Vi lånte en seng

SPAR MANGE PENGE

Ja, se. Hun er sgu allerede våd i trusserne. Liderlige So. Har du fået lov til at svine dine trusser til på den måde? -Se at få dem af. Han slap mine hænder og jeg adlød…

Den dag efter fyraften tog jeg bussen ind til byen. M og jeg havde aftalt at mødes på vores sædvanlige café formentlig bare til en øl eller en kop kaffe og en snak. Det gjorde vi af og til. Vores forhold var efterhånden komet til at brede sig lidt længere ud end bare sex. Ikke forelskelse, men vi nød alligevel hinandens selskab. Også med tøj på.

Da M lidt efter ankom, stod han bare og kiggede på mig. Stod med sine bilnøgler i hånden – og sagde ikke noget. Kiggede bare på mig.

Jeg kiggede igen – var der noget galt, skulle han skynde sig hjem.

Den slags skrupler kan man jo sagtens have, når man har en gift elsker. Man vidste alligevel aldrig helt.

-Hvad…skal du ikke sætte dig ?, jeg syntes li som jeg skulle åbne ballet.

-Stod bare lige og tænkte på, om jeg i grunden gider, sagde han så

Han står helt tæt ved mig nu.

-Gider ??

-Ja, om jeg i grunden gider kneppe dig.

Så sikkert ud som et stort spørgsmålstegn i ansigtet, men mærkede straks ordene påvirke.

Hvad var det han sagde?  om han gide kneppe mig ?

Der var noget i maven, der li som trak sig sammen. Noget der li som blev tændt. Jeg blev som smør indeni.

Er sikker på, at jeg kiggede bedende på ham. Han måtte da ikke være i tvivl. Han måtte ikke tvivle på, at jeg var verdens bedste at kneppe med. Jeg skulle vise ham. Hvis bare han ville lade mig vise.

Men, på den anden side. Det kan jo være li så godt som at sidde her.

-KOM!

Hvad havde han nu gang i ? Hvor skulle vi hen ? Vi kunne jo ikke køre hjem, hverken til ham eller mig. Og vi vidste også begge, at vores arbejdsplads ikke kunne bruges i dag. Der var andre der arbejdede sent.

Jeg fulgte bare efter. Udenfor tog han om mit håndled. Han tog mig ikke i hånden. Nej, han tog om mit håndled og jeg fulgte bare efter. Havde en klar fornemmelse af, at det var ikke lige der jeg skulle stille spørgsmål. Hvis jeg ville opnå at have sex med ham i dag skulle jeg ikke være for besværlig, det havde han mere end antydet. Gider jeg i grunden…….

Det var ikke langt hen til bilen. Vi satte os ind. Han startede.

Ud i myldretrafikken, krydsede gennem byen – ud til en af forstæderne.

Kunne sagtens have spurgt ham om hvad han havde gang i. Men jeg stolede på ham, og nød i mit indre, at han bestemte, at han dirigerede. Og at jeg havde lagt alt ansvaret for dagen over på ham.

Vi  kørte ind på en P-plads ved et tæt-lavt byggeri. Kunne se han studerede numre, så jeg var næsten klar over, at vi skulle ind et eller andet sted.

Mon han havde lånt en lejlighed. Det var sket enkelte gange før i vores samliv. At han havde lånt sig frem hos en ven eller bekendt som var ude og rejse.

Igen steg vi ud. Han tog mig om håndleddet. Vi styrede hen mod en dør. Madsen – stod der på navneskiltet.

M ringede på.

Det var en nydelig lidt ældre herre der åbnede. Der plejede ikke være nogen hjemme, når vi lånte lejligheden. Skulle vi hente nøglen til en anden lejlighed ? eller ? der var mange muligheder.

-Kom indenfor – det er formentlig M og frue ? sagde fyren

Nydelig herre – havde aldrig set ham før. I hvert fald over 50. Ikke særlig høj. Tyndhåret og lidt bleg.

-Ja, det kan man godt sige, sagde M. Skal vi komme ind?

-ja, endelig, sagde fyren. Følte nok, at han kiggede mest på mig.

Var det nu ikke sådan, at M og jeg havde en helt fast aftale om, at meget måtte han udsætte mig for, men der var ikke andre mænd, der måtte forgribe sig på mig. Så var jeg nok begyndt at fantasere om trekant eller lign. Men jeg vidste, at netop den grænse havde vi aftalt IKKE skulle brydes uden en helt klar aftale.

-Kom indenfor, sagde fyren, og viste ud i køkkenet

-Vil I have en øl?

-Jo tak. Sagde M Det vil vi da gerne.

Vi blev bænket ved det lille spisebord i køkkenet, og der kom 3 øl på bordet. Vi snakkede lidt om løst og fast. Eller rettere M og fyren snakkede. Jeg tror ikke jeg bidrog ret meget til samtalen.

På et tidspunkt skulle jeg tisse. Jeg rejste mig og gik ud i entreen hvor toilettet var. Det var ret tydeligt, at manden boede alene. Jeg undrede mig. Og spekulerede på, hvad M havde gang i.

Da jeg kom tilbage til køkkenet rejste M sig op. Han gik hen og stillede sig bag mig. Tæt. Meget tæt. Noget han sjældent kunne gøre, når der var andre mennesker til stede. Jeg lagde hovedet tilbage på hans skulder. Han lod hænderne køre op ad mine sider. Kyssede mig på halsen. Jeg ville vende mig om mod ham, men han holdt mig fast i skuldrene, og grebet lod mig vide, at jeg skulle ikke vende mig, jeg skulle bare blive stående.

M´s hænder løb atter ned ad mine sider, og på vejen op lagde de sig til rette på mine bryster. Jeg vred igen lidt i kroppen. Nu gik han da vist for vidt. Vi var altså på besøg hos en fremmed, som jeg i hvert fald ikke kendte. Hvad havde han gang i ?

Men hænderne på mine bryster klemte bare endnu fastere. De gled langsomt ud mod vorterne, og tommel og pegefinger på hver hånd klemte om vorterne og trak.

Jeg stønne af smerte. Det vidste M gjorde ondt. Pokkers så drillesyg han var i dag. Det gentog sig. Klemte om brysterne med hele hånden, og endte med 2 fingre der nulrede og trak i vorterne.

Frækt. Hvad ville fyren da ikke tænke.

M blev ved. Gjorde det ondt? Ja, måske, men der var jo også noget i det som både han og jeg vidste kunne ske. At følelsen, både af smerten fra brystvorterne, men også den indre følelse af magten, som M styrede mig med påvirkede mine sexuelle følelser i en grad som jeg lige her og nu fandt pinligt. Men uafvendeligt kunne jeg fornemme det ske. Jeg blev blød i knæene. Jeg blev varm i kroppen, og jeg blev våd i fissen. Der var ingen vej tilbage. Blev M ved med at klemme – og bestemme – blev jeg liderlig.

Og han blev ved med at klemme. Lidte efter fjernede han den ene hånd, men bare for at tage fat om min ene balde, og klemme hårdt. Atter en af de ting, han godt vidste, ville give effekt.

Jeg stod med lukkede øjne og lænede mig ind mod ham. Så kunne jeg da i det mindste ikke se, at fyren kiggede på mig, hvad jeg ikke var i tvivl om, han gjorde.

M´s hænder blev mere om mere gramsende, og han begyndte at pille ved knapperne i min kjole.

Jeg var normalt ellers typen til slacks eller cowboybukser, men M havde lært mig at gå i kjoler. Og jeg nød det. Nød alt de feminine han kunne få frem i mig, og nød naturligvis også de beundrende blikke jeg nu og da blev til del fra forbipasserende og andre.

SEX I DAG?

Kjolen den dag var af den type M foretrak, som kunne knappes hele vejen ned.

Selv om mine kjoler sjældent var for lange, var der efter M´s udsagn noget praktisk ved sådan en med knapper. Og jeg var ikke utilbøjelig til at give ham ret.

Der røg en knap fra oven af. Så en til og jeg kunne fornemme kjolen glide fra hinanden foroven. M flyttede sin hånd inden for, og klemte mine bryster igen, inden for kjolen.

Der røg en knap mere, og han krængede kjolen ned over mine skuldre med en kraft, som fik mig til at hive efter vejret, og til at åbne øjnene. Og jeg så fyren sidde og kigge sultent på min krop. Min røde BH måtte nærmest lyse op, på min vinterhvide krop.

M kuplede sine hænder under mine bryster – virkelig viste frem:

-Ser det ikke godt ud ? – skal du se mere ?

Fyren brummede og nikkede til svar uden et sekund at tage øjnene fra mine bryster.

Der røg nok et par knapper, og kjolen gled næsten ned om mine hofter.

M lod hænderne køre rundt på min krop, og holdt mig lidt ud fra sig, og lukkede min BH op.

Jeg mærkede mine kinder blusse, ved tanken om, at nu skulle jeg stå der, udstillet med bare bryster, foran den vildt fremmede fyr.

Han smed BH´en på gulvet og holdt fast om mine håndled. Drejede mig lidt rundt, hvilket fik kjolen til at falde ned om mine fødder. Han trak mig lidt til siden, så jeg steppede ud af kjolen. Drejede mig og viste mig til den fremmede. Kun i min lille røde g-streng.

Jeg blussede og følte mig både liderlig og ydmyget. Jeg følte M´s hænder på min krop, og fornemmelsen var vidunderlig. Jeg nærmest også følte den fremmedes øjne på min krop, og den følelse var fantastisk. Nærmest ubeskrivelig dejlig og meget meget ydmygende. Mon han syntes om mig. Mon mine bryster var pæne nok, mon min røv var for stor ????

-Er hun ikke lækker ? spurgte M, og jeg tænker såmænd også hun er liderlig.

-Spred benene tøs.

Jeg spredte, og netop i det samme slog tanken mig, at netop de røde trusser havde det med at blive mørkere i farven når de blev våde. Pinligt. For jeg fornemmede samtidig, at jeg var våd, drivvåd i fissen.

Og ganske rigtig. M holdt mig lidt ud fra sig.

-Ja, se. Hun er sgu allerede våd i trusserne. Liderlige So. Har du fået lov til at svine dine trusser til på den måde?

-Se at få dem af.

Han slap mine hænder, og jeg adlød. Trak g-strengen af og stod nu fuldstændig nøgen foran vores fremmede husvært.

-Ned på knæ !

Jeg adlød. Lagde mig på knæ foran M og han skød indbydende underlivet frem. Jeg forstod vinket. Jeg skulle finde hans pik.

Jeg Var nu så fanget af situationen, at jeg ikke længere følte trang til at stritte imod. Jeg havde lyst. Det kunne jeg jo li så godt indrømme, for min fisse – den våde plet på trusserne – havde jo med al tydelighed afsløret mig.

Jeg tog om hans underliv. Klemte ham. Og gav ham et kys på gylpen. Så åbnede jeg hans bælte. Knappen i hans bukser, og sidst lynlåsen. Trak bukserne en smule ned, sammen med boxershortsene, og ud over elastikken sprang hans dejlige store og så velkendte pik.

Vi stod og sad nærmest med siden til vores vært, så han havde frit udsyn til hvad der foregik. Han var rykket lidt nærmere på stolen, Og jeg Skelede til ham, og så, at han fulgte hver af mine bevægelser med store øjne.

Jeg frigjorde den dejlige stive stav fra bukserne. Gned den fast et par gange. Og plantede så et kys på spidsen, inden jeg lod den køre ind i min mund. Dejligt. Jeg elsker at sutte pik. Det er noget af det mest ophidsende jeg ved, og Netop i denne situation var det ekstremt lækkert. Jeg suttede og slikkede som en gal. Kunne tydeligt høre på M, at han ikke var utilfreds, og fornemmede, at han for hver gang jeg sugede pikken, pressede M pikken lidt dybere ind i mund mund. En fornemmelse, som om muligt gjorde min liderlighed endnu stærkere.

Masse af spyt gjorde sutteriet dejligt for os begge, men pludselig trak M pikken ud af min mund. Jeg kiggede op ad ham, og ind i hans øjne.

Han holdt mit blik fast. Tog samtidig fat om pikken, og kørte den rundt i mit ansigt. Hårdt og krævende tværede den spytvåde pik rundt på mine kinder, så jeg næsten blev våd i ansigtet. Sluttede af med et smæk af den stive tisser på min næse.

-Rejs dig !

Han kiggede over på fyren. Han gik forbi os, stadig hypnotisk stirrende på mig og vi fulgte ham ind i soveværelset.

-Vær så god ! sagde han og pegede på den store seng. Sengetøjet var taget af, og lå sammenrullet på en stol.

-Læg dig op på ryggen – og spred benene. M var befalende, og straks adlød jeg.

Fyren stillede sig for fodenden af sengen, og M tog de sidste rester af tøj af.

Han bøjede sig over mig. Kyssede mig, og lod tungen køre vildt rundt i min mund. Han vidste jo lige hvilke knapper han skulle trykke på.

Fortsatte ned til mine bryster. Kælede først for de stive og strittende brystvorter, og endte med at bide hårdt i den ene.

Et dybt suk slap ud. Halvt af smerte, halvt af lyst. Men tanken om at ligge her til fri afbenyttelse og med en bestemt og befalende M over mig, fik lysten til at tage over. Han bed i den anden.

-Åhhhh ! Jeg tog begge hænder, og holdt om hans ansigt.

-Slip – og lig stille, ellers bliver jeg jo nødt til at binde dig.

Jeg gøs. Blive bundet her – et vildt fremmed sted, og med en vildt fremme tilskuer.

Vi havde nu heller ikke posen med. Den pose, som indeholdt vores snore, remme og legetøj.

Jeg lagde igen armene ud til siderne, og li som overdrog min krop til hans lyster.

Han hånd gled langsomt ned over min mave, mens han sugede sig fast til mine bryster. Jeg brændte af længsel efter berøringen. Det gik bare alt for langsomt, og ubevidst løftede jeg underlivet op imod ham.

Samsk. Et hårdt klaps, lige på klitoris. Det sved.

-Lig stille for pokker!

Men han rørte mig, og jeg nåede at håbe, at han ville slå igen. For den sviende og brændende smerte fik mine lyster og længsler til at brænde endnu stærkere.

Og han må have hørt min bøn. For slaget kom. Og jeg halvt skreg, halvt stønnede og det brændte endnu vildere i mit skød.

Efter 4-5 klaps stoppede han. Kiggede på min fisse. Bevægede sig lidt rundt om sengen. Satte sig så overskrævs på mine bryster, og rettede den stive pik direkte mod min mund.

-Gab!

Jeg gabte og han gav sig til at mundkneppe mig. Hårdt og uden nåde. Jeg sugede så meget jeg kunne, men hver gang stødte han dybere, og holdt mig hele tiden lige på den smertefulde og pinlige grænse mellem stor lyst og at kaste op.

Mine øjne stirrede lige op i hans, hvor nydelsen og lysten også stod manet. Selv den fremmede kunne ikke undgå at føle, at dette var vildt liderligt for os begge.

Efter nogle minutter med hård mundknep lagde han sig ned mellem mine ben.

-Se, så våd hun er. Han skilte mine skamlæber og dyppede en finger i min fisse, og viste den frem til den fremmede. Hun er så vildt liderlig. Så nu skal du bare se.

Han lagde ansigtet ned mellem mine ben. Hans tunge fandt hurtigt vej. Skilte skamlæberne og kørte langsomt men sikkert op.

Lige før den nåede min klit forsvandt den igen, og det gentog sig. Jeg stønne nu højlydt. Længe kørte han tungen drillende rundt på mine skamlæber og stak også en finger indenfor. Og straks kunne jeg atter fornemme væden drive mig ned af lårene. Jeg vred mig, eller forsøgte at vride mig, men med M´s stærke arme rundt om min numse, lå jeg som i en skruestik. Jeg blev drillet og pirret, og min klitoris snurrede og brændte efter en kærlig tunge.

Åhhh hvor var jeg vildt liderlig.

Alt kørte rundt for mig, jeg var fuldstændig optaget af min egen liderlighed. Ænsede slet ikke vores tilskuer. Lukkede alt ude, lige bortset fra den tunge, som var på nippet til at drive mig til vanvid. Jeg hylede og jamrede, og trak M i håret, for at han ansigt og tunge skulle komme endnu tættere på.

Pludselig kom det. M satte tungen på min klitoris. Sugede den lille tap ind i munden, og lod fortænderne gnide rundt om den.

Orgasmen væltede frem. Mine lår klappede sammen omkring det hoved som lå mellem mine ben, og som nu blev presset så hårdt som muligt mod mit allerdejligste sted. Orgasmebølgerne strømme ud i min krop. Jeg rystede og fornemmede kraftigt, at min fisse pulserede vildt om den finger, som stadig kørte ind og ud af min glohede fisse. Orgasmen blev ved. Hele min krop rystede og mit åndedræt kom i dybe næsten grådkvalte skvulp, og det var sekunder fra, at jeg mistede bevidstheden.

Efter de første vilde rystelser, hvor m havde ligget helt stille, og bare ladet mig nyde, begyndte han nu et massivt slikkeangreb på min klit.

Han ved den er uhyggelig følsom, nærmest øm, efter en så kraftig orgasme, men han holdt mig krampagtigt fast og slikkede løs.

Jeg flåede i hans hår, for at få ham til at stoppe, jeg kunne ikke klare mere. Jeg hev igen dybt efter vejret, og stemte imod for at få ham til at stoppe. Men han blev bare ved.

Jeg var helt fra koncepterne. Vidste ikke hvad der ville ske, vidste ikke hvor langt jeg kunne køre ud. Var igen bange for at besvime.

Men pludselig forvandt den overfølsomme smerte fra klitoris. En varm og blød fornemmelse løb ind over mig, og lynhurtigt blev den nærmest ubehagelige overreaktion forvandlet til en nydende og langstrakt orgasme, som drev luften ud af mig med nogen dybe, dybe vejrtrækninger og en fantastisk kraft i sammentrækninger, som jeg vist aldrig før havde oplevet. Min første mulitiorgasme var i gang. Jeg ved ikke hvor længe det stod på, men da jeg langsomt dykkede ud af orgasmens tåger, var jeg totalt rystet, og uden nogen fornemmelse af hvor jeg var. Havde kun fornemmelse for M´s tunge, som stadig kærtegnede min klitoris.

M løftede ansigtet. Våd og klæbrig af mine safter. Satte sig op på knæ. Skilte mine skamlæber, og lod sin store dejlige og stive pik køre langsomt og dybt ind i mit indre.

Himmelsk var den fornemmelse. Smækkede benene rundt om hans hofter, og snerrede, hvad jeg ofte gjorde: -Jeg slår dig ihjel, hvis du tager den ud.

Han tog den ikke ud. Tværtimod. Han hamrede den dybt, dybt ind, og han kneppede mig. Gennemkneppede min allerede næsten følelsesløse fisse. Som drev af safter, og som allerede var øm efter den fantastiske slikketur.

Han kneppede mig længe. Ha kneppede mig dybt. Tydelige smaskelyde lød fra det mulitivåde sted mellem vore hofter. Vi var sammen og kiggede hinanden dybt i øjnene imens. Sikken tur. Jeg mærkede, at han nærmede sig højdepunktet, og ikke længe efter blev hans hofter banket ind mod min fisse, og jeg mærkede de varme stråler af sperm slå mod mit indre.

M klappede sammen over mig, og vi sundede os lidt. Ud af øjenkrogen så jeg vores vært tørre op fra gulvet med et stykke papir.

Det havde for ham nok også været interessant at kigge på.

Vi lå lidt i hinandens arme og kælede.

Ingen sagde noget. Fyren stod stadig og kiggede, men begyndte at virke utålmodig. Vi rejste os. Og lånte et badeværelse.

Kort tid efter sad vi igen i bilen.

porno med danske piger