Mor lagde op til noget frækt og mine hormoner kunne ikke modstå fristelsen del.2

SPAR MANGE PENGE

Mor havde en veninde som hun var begyndt at invitere hjem i weekender. De havde engang arbejdet sammen for mange år siden og havde holdt venskabet ved lige ved at mødes i ny og næ. Mor fortalte, at hun elskede at være sammen med Tove, der var mere til kvinder end til mænd. Tove var et par år ældre end min mor som var 41 år, men hun så godt ud for en kvinde i den alder. Hun havde runde bryster og en kuglerund bagdel. Hun havde meget kraftige øjenbryn, der gav hendes ansigt et alvorligt udtryk. Men det man så først var hendes store øreringe. Man kunne kigge på dem flere gange og finde nye ting hele tiden. De var store, de var larmende, men de komplimenterede hendes ansigt på bedste vis.

Men efter jeg var begyndt at have sex med mor, var det mere brysterne og den runde bagdel jeg lagde mærke til når Tove var på besøg. Når hun var der, betød det også, at jeg skulle sove i min egen seng. De første par gange var det okay, at Tove overnattede for det gjorde min mor glad, at have hende at snakke med. Men det betød også, at jeg ikke fik noget sex de weekender og det havde jeg det svært med. Det fortalte jeg mor en dag og hun smilede til mig.

Sofie Marie Likes Sex With Freshmen, starring Sofie Marie, produced by YummyGirl. Video Categories: Big Tits, Mature and MILF.

Hun fortalte frit fra leveren, at hun og Tove havde sex i de weekender. Mor havde nævnt nogen gange, at hun elskede at slikke fisse, men jeg havde i min naivitet troet det var for at ophidse mig så jeg igen fik stiv pik så vi kunne kneppe videre. Mor beroligede mig, for hun elskede pik mere end fisse, især min pik, der gjorde det noget så godt for hende. Det korte af det lange, mor var biseksuel og jeg lærte en hel del om det en særlig weekend jeg gerne vil fortælle om.

En aften vi sad og kiggede fjernsyn røbede mor, at Tove havde betroet en længe skjult fantasi for hende. Tove ville gerne bindes og lægges med røven oppe og så skulle en mand med en meget stor pik tage hende i røven. Det var en fantasi der med tiden var blevet en slags besættelse. Mor blinkede til mig og ville vide om jeg kendte en med en stor pik, der kunne tænke sig at tage en ældre kvinde i røven. Mor fortalte også, at hun havde vist Tove et foto af min pik. Ikke ansigt eller noget, der kunne vise det var mig, hendes søn, bare et foto af min stive pik. Behøver jeg at fortælle, at mor havde indtil flere i sin lille fotosamling? Dem hev hun frem når på jobbet blev liderlig. Tove var blevet helt varm ved tanken og havde snakket livligt om den fantasi hun havde leget med i nogle år.

Jeg bad mor om at fortælle mig hvornår hun havde tænkt sig jeg skulle kneppe Tove i røven. Jeg gik rundt med en drillende, nærmest boblende fornemmelse i pikken i dagevis efter det. Jeg elsker at kneppe mor i røven, for hun holdt sig ikke tilbage, men tanken om at tage en anden kvinde i røven var vildt. Især når mor lå lige ved siden af. Hun havde et par gange bedt mig tage et billede med hendes mobil når jeg lå bag hende med pikken i hendes røv. Men tanken om at se min pik lige for næsen af sig på vej oppe i et røvhul gjorde hende våd i fissen.

Allerede næste weekend kom der gang i sagerne. Tove kom som vanligt ved middagstid og var sprudlende som altid. Hendes øreringe klirrede for hver bevægelse og der var et særligt glimt i hendes øjne. Det havde jeg lært, betød at en kvinde var liderlig. Hun vidste jo også hun skulle have sex med min mor, men hun vidste ikke at jeg vidste det. Men fordi jeg vidste det kiggede jeg på hende med nye øjne. Hun så godt ud og jeg havde svært ved at skjule min stive pik i bukserne. Hun havde været hos frisøren og fremviste stolt sit nye hår. Øreringene klirrede lystigt og de tunge bryster hoppede og dansede.

Hen under aftenstide lod jeg som om jeg skulle hjem til en kammerat og gik. Men i virkeligheden smækkede jeg døren i fra indersiden og listede ind i mors soveværelse og gemte mig i hendes store garderobeskab. Mor havde fanget mig tidligere da Tove var på toilettet. Det skulle være nu, det skulle være i dag Tove fik en god omgang analsex. Den var jeg med på, især da jeg ikke havde haft sex i hele tre dage. Mor havde godt nok suttet mig af et par gange, men jeg havde ikke kneppet hende, så jeg var særdeles liderlig.

Der gik ikke lang tid før de to veninder kom ind i soveværelset. Skabet havde jalousilåger og jeg kunne kigge gennem dem. De havde knap sat sig før de begyndte at kysse og det var første gang jeg så min mor kysse en kvinde. Fuck, det var liderligt. De kyssede dybt og gramsede på hinandens bryster og hev i tøjet uden at deres læber slap hinanden. Da jeg så Tove bukke sig ned fik jeg for første gang set hendes nøgne røv og kunne slet ikke vente på at tage hende i røven. Den røv var kuglerund som hun stod der. Den dunkede i pikken som bare fanden. Hun stod med siden til da hun fiskede øreringene af. De blev lagt pænt på kommoden.

Jeg hørte mor spørge, om Tove kunne tænke sig, at hun hjalp hende med den der fantasi. Ud af skuffen hev hun så en helt ny dildo, en sort en af slagsen og ganske stor. Så hev hun et par læderklædte håndjern og en tube med glidecreme og jeg kunne se Tove stå og danse lidt. Hendes patter var vidunderlige som de hang der. Det gav et sus gennem min pik da jeg så endnu et par store bryster. Jeg elsker store bryster. Så lagde hun sig på knæ i sengen og mor låste hende fast med håndjern til de indbyggede kroge i sengen. Tove lå nu med spredte ben og røven i vejret. Sikke et syn. Jeg kunne knap holde mig. Det skulle blive særdeles lækkert og kinky.

Tanken var, at mor skulle glide ind under Tove så de lå omvendt af hinanden. Toves tunge patter blev mast mod mors runde mave. Men først ville mor slikke fisse og jeg havde første parket. Det så frækt ud da mors lange tunge begyndte at slikke på den våde fisse. Jeg elsker at se hendes tunge på mit spændte pikhoved, men at se den på en fisse var liderligt. Jeg hørte hende hive efter vejret og tænkte Tove var begyndt at slikke fisse på hende. Det syn af to liderlige kvinder, der lå som de gjorde, var lige ved at få pikken til at gå. Den dryppede præsperm i massevis og jeg gjorde en finger våd og slikkede det i mig.

Toves røv nærmest rystede af iver for at få så meget tunge som muligt. De lå i næsten en halv time og jeg havde sgu svært ved at holde hånden fra pikken. Den kaldte på omsorg og ikke bare min egen hånd. Men så kom der gang i det. Med lidt fumlen lykkedes det mor at åbne tuben med glidecreme og hun smurte Toves røvhul. Nu skulle der ske noget. Tove nærmest sukkede med hele hovedet mellem mors lår da hun følte de lange fingre på hendes røvhul. Mor havde snart to fingre oppe og det smaskede af glidecreme. Jeg kunne knap holde mig.

SEX I DAG?

Så kom dildoen i spil. Mens hendes lange tunge slikkede på de spredte skamlæber trykkede mor dildoen op i sin liderlige venindes røvhul. Stille og roligt forsvandt den op og mor begyndte at kneppe frem og tilbage. Smaskelyde fyldte soveværelset og jeg ventede på mit signal til at komme frem. Jeg var ved at gå til nu. Så kom det. Mor brugte sin anden hånd til at vinke mig frem og stille som en ninja åbnede jeg lågen og stod nu helt nøgen med en særdeles stor og satans stiv pik. Jeg var i den grad liderlig.

Med tilbageholdt åndedræt hev jeg mors skuffe ud og hev et kondom frem. Jeg havde et stykke tid plaget mor om at prøve anal som på film, men det ville hun ikke høre om. Anal er altid med kondom. Indtil vi finder ud af hvad de gør på film, så får jeg lov! Mor rakte mig tuben med glidecreme og mens jeg dækkede gummiet slikkede mor fisse. Fuck, hun drillede mig. Dildoen i røvhullet var med vibrator og den havde mor gradvist skruet op. Tiden var inde.

”Tove, min skat. Kan du huske din fantasi? Den med at blive kneppet i røven af en stor, liderlig pik? Jeg har en stor en af slagsen lige her og den synes jeg du skulle prøve!”

Tove løftede hovedet fra mors fisse og så sig tilbage. Hun gjorde store øjne da hun så mig stå der med min store pik. Før hun kunne nå at sige noget tog jeg godt fat om hendes hofter og pressede pikken op mod røvhullet. Den var så ivrig, at den brugte det indbyggede gps-system alle pikke er født med når der opstår chance for analsex. Tove prøvede på at vrikke sig væk, men jeg havde godt fat om hendes hofter. Samtidig havde mor godt fat om hendes lår og hænderne var jo låst med håndjern. Tove kunne vrikke alt det hun ville for at komme væk, men hun ville blive røvpulet uanset hvad hun gjorde.

”Slap nu af og nyd det,” sagde mor til hende. ”Slap af i røvhullet og lad ham glide op i dig. Jeg lover du vil elske hans store pik mindst lige så meget som jeg gør!”

”Nej, jeg vil ikke det her! Jeg er sgu jomfru i det hul! Han gør skade på mig. Fuck en stor pik!”

Tove hylede og skreg, men det var som selve røvhullet mente det modsatte. Jeg gled let op i hende og det så virkelig skønt ud. Hun blev ved at råbe jeg ikke måtte kneppe hende i det alt for lille røvhul. Men det løb var kørt, snart var jeg halvt oppe i hende og det føltes som en varm skruestik. Jo længere op pikken kom, jo mere slappede hun af og lod mig gøre det jeg ville med hendes røvhul. Mit greb om hendes hofter løsnedes og jeg begyndte så småt at kneppe hende. Hun overgav sig og fortsatte med at slikke fisse på mor, som svarede igen med at slikke hendes fisse.

Jeg trængte helt i bund og lod pikken banke og dunke mens hun vænnede sig til den. Aldrig havde jeg følt min pik være så stor. Da jeg for alvor begyndte at kneppe hende skubbede hun sig selv lidt bagud for hvert stød for at få så meget i bund som muligt. Det begyndte at blive skønt for hende og det elskede jeg.

Mor slap sit tag i veninden og nippede blidt i den hårde klitoris. Så kom mors lange negle op under mine nosser og det elsker jeg. Så mærkede jeg hendes lange, våde tunge der prøvede at slikke nosserne og jeg pressede pikken i bund. Tove ømmede sig men sagde ikke noget. Jeg lod mor slikke nosser et stykke tid før jeg for alvor kneppede Tove i røven. De to veninder slikkede fisse og jeg pulede det bedste jeg havde lært. Tove var den første der kom tæt på en orgasme. En lang tunge i fissen og en stor pik i røvhullet gør den slags.

”Fuck, den pik er sgu så stor! Det er bare så godt! Jeg vidste slet ikke det kunne være så godt!”

Tove var helt ved siden af sig selv. Jeg mærkede hvordan det strammedes til i røvhullet omkring min tykke pik. Det afholdt mig dog ikke fra at kneppe for fulde gardiner. Tove slog svaj i ryggen og lignede en hun ulv, der hylede op mod månen. ”For helvede sgu da også! Knep min stramme røv med den der store pik! Skub den hårdt op i røven! Fuck! Fuck! Jeg elsker en stor pik!” Hun kørte frem og tilbage med underlivet og mor fik hele ansigtet smurt ind i fissesaft. Igen lod mor sine lange negle klø mig under nosserne og hvis hun havde haft plads er jeg sikker på hun med glæde ville lege med mit røvhul. Det føles liderligt at mærke lange negle omkring ens røvhul. Så er det sagt.

Tove slog frem og tilbage med hovedet mens hun hele tiden ville have mere pik. Til sidst kunne jeg bare ikke holde mig fra at komme. Jeg trykkede til og hun ømmede sig på den liderlige måde og nærmest hylede da hun mærkede hvor stor pikken blev da jeg kom dybt oppe i hendes røv. ”Fuck! Jeg mærker du fylder mit røvhul med sperm! Sikke en pik du har, knægt. Du fylder min røv med sperm!” Det var som om hun malkede min pik med sit røvhul og det føltes frækt på så mange måder.

”Sådan, knægt. Din varme sperm fra din store pik får mig til at komme. Bliv ved. Fyld mit røvhul!”

Hun tog imod hele pikken og jeg kom som aldrig før. Det svimlede for mine øjne. Jeg var helt væk. Det føltes frækt, forbudt, liderligt og lækkert at kneppe mor i røven, men med Tove var det virkeligt skønt. Men det kunne jeg ikke få mig selv til at sige, selvom mor ikke havde været der. Mor lå og slikkede fisse på Tove mens jeg stille og roligt trak mig. Havde jeg kneppet uden gummi ville der nu følge en masse sperm med som hun kunne have fået i munden. Ligesom på de der film. Det ville jeg gerne have undt hende for hun elsker min sperm.

På valne ben så jeg de to kvinder slikke fisse på hinanden, de var slet ikke færdige. Det var min pik og jeg rullede kondomet af og var stolt som kun en teenager kan være over den mængde sperm, der var i kondomet. De to opførte et lille show og var slet ikke stille med det. De hengav sig virkelig. Det var liderligt at se på. Der var ikke længere behov for at låse Tove fast, så af med håndjernene. Hun sendte mig et blik og et herligt smil der dykkede ned i pikken med det samme. Tove må have fornemmet noget, for lidt efter fik hun dem rullet om, så hun lå nederst og mors store, bløde røv var op mod mig. Tove pegede på mors røvhul og det gik lige i pikken.

I løbet af ingen tid fik jeg ståpik igen og igen blev jeg grebet af lysten til at kneppe mor i røven uden gummi. Fuck, det ville være så fedt. Jeg får lov i fissen, dog uden at sprøjte. Når jeg kommer er det som regel i munden, i ansigtet og nok især på hendes bløde patter. Pligtskyldigt fandt jeg et nyt kondom frem og fik det hurtigt smurt og stillede mig an bag mors røv. Hun var helt væk og opdagede det ikke. Nu var det Tove som lå og så på, at min store pik smuttede op i et røvhul. Modsat hende var mor vant med min pik og tog imod den nærmest bare med et suk. Et suk af den slags, der sagde, hvorfor tog det så lang tid? Elsker du ikke din mor mere?

Men det gør jeg og Tove er nu blevet fast gæst to gange om måneden. Livet er sgu liderligt.

Forfatter: digitalo

porno med danske piger