Utroskab i ministeriet

SPAR MANGE PENGE

Lavmælt kom det fra hende…”Nej, prøv at vent. Jeg er altså ikke helt sikker på dette er en god ide. Tror ikke jeg kan gennemføre det. Jeg elsker min mand.” Jeg kunne ikke tro det…

En affære i ministeriet – Den var aftenen før den store julefrokost inde i ministeriet.

Jeg havde de seneste måneder talt en del med en anden fuldmægtig inde i vores ministerium, og på et tidspunkt begyndte vi også at kommunikere over vores private mail.

I starten var vi i vores mails venlige og uskyldige, men de seneste uger havde vores korrespondance udviklet sig til at være mere direkte og flirtede.

Jeg havde dog ikke forstillet mig at det kunne udvikle sig yderligere, eftersom hun var gift og jeg havde en kæreste som jeg var meget glad for.

Alligevel kunne jeg ikke lade være mig at tanke på hende konstant.

Hun var en humoristisk og frisk pige, men frem for alt var jeg utrolig tiltrukket af hende rent fysisk.

Hun havde langt lyst hår, lange lækre ben som så helt fantastiske ud i en kjole, men hendes bedste fortrin var hendes yppige bryster. Hun havde tidligere til fredagsbarer mv. haft toppe på som afslørende en fantastisk kavalergang og min vurdering var, at hendes bryster måtte sidde helt fantastisk, også uden BH.

Denne aften skulle vi som sagt til julefrokost inde i vores ministerium. Vi havde som sædvanlig joket med, at nu skulle hun ikke være uartig og drikke mig fuld, selvom det bestemt ikke lød afskrækkende.

Under aftensmaden i den store kantine kom vi desværre til at sidde et stykke fra hinanden. Vi sendte blikke til hinanden nedover det lange fællesbord, men uden mulighed for at kommunikere.

Jeg iagttog hende og blev meget opstemt over det syn som mødte mig. Håret var nyklippet og lå flot ned over hendes vidunderlige nakke, makeuppen var perfekt, og hun bar en kort kjole som smygede sig de helt rigtige steder om hendes hofter og røv, og ikke mindst hendes barm.

Hun var noget af det mest sexede jeg længe har set.

Endelig var aftensmaden forbi og der blev gjort klar til dans. Under maden havde jeg drukket mig rimelig meget mod til, så jeg gik direkte over til hende. Hun virkede glad for at se mig, og jeg kunne ret hurtigt fornemme at hun heller ikke var helt ædru.

Som aftenen skred frem fik vi danset et par gange, hvor jeg “tilfældigvis” lod min hånd glide ned over hendes hofte, hvilket hun ikke afviste.

Vi fik også talt en del sammen, men ikke så meget som jeg gerne ville idet der hurtigt spredes rygter på en sådan arbejdsplads.

På et tidspunkt så jeg hende gå til toiletterne ude på baggangen. Jeg fulgte efter og ventede til hun kom ud igen. Da hun så mig smilte hun over hele ansigtet, og jeg besluttede mig for at tage chancen, så jeg spurgte om vi ikke skulle gå et andet sted hen for vi kunne snakke i fred?

Hun var helt enig, og vi gik ad en korridor ind i en anden tilstødende bygning, hvor vi efter et stykke tid fandt et mødelokale som vi satte os ind i. Vi var kommet så langt væk fra resten af festen, at det mildest talt ville være yderst usandsynligt om nogen skulle komme her forbi.

Vi satte os ved siden af hinanden, og snakken fløj livligt af sted.

Pludseligt var der en pause i samtalen og vi sad og kiggede på hinanden. Jeg besluttede mig for at nu skulle det være, så jeg lænede mig ind og begyndte at kysse hende.

Hun lægger armen om mig og begynder at kysse lidenskabeligt igen. Midt i det intense kysseri tager jeg fandt om hende og sætter hende op på bordet foran mig og placerede mig mellem hendes ben mens vi fortsat kysser.

Jeg begyndte at kysse hendes dejlige hals og lod en af hendes stropper fra kjolen glide ned af hendes solbrune skuldre, da jeg pludseligt fornemmer at hun forsøgte at trække sig væk.

Lavmælt kom det fra hende…”Nej, prøv at vent. Jeg er altså ikke helt sikker på dette er en god ide. Tror ikke jeg kan gennemføre det. Jeg elsker min mand.”

Jeg kunne ikke tro det. Jeg var så tæt på at skulle have sex med min drømmepige, og så bakker hun ud… Næ, nej.

Jeg trækker hende ind til mig og kysser hende mens jeg lader min hånd glide op under hendes kjole, hvor jeg kraftfuldt og bestemt begynder kat massere hendes mis ude på trusserne. Gennem trusserne kan jeg hurtigt mærke at hun er drivvåd, men hun forsøger fortsat presse mig væk.

Jeg lister et par fingre ind under trussekanten, og begynder at massere hendes liderlige mis. Pludselig forsvinder nærmest en af mine fingre op i hende, så våd er hun. Jeg lader endnu en finger følge efter, og mens jeg køre de to fingre ud og ind af hende og jeg masere hendes klit med min tommelfinger kan jeg mærke at hendes modstand bliver svagere, og hendes tale bliver sløret. “Stop….Du må ikke…åhh… Nej, stop”.

Jeg presser hendes overkrop ned mod bordet mens jeg, udenpå kjolen, kysser mig vej ned mod hendes lår mv. Jeg lader min tunge fortsætte op til trusserne som jeg forsigtigt trækker til side, hvorefter jeg begynder at slikke hendes lille klit. Hun smager sødt og jeg kan mærke hvordan hun nu helt har opgivet og kæmpe imod og i stedet lader sine hænder glide gennem mit hår.

Mens jeg slikker hende lader jeg igen to fingre glide op i hende, og efter et øjeblik har vi fundet en perfekt rytme, hvor hun presser sit underliv ned over min fingre og klemmer, mens jeg slikker på livet løs.

Pludselig kan jeg mærke at hun bliver spændt som en flitsbue, og sekundet efter udstøder hun et lille skrig da hendes orgasme ruller ind over hende. Da jeg rejser mig op, kan jeg se at hun har bidemærker i sin hånd som hun lagde for munden for ikke at skrige for højt da hun kom.

Jeg tager fat om hende og løfte hende ned på stolen, hvorefter jeg stiller mig direkte foran hende så ansigtet er lige ud for mit skridt. Jeg kigger ned på hende, og kan se hendes tidligere tvivl i ansigtet nu erstattet af et af de mest liderlige blikke jeg nogensinde har set. Hun véd godt hvad der skal ske nu.

Jeg tager min skjorte og t-shirt af, knapper bukserne op, og lader dem falde sammen med boxershortsene. Hun stivner et kort sekund da hun ser min stive pik stå lige ud foran hendes ansigt.

Med en vis nervøsitet får hun ytret; “Wow… Du er altså ret stor.. Noget større end min mand, så vi må lige tage det roligt.”

Jeg smiler for mig selv, min pik er vel ca. 23 cm, så jeg er da stolt af den, men har aldrig betragtet den som nogen “stor pik”.

“Nå” svarer jeg med et slet gemt smil. “jeg troede ellers ikke du var bange for en udfordring”.

Hun smiler tilbage til mig og tager den straks i munden og begynder at sutte det bedste hun har lært.

Åhhh.. Jeg har før fået mange blowjobs, men dette slår alt. Faktisk kan jeg hurtigt mærke at jeg er ved at komme. Så god er hun… Jeg forsøger at trække mig væk, men hun bliver ved, og ved og ved.

SEX I DAG?

Til sidst kan jeg ikke holde det tilbage og kommer i et brøl. Jeg skyder gentagende gange en ladning af sted ind i munden på hende som hun velvilligt sluger.

Normalt ville jeg på dette tidpunkt falde om og have brug for en pause, men jeg kigger ned på hende, og hun sender mig nogle store dådyrøjne retur, mens der løber lidt sperm ned af hendes mundvig og hendes hage. Jeg kan mærke at selvom min pik har lagt sig så er rejsningen ikke helt væk, dertil er det alt for frækt et syn.

Pludselig gør hun det som jeg synes er noget af det frækkeste der findes. Hun lader en finder køre rundt om hagen og mundvigen, hvor hun samler den overflødige sperm op, hvorefter hun langsomt lader det løbe ind i munden fra sin finger og sluger.

THAT´S IT… Selvom jeg var kommet for kun ca. et minut siden er jeg klar igen. Hun er simpelthen for fræk. Jeg måtte bare ha´ hende.

Jeg tager hårdt og bestemt fast i hendes arm og flår hende op fra stolen, og med et “snuptag” lyner jeg hendes kjole ned og lader den falde til gulvet.

Hun er gudesmuk. Hun flotte kurver, og et undertøjssæt på som virkelig fremhæver hendes “forcer”, samt nogle lækre selvsiddende strømper.

Jeg tager mine sko, bukser og boxershorts helt af og er nu fuldstændig nøgen.

Jeg griber igen hårdt fat i hende, vender hende om, og presser hende ind over konferencebordet, så hendes lækre røv stritter ud imod mig. Hun er overrasket og når ikke at fremstamme noget udover små gisp og støn.

Jeg lader mine kys glide ned fra hendes nakke, ned over hendes ryg og lænd, og ned over hendes baller. Jeg tager fat i trussekanten på begge sider af hofterne og trækker dem ned, indtil de falder til jorden og hun træder hun af dem.

“Spred benene” kommandere jeg med en fast stemme og hun tør ikke andet end at adlyde.

Jeg sætter mig på knæ bag hende og griber om balderne. Masserer dem, hvorefter jeg forsigtigt presser dem til side, hvorved jeg får direkte udsyn til hendes mis og hende lille stramme stjerne. Jeg bliver grebet af stemningen og begynder at slikke hendes sjaskvåde mis, men stopper ikke dér.

Jeg fortsætter med at lade min tunge glide op mellem ballerne ind til den rammer hendes bagerste hul. Forsigtigt presser jeg min tunge imod hullet, men jeg masserer hendes mis og klit med min højre hånd. Hun sukker dybt og presser sig bagud mod mit ansigt så min tunge lige nøjagtig trænger indenfor. Hun er simpelthen så stram.

Jeg rejser mig og føre min pik op til hendes fisse som straks lader mig komme indenfor. Jeg presser mig op hende, da jeg pludselig bliver afbrudt af hende, idet hun siger “ROLIG,.. forsigtig, jeg skal lige vende mig til dig. Du er jo trods alt noget større end min mand”.

Jeg bliver oppe i hende uden at røre mig, så hun kan vende sig til mig. Imens benytter jeg lejligheden til at åbne hendes BH og lade den falde til jorden. Jeg fører mine hænder om foran og begynder at ælte hendes perfekte bryster. Aldrig har jeg set eller mærket så flot et par.

Jeg tager fat om hendes hofter og begynder så forsigtigt at kneppe hende. Hun stønner velvilligt, og efter kort tid hamre jeg min store, stive pik ud og ind af hendes mens hun stønner højlydt.

I samme øjeblik farer der en djævel i mig. Jeg føler mig som verdens heldigste mand. Som om jeg kan bestemme alt. Derfor samler jeg hendes dejlige hår i en hestehale, som jeg så med én hånd strammer grebet om hiver den, og dermed hendes hoved, tilbage.

“Nu skal du gøre som jeg siger” siger jeg med fasthed i stemmen.

“Ja, åh, ja…” stønnede hun straks.

“Fint” svarer jeg. “Sig at jeg du vil kneppes af min store pik.” “Sig at jeg er meget større end din mand.” “Sig at jeg er den bedste.”

Uden at protestere gør hun som hun fik besked på og nærmest råber; “Fuck hvor er du stor.. Åhhh.. Du er meget større end min mand, du fylder mig helt ud. Du har den største pik. Min mand er ingenting sammenlignet med dig.. ingenting”.

Især de sidste ord fik, om muligt, min egen pik til at vokse endnu mere af bare stolthed og liderlighed, så jeg tog igen fat om hendes hofter og begyndte at gennemkneppede hende så hårdt, at vi kunne høre den “sjakede” lyd af min pik som lynhurtigt gled ind og ud af hende.

Pludselig begyndte hendes vejrtrækning at blive hurtigere, og efter et øjeblik skreg hun sin orgasme ud i lokalet.

Hun faldt sammen ind over bordet, og jeg stoppede et øjeblik med at kneppe hende, så hun kunne hvile sig.

Kort begyndte jeg igen at tage hende bagfra, og stønnede “Arhhh. Jeg tror snart jeg kommer”.

“Nej” nærmest råbte hun tilbage. “Det må du ikke. Jeg bruger ikke beskyttelse.”

“Hmmm” svarede jeg. “Hvad vil du gøre ved det?”

“Det ved jeg ikke svarede hun og så grinende på mig. Hvad med et endnu et blowjob”

Selvom hun havde præsteret at give mig måske verdens bedste blowjob, før så ville jeg noget helt andet nu.

Jeg lod en finger glide op til hendes bagerste hul og pressede forsigtig på.

“Hvad har du af creme i din taske” spurgte jeg?”

“Jeg har noget vaseline som jeg til mine læber, men du kan godt tro om igen, hvis du tror at du får lov til at kneppe mig i røven. Det er du alt for stor til” svarede hun.

“Det skal du ikke bestemme” svarede jeg og tog vaselinen ud af hendes lille dametaske.

Hun forsøgte at rette sig op, men jeg var straks over hende smed hende igen ind og konferencebordet, og holdt hende ned med en hånd, mens jeg begyndte at smøre hendes bagerste hul, hendes baller og min pik ind i vaseline.

“Lad være” sagde hun, og forsøgte at vriste sig fri.

“Drop det” svarede jeg meget kontant. “Nu skal du kneppes bagi, og du kan ikke gøre noget ved det… Men bare rolig. Jeg er så tændt at jeg kun tror jeg holder i et par minutter, og jeg skal bare lige hovedet indenfor så jeg kan komme op i dig. Jeg behøves ikke få hele min pik op.”

Min sidste udtalelse gjorde hende mere rolig, for hun begyndte at slappe helt af, hvorefter jeg ikke havde nogen problemer med først at få én, og derefter to fingre op i hende.

Efter lidt tid fjernede jeg mine fingre og begyndte i stedet at presse min svulmende pik mod hendes stramme stjerne. Der var lidt modstand til at starte med, men pludselig gav hun efter og min pik gled ind i hende.

Hun skreg af både smerte og velvære, da jeg pressede mig lidt længere op i hende.

Derefter tog jeg, ligesom før, fat om hendes dejlige hofter og begyndte at køre min pik ind og ud af hende, mens jeg var forsigtig med ikke at trænge for langt op.

Hendes små klynk blev hurtigt erstattet af støn, hvilket gjorde en betydelig indvirkning på mig.

Kort efter kunne jeg ikke holde igen, og jeg skød en stor ladning sperm op i hendes stramme bagerste hul. Dette var åbenbart for meget for hende, idet hun igen gav efter, og selv kom i en stor orgasme, som denne gang varede lang tid.

Jeg trak mig forsigtigt ud, og kunne se hvordan sæden løb ud af hendes røv og ned af hendes ben. Det var så frækt at se.

Vi tager vores tøj på, satte bord og stole på plads, og stod så og holdt om hinanden mens vi kyssede.

“Jeg må nok hellere tage hjem nu” sagde hun. “Jeg nægter at tro at jeg gjorde det her”.

“Fortryder du”? spurgte jeg.

Efter en kort tænkepause svarer hun; “Nej. For selvom jeg elsker min mand og min samvittighed siger jeg har gjort noget ganske forfærdeligt, så siger mit indre vilde dyr, at det var godt jeg gjorde det, så jeg fik lov til at opleve den slags lidenskab og orgasmer.”

Jeg smiler, og forslår at vi vender tilbage til festen, hvilket hun indvilliger i.

På vej ud af døren vender hun sig om, kigger drilsk på mig og siger, “Så fandt jeg altså ud af det…..Size DOES matter”.

——————————

Hej alle.

Jeg håber meget at I kunne lide min historie, som måske/ måske ikke, bygger på en sand historie.

I skal endelig skrive til mig på min mail; [email protected], hvis I har kommentarer til min historie eller ønsker til indholdet af en ny historie.

Til den “rigtige” kvinde, sender jeg desuden gerne alle de historier som jeg allerede har skrevet.

porno med danske piger