Slaven blev lejet ud

SPAR MANGE PENGE

Først røg hovedet ind, nu forsvandt cm for cm ind i Peters indre. Der gik ikke mange sekunder før pikken var helt i bund. Frank begyndte at råbolle slavens snævre åbning…

Historien er fra den virkelige verden, dog er navne ændret. Historiens emner er: M/M, SM, ung/moden, natur, ydmygelse.

Jeg er en heldig Master af en ung slave dreng. Jeg har haft ham i folden i snart 6 måneder, og vi står og mangler nyt udstyr. Dette var den perfekte lejlighed til at låne slaven ud, hvilket var noget vi havde snakkede om i en mindre periode.

Jeg oprettede en profil på scor.dk, hvor jeg søgte en mand der ville bruge min slave mod betaling af 500kr.

Der gik ikke lang tid før den første besked kom, og efter lidt snak frem og tilbage med nogle stykker valgte jeg én som skulle være den første fremmede, til at bruge min slave’s huller.

Jeg aftalte med Frank, som den fremmede kaldte sig, at han skulle have kondom og 500kr. med, og så ville han kunne bruge slaven i sin bil ved parkeringspladsen mellem Arken og Ishøj Strand. Det skal her lige siges at det var en torsdag aften kl. 22:00 mødet skulle foregå, så det var mørkt og ingen andre til at forstyrrer, derudover havde jeg tapet min slaves pik ind, da han havde forbud mod at få udløsning. Jeg lovede Frank at slaven troppede op i et sæt cowboybikser og en lys trøje. Samtidigt fik slaven besked på at møde op ved stedet lidt i 22, og vente på at en rød Opel Astra skulle dukke op.

Klokken nærmede sig 22 og slaven stod klar til at servicere sin bruger. Præcis kl. 22 kom den røde Opel kørende og standsede få meter fra slaven (Peter). Det skal lige siges at slaven er en rigtig

lækkerbisken på bare 19 år med sine 174cm samt små 56kg.

Frank steg ud af bilen og kaldte slaven hen til sig. Han kørte begge forsæder helt frem, så der var mest mulig plads bag i bilen. Frank gav slaven tape for øjnene og kommanderede slaven til at sætte sig ind bag i bilen og smide alt tøjet undtagen boxershortsene.

SEX I DAG?

Først røg trøjen, herefter T-shirten og endelig sko og bukser, slaven sad nu i bilen kun iført boxershorts, og i Franks fulde kontrol. Frank hev slaven ned på knæ i bilens gulv, og satte sig på bagsædet. Han bad slaven om at åbne sine bukser og hive Franks’s allerede stive pik frem.

Frank fik hurtigt sat et kondom på pikken.

-Sut den så! Kom der fra Franks mund, og med et havde Frank hamret pikken ned i slavens hals.

Slaven fik besked på at holde sine hænder på ryggen. Peter kunne dårligt trække vejret med franks 19cm i munden. Frank begyndte at bolle slavens mund, først hårdt, så stille og roligt for igen at hamre pikken ned i slavens hals.

Frank ville have fuld valuta for sine 500 kroner, så han tog pikken ud af slavens mund og lagde den på slavens ansigt, sådan så hans røvhul var lige ud for slavens mund, Frank kommanderede slaven til at slikke hans røvhul. Frank træk sine balder fra hinanden og tvang slavens tunge ind i åbningen.

Der gik ikke lang tid før Frank tog rundt om Peter og fik vendt ham om, sådan så slaven lå på knæ med røven lige ud for Franks stive pik.

Peter blev sat til at hive sine balder ud til hver sin side, så hans stramme hul kunne blive frit for Franks pik. Frank begyndte at blive urolig og fik sat fart i Peter ved at give ham nogle hårde klask med sin flade hånd, lige på slavens højre røvbalde. Peter fik herefter hurtigt skilt sine balder ad, og det tog nu ikke Frank lang tid at styre sin pik lige ind i Peters snævre hul.

Først røg hovedet ind, nu forsvandt cm for cm ind i Peters indre. Der gik ikke mange sekunder før pikken var helt i bund. Frank begyndte nu at råbolle slavens snævre åbning.

Frank tog fat i slavens arme, og holdte fast i dem, for at han bedre kunne få fart på pikkens dominans i Peters røv. Slavens røv klemte godt om Peters pik, hele vejen fra pikhovedet ned til roden, hvor Franks kugler klaskede i takt mod slavens røv, samtidigt med at Frank igen begyndte at klaske slaven hårdt med sin højre håndflade. Til sidst blev det for meget for Frank og han sprøjtede tykke stråler sperm ind i kondomet i Peters røv.

Da Frank var færdig med at sprøjte trak han sig ud af Peter, og stillede sig med pikken og det fyldt kondom lige uden for Slavens ansigt.

Frank tog først tapen for Slavens øjne af og dernæst tog han kondomet af, for at putte en 500-krone-seddel ned i kondomet, sammen med en lille seddel med sin mailadresse. Her fortalte Frank at Peter skulle sende en mail i morgen tidlig, for at Frank så igen kunne give ham en dato, hvor han ville bruge Peters huller. Herefter bandt Frank en solid knude om kondomet, der var fyldt med sperm, penge og Franks mobilnummer, og pressede det op i slavens røv.

Frank gav slaven 3minutter til at komme i tøjet og ud af Franks bil. Frank kørte nu tilfredsstillet hjem og ventede på Peters mail.

Peter tog direkte hjem til mig, og fik sin belønning, jeg fjernede tapen omkring han pik, og gav ham lov til at få udløsning.

Kunne du tænke dig at opleve det samme som Frank, så send en mail til "[email protected]", så kan vi prøve at finde ud af noget, da vi stadig mangler penge

til udstyr, samt det selvfølgelig også er godt hvis du vil tilbyde at afstraffe slavens huller, når der er behov for dette. Du er også velkommen til at skrive hvis du har forslag til andre ting med slaven, hvor du enten selv indgår eller lign.

porno med danske piger