendes baller. Men, gud hvor var det liderligt at se mit blå violette pikhoved køre op og ned mellem hendes opsvulmede kusselæber. Så stak jeg min glans indenfor og stødte lidt til, men trak den ud igen med det samme. Gentog det. Kneppede hende bare drillende lige i skedeindgangen.

 

”Kom nu. Stik den ind. Jeg vil mærke din stive pik oppe i mig”

 

Rolig nu. Det er ikke dig der bestemmer.

 

Atter stak jeg den lidt ind og kneppede hende blidt. Men heller ikke mere. Trak den ud igen. Denne gang stødte hun hårdt tilbage og fik pikken lidt længere op. Hurtigt trak jeg den helt ud.

 

”Ah, ah, ah. Rolig nu”

 

I stedet tog jeg om pikken og klaskede den mod hendes baller.

 

”Bare rolig, du skal nok få pik”

 

Atter satte jeg den mod indgangen og bollede hende lidt der. Pludselig, uden varsel hamrede jeg pikken i bund. Helt i bund! Tog om hendes hofter og pressede hårdt i mod. Hold da op, hun kunne sige lige som Lassie. Hun peb og klynkede, samtidig med at hun roterede vidt fra side til side med hele underlivet. Så trak jeg mig langsomt ud igen, bollede hende en fire, fem stød i kussehullet, inden jeg i et langt, sejt stød hamrede pælen op bagi hende igen.

 

”Ja, ja, giv mig den. Kom, knep mig med din stive pik, åårh det er dejligt”

 

Langsomt begyndte jeg at bolle hende i lange stød. Helt ind. Og så helt ud igen.

 

Da jeg havde pikken næsten helt ude igen, skilte jeg røvballerne for at nyde synet af min pik trænge op i hende. Pikken var helt sølvgrå og klistret af hendes kussesafter og der sad en slimet krans af fissesaft rundt om skaftet nede ved bollerne. Jeg satte tempoet op og bollede hende hårdt bagfra. På et tidspunkt kom jeg til at se over i spejlet ved håndvasken. Der mødtes vores øjne. Tror du så ikke hun fulgte med i hele seancen ovre i spejlet. Hold kæft, hvor så det frækt ud. Hendes frodige krop foroverbøjet og min stive pik pumpede løs bagi hende, medens hendes tunge bryster svingede uhæmmet rundt, for hvert stød jeg satte ind mod hendes krop. Jeg lænede mig ind over hende og greb fat i hendes patter og klemte hårdt i dem. Nøjh, hvor var det et liderligt syn.

 

Det tændte åbenbart også hende, for hun begyndte at jamre højlydt, og stønnede bare: ”Mer´, mer´, du må ikke stoppe, jeg kommer, mer´, knep mig, jaahhh…”

 

Og det var godt det samme, for det summede og snurrede i mine boller, og jeg kunne mærke at jeg også snart kom, så jeg bollede hende om muligt endnu mere hidsigt. Jeg mærkede hvordan hendes kusse klemte og malkede min pik, og så kom jeg. Heldigvis kom hun også i det samme, jeg så i spejlet hvordan hun krummede ryg og hendes ansigt fortrak sig i en grimasse, som gjorde det ondt. Faktisk krummede hun så meget ryg, at min pik smuttede ud, og jeg nåede kun lige at lægge pikken mellem hedes røvballer, som en pølse i en hott´er, med det resultat at spermen skød i lange fede stråler op over hendes ryg, medens jeg kørte løs. I spejlet så jeg hvordan nogle spermsprøjt ramte hende i nakken.

 

Tungt faldt jeg sammen på taburetten, medens hun langsomt gled ned på gulvet. Længe prustede og gispede vi efter vejret, og medens jeg sidder der og kommer til mig selv, rejser hun sig op på knæ og lægger hovedet på mit lår og kæler stille for det. Da hun atter har fået pusten, ser hun op på mig med våde øjne og gentager gang på gang: ”Tak”

 

Langsomt glider hendes hånd op til min pik, der hænger halvstiv lige ud i luften, våd og fedtet af vores safter. Der hænger en klat sperm fra min pik, som hun tørrer af med en finger, og så slikker hun gud hjælpe mig det i sig. Medens hun ser smilende op på mig, nærmer hendes højrøde suttelæber sig min pik, og først kysser hun spidsen blidt, stikker så tungen frem og slikker mig i revnen, inden hun lader sin varme mund glide ned over pikken. Langsomt forsvinder den, centimeter for centimeter i hendes gab. Det lykkes hende næsten at få hele pikken ned i halsen, men atter vokser min pik sig stiv, så til sidst kunne hun ikke have den i munden, og begynder i stedet at sutte op og ned over skaftet.

 

Vildt imponeret over mine præstationer, læner jeg mig tilbage og nyder hendes behandling. Normalt er jeg helt færdig efter at have kneppet, og pikken visner helt hen, men hun var bare for fræk. Snart havde hun suttet mig helt stiv igen, og med mine boller mellem fingrene, suttede hun mig hurtigt til endnu en udløsning. Efter få minutter trak mine boller sig sammen og blev stenhårde, og selvom det efterhånden smertede i nosserne, kom jeg med et hæst brøl i hendes mund. Hun holdt stramt om roden, medens hun sugede hårdt på min glans, samtidig med at hendes tunge snoede sig rundt om hovedet og pressede den ned i revnen, og da jeg skød spermen langt ned i hendes hals, kørte hendes suttemaskine op og ned over hovedet. Jeg kunne ikke mindes hvornår jeg er kommet to gange lige efter hinanden, men hendes effektive arbejde på min pik udrettede mirakler.

 

Vildt udkørte vaklede vi i seng og faldt hurtigt i søvn, efter en god fest og en gang lækker sex.

 

 

 

Forfatter: Luskefis

 

 

 
<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>