Sex med søs og kusine

SPAR MANGE PENGE

Min kusine hviskede så, jeg så jer i nat og syntes det var mega frækt, lå selv og onanerede. Bare sig til hvis i vil udbygge det endnu mere, så er jeg frisk i aften…

SEX I DAG?

Denne historie er 100 % ægte, undtagen navnene. Her i efteråret 2009 var jeg, Søren 15 år, på ferie i Norge hos familien deroppe, med familien fra Danmark, heriblandt min søster, Sarah 20 år, med et par gode C-skåls kasser. Vi tog derop i efterårsferien og havde en mega hyggelig tur. Min søster kørte den ene bil til havnen, hvorfra vi sejlede til Oslo. Vi snakkede og grinede vildt meget hele turen til havnen (en tur på ca. 2 ½ time). 

Da vi var ca. halvvejs, sad vi og snakkede om sex. Så spurgte Sarah mig pludselig om jeg var jomfru, og jeg svarede ”Ja”. Hun spurgte så derefter om jeg havde lyst til at prøve at røre en pige ”der”. Dertil svarede jeg selvfølgelig også ”ja”. Hun førte min hånd ned mellem hendes ben og jeg kunne mærke at hun ingen trusser havde på, og tænkte straks ”frækt nok, søs”. Hun var drivvåd. Det overraskede mig lidt at hun var blevet så våd, af at sidde og snakke om sex. Jeg kørte hånden langsomt op og ned af hendes glatbarberede fisse, hun stønnede lavmælt og hun fortsatte med at køre. Det var fedt syntes jeg. Jeg blev ved og ved med at køre hånden op og ned af fissen og pludselig opdagede jeg at hun skubbede sit skridt frem mod min hånd. Jeg penetrerede hendes våde fisse. Hun gav et lille ekstra støn da jeg gjorde det. Jeg kørte en, så to fingre ind og ud af hendes fisse. Hun stønnede stadigt højere. Pludselig kom hun i en kæmpe orgasme. Det var lige før at hun kørte galt. Så kom hun til sig selv efter ca. 20 sek., vendte sig så mod mig og sagde ”Tak, det var lige hvad jeg trængte til. Lad os se om vi kan udbygge det” Mens hun sagde det sidste gav hun mig elevatorblikket og lod hendes øjne kigge på mit skridt. Min pik var så stor og stiv at der næsten ikke var plads i bukserne. ”Jamen Søren dog!” Så grinte vi begge lidt af det.
 
Så kom vi til Norge! Vi fik anbragt os i værelserne rundt om i huset, der var rimelig stort. Det var hos min mors kusine vi skulle bo. Hun og hendes mand havde 1 unge, Sofie på 16, rimelig lækker med et par dejlige store D-skåls patter. Vi havde alle sammen en rigtig hyggelig dag og var alle på værelserne omkring kl. 23. Jeg delte værelse med Sarah, min søs, og Sofie, den lækre norske kusine. Om natten da vi alle lå og sov undtagen mig, eller troede jeg i hvert fald, kom min søster ned til mig på min madras. Hun spurgt lavt om jeg var vågen, og om jeg var klar til ”payback”. Jeg svarede ”jamen, hva med Sofie?”, ”ej bare rolig, hun vågner ikk”. Jeg lagde mig godt til rette og havde allerede halvvejs stådreng. Hun hev underbukserne af mig, og tog godt fat om den ca. 16 cm. lange, nu totalt, stive pik. Hun begyndte at køre hånden op og ned og jeg lå bare og nød det. Efter ca. 2 min. begyndte hun at slikke. Kæft hvor var det godt! Jeg lå og prøvede at stønne så lavt jeg kunne, vi ville jo nødigt vække kusine Sofie. Pludselig kom jeg i en stor orgasme og jeg sprøjtede al min varme sæd ud i hovedet på min søs. Jeg lå og tænkte om vi skulle udbygge scenariet nu, eller vente til en anden dag. Så opdagede jeg at hun var ved at lægge sig op i sengen igen og tænkte så, ”nå, det var det.”
 
Der tog jeg så fejl! Næste dag, efter morgenmaden, sad jeg og så lidt morgenfjernsyn sammen med min kusine. Så satte hun sig helt tæt til mig og hviskede så ”jeg så jer i nat. Jeg syntes det var mega frækt og lå selv og onanerede. Bare sig til hvis i vil udbygge det endnu mere, så er jeg frisk.” Da Sofie så havde rejst sig igen, og gik forbi mig ud i køkkenet, gav hun mig et lille dask til pikken og først da opdagede vi begge hvor stiv den var. Hun spurgte om hun ikke lige skulle hjælpe mig af med den der, og jeg takkede gladeligt ja. Vi gik ud på toilettet, hvor hun gav mig både, hand-, blow- og titjob. Og jeg kom i en mega orgasme ud over hendes store patter. Vi gik ud separat med 2 min. mellemrum og sad så og snakkede hele dagen. Vi havde det vildt hyggeligt og spillede både matador og så fjernsyn. Jeg kunne dog ikke lade vær med at tænke på hvad der ville ske om aftenen/natten.
 
Den aften hvor vi alle var gået i seng, lå vi tre på vores værelse og sad og så tv. Så sagde Sofie ”sikken stor pik, din bror har”, og min søster svarede ”ja ikk? Han har fortalt om jeres lille ”eventyr” i dag. Hvis du faktisk hørte os i går nat, hvorfor spurgte du så ikke om du måtte være med?”. Sofie svarede, at det vidste hun ikke rigtig. Jeg sad bare og nød snakken. Pludselig lægger de begge en hånd på min pik der efterhånden var godt stiv. Sofie begyndte at køre hånden frem og tilbage over den, og søs begyndte at knappe mine bukser op. Pikken sprang ud og ramte Sofie lige på hånden. Hun tog straks fat i den og begyndte at slikke. Søs sagde hurtigt, ”hey, gem noget til mig”. Så grinte de begge. De slikkede skiftevis i ca. 10 min og jeg nød det som en vanvittig. Så lagde pigerne sig sådan at jeg lå i 69’er stilling med Sofie og Sarah sad sådan at jeg også kunne slikke hende ved bare at flytte hovedet. På det tidspunkt flød safterne nærmest fra deres våde fisser og det gjorde det bare nemmere for mig at slikke dem. Pludselig kommer Sofie. Hun er tæt på at skrige meget højt, men kunne ikke fordi hun havde min pik langt nede i halsen. Så sagde Sarah: ”Søren, mig og Sofie vil gerne have at du knepper os begge to. Lige her, lige nu”. Det var lige før jeg ikke turde andet :D. Så lagde Sarah sig på ryggen i sofaen og jeg stak langsomt min pik ind i hende. Da jeg havde stukket den ca. halvvejs ind stønnede hun at hun ville have den helt oppe. Jeg skubbede de sidste 8 cm, meget hårdt og hurtigt og det gav hende et chok. Jeg havde næsten glemt Sofie efter ca 3 min. knepperi med Sarah, men hun sad bare i hjørnet af sofaen og onanerede og slikkede sine patter. Så sagde Sarah at nu var det Sofies tur, og jeg satte mig på sofaen og Sofie satte sig oven på mig. Hun var simpelthen så våd at hun næsten var ved at glide af. Hun red mig hårdt og hurtigt og nærmest kastede sine bryster i hovedet på mig. Jeg nød hvert sekund. De næste 30 min. kneppede jeg skiftevis min søs og min kusine i alle mulige stillinger. Så sagde de begge at nu ville de snart have al min varme sæd sprøjtet ud over deres patter. Jeg kneppede Sofie i ca. 2 min mere og trak mig så ud. ”Slik”, kommanderede jeg. Og de slikkede. Så var jeg ved at komme og de lagde sig begge på gulvet og jeg satte mig på knæ. Så kom jeg i den største orgasme jeg nogensinde har haft og det sprøjtede ud med al min varme, hvide sæd ud over deres dejlig patter. De slikkede det sidste væk fra pikken og sagde så ”godnat, Søren, og tak for i aften”. Vi lagde os alle tilbage i vores senge og sov til den lyse morgen.
 
Tre dage efter skulle vi hjem. Hver aften havde jeg fået et blowjob af begge to og en af dagene havde Sofie og jeg gået ud i skoven og knaldet. Se det var en oplevelse!
 
Da vi var kommet til Danmark, sagde min søs: ”Så, Søren, nu skal du ikke komme og sige at det var en dårlig ferie.” Jeg smilte og sagde: ”Næ nej, det er noget jeg kommer til at huske resten af livet”.
 
Sidenhen, har mig og min søster bollet ca. en gang om ugen herhjemme, og en af gangene havde vi webcam på til Norge, og gæt selv hvem der kiggede med. Jeg har også haft telefonsex med Sofie og onaneret sammen med hende over webcam.
 
 
Håber i kunne lide min ferie-historie!

porno med danske piger