>>> TILBAGE TIL FORSIDEN <<<

Straf

Udskriv

   

Forfatter: Hej Hej 

Email: tjaaa@hotmail.com

 

Vi er et par midt i tyverne. Anne er 23 år og gammel og jeg er 26. Hun er 167 høj, har mellemlangt lyst hår til skuldrene og nogen små, men enormt faste bryster.

 

På trods af at Anne er så lækker og vækker en del pikke til live bare ved at trække vejret, så er det ikke altid at Anne er lige lydig, så nogen gange må jeg tage affære og straffe hende.

 

Her i torsdags kom jeg for eksempel hjem og fandt hende siddende på knæ med min bedste vens pik i munden, da jeg kom hjem fra arbejde.

 

”Hvad er det I laver?” råbte jeg så højt, at det kunne høres gennem hele huset.

 

”Jeg kan ikke gøre for det. Jeg kom lige ind af døren og så rev hun mine bukser af.” siger min kammerat. Anne er ret vild, så hvis han siger det, så skal det nok passe.

 

”Nå, så det er pik du vil ha'!?” siger jeg og trækker mine bukser ned, så mit stive lem stritter lige imod hende. Der går ikke længe og straks sidder Anne med vores begges pikke i munden og sutter det bedste hun har lært. Hun har noget med stramt siddende lyserødt undertøj på og ikke andet, så man kan se hende dejlige bryster hoppe op og ned, mens hun begejstret sutter og spiller os af. Hun nyder det rigtigt.

 

”Stop!” siger jeg så.

 

”Du har været en uartig tøs og nu skal du have straffen.” Anne ser spørgende på mig, mens vi trækker os ud af hendes mund.

 

”Hold fast i hende.” siger jeg til min kammerat, der går over og tvinger Annes arme om bag ryggen på hende. Jeg går over til nogen skuffer åbner dem og trækker et par håndjern frem.

 

”Slip mig.” råber Anne, men lader let sine arme glide ind i håndjernene, da jeg giver hende dem på.

 

”Gå lige ud og ring.” siger jeg til min kammerat.

 

”Hvis du vil have pik, så skal du få pik...” siger jeg til Anne.

 

”Ja.” nikker hun klynkende.

 

”I dag skal du få pik, så du aldrig glemmer det!” Anne bliver helt rød i hovedet. Min kammerat kommer ind i rummet til os.

 

”Skulle vi ikke kneppe soen imens vi venter?” jeg har allerede min pik i munden på hende igen.

 

”Jeg er i gang. Tag ham i munden, din lille luder.” Anne åbner villigt mundfissen for os. Hun savler og snøfter fordi hun ikke kan bruge sine hænder.

 

”Ja, det er, hvad der sker, når man er ulydig, sæk!”

 

”Ja, sut så!” siger min kammerat. Vi står i cirka 10 minutter og skiftes til at bolle hende i munden, da det så banker på døren. Jeg går ud og åbner.

 

”Nå, nu kommer de, so.” kan jeg høre min kammerat sige med sin pik i munden på hende. Jeg smiler.

 

”Kom indenfor.” siger jeg til dem.

 

”Soen er herinde. Vi er allerede gået i gang med at mundkneppe hende.”

 

”Det lyder godt.” får jeg som svar, da de går ind til hende. Fyrene får hurtigt deres bukser af og stikker deres pikke i munden på hende.

 

”Får du nok pik nu, hva'!?” siger jeg til Anne. Hun forsøger at mumle noget, men har alt for meget pik i munden til at kunne tale. Og det er helt fint. Jeg låser hendes håndjern op og stikker selv min stive pik ind i hende. Anne. som nu har to hænder at gøre godt med, tager hurtigt fat i de nærmeste pikke omkring hende og sutter og spiller det bedste hun har lært. På det punkt fejler hun ikke noget. Vi står cirka 12 fyre omkring hende og hun kravler hen af gulvet for at kunne slikke på alle deres pikke.

 

”Se det er en rigtig lille ludersæk.” er der en af dem, der siger. Og han har så ret, min kæreste er en pikso. Jeg nyder at se hende i sit rette element, og kan mærke, at hun gør sig ekstra umage, når det er min tur.

 

”Hun skal kneppes!” råber min kammerat. Og næsten hurtigere gjort end sagt har han pikken oppe i hende doggystyle.

 

”Knep luderen!” råber en i mængden. Min kammerat klemmer hårdt om hendes baller og hun stønner, så vi ikke ved, om det er af smerte eller fryd. Det får hende dog ikke til at holde op med at sutte pik. Jeg står og spiller min pik, mens hun får den i røven og sutter cirklen rundt.

 

”Træk dig ud.” siger jeg til min kammerat og sætter mig ned. Anne ved udmærket godt, hvad jeg vil, så hun kommer over og lader sin våde kusse glide ned over mit stive skaft.

 

”Åh, det er godt.” stønner hun højt, da pikken glider ind i hende. Min kammerat har stillet sig bagved mig og får sammen med nogen andre fyre suttebehandlingen af hende.

 

”Jeg vil bolle hende i røven.” er der en, der siger og hurtigt kommer over til os. Så tager han et par fingre og stopper dem op i røven på hende.

 

”Ah, hendes røvfisse er dejlig.” siger han til mig og Anne stønner højere.

 

”Så knep den!”

 

”Det kan du lige tro.” siger han og lader langsomt sin pik glide op i røven på hende, mens jeg boller hendes fisse.

 

”Åh, det er så godt. Knep mig!” råber hun. Vi starter langsomt, men finder hurtigt en god rytme og knepper hende hårdere og hårdere.

 

”Mhmm, ja, åh, ahhhhh.” hun stønner godt nok højt og liderligt.

 

”Nu skal fandeme' få pik!” siger jeg og sætter tempoet op, så kællingen kan føle sig kneppet. Den anden fyr har også fattet det.

 

”Hvor er hun liderlig at se på.” lyder det fra mængden. Ham i røven på Anne tager fat i hendes hår og snerrer hende op i ansigtet.

 

”Kan du li' det, so?”

 

”Jaaaa, knep mig. Jeg er jeres lille luder. Åh, det er så godt med de to pikke i mig.”

 

”Nu skal du s'gu få sperm.” siger en af dem og går over til hende, mens han spiller sin pik.

 

”Giv mig det!” råber hun og er lige ved at hoppe af pikkene af lykke, men det lykkedes os dog at holde fat i det, mens fyrens pik sender en kæmpeladning ud i ansigtet på hende. Hun forsøger at få det til at ramme i munden og slikker så meget hun kan af, mens hun bliver bollet og har to pikke i hånden.

 

”Nå, jeg trækker mig ud. Hvem vil kneppe hende nu?” spørger jeg og Anne får hurtigt en ny pik i sin sjaskvåde fisse. Jeg sætter mig roligt ned på sofaen og nyder synet af min slutty kæreste blive gennempulet. En anden fyr går over til hende og lader sin sperm glide udover hende. Hun stopper ikke men bliver ved med at prøve at få alt i munden.

 

”Åh, jeg kommer.” råber fyren med pikken i hendes røv og jeg kan se på Anne, at det er lækkert som pikken ryger rundt i hendes røv, mens han skyder sin ladning op i hende.

 

”Åhhhh.. sperm i mit stramme røvhul!” råber hun. Han trækker sig ud og det er tydeligt at se, at han skød en stor ladning op i hullet. Han bliver hurtigt erstattet af en anden fyr, som straks stikker pikken op i den beskidte røv.

 

”Sut ham ren tøs!” råber jeg til Anne og hun tager hurtigt pikken fra røven i munden og sutter løs på den. Jeg går over og stikker også min pik ind i hendes mund. Hun har to pikke i munden, to i hænderne, en i røven og en i fisse. De sidste tre fyre står om hende med stive pikke og spiller dem demonstrativt i forventning om deres tur til at bolle hende.

 

”Åh ja, knep mig!” skriger hun bedende og får det som følge deraf dobbelt så hårdt.

 

”Ok, træk jer ud af hende.” kommandere jeg. De er ikke glade for det, men gør, hvad der bliver sagt.

 

”Læg dig på ryggen, skat.” Anne lægger sig hurtigt ned på ryggen. Jeg går over til hendes mund lader hende sutte mig. De fleste andre fyre følger trop undtagen en, som giver sig til at kneppe hende i fissen, mens han klemmer om hendes luderrøv. Da flokken er kommet over til hendes mund går jeg væk og iagttager igen slagets gang. På trods af, at pikken er kommet ud af hendes røv stønner hun stadig højlydt, da hendes fisse bliver pulet.

 

”Jeg knepper dig sønder og sammen, smatso.” siger fyren med pikken i hende.

 

”Hun skal ha' sperm!” råber jeg og ser glædeligt, hvordan pikkene igen og igen skyller sædkaskader udover hendes ansigt og bryster, mens de på skift knepper hende. Anne sutter og sluger det bedste hun har lært, mens hun gnider sæden på sine bryster ind og slikker sine fingre. Man kan knapt nok se hendes ansigt for sperm.

 

”Jeg vil kneppe hende nu.” siger jeg og får straks adgang til min dejlige kærestes feminine hul og borer pikken op i det.

 

”Åh skat, knep mig. Du har bare den ... ” Jeg tror hun skal til at sige ”bedste pik”, men det bliver hurtigt afbrudt, da en fyr spermer hende direkte i munden. Hun stikker straks tungen ud og fanger en ordentligt klat i munden og gurgler den rundt, mens vi ser, hvor tilsædet den lille so er.

 

”Skat, gi' mig din sperm..” siger Anne.

 

”Næh, du må vente.” siger jeg og knepper løs på hende til jeg er ved at komme. Hun skriger og stønner højlydt, mens de udtømte fyre kigger på os. Nogen har givet sig til at spille pik igen. Jeg trækker mig ud og Anne er lynhurtigt henne ved min pik, da jeg fyrer min kæmpeladning i fjæset på hende og hun sluger med det samme.

 

”Har du fået nok pik nu, hva'!?” Anne siger ikke noget, men smiler bare til mig, mens hun slikker sig om munden.

 Forfatter: Hej Hej 

Email: tjaaa@hotmail.com

 
<<< TILBAGE TIL FORSIDEN                      FLERE GRATIS HISTORIER >>>