Vores første firkant

SPAR MANGE PENGE

Jeg stod og forestillede mig, hvordan det ville være at elske med Martin, mens Lise og du kunne kigge på det. Om det ville føles ophidsende og forbudt…

Til min elskede mand.

Vi havde mødt Lise og Martin ved en fest en fredag aften hos nogle fælles venner. De virkede som søde og rare mennesker og var på vores alder – først i trediverne. Vi udvekslede telefonnumre og aftalte at mødes til hyggeligt samvær i den nærmeste fremtid. Du kunne virkelig godt lide den lille mørke Lise og det kunne jeg også. Jeg tror egentlig, at jeg længe havde ønsket at have sex med en kvinde netop af hendes type: sorthåret, lille og slank med smukke velformede bryster. Hun var smuk og sart at se på. Du og jeg fantaserede om hende, da vi elskede om natten efter festen, men det var jo bare fantasi. Martin var en stilfærdig, slank, høj mand med lyst hår. Midt i den følgende uge ringede Martin og inviterede os ud i deres hus den følgende lørdag til en god snak og aftensmad. Vi glædede os meget de næste par dage.

Lørdag eftermiddag kom endelig, og vi kørte over til dem. Jeg havde en dejlig fornemmelse af, at dette besøg ville blive ud over det sædvanlige, og du glædede dig også. Da vi kom til deres hus, var det Lise, der åbnede. Hun havde en meget kort tynd badekåbe på, og under den kunne vi se et par hvide bikinitrusser og hvide silkestrømper. Badekåben var lukket meget løseligt, så vi kunne se, hun ikke havde sine smukke bryster i en bh. Hendes små brystvorter var meget tydelige. Hun inviterede os ind i dagligstuen, hvor Martin sad i sofaen. Han havde også en kort badekåbe på. Det så ikke ud til, at han havde underbukser på.

Lise viste os rundt i huset og bagefter satte vi os ind i dagligstuen og snakkede om løst og fast. Da Martin på et tidspunkt bøjede sig frem med spredte ben, kunne jeg se hans flotte, halvstive pik mellem hans ben. Lise sad ved siden af dig og jeg så hun lagde sin hånd på dit lår, når hun henvendte sig direkte til dig. Du så ud til at nyde det, da hendes hånd strejfede dit skridt. Jeg kunne se på dine øjne, at du håbede hun ville fortsætte.

SEX I DAG?

Lise spurgte, om vi havde lyst til at se en lækker sexfilm. Vi nikke begge to, og Lise startede DVD-afspilleren. Det viste sig at være en film, som viste en 10-12 mennesker, som dyrkede gruppesex. Lise og Martin kommenterede filmen og fortalte om deres fantasier om at prøve at dyrke sex med andre. Ingen af dem havde prøvet det, og vi kunne kun sige, at det havde vi heller ikke, men at vi også gerne ville prøve. Jeg ville gerne prøve pigesex og havde altid følt mig tiltrukket af små slanke piger. Jeg troede også jeg kendte kvindekroppen så godt, at jeg kunne tilfredsstille en anden pige bedre end nogen mand. Da jeg sagde det, lagde jeg mærke til, at Martin begyndte at gnide på sin pik. Snakken om pigesex ophidsede ham. Lise mente, at det lød dejligt og inviterede mig med op i deres soveværelse. Da vi kom derop, tilbød hun, at jeg kunne skifte til noget lettere tøj og måske tage et bad. Nu var jeg helt sikker på, at der ville ske noget, men jeg vidste stadig ikke, hvor langt vi ville gå. Jeg følte mig lidt svedig, så jeg tog et hurtigt bad, mens jeg prøvede at få hold på mine tanker. Jeg stod og forestillede mig, hvordan det ville være at elske med Martin, mens Lise og du kunne kigge på det. Om det ville føles ophidsende og forbudt, og om vi ville kunne klare det uden at blive jaloux. Jeg blev færdig med badet, lukkede for vandet og tog et håndklæde for at tørre mig. Jeg fik øje på Lise, som kiggede på mig i spejlet. Hun kom hen til mig, tog håndklædet og begyndte blidt at tørre mig. Hun tog sig god tid til at tørre mine bryster, som er pæne og faste med store brystvorter, som blev hårde og strittende af hendes dejlige behandling. Hun bukkede sig lidt ned, så hun kunne slikke og sutte på dem, mens hun med hænderne kærtegnede min ryg og mine balder. Med det samme kunne jeg mærke, at min fisse blev dryppende våd. Hun stoppede, gav mig en kort badekåbe og foreslog, vi gik ned til vores mænd. På vej ned tænkte jeg på, hvad du og Martin havde talt om, mens vi havde været ovenpå. Du sad stadig med al tøjet på, men så glad og fornøjet ud. Lise gik straks over til dig og begyndte at klæde dig af, idet hun sagde, at du vel ikke skulle være den eneste, der var fuldt påklædt. Du smilede til både Lise og mig og samtykkede. Jeg kunne snart se, at din dejlige pik var i fuld gang med at vokse sig stor og klar til eventyr.

Martin rejste sig og kom hen til mig og vi lagde os sammen ned på det dejligt tykke tæppe. Han åbnede min badekåbe og kælede med mine bryster. Snart var han i fuld gang med at sutte på mine stive brystvorter, mens hans hånd kuplede sig om min våde fisse. Jeg stønnede af fryd. Han havde dejlige blide hænder og hans måde at sutte på mine brystvorter var meget ophidsende. Han listede en finger ind i min våde fisse og fandt hurtigt mit g-punkt, som han gnubbede, så jeg kunne mærke min orgasme nærme sig. Lise havde imens klædt dig helt af og jeg kunne se din smukke og dejligt erigerede pik pege lige op mod loftet. Lise skubbede dig ned i lænestolen og satte sig mellem dine ben. Hun kælede og nussede med din pik og dine nosser. Snart kyssede og slikkede hun din pik, så den om muligt blev endnu stivere. Jeg kunne se, at du lukkede øjnene og var meget ophidset. Så ophidset, at det så ud, som om du kunne sprøjte din sæd i Lises mund næsten med det samme.

Du åbnede øjnene og kiggede på Martin og mig nede på gulvet. Jeg smilede til dig, så du kunne vide, at jeg også var dejligt ophidset, og at jeg syntes, at vi skulle fortsætte. Det var dejligt, at se dig blive så ophidset af at Lise arbejdede så godt med din pik og dine nosser. Martin havde en vidunderlig blid måde at behandle min krop på. Jeg var hele tiden på nippet til orgasme, men jeg ville ikke komme endnu. Jeg ville gerne nyde vores sexede samvær længe.

Pludselig rejste Lise sig op og trak dig med hen til os. I lagde jer ned ved siden af os med dig nederst. Hun satte sig ned på dig, så din svulmende pik gled lige op i hendes fisse. Hun begyndte nu langsomt at gynge op og ned på dig, så din pik gled ud og ind af hendes sorthårede fisse. Efterhånden satte hun farten op og jeg kunne se, at du blev mere og mere ophidset. Vi kunne begge to rigtigt nyde synet af hendes smukke slanke krop. Hendes små faste bryster gyngede kun ganske lidt. Hendes små brystvorter pegede lige fremad. Du nød at kunne røre hendes bryster og jeg var lidt misundelig. Jeg havde endnu kun kigget på dem. Hun satte tempoet yderligere op, og du lukkede dine øjne af ophidselse. Jeg kendte dig godt nok til at vide, at du var lige ved at komme. Snart kunne jeg se på dine bevægelser, at du skød din dejlige sperm op i hende. Du stønnede højlydt og pressede din pik så dybt som muligt op i Lises sorthårede fisse.

Så slappede du af i kroppen, mens Lise blev siddende på dig med din pik i sin fisse. I så dejlige ud begge to. Lise var ikke kommet endnu. Hun bøjede sin krop over mod Martin og mig, så vi kunne nå hendes bryster og kæle med hver et. Hun gled ned af dig og lagde sig ved siden af Martin og mig så vi kunne sutte på et bryst hver, mens vi stadig kælede med hinanden. Jag holdt med min ene hånd om Martins varme pulserende pik, mens han stadig havde en finger inde i min fisse. Du lagde sig på den anden side af Martin og mig, så du kunne sutte på mit ene bryst. Lise begyndte snart efter at sutte på mit andet bryst. Martin kravlede ned og begyndte nu at slikke og sutte på min våde fisse og min hårde strittende klitoris. Jeg havde aldrig før fået så meget seksuel opmærksom på en gang. Hele min krop nærmest sang af fryd. Seksuel ophidselse rislede gennem mig. Jeg ønskede, at det aldrig ville få en ende, men mest af alt ønskede jeg at elske med Lise, så efter en lang nydende tid rullede jeg over mod Lise og skubbede hede ned på ryggen. Jeg kyssede hendes perfekte bryster og suttede på hedes små strittende brystvorter, inden jeg lagde mig mellem hendes ben med min mund ved hendes fisse. Jeg slikkede hendes følsomme lille klitoris og kælede for hendes opsvulmede skamlæber, som stod vidt åbne, så jeg nemt kunne stikke to fingre ind i hendes våde grotte. Hun stønnede af fryd og kunne ikke holde sine hofter i ro.

Jeg kunne ud af øjenkrogen se, at Martin lagde sig bag dig, mens I begge kiggede ophidset os. Jeg så at Martins hånd forsigtigt kælede for din smukke pik, så den igen voksede, og at du smilede lykkeligt. Snart vendte du rundt så I kunne ligge og gnide jeres dejlige pikke mod hinanden. Lidt efter kravlede Martin hen bag mig og du førte hans slanke, stive pik til min fisse og åbnede den, så du kunne føre hans pik ind i mig. Bagefter lagde du dig ved siden af Lise og kælede og suttede på hendes vidunderlige faste bryster, mens jeg kyssede og slikkede hendes dejlige sorthårede fisse. Lise stønnede mere og mere ophidset og snart kunne jeg mærke hendes fisse trække sig sammen i orgasme. Hun sprøjtede sin væske direkte ind i min mund. Det smagte dejligt – lidt sødt og lækkert. Hun kom med et par små skrig, da hendes orgasme var på sit højeste, og hun løftede sin fisse op mod min mund og knugede om mit hoved med sine hænder. Det var helt fantastisk at mærke en anden kvindes orgasme. Det fik min egen fisse til at kramme Martins pik, så jeg kunne mærke, at den var lige ved at eksplodere inde i mig.

Mens Lises krop endnu rystede af lidenskab og orgasme og jeg fortsat slikkede og sutte på hendes fisse og klitoris, lagde du dig sådan, at du kunne slikke og sutte på mit ene bryst og få en hånd ind til min fisse, så du kunne kæle med den og mærke Martins pik samtidigt. Mens Lise efterhånden slappede af, blev Martins pik tykkere og stivere, mens han hurtigt kørte den ind og ud af min våde fisse.

Jeg kunne mærke, at din pik var blevet helt stiv igen – den lå op af mit ben. Martin fik tag i din pik med sin ene hånd og hans pik sprøjtede snart efter sin sperm dybt ind i min våde fisse. Det var så ophidsende at ligge og slikke Lises fisse, mens Martin sprøjtede i mig og du suttede på mit bryst og samtidig vide, at Martin gned på din pik.

Du og Martin byttede hurtigt plads. Jeg lagde mig på ryggen, og Martin førte din dejlige stive pik ind i min meget våde fisse. Martin lagde sig sådan, at han kunne sutte på mit bryst. Lise lagde sig på den anden side af os og kælede med os begge. Hun stak en hånd ind mellem os, så hun kunne kæle for både din pik og min fisse. Du nød helt klart at din pik i min fisse blev smurt ind i Martins sperm. Du blev meget hurtigt klar til at skyde endnu en ladning. Idet jeg mærkede, at du kom, eksploderede jeg nærmest i orgasme. Jeg råbte højt og bad om mere. Heldigvis kunne du blive ved længe med at køre din dejlige stive pik ind og ud af min våde fisse. Vi nærmest bankede vores underliv mod hinanden, mens Lise og Martin fortsatte med at kæle med os. Efterhånden ebbede min orgasme ud og vi faldt til ro i en stor dynge på gulvtæppet. Vi lå længe og kælede og småsov lidt ind i mellem. Det var dejligt at vække hinanden ved at røre, kæle, slikke og sutte hinanden på kryds og tværs. Det var et par dejlige timer der på tæppet. Flere gange blev både Martins og din pik stive og dejlige. Og både Lise og jeg nød at mærke jeres pikke i vores fisser. Flere gange undervejs kælede du og Martin med hinanden, mens Lise og jeg var optage af hinandens kroppe. Jeg var helt vild med at kæle med Lises dejlige faste bryster. Heldigvis nød hun min behandling af brysterne meget.

Du fortalte bagefter at du ikke havde forestillet dig, at det kunne være så lækkert at kæle med en anden mand, men hverken du eller Martin havde lyst til at gå videre end til at kæle med hinanden. Du sagde, at fornemmelsen af Martin pik mod din egen, når i lå med front mod hinanden var meget mærkeligt og føltes meget frækt og ophidsende. En anden gang kunne du tænke dig at prøve at ligge sådan med Martin, mens vi piger lå ved jeres rygge og kærtegnede jer. Du sagde, du håbede, at du og Martin kunne blande jeres sperm på den måde. Og en anden gang bliver der, for vi aftalte, at vi skulle mødes igen – denne gang hos os – om 3 uger. Vi glæder os og fortsætter med at tale og fantasere om det, når vi elsker med hinanden næsten hver dag. Ingen af os har været misundelige på den anden eller har følt jalousi.

porno med danske piger