Slik og analslik

SPAR MANGE PENGE

Jeg tog alt tøjet af og stod foran dem med stiv pik. ”Læg dig ned på ryggen” sagde en af pigerne…

Jeg sad sammen med 4 smukke unge piger og så videofilm. Den var lidt kedelig og der var ingen af os der gad se mere. Jeg havde købt en pose Matador-mix som vi skulle hygge os med under filmen.

En af pigerne fik pludselig en ide og spurgte os andre om vi ville være med til en leg. Det gik ud på at en af pigerne skulle putte en vingummi op i kussen uden at jeg så det. Så skulle jeg med bind for øjnene finde den, kun ved brug af min tunge og mine læber. Vi syntes alle sammen at det lød spændende og frækt. Især jeg – for jeg havde aldrig set nogle af de 4 piger uden tøj på – og nu kunne jeg få lov til at slikke dem mellem benene. Jeg fik rejsning ved tanken.

Pigerne begyndte at tage deres bukser og trusser af, og stod foran mig med blottede køn. Jeg blev godt liderlig ved synet. De var alle fintrimmede, så jeg kunne se deres skamlæber og åbning. Jeg fik bind for øjnene. Pigerne lagde sig rundt om mig med spredte ben. De blev enige om hvem der skulle have vingummien – og sagde at jeg kunne begynde.

Jeg kravlede på knæ ind mellem benene på den første pige og duftede til hendes kusse og begyndte at slikke. Det var vidunderligt. Jeg spredte skamlæberne ad med fingrene så min tunge kunne komme så langt ind som muligt. Der var ingen vingummi – men jeg var også ligeglad. Jeg slikkede løs og sørgede for at smage så meget af hendes indre som muligt med min tunge. Hun blev mere våd af liderlighed end af min tunge. Jeg sugede væsken i mig og slikkede hende saft i mig med velbehag. En af de andre piger sagde ”du skal også prøve nogle af os andre”.

Jeg kravlede over til en af de andre og begyndte at slikke hendes vidunderlige kusse. Jeg var lige så grundig med hende som den første. Jeg fandt heldigvis ingen vingummi i hendes dejlige grotte. Så gik jeg i gang med den tredje pige – hun havde vingummien. Jeg tog den i munden og spiste den med velbehag – den var helt indsmurt i hendes safter. Det var bare så lækkert. Vi fortsatte legen igen – for jeg havde ikke smagt alle pigerne. Jeg blev mere og mere liderlig – min pik havde aldrig været så stiv. Pigerne var også godt liderlige – for deres kusser vår helt våde af ophidselse. Legen gentog sig nogle gange.

SEX I DAG?

Jeg forslog at vi kunne lave en variant af legen. ”En af jer piger skal putte en ”laber larve” op i numsehullet og så skal jeg finde den med tungen” Den var de med på. Men nu skulle det foregå uden bind for øjnene. Jeg gik ud af stuen og ventede på at en af pigerne havde puttede en ”laber larve” ind i sit numsehul. De kaldte at jeg godt måtte komme ind. Da jeg kom ind i stuen, så jeg det smukkeste og frækkeste syn jeg nogen sinde havde set – alle pigerne lå med numsen vejret med spredte balder og frit udsyn til deres kusser.

Jeg satte mig på knæ bag en af pigerne og begyndte at kysse hendes begge balder. Jeg placerede min tunge under halebenet lige der hvor baldekløften begynder. Jeg kørte langsom nedad og slikkede hende på indersiden af baldevæggene. Så nåede jeg til hendes numsehul – jeg kyssede det kærligt og kørte tungen i cirkelbevægelser. Jeg pressede tungen ind i hendes anus – det var bare så vidunderligt. Det var lidt stramt, så jeg tog fingrene til hjælp og udvidede hullet så min tunge kunne komme længere ind. Hun havde ingen ”laber lave” i røven.

Så jeg gik videre til den næste piges numse. Jeg pressede mine læber mod ringmuskelen og kyssede. Min tunge gled ind imellem, ind i numsehullet. Pigen som jeg slikkede var lidt drillesyg – så uden varsel pruttede hun mens mine læber kyssede hendes numsehul. Jeg blev overrasket, men det tændte mig endnu mere, så jeg slikkede løs på numsehullet. Det lugtede ikke dårligt – men hun var jo også en superbabe – ligesom de andre 3 piger. Hun slog endnu en, lige på min tunge. Det så sexet ud når numsehullet udvidede sig og der kom en lille siver ud. Hun var bare så lækker.

Jeg gik videre til den næste pigenumse og fortsatte med at slikke. Jeg fandt heldigvis først den ”laber larve” i den sidste piges numsehul. Jeg hev den ud med læberne. Den var godt indsmurt i hendes dejlige numsesafter. Jeg nød smagen og spiste den. Vi fortsatte legen. En af pigerne puttede igen en ”labre larve” op i numsehullet. Jeg startede for en enden af på samme måde som før. Det var bare så lækkert. Legen fortsatte flere omgange. Så jeg må have slikket deres numsehuller i over en time. Paradiset kunne umuligt være bedre end dette.

En af pigerne foreslog en ny leg. Jeg skulle lægge mig ned på ryggen, så skulle pigerne på skift savle ned i min mund og så skulle jeg gætte hvilket stykke slik hun havde i munden. Den var jeg med på. Jeg lagde mig ned med åben mund. En af pigerne lænede sig over mig og begyndte at savle ned i min mund. Hun fyldte min mund med sit dejlige mundvand. Jeg smagte på savlet og sank det og sagde ”kirsebær”. Det var helt rigtigt. Den næste pige placerede ansigtet lige over mit og lod tungen hænge ud og begyndte at savle – det var bare så sexet. Jeg sagde ”frø”. Det var ikke rigtigt. Hun begyndte at spytte mig ned i munden. Jeg tog min tunge ud så hun kunne spytte på den. Jeg smagte på væsken og sagde ”spejlæg” , som var rigtigt. De 2 andre piger fortsatte på samme måde. Bagefter kom de alle sammen hen til mig og savlede ned i min mund samtidig. Hvor lækkert. Det var bare så dejligt.

Nu vil vi også se dig nøgen sagde en af pigerne. Jeg tog alt tøjet af og stod foran dem med stiv pik. ”Læg dig ned på ryggen” sagde en af pigerne. 3 af pigerne begyndte på skift at sutte pik på mig. En suttede pikhovedet, den anden længere nede ad pikken og den tredje, mine nosser.

Den fjerde pige satte sig på mit ansigt så jeg kunne slikke hende på skift i numsehullet og kussen. Hun pressede sine balder mod mit ansigt så min næse var helt inde i kløften og min tunge langt inde i hendes numsehul.

En af de andre piger pressede en butt-plug op i numsehullet på en af pigerne. Det gjorde de for at hendes numsehul skulle udvide sig meget som muligt – så jeg kunne få min tunge længere ind når hun satte sig på ansigtet af mig. Da der var gået et stykke tid, byttede hun plads med den anden pige og satte sig på mit ansigt. En af de andre hev butt-pluggen ud af numse hullet og puttede den ind i min mund, så jeg kunne slikke den ren. Numsehullet havde udvidet sig meget og så lækkert og indbydende ud. Jeg stak tungen ind og hun pressede sin lækre røv mod mit ansigt. Jeg kunne komme meget længere ind end normalt. Selv mine læber kunne komme ind i hullet. Jeg kyssede hendes endetarmsvægge og kørte tungen rundt langt inde i hendes anus. Mens jeg slikkede hendes numse begyndte hun at tisse ud over mit ansigt. Hun placerede sin kusse ud for min mund, så jeg kunne smage hendes gyldne dråber.

Nu kunne jeg ikke holde igen mere og min pik sprøjtede og sprøjtede. Jeg havde aldrig sprøjtede så meget. De 3 piger suttede på min pik og labbede spermen i sig med velbehag. Pigen som sad på mit ansigt lænede sig frem for at være med til at slikke min pik og mit sperm. Da der ikke var mere sperm, begyndte pigerne at tungekysse hinanden, for at dele det de havde i munden med de andre.

Til sidst stillede 3 af pigerne sig over mig, med et ben på hver side og begyndte at tisse ud over mig på en gang. En i hovedet, en på kroppen og en over min pik. De tissede langsomt og byttede plads, så jeg kunne smage deres urin på skift.

De piger er bare så dejlige og så søde mod mig – så jeg håber at vi snart skal mødes igen.

porno med danske piger