Tog hende mens hun sov

SPAR MANGE PENGE

Lage mig helt op af hende og rørte ved hende hun sagde ikke noget. Så jeg gik videre til hende små faste bryster det var mega godt. Kunne ikke styre mig…

Det hele startet en dag hvor jeg havde været på job for det mobildisco jeg spiller for.

Nå men jeg var færdigt tog jeg ned i byen. Og sagde hej til alle på det disco. EE. da jeg sat på en bar stol – der kom hun. lise. 18 år gammel. ca. 168 høj. En god b-skål. Lys mørk Skulder langt hår. En super krop. Og et okay hoved. Jeg er 21 år. 178 høj. Lide buttet men muskuløs. En på 20 cm.

Hun satte sig på mit skød og vi talte. Hun har været sammen med en makke ca. en mån siden. Og var meget ked af det over at han ikke ville noget med hende. Så vi talte lidt om det.

Og hun gik i baren. og jeg talte hvider med DJ. Run. i 15 min ca. da hun kom tilbage. Og spurte om jeg ikke ville køre hende hjem vis hun gav noget at spise. Selv ville jeg det. For hun var meget sød og håbede jeg skulle i seng med hende. Havde spurgt hende længe men uden held.

SEX I DAG?

På vej hjem til hende spurgte hun om hun ikke måtte se vores lejlighed da jeg lige var flyttet ind 14 dage inden for hende forældre var hjemme og jeg fik hurtig vent bilen og kørte hjem til mig. Gik vi ud på trassent for at ryge en smøg. Og vi talte lidt om alt mulig. Og så skulle vi i seng. Hun gik på wc og jeg smed tøjet og tog min kortarmet trøje på. Og hun kom tilbage. Gik jeg på wc. Da jeg kom tilbage lage hun i sengen med alt tøj på og sov som en sten. Jeg kunne ikke få liv i hende så jeg slukkede lyset og gik i seng.

Men kunne ikke sove, for havde drømt længe om at få noget fisse af hende. Så jeg prøvede. Lagede mig helt op af hende og rørte ved hende, hun sagde ikke noget. Så jeg gik videre til hende små faste bryster det var mega godt. Kunne ikke styre mig. Jeg knappede hendes bukser op. Kærtegnet hendes fisse uden på trussen jeg kunne mærke hun blev våd så jeg skulle bruge mere plads for af få en finger i hende så jeg hev hendes bukser stille og rolig af unde han sagde noget.

Fik lagt et ben over min. Da jeg lagde på siden af hende så jeg kunne komme til. Hun var mega våd. Og det tænde min meget. Fik hoved hendes trusser til side så jeg kunne få men pik op. Uden problemer det var bare super skøn.

Der skulle mere til. Jeg fin herved mig ud. Og fik spredt hendes ben. Og trussen til side så jeg kunne komme til. Det var bare så godt. Super våd og mega stram har aldrig prøvet noget så godt.

Men efter 3 min. kom en af dem jeg bor samme med ham som har været sammen med hende så jeg fik hevet mig ud og lagt hende pænt. Og gik ud og talte sammen med ham. da jeg kom til bage var jeg så flov over det så jeg gik på wc og spille den af 2 gange for jeg var så liderlig.

Gik ind og lage mig. Og jeg sov med det samme. Jeg vågnet ved at hun lage og slog mig stille og rolig i hoved med en pude. At hun godt ville køres hjem inden han min makke stod op og tog tøj på og det samme gjorde hun. Jeg jeg kørte hende hjem.

Har ikke talt med hende om det der var sket og vi siger stadig hej til hinanden nå vi ses i by.

Men jeg håber da jeg/vi kan gøre det en anden gang.

porno med danske piger