Sammen med en anden, for min mands skyld!

SPAR MANGE PENGE

Modsætninger mødes siges det, og det var hvad der skete da jeg mødte min mand. Han var på det tidspunkt meget indadvendt hvor jeg var mere den eventyrlystne der helst skulle ske noget det meste af tiden. Vi opdagede, at vi begge satte pris på det den anden havde af indstilling til livet, og at vi begge kunne drage nytte af det. Men hvis man brugte tid på at sammenligne seksuelle oplevelser, var vi langt fra hinanden. Jeg elskede sex og havde haft en del forhold af kortere og længere varighed. Jeg havde også forhold der kun bestod af sex.

Det var noget jeg fortalte tidligt i vores forhold, for at han ikke en dag skulle finde ud af det og gå i spåner. Han brød sig ikke om alle de mænd jeg havde været sammen med, men han var okay med at det var fortid. Så længe det var fortid. Han havde en masse gode egenskaber, men han var ikke særlig eventyrlysten når det kom til sex. Han gik i hvert fald ikke og reklamerede med det. Han var den indadvendte type når kom til sex. Men som så mange andre indadvendte havde han ønsker om sex, som han bare ikke altid havde lyst til at snakke om. Det vil sige indtil det indre bæger var fyldt. En af de tanker, var at se mig have sex med en anden mand.

Men det var kun når han var så liderlig, at han ikke kunne se ud af hovedet. Det gik mig lidt på indrømmer jeg, men han forsikrede mig, at det kun var for at opnå den bedste orgasme. Han elskede mig og jeg ham, men han begyndte at nævne det oftere og oftere, at det blev mere end bare en seksuel tanke. Jeg begyndte at tro, han mægtig gerne ville se mig blive kneppet af en anden mand. Men han slog det hen de få gange jeg ville vide mere. Det var som den indre liderlighed han dog havde pludselig gjorde ham ædru, når jeg ville vi snakkede om det.

Da vi havde været sammen et par år fik jeg ham til at uddybe sine tanker. Jeg fangede ham en dag han var meget liderlig. Det er jo den bedste måde at fange en mand på.

Han indrømmede det var en slags tabu/fetich, kald det hvad du vil for ham, men når han var i det hjørne, hvor hans indre liderlighed fik overtaget, blev han bare mere liderlig ved tanken. Det ville gøre ham ud over kanten liderlig, som han sagde at se mig have sex foran ham, men ville på samme tid gøre ham ondt, hvis ikke han selv var så skide liderlig. Han prøvede at finde flere ord, men kom frem til, at uanset hvor liderlig han blev ville han nok ikke kunne lade det ske. Men skulle det ske var det kun for en enkelt oplevelse, det kunne han ikke understrege nok.

Men det afholdt ham ikke fra at snakke om det i tide og utide. Så noget måtte ulme et sted, tænkte jeg.

Jeg prøvede at spørge, om han var til begge sider eller bare nysgerrig som så mange mænd er. Og kvinder, for den sags skyld. Men han mente nu ikke han havde det behov. Han havde ikke noget imod at se en anden mands pik så længe han ikke skulle røre eller noget. Han gik ikke rundt med et skjult ønske om at se, røre, mærke en anden mands pik. Men han bildte sig ind, at han ikke kunne tilfredsstille mit behov når det kom til sex. Han lovede at prøve på at blive mere eventyrlysten, men at han havde behov for et skub af en art.

Det gik jeg lidt og tyggede på og ”fandt” på, at fortælle ham små historier når vi havde sex. Hvilket i de år var nærmest hele tiden. Jeg fortalte historier om mig og to fyre på samme tid, om engangsaffærer og den slags. Opdigtet alt sammen, naturligvis. Selv om jeg havde haft et rigt sexliv før vi fandt sammen havde jeg aldrig været så fri på tråden. Men noget af det var naturligvis bygget på egne oplevelser, men jeg overdrev med vilje det hele så han ikke kunne være i tvivl om, at det hele var opdigtet.

Det fik ham virkelig op at køre og han kom som en gejser hver gang. Jeg tænkte, at hvis han kunne komme på den måde når jeg ”opfinder” historier, hvor meget ville han så komme hvis det var rigtigt? Men hvordan skulle jeg kringle det så han ikke gik galt af det? Det var lidt af en nød at knække. Misforstå mig rigtigt, jeg kunne ikke drømme om at gå bag om ryggen på min mand, men det her var nu blevet en del af vores sexliv.

Det gjorde mig liderlig at tænke på hans besættelse af mine historier. Det prøvede jeg at få en snak med ham om. Jeg sagde, jeg vidste han blev møgliderlig når han hørte mine små historier, men hvis hans liderlige ønske skulle blive til virkelighed, var det op til ham om han ville være med til det. Han så en smule fåret ud og gik til bekendelse. Han ville mægtig gerne se mig blive kneppet af en anden. Han indrømmede, at han tit sad på jobbet og fik en ubændig lyst til at se mig blive kneppet lige på og hårdt. Så meget, at han var nødt til at gå ud på toilettet og lege lidt med sig selv. Det var ved at tage overhånd, det vidste han godt, men havde ikke turde sige det til mig.

Jeg ville vide hvad han havde tænkt sig. Til at begynde med ville han ikke sige så meget, men da jeg begyndte at trække kjolen ned og blotte mine tunge bryster kom han ud med det. Han ville sætte en ”annonce” på en særlig webside og så se hvad der skete. Vi kunne ikke så godt spørge ud om den slags blandt vores vennekreds. Men da jeg ville vide mere gik han i forsvarsstilling og jeg lod bare som ingenting.

Vi kom ikke til at vente længe. Der var en del mænd der skrev tilbage og alle ville de gerne kneppe mig mens han så på. Mange af dem beskrev størrelsen på deres pikke og jeg må indrømme jeg blev varm i huden ved tanken. Vi sad sammen foran min lap top med et stor glas rødvin og læste ”profiler” og så på store pikke. Men en stor pik er ikke sagen hvis hans personlighed ikke følger med. Så vi aftaltes at mødes med et par af kandidaterne på en bodega. Eller retter, min mand gjorde. Det var hans ønske og jeg skulle bare stole på ham.

Min mand ville sidde og snakke med vedkommende og jeg skulle så tilfældigt komme forbi og kigge ham ud. For at se om han havde noget ved sit væsen der tiltalte mig. Hvis ikke, gik jeg igen. Hvis jeg stillede mig op ved baren, havde jeg godkendt hans kandidat. Igen var det min mands mærkelige forestilling om hvordan den slags skulle gøres. Jeg havde på det tidspunkt lært ikke at stille for mange spørgsmål. Det var nemmest på den måde.

Der gik et par uger med den udvælgelse. Igen var det min mands skyld. Han kunne rent faktisk slet ikke lide at være på bodega. Han elskede fadøl, men det kunne man jo også drikke andre steder. Som så mange andre indadvendte mænd, havde han en masse lommefilosofi. I mellem tiden havde vi det skønneste sex når vi kom hjem og lå og snakkede om fremmede mænd og deres pikke. Vi var samtidig okay med, at fandt vi ikke en kandidat til ”jobbet” kunne vi sagtens overleve.

Det skulle senere vise sig, at min mand havde udvalgt dem med de største pikke først i den naive tro, at det var det jeg ville have. Jeg ville elske at få en pokkers stor pik, men sgu ikke kun på grund af det. Jeg kan bare ikke sprede mine ben og så lade hvem som helst fornøje sig. Der skal være en vis form for kemi, ellers tænder jeg slet ikke. Det brugte jeg meget tid på at få ham til at forstå.

Endelig var der noget der tiltalte mig og det skulle vise sig at han faktisk havde hørt efter. Han var omkring 185 cm og hans overkrop så meget sportstrænet ud. Men hans smil var bare så lækkert. Og så var der hans hudfarve, for pokker da. Den var nærmest gylden og der var ikke antydning af et skæg. Jeg hader den slags bakteriebomber. Han kom fra Marokko, men i den retning er jeg ikke kostforagter. Hans far var fransk embedsmand og hans mor marokkansk og han havde boet i Danmark et par år.

Vi sad og snakkede med ham i over en time for at blive enige om ”betingelserne”. Han var med på det hele og var så flink at få min mand til at slappe helt af. Han gav min mand komplimenter hele tiden og han svælgede i dem. Dernæst tog vi hjem til os og ville bare se hvad der kom naturligt og ikke presse noget i gennem. Det behøvede ikke at ende med sex.

Vi fik sat os i den store sofa og jeg havde en varm mand på begge sider af mig. Samir, som vores nye ven hed, brugte noget tid på at rose min mand for tilliden til at invitere ham hjem. Dernæst roste han mig for at holde et smukt hjem. I det hele taget brugte han meget tid på at berolige os begge, da han godt var klar over hvad det kunne gøre ved et forhold. Han ville ikke gøre noget for at ødelægge noget for os. Vi sad begge og kiggede på hinanden og vi blev enige om, at det her nok kunne blive en god oplevelse.

Der gik knap to minutter før der kom gang i sagerne. Samir lagde med det samme en hånd under mit ene bryst og gramsede på det. Det løb ned ad ryggen på mig. Hans mørke hud modsat min mands blege hud gik rent ind. Han så hen på min mand mens hans hånd gik fra det ene bryst til det andet. Måden han sukkede på, var sødt. Han nævnte at han elskede store, bløde bryster. Min mand kiggede bare tilbage uden at sige så meget. Jeg derimod var ved at komme i stødet. Da han begyndte at hive op i min bluse, kiggede jeg igen på min mand.

”Det var dig der ville se mig have sex med en fremmed, skat. Nu sidder der en fyr og gramser på mine store bryster, han vil gerne se dem. Synes du jeg skal lade ham se mine store bryster?”

SEX I DAG?

Knap havde jeg sagt de ord før et rus af liderlighed skyllede gennem mig. Jeg følte mig så skide fræk. Jeg følte mig mere liderlig end jeg havde gjort længe. Jeg ville hele tiden have mere. Det var som om min krop var i brand. Bare det at mærke en anden mands hænder på min krop var en rus.

“Han gramser på mine store bryster, skat. Se lige hans hænder på din hustrus store bryster!”

Jeg kunne næsten ikke fatte det. Det var skide liderligt. Jeg var nærmest ved at gå til. For hvert ord jeg sagde, jo mere liderlig blev jeg. Nu var det mig der blev liderlig af de ord jeg sagde og ikke min mand. Men jeg kunne se han også var påvirket, han skulle bare lige samle sig. Bulen i hans bukser havde dog allerede samlet sig. Da jeg mærkede min Bh blive knappet op og brysterne væltede ud holdt jeg vejret. Jeg var nervøs for hvad Samir ville sige eller måske gøre. Men det havde jeg ikke behøvet bekymre mig om for han dykkede med det samme ned mellem dem og lod sit ansigt dække af dem. Hans varme ånde på mine bryster gjorde min fisse våd.

Så tog han for alvor fat om det ene bryst og begyndte at sutte på min brystvorte. Min mand flyttede på sig og jeg tænkte han ville sidde bedre for at kigge med. Mens Samir prøvede at sluge mit bryst, kravlede hans hånd op under kjolen og ledte bevidst efter min fisse. Jeg sukkede ved hans berøring og kiggede på min mand, der bare sad og så på. Så snart han kom op ad min ivrige klit kom jeg. Det føltes frækt og skide liderligt. Det var bare en lille orgasme, men en af de gode og jeg kunne nærmest ikke se ud af hovedet. På meget kort tid var jeg blevet herligt liderlig og kunne ikke tage mig af hvad min mand tænkte. Nu var der ingen vej tilbage.

Jeg ville have mere af det her. Jeg løftede bagdelen og hev resolut ned i trusserne og lagde hans hånd på min fisse. Det var så skide frækt at mærke en fremmed hånd netop der.

”Han har sine fingre oppe i min fisse, skat. Han knepper min våde fisse med sine fingre, skat. Herligt tykke fingre. Hvad tænker du om det?”

“Jeg kan lide det,” sagde han stille. Samir fortsatte med at smaske på mine bryster og han havde tre fingre oppe i min fisse, som kørte frem og tilbage mens min mand kiggede på. Pludselig slap Samir mit bryst, trak sin hånd til sig og rejste sig op og stillede sit underliv op mod mit ansigt. Jeg vidste nok hvad der nu skulle ske. Han ville gerne have jeg slikkede pik på ham og det ville jeg gerne. Men det var ikke noget jeg gjorde så tit på min mand, så jeg var ikke sikker på hvordan han ville reagere. Men jeg var så skide liderlig, at jeg ikke kunne tage mig af det. Jeg ville se den pik! Jeg ville se om min mand igen havde plukket en af dem med en stor pik. I mit stille sind håbede jeg det.

Så snart Samir havde løsnet sit bælte og den lille knap i buksen hev jeg hans bukser ned. Han havde ingen underbukser på! Lige som i de der pornofilm på nettet. Pikken sprang frem i al sin egen liderlighed. Og ja, den var stor! Fuck den var stor! Hvis man kan blive forelsket i en pik ved første syn, var det her en af dem. Alle de forbehold jeg havde angående en stor pik, forsvandt som dug for solen. Fuck den var så vidunderlig at se på. Kan en stor pik være smuk? Jeg sad og nærmest hungrede efter at sutte på den, mærke dens tykkelse i min mund. Smage på de safter, der snart ville pible ud af det lille frække hul.

loverboyJeg lagde tøvende en hånd om pikken og fik gåsehud. Den var så tyk at mine fingre ikke mødtes. Den var så lang at mine to hænder ikke kunne dække den. Det store pikhoved var så indbydende, at jeg bare måtte smage på det. For at fuldende det perfekte var han helt skrabet for kønshår. Jeg hev hans pik i munden som var jeg ved at dø af sult. Han sukkede højlydt og begyndte at skubbe sit underliv frem og tilbage og kneppede min mund. Jeg kunne kun magte det halve af hans store pik, men for pokker det var frækt.

Han stønnede og sukkede mens jeg forsøgte at sluge hans store pik. Han vendte sig mod min mand der havde store øjne. Med dirrende stemme sagde han:

”Fuck! Din kvinde er sgu god til det her. Se lige min pik! Se den lige i hendes mund! Det er sgu en vidunderlig mund hun har! Du er skide heldig, mand!”

Jeg sad nu med munden fuld og savlede i et væk. Mine fingre fandt den hårde klit og jeg gnubbede lystigt væk og fik de sygeste bølger af velvære gennem kroppen. Det her var ikke noget jeg plejede at gøre med min mand, men nu sad jeg her med en fremmed mand og gjorde det lige foran ham. Og jeg kunne lide det. Samir fik det hele med, men min mand flyttede over i lænestolen på den anden side og fik et bedre udsyn. Jeg kunne se på hans glasagtige øjne, at han var helt oppe at køre. Vi havde med vilje ikke haft sex i fem dage så han havde opsparet en del liderlighed.

Selv var jeg så liderlig, at havde Samir bedt mig stoppe en banan op i røven havde jeg gjort det. Hvis det her var en engangsforestilling for at tække min mands inderste ønske, ville jeg have så meget ud af det jeg kunne. Så kunne jeg bekymre mig om de eventuelle skænderier vi ville have bagefter. Lige den aften ville jeg bare gennemkneppes. Og det blev jeg på alle måder.

Efter ti vidunderlige minutter med hans store pik i munden lagde han sig på knæ foran mig og satte pikken op mod min fisse. Først hev han op i min kjole så den lå som et farvet bælte om min mave. Det var jeg en smule taknemmelig for. Det dækkede lidt, for i den stilling så det ud som om jeg havde tre maver og en ko er jeg jo ikke. Nå nej, den har jo fire, men du ved hvad jeg mener. Så tog han om pikken og kørte den op og ned på min klit og den reagerede med det samme og sendte velvære rundt i hele kroppen. Jeg var lige ved at tigge om at få den op i fissen. Sikke en pik. Jeg kunne ikke holde mig længere. Igen kastede min mand sig rundt for at få det bedste udsyn.

Han så nu min våde fisse blive invaderet af en meget stor, mørk pik. Jeg hev efter vejret for jeg kunne knap fatte dens tykkelse. Jeg begyndte at tigge ham om at kneppe mig. Jeg sagde ting som jeg aldrig gjorde sammen med min mand. Jeg ved ikke hvad han tænkte, om han lagde mærke til det, men noget var jeg sikker på han tænkte. Samir var snart helt oppe i mig og begyndte stille og roligt at kneppe mig. Lidt efter lidt åbnede min fisse sig for den store indtrænger og snart klaskede hans store nosser mod mit røvhul.

Samir hev mine ben op og lagde dem på sine stærke skuldre. Nu havde han bedre adgang og gik for alvor til den. Det var noget af det bedste jeg nogen sinde havde prøvet. Jeg fik pik for alle pengene. Min fisse var så våd at det drev ud af mig og ned mod røvhullet. Hans udholdenhed satte ind og jeg fik pik som aldrig før. Jeg var helt væk og ænsede nærmest ikke min mand der sad ved siden af. Samir fik sved på panden, men han holdt tempoet i over et kvarter og jeg var helt væk. Jeg kunne knap sukke af udmattelse. Hvis dette var sidste gang i mit liv jeg skulle mærke en pik, var det den bedste oplevelse af dem alle.

Uden varsel trak han sin store pik til sig og trykkede den forsigtigt op i røvhullet. Jeg gjorde store øjne og han stoppede op et øjeblik. Stadig med pikken godt oppe i røven på mig, kiggede han først på mig, så på min mand. Selv kunne jeg knap trække vejret, for den pik var sgu tyk!

”Hvad er den af? Har du aldrig taget din kvinde i røven?”

Min mand sad bare og måbede og kunne næsten ikke fjerne sine øjne fra hans tykke pik. Så prøvede han at nikke, men det så sgu noget stupidt ud. Naturligvis havde han været oppe i røven på mig. Ikke af egen fri vilje, mere fordi jeg havde ønsket det. Især på vores bryllupsnat! Med tanke på det rige sexliv jeg havde haft kontra min mands, ønskede jeg at vise ham, at jeg var hans nu. Han var fuld nok til at synes det var det helt rigtige og vi havde en herlig omgang analsex den nat.

Jeg var 17 år da jeg blev taget i røven første gang, men modsat almen viden, er det ikke alle mænd der sætter pris på den slags. Det var ikke fordi min mand efterfølgende ikke ville kneppe mig i røven, det ville han gerne når først han var kommet i gang. Men han havde den ide, at det gjorde ondt på mig. Så jeg skulle som regel altid overtale ham, stønne mere når han kneppede mig, sukke mere og opildne ham mere for at få ham til at tage mig i røven. Eller drikke ham fuld. Men så holdt han sig ikke tilbage.

Vores nye ven vendte nu sin opmærksomhed på sin store pik. Han pumpede et par gange og jeg kunne mærke hvordan pikken blev større! Fuck en stor pik! Så lod han en stor spytklat klaske ned på selve pikken og begyndte at køre op i mig igen. Det var første gang jeg nogensinde var blevet kneppet i røven af en pik uden kondom! Det havde jeg altid holdt på, men for fanden hvor var det lækkert at mærke en pik for alvor. Desværre kørte det ikke helt godt. Selvom hans pik var smurt ind i mine fissesafter, var det bare ikke nok til at kunne kneppe mig i røven.

Så trak han sig næsten helt ud så man lige kunne skimte det enorme pikhoved og bad min mand finde noget olie af en art. Jeg tror aldrig jeg har set min mand bevæge sig så hurtigt. Han var ude på badeværelset i løbet af nul komma fire en halv og tilbage igen med noget babyolie. Samir bad ham trykke noget ud på hans pik og takkede ham for hurtig service. Min mand kunne knap smile og jeg spekulerede på hvad fanden han tænkte om at se sin kone blive taget i røven af en mørk pik. En pik han nu også havde smurt så den kunne komme helt op i røven på mig.

Samir fyldte sine lunger med luft og begyndte at trykke sin store pik op i mig. Ind og ud og jeg gispede efter vejret. Mine tunge bryster lå på hver side af kroppen og gav mig frit udsyn ned mod den mørke pik. Det var meget mere frækt end jeg havde kunne forestille mig. Stuen blev fyldt med vores stønnen og Samirs krop var snart dækket af sved. Det er så skide sexet at se en svedig mandekrop.

Lidt efter mærkede jeg en hånd på mit håndled. Det var min mand. Han trak min hånd mod sin stive pik og ville have jeg legede med den. Det gjorde jeg så mens Samir smilede skævt og fortsatte sine dybe stød i mit ømme røvhul. Min mand lod bukserne falde så jeg fik mere af hans dejlige pik i hånden. Der gik knap et par minutter før han rejste sig op og lod sin vidunderlige sperm klaske ned i hovedet på mig. Det havde jeg ønsket han ville gøre lige så længe vi havde været sammen, men havde afvist mig de få gange jeg havde bedt ham om det. Samir roste ham for den utrolige mængde sperm jeg fik i hovedet. Jeg må også indrømme jeg havde aldrig set så meget sperm komme fra ham. Men jeg elskede hver en dråbe.

Samir trak sig ud af mit røvhul og kravlede lidt op ad mig og lagde pikken op mellem patterne. Jeg trykkede dem sammen om hans spændstige pik og lod ham kneppe dem for fulde gardiner. Der gik da heller ikke længe før også han kom i ansigtet på mig. Jeg havde snart sperm alle vegne fra håret og ned mod navlen. Jeg greb fat om pikken for at malke det sidste ud på min ivrige tunge. Min mand stillede sig også op og så havde jeg to skønne pikke at malke.

Det var blevet tid til at vaske sig. Da jeg kom tilbage, sad de to mænd i hver ende af den store sofa. De var stadig nøgne og sad med hver deres dåse i hånden. Jeg ved ikke hvor det kom fra, men jeg satte mig i lænestolen lige over for dem og begyndte at lege med min fisse. Min mand gjorde store øjne og hans slappe pik fik ny rejsning, men så heller ikke mere. Samir smilede over hele hovedet og jeg så hvordan hans store pik blev stiv igen. Sikke et skønt pragteksemplar af en pik. Jeg kom i løbet af to minutter ved tanken om at ride på den tykke pik mens min mand tog mig i røven. Mine fingre var klistrede med safter som jeg slikkede af med en lang og ivrig tunge. Dernæst trippede jeg ud for at vaske mig igen og tage en smule tøj på.

Da jeg kom tilbage, var Samir gået. Min mand havde sendt ham hjem. Han begyndte at skælde mig ud for den lille leg med min fisse i lænestolen. Dernæst skældte han ud på min bramfrie snak mens jeg blev kneppet af Samir. Jeg beroligede ham med, at det bare var skuespil. For hans skyld. Det beroligede ham en smule. Han indrømmede at han var knap så liderlig efter han var kommet i hovedet på mig, så han mente min lille leg var lidt for meget. Han var ramt af en smule bondeanger og gik og var en smule deprimeret et stykke tid efter. Men der gik et par uger og så var det glemt.

Men hvis der var noget min mand havde lært af vores lille eventyr sammen, så var det, at han blev en smule mere udadvendt når det kom til sex. Der var ikke mere snak om at finde en mand til at kneppe mig længere. Men hvor det før var mig der fortalte om en sexet oplevelse, opdigtet eller ej, var det nu mere ham der snakkede frækt. Og jeg behøvede ikke længere tigge om en aften med analsex eller at få hans opsparede sperm i ansigtet, den slags blev snart en form for rutine. Han kom tit i ansigtet på mig, men ikke i de mængder han havde gjort den nat med Samir. Men det siger jeg ikke til ham.

Hvad jeg heller ikke siger, er, at jeg stadig mødtes med Samir fra tid til anden. Vi ringes ved og mødes og gør alt det beskidte man kan slippe af sted med. Han elsker at jeg tilhører en anden mand. Det tænder ham, som han siger. Selv sætter jeg stor pris på hans store pik i røven.

Jeg har stadig sex med min mand, og det bliver bedre hele tiden. Men det er kun fordi jeg stadig ser Samir. Han er for god en sexpartner til at slippe. Min mand kan mærke jeg faktisk vil meget mere end det han giver mig og prøver hele tiden at oppe sig. Og det er jeg ved at bearbejde ham hen imod. Samir har nemlig grebet fat i en lille drøm jeg kom til at stønne ud en eftermiddag hvor han lå bag mig og kneppede løs. Tanken om, at ride på Samirs store pik og så mærke hvordan min mand trænger op i mit stramme røvhul. Jeg ved bare ikke helt hvad der skal til for at overtale min mand til dette vidunderlige eventyr.

porno med danske piger