Tømmermænd og sex med min kærestes far!!!

SPAR MANGE PENGE

For ikke så længe siden var jeg til familiefest i et forsamlingshus af en art i et lille landsbysamfund. På et tidspunkt gik jeg ud i køkkenet for at finde bagdøren ud i den friske luft. Rundt om det ene hjørne stod tre piger og røg. De opdagede mig ikke og hvis de gjorde, var de ligeglade. Jeg overhørte en lille historie og kunne ikke glemme den og da jeg kom hjem, skrev jeg det ned jeg havde hørt. Skulle jeg havde misforstået noget er det helt og holdent min skyld. Alle navne og steder er naturligvis lavet om.

Marie vågnede op og følte sig ør over det hele. Hun var svimmel og tør i halsen og var sin dårlige ånde bevidst. Til at begynde med vidste hun heller ikke hvor hun var. Så blev hun klar over der lå nogen og snorkede ved siden af hende og vendte sig om. Nu vidste hun hvor hun var: hjemme hos sin kæreste Mark, der boede hjemme hos sin fraskilte far. Langsomt begyndte det seneste døgns bedrifter at lysne for hende og pludselig vidste hun hvor hovedpinen kom fra. Det var det samme hver gang.

De havde været til fest aftenen før og var kommet sent hjem. De var begge faldet om på hans seng i deres undertøj og var faldet i søvn før de kunne nå at bøvse. De plejede ellers altid at slutte en hvilken som helst fest af med at have sex, men de havde begge været en smule for fulde. Der var en eller anden, der havde taget noget vodka med og denne en eller anden var blev en smule for dum at høre på. Han blev ved at sige, at vodka var lavet af kartofler, kartofler var en grøntsag ergo var vodka salat! Det var sjovt de første 200 gange, men så blev man træt af det.

Hun prøvede at synke sin dårlige ånde og kom i tanke om, at hun havde prøvet at vække sin kæreste ved at sutte på hans bløde tissemand, men han var langt inde i drømmeland. For at få liv i ham havde hun klædt sig helt af og rullede sig op ad ham, men ingen reaktion. Derfor havde hun dovent ligget og leget med sig selv før hun selv faldt i søvn. Var hun kommet eller var hun ikke? Hun prøvede at mærke efter og det eneste hun fik tilbage, var at hun skulle tisse. Og det gerne med det samme. Hun satte sig på sengen og fik endelig rummet til at holde op med at vende op og ned på det hele. Hun satte sit lange blonde hår op i en sjusket hestehale og havde det straks en smule bedre.

Marie fik rejst sig og støttede sig til væggen og krydsede sine ben. Den blære ville virkelig gerne tømmes og det var lige før hun gjorde det på den blå måtte foran skabet. Hun gik sløvt ned ad gangen: hun vidste hvor toilettet lå og tænkte det var tidligt så hun havde det nok for sig selv. Men da hun desperat åbnede døren, stod Marks far der iført boxershorts og barberskum i hele hovedet. Hun blev pludselig sig selv bevidst i al sin nøgenhed: knap 50 kg, 161 cm høj og A skåls bryster og en barberet fisse. Overfor hende stod en mand på 180 cm, 90 kg og tatoveringer op og ned ad den venstre arm.

Hun burde være vendt om, men blæren sendte hende så mange bønner, at hun ikke kunne tillade sig at overhøre dem. ”Undskyld,” sagde hun og rømmede sig, ”men jeg trænger virkelig til at tisse.” Uden at vente på svar, satte hun sig og hørte sit varme tis klaske ned langs siden og ned i vandet. Snart kunne hun trække vejret normalt igen og sad åbenlyst og kiggede på den voksne der barberede sig. Han vendte sig om da hun var færdig og spurgte om hun havde det bedre nu. Hun sukkede dybtfølt og smilede op til ham og takkede fordi hun fik lov til at tisse.

Han takkede også hende, for det var ikke hver dag en sød pige som hende sad der og tissede mens han barberede sig. Han fortsatte, at han altid havde sat pris på at se en pige tisse. Marie sad og smilede mens hun blev helt rød i hovedet. Så var det hun opdagede et telt af den anden verden i de boxershorts han havde på. Hun kunne slet ikke tage sine øjne fra den og sad pludselig og spredte sine ben så han kunne se hendes dryppende fisse. Med en langsom bevægelse tog hun noget papir og fik tørret sig. Da hun så han kiggede smilede hun til ham.

SEX I DAG?

Han vendte sig om og den store bule var lige uden for hendes rækkevidde. Han nikkede spørgende til hende og hun nikkede bekræftende tilbage og han trak ned i sine underbukser. Frem sprang den største pik hun nogensinde havde set. Hun tabte kæben og sad med åben mund og kunne knap tro sine egne øjne. Sammen med en veninde havde hun et væddemål om hvem af dem der først fik en pik over 20 cm og her var en der så klart var over, hvis ikke en hånds bredde mere og så voldsomt inviterende ud.

Marie rakte ud efter den uden at spørge om lov og det var som om hendes lille hånd havde en form for tiltrækningsstråle for pludseligt havde hun hånden om den. Den var så tyk hun ikke kunne nå omkring den og selve pikhovedet var det smukkeste hun nogensinde havde set. Pikken var totalt glatbarberet og så enorm ud og nosserne var kuglerunde af al den herlige juice. Hun så op ham og blev mødt af et smil. Mens de havde øjenkontakt, førte hun pikken ind i munden og han stod med et himmelsk blik i øjnene. Han lod hende lege lidt med det fyldige pikhoved mens han fortalte hende hvor smuk hendes lille hånd var på hans pik. For ikke at nævne hendes læber.

Frem og tilbage gik det mens hendes lille hånd klemte det bedste den kunne. Pikken dunkede i hånden på hende og det gik lige i fissen, der gjorde klart opmærksom på sig selv. Da han rakte ned og fandt hendes små bryster gik der en rus gennem hende. De fandt hurtigt de spændte brystvorter og hun sukkede ved berøringen. Det fik hende til et overmodigt øjeblik til at sluge endnu mere pik og var ved at kløjes i den. Hun blev helt rød i hovedet og sad og sank mundvand alt i mens hendes hånd kørte frem og tilbage.

Hun mærkede, at han hev op under hendes hestehale og tvang mere pik i munden på hende og hun gjorde hvad han bad om. Han havde med rette fornemmet at den unge, tynde pige med de små hænder var glad for at sutte pik. Hun savlede og savlede og da hun viste tænder på det store pikhoved var han ved at svimle af fryd. Hun var fræk som hun sad der med den store pik i munden. De fandt hinandens øjne og i hans læste hun, at han var tæt på og svarede tilbage, at han bare skulle køre klatten ud. Hun skulle nok klare hans morgenpres af sperm.

Han holdt hendes hestehale i et stramt greb og hun mærkede hvordan pikhovedet blev endnu mere spændt og så kom det. Den mest fyldige sperm hun længe havde smagt. Hun sank så meget hun kunne mens han gryntede sprøjt for sprøjt. Pludselig trak han den ud af hendes ivrige mund og et par sprøjt klaskede hende på hagen og ned på de spæde bryster. Den var enorm at se på mens den bare stod der og klaskede sperm.

Med et greb i armen fik han hende rejst op og deres læber mødtes i et hedt kys og hun sukkede af fryd. Så mærkede hun hans varme hånd på sin fisse og var ved at komme i hånden på ham. En lang finger søgte op i hende og hun stod og krøllede sig. Han trak sig fra hendes våde læber og bad hende stole på ham. Uden at vente på svar løftede han hende op og fik hende vendt om i en stående 69’er og begravede munden på hendes fisse. Hun var ved at skrige af frygt for han tabte hende samtidig med at hun selv trængte til en heftig orgasme. Hans tunge vidste hvordan det skulle ske. Et kort øjeblik var hun bange for at fissen smagte af tis, men han slikkede hende vildt og inderligt.

Lige foran hende hang hans bløde pik og dryppede en smule sperm. Hun hev op i den og nærmest slugte pikken. Mens hun suttede ham stiv igen legede hun med sine lange negle under hans nosser og hen mod røvhullet. Det var noget hun vidste mænd satte pris på. Hun havde et par gange prøvet at få lov til at slikke sin kæreste i røvhullet, men han ville slet ikke kysse hende bagefter. Omvendt mente han at hun skulle når han havde slikket hende i røven. Det er underligt med mænd i den retning.

Pikken begyndte at finde formen igen, men hun havde svært ved at koncentrere sig om opgaven for hans tunge i hendes fisse var guderne værdig. Han vidste hvordan man slikkede så det kunne mærkes og hele denne opsætning gik hende ikke forbi. Dette var så forbudt det kunne blive. Hendes kæreste sov en brandert ud lidt nede ad gangen og kunne vågne op når som helst og komme ud for at lette sin trængte blære. Synet af sin far med pikken i munden på hende mens hun fik slikket fisse i en stilling han ikke selv kunne få hende op i, ville dræne ham for livsmod.

Der gik et lille minut så kom hun og var nødt til at slippe den store pik ud af munden for at hive efter vejret. Hun borede sine halvlange negle ind i hans kraftige lår. Det havde uden tvivl været en top ti af de bedste orgasmer hun havde fået i sit unge liv. Forsigtigt slikkede han hende for de våde safter og fik hende sat ned igen. Før han trak sig væk, hev hun fat om hans hoved og ville smage sin særlige saft på hans tunge. Hun slugte hans tunge og fik smagt sig selv. De sluttede af med en langt og vådt kys.

Han blev stående med sin store pik og hun satte sig taknemmeligt på toilettet og hev efter vejret. De kiggede på hinanden og vidste godt at de nok ikke skulle have gjort alt det. Men samtidigt vidste de også at de måtte mødes igen for de var slet ikke færdige med hinanden. Hun samlede sig, kyssede ham igen og smilede koket til ham og gik ned ad gangen med det største smil på læberne. Kæresten lå stadig og snorkede og hun lagde sig ved siden af ham og faldt snart i søvn igen.

Forfatter: digitalo

porno med danske piger