Udnyttet – Mere end jeg bad om

SPAR MANGE PENGE

Han pressede sin pik op uden kondom- jeg skreg – den fyldte meget… og det var min første gang med en fyr – havde kun leget med dildo og mine egne finger indtil nu, men det kunne jeg jo styre…

Som 16 årig var det blevet rigtig sjovt at chatte med folk. Jeg havde fundet ud af hvor eftertragtet man er som ung fyr i disse kredse. Jeg udnyttede det til at lege med fyres tanker men også få lidt møder.

En dag snakkede jeg med en fyr på 41. Han spurgte hvad der tændte mig. Svaret var: sutte, blive kneppet, evt. lidt leg med rollespil eller bondage

Vi aftalte et møde – kan huske der var sne udenfor så det var nok januar/februar og temmelig koldt. Jeg kendte til et skur som aldrig var i brug men lidt isoleret og der kom ingen i det område. Jeg fortalte ham jeg skulle mødes med at det ville koste 50,- kroner at låne skuret…det var ok

SEX I DAG?

Ved 21 tiden kom han i sin lille bil – parkerede lidt væk. Han kom gående – lidt anderledes end jeg havde forestillet mig. Troede han var en stor fyr – han var en fyr lidt lavere end mig og ret tynd.

Vi kom ind i skuret og han havde som aftalt taget et par håndjern med som vi måske skulle lege med. Han sagde ikke meget men satte mig på knæ og bad mig om at gabe op. Han stak sin pik helt ind – Den var tynd men nok 18 cm. Han kneppede min mund og fik mig til næsten at kaste op. Da jeg faldt ned med hænderne for at få vejret tog han mine hænder om på ryggen og pressede mit hoved mod jorden. Jeg hørte håndjernene blive taget frem og sat på mig.

Det gjorde ondt – han hev mig op og pressede igen sin pik ind i munden mens han spurgte om jeg havde tænkt mig at skrige. Han trak pikken ud og gav mig den hårdeste lussing jeg nogensinde har fået. Nej sagde jeg mens jeg næsten græd… Han slog mig igen og igen – han trak bukserne af mig mens jeg lå på ryggen. Jeg blev bange og kunne ikke rigtig se hvad eg skulle gøre. Han stak to fingrer helt ned i halsen på mig så jeg brækkede mig lidt og brugte de to fingrer i min røv. Det gjorde ondt – jeg stønnede og peb samtidig. Han slog mig igen og sagde jeg skulle være stille. Han tog mine håndjern over til et nedløbsrør og lænkede mig til det. Han spyttede på mit røvhul og stak de to fingrer fra min røv ind i munden på mig så jeg kunne smage mig selv.

Han pressede sin pik op uden kondom- jeg skreg – den fyldte meget… og det var min første gang med en fyr – havde kun leget med dildo og mine egne finger indtil nu, men det kunne jeg jo styre….lynhurtigt tog han mine boksershorts og stoppede ind i munden og bandt en snor om så jeg ikke kunne skrige. Så tog han fat i siderne og kneppede… tårerne løb ned af kinderne på mig mens han pumpede.. kiggede tilbage og kunne se hans tilfredse smil…det tændte ham at se mig lide. Da jeg prøvede at give ham et lille smil – råbte han om jeg synes det var sjovt? Han pressede hans pik helt i bund og lavede små ryk fordi han vidste det gjorde ondt på mig.

Han trak pikken ud i et ryk og satte nogle fingrer ind istedet – Satte mig på knæ og bad mig sutte. Jeg ville ikke – den havde været i min røv – Endnu et hårdt slag fik mig på andre tanker. Jeg suttede og kunne smage min røv – jeg skulle brække mig men turde ikke. Han smilede mens han så mig sidde og frygte ham. Han trak pikken ud og gav mig to små lussinger og sagde : “GAB HØJT” mens han smilede.. Han spillede sin pik og sprøjtede i munden på mig – jeg havde aldrig smagt sperm før og spyttede det ud. Han spillede sig færdig og kiggede ned på mig. Væltede mig ned og sagde “SLIK” – jeg skulle slikke spermen op – først da jeg havde slikket alt spermen op fik jeg lov at komme op fra gulvet.

Han tog håndjernene af – tog en 50’er op af lommen – sagde tak og gik…

Jeg kunne næsten ikke stå op og mit ansigt var en blanding af jord, sperm og spyt….

Sådan fik jeg min debut og første smag på lidt dominans.

porno med danske piger