Skolepigen straffes af Rektor

SPAR MANGE PENGE

Hun svarer ja hr. Rektor, jeg løsner manchetterne igen og lægger mig til rette mellem hendes ben, fører pikken mod hendes åbning og stille men sikkert presser jeg min stive pik op…

Vi havde dagen i forvejen sms’et og flirtet med hinanden, selvom jeg havde kæreste på. Det var ikke første gang, at vi snakkede frækt og havde sex selvom en af os var i forhold.

Vi havde sms’et om de uniformer hun havde og bestemt os for at prøve rollespil. Hun skulle være den uartige skolepige som ikke havde lavet sine lektier, så hun skulle ind på Hr. Rektors kontor og have sin straf.

Vi aftaler at mødes dagen efter, hvor jeg kommer hjem til hende og lader som om det er mit Rektor kontor jeg går ind i.

Pigen har i forvejen givet mig hendes nye adresse og låst døren op, så jeg bare kan gå ind.

Da jeg ankommer og går ind på kontoret, sidder hun i skolepigeuniformen, med rottehaler og venter på at få sin straf af Rektor. Uniformen er nedringet og dækker kun lige ballerne med et lille skørt.

Hun rejser sig op og afventer hvad der nu skal ske, jeg starter med at gå hen og kysse hende, og lader min ene hånd glide ned ad hendes krop og mærker at pigen ikke har trusser på.

SEX I DAG?

Jeg skælder hende ud og siger, at hun skulle have haft noget på indenunder, hun forstår ikke og jeg forklarer at der jo ellers var risiko for at der kom sådan en mand som mig med magt og misbrugte det.

Jeg sætter mig i min rektorstol og trækker pigen hen til mig, bøjer hende hen over mine knæer og kærtegner hendes balder, inden de første slag falder på hendes baller. Jeg spørger om hun så nu har tænkt sig at lave sine lektier for eftertiden, men da hun svarer nej, får hun endnu en røvfuld.

Kærtegner hendes baller lidt igen inden jeg rejser mig og kysser hende intenst på munden og ned af halsen.

Jeg befaler pigen ned på knæ, og knapper mine bukser op, finder min pik frem og forlanger at hun skal slikke den. Hun gør som jeg siger og tager hånden om roden og lader tungen lege med mit pikhoved. Hun slikker pikken og tager den i munden og sutter den, indtil jeg befaler at hun skal slikke mine kugler også.

Efter et stykke tid får hun besked på at lægge sig ned på gulvet, hvor jeg lægger mig hen over hende og kysser hende. Jeg spreder hendes ben og begynder med et par fingre at lege med hendes fisse skiftevis med at jeg slikker hende. Hun ligger og stønner og har tydeligvis ikke lektier i hovedet.

Jeg beslutter mig for at straffe hende for, at nyde sin straf.

Jeg tager et par manchetter frem og binder hendes hænder sammen over hovedet. Vender hende om på maven og kærtegner hendes ben og baller, indtil der igen falder slag på hendes numse gentagne gange. Jeg vender hende om igen og slikker og sutter på hendes brystvorter.

Sætter mig op over hendes ansigt og tvinger pikken ned i munden på pigen og befaler hende igen at sutte den og slikke kuglerne.

Går derefter igen ned mellem hendes ben og slikker hendes fisse og leger med et par fingre. Begynder at fingerkneppe hende lidt og hvisker i hendes øre om hun skal kneppes.

Hun svarer ja hr. Rektor og jeg løsner manchetterne igen. Jeg lægger mig til rette mellem hendes ben og fører pikken mod hendes åbning, stille men sikkert presser jeg min stive pik op i hendes fisse. Jeg knepper hende skiftevis roligt og så i hurtigere og hårdere tempo.

Efter et stykke tid trækker jeg mig ud og befaler at hun skal tilfredsstille mig ved at ride mig. Hun sætter sig op på min pik og begynder at ride mig, der går ikke længe før jeg kan mærke, at jeg ikke kan holde meget længere. Hun fortsætter og jeg kommer oppe i hendes fisse, vi ligger og sunder os lidt. Jeg kysser hende intenst inden hun rejser sig fra pikken igen.

Spørger så om hun nu har fået lært at lave sine lektier? Hun svarer, hvis jeg nu siger nej, kommer jeg så ind på hr. Rektors kontor og skal straffes igen i morgen? Da jeg svarer ja, afbryder hun og siger, at hun nok ikke har lavet lektier i morgen :o)

porno med danske piger