Mor forføre datters kæreste med snedig plan

SPAR MANGE PENGE

MOR VIL PRØVE DATTERENS KÆRESTES PIK! 

Hun kom ved et uheld til bare, at gå ind på sin datters værelse og overraskede hende i sutter på sin kærestes pik. Han havde en kæmpe pik! Hun lukkede døren så hurtigt hun kunne og undskyldte senere til sin datter, men kunne ikke glemme synet af, den enorme pik og kunne mærke hun var konstant våd og liderlig, bare ved tanken om størrelsen på den.

Ugen efter tog hendes datter afsted til sin far, der bor i den anden ende af landet, hendes kæreste William havde fået lov til, at sove en ekstra nat på hendes værelser, da han havde fri fra skole. Her startede svigermors plan, hun måtte prøve hans store drengepik!

Lidt om Moren, hun hedder Maria og er i sin bedste milf-alder, har stadig en attraktiv krop med et par fyldige bryster og som den erfarne kvinde hun er, ved hun hvad hun vil have og kan give seksuelt.

Hun forføre ham med en snedig “uskyldig” plan…

Her er hvad  der sker den næste morgen: William var netop stået op og kommet ud fra hendes datters værelse med morgenjern på, han skulle ned i den anden ende af huset, for at komme til toilettet. Han var kun iført underbukser, og blev på vejen afbrudt, da han gik forbi mit soveværelse. Da han nærmede sig, stod døren lidt på klem, og han kunne høre, at der var liv derinde.

”Åh ja!” lød det med vilde gisp fra Maria. William kunne ikke dy sig selv, og måtte undersøge det nærmere. Desværre var udsynet til soveværelse for skærpet, så William puffede en smule til døren. Til sin store overraskelse fik han øje på sin kærestes mor ligge nøgen med spredte ben, med en lyserød dildo mellem benene, som hun gned op og ned mellem de hævede våde skamlæber.

”Hey!” Hvæsede Maria vredt, og virkede paf over, at nogen havde været så fræk at lure på hende. William blev helt panisk og forsøgte, at stikke halen mellem benene.

”William!” skreg Maria, og nåede at spotte ham på gangen, inden han kunne nå at komme i skjul på toilettet.

”Stod du lige og belurede mig mens jeg onanerede?!” Marias stemme var hviskende, og udtrykket i ansigtet intenst. William nikkede med hurtige og små nik, og turde næsten ikke kigge sin svigermor i øjnene, da Maria kom trampende halvnøgen hen mod ham.

”Jeg hørte mærkelige lyde, og ville bare sikre mig, at du var okay,” svarede han impulsivt, og var oprigtig i sin historie. Maria lod som om hun nu kom til fornuft og foretog et elevatorblik, og fniste fjoget på midtvejen pga. synet af den halvstive pik, der næsten ikke kunne være i hans underbukser.

”Jeg kan se du har et fantastisk morgenjern, søde svigersøn,” sagde Maria muntert, William kiggede ned, og lagde en hånd på skridtet, mens han rødmede.

”Den skal da nødig gå til spilde, følg mig!” meddelte Maria kommanderende til ham, og drejede omkring. William fulgte efter og ind i soveværelset, hvor Maria høfligt lukkede døren efter ham. Han kunne høre låsen blive drejet, da han bevægede sig hen til sengekanten. Han vendte sig om, og så Maria smide de sidste dele af sit nattøj på gulvet.

I fuld figur stod Williams svigermor fuldkommen blottet. Let på tå, løftede Maria sig og svingede dansende med sit lange hår. Det var som at se en erotisk supermodel med ekstra former. Hun var hverken tyk, curvy eller noget som helst på sidebenene. Hun var bare lidt bredhoftet.

Med forsigtige skridt, løftede hun den ene fod hen over den anden, og tog retning direkte mod William. Han stivnede, og spærrede øjnene op, da Maria kom helt tæt på, og lagde en blid hånd om hans store erektion udenpå underbukserne.

SEX I DAG?

”Hold da op min dreng, sikke et vidunder du har med dig,” brummede hun velfornøjet, og slikkede sine læber våde, for at gøre dem klar.

”Læn du dig tilbage i sengen, så skal jeg nok tage mig godt af dig,” Maria skubbede ham let på brystet, så han til sidst snublede bagover, og ned i sengen.

”Oh yeah, jeg har ventet for evigt på dig. Så højt som min datter har stønnet fra sit værelse, kan jeg ikke vente med at vide, hvordan du har båret dig an,” I en hurtig og elegant bevægelse fik hun trukket underbukserne ad ham før han kunne nå at reagere.

”Oh my,” mumlede hun med opspærrede øjne, og kravlede op på sengen som en sulten killing, der var ude efter mælk. Hun gik fluks i gang med at arbejde på sagerne, og strammede sine hænder om det hårde skaft. Forhuden blev rykket op og ned, mens bevægelserne skiftevist var langsomme, hurtige, linlære og cirkulære. Utålmodigt førte hun sin mund hen over pikhovedet, og slikkede det vådt med fokuseret tungestrejf.

Hun slikkede Williams enorme pik som var den en slikkepind eller en lækker is. Hun gjorde et grundigt og udførligt arbejde, og åbnede på et tidspunkt for sit svælg, og tog ham i en hel mundfuld helt ned til roden. William kunne ikke tro sit eget syn, da han så sit kæmpelem forsvinde ind i munden på sin svigermor. Han vippede hovedet tilbage i fuldt velbehag, og sansede varmen, samt fornemmelsen af de snævre halsvægge, som krammede hans mange centimeter.
”Fuuuck!” udbrød han, og lagde sig fladt ned på ryggen, så hans albuer ikke længere holdt hans overkrop oppe. Maria gjorde suttende stønnelyde, og gav sin svigersøn det absolut bedste og verdensklasse blowjob, som han i sit liv havde fået. Han var i den syvende himmel, og nød hvert et sekund af den orale velværdsgrotte, som gav ham nye indsigter i, hvor fantastisk og ubeskrivelig den seksuelle verden kunne være.

Da Maria efter en god rum tid var færdig med at smage på de søde sager, kravlede hun op på sin svigersøn, satte sig overskrævs, og kælede det heftige stykke sexværktøj mellem sine skamlæber. Det var megatirrende for William at overvære, og hver gang spidsen af hans lem var tæt på den vaginale indgang, sitrede det som et lynnedslag i hele kroppen.

Maria blev helt skør over Williams vidunderlige ansigtssammentrækninger, og kunne ikke få sig selv til at stoppe. Hun fortsatte med at pine og tirre ham, men blev selv lige så betaget af den ubærlige leg, og kunne til sidst ikke modstå fristelsen. Hun førte sin svigersøns pikhoved hen til sit parate og sjaskvåde hul, og satte sig langsomt og dybdegående ned over hver en centimeter af ham. Da hun var kommet helt i bund, sad hun et kort øjeblik, og nød den fuldkomme rus af salighed, der ramte hende som en uventet energibombe.

Fuldkommen fordybet mærkede hun fornemmelsen af at have en anden pik oppe i sig end sin mands. Hun løftede sig langsomt op, og mærkede den behagelig fornemmelse af sin svigersøns pik gnide sin vej ud ad hende. Hun stønnede højt, sænkede sig igen, og begyndte at ride sin svigersøn som var han en utæmmet hingst.

”Hold kæft hvor er du stor,” udbrød Maria forpustet, og måtte være påpasselig i sine bevægelser. På trods af hun havde rigelig erfaring, så var det en usædvanlig stor pik hun havde med at gøre. William blev smigret så selvsikkerheden boomede frem. Han satte sin hænder på sin svigermors hofter, og fulgte hendes bevægelser. Af og til listede han sine hænder op på de gigantiske MILF-patter, der hoppede ustyrligt i takt med Marias ridende bevægelser.

Blonde MILF Val MaloneEfter en længere ridetur, hoppede Maria af William, trak ham op ad sengen, og satte sig i doggy-position på sengekanten. William klaskede hurtigt sine hænder på hver sin balle, og skulle netop til at føre sin pik ind i den sivende MILF-fisse.

”Nej, nej, jeg vil have dig i det andet hul,” befalede Maria, da hun kunne fornemme sin svigersøns pikhoved trænge igennem det hul, som allerede havde fået en ordentlig omgang.
”M-m-mener du i røven?” spurgte William chokeret.

”Ja, giver min datter dig ikke lov til at gøre det?”

”Aldrig nogensinde!” udbrød William, og smilede så stort, så man skulle tro han lige havde vundet millionpuljen i Lotto.

”E-er du helt sikker?” spurgte han spændt for at være sikker på at få den endelige bekræftelse. Maria kiggede sig over skulderne, fik øjenkontakt med ham, og blinkede med det ene øje, mens hun gjorde små nik. William blev alt for ivrig, og hamrede sin pik ubetænksomt og hurtigt op i Marias stramme røv. Hun ømmede sig en smule, og William fandt med det samme ud af, at det ikke var nemt at penetrere det sorte og forbudte hul på samme måde som kussen.

Han samlede en tung spytklat sammen, og lod den løbe ned mellem ballernes revne. Bagefter tog han sin tommelfinger, smurte den glidende væske ud, og gjorde et nyt forsøg på at trænge igennem. Denne gang lykkedes det ham at få åbnet for den stramme forsegling, og bryde igennem.
”Shiiiiit du stram, what man!” gispede William stakåndet, og var fuldkommen fascineret over den måde, hans store mandkøn blev omfavnet af Marias tætte ringmuskel.

Det var ikke første gang Maria havde prøvet analsex. Hun vidste derfor godt hvordan hun kunne gøre sammentrækninger i sin ringmuskel, og klemme endnu strammere om Williams dunkende penisskaft. Det kom som et overvældende chok for William, da han mærkede ringmusklens spænde sig yderligere, og han stønnede derfor ekstra højt.

Marias og Williams sexlyde blev vildere og mere højlydte for hvert stød, der blev sendt gennem endetarmens indgang. Det blev nærmest en konkurrence mellem, hvem der kunne brøle højst og dele deres fuldendte nydelser.

Williams trak sig ud, og skød samtlige sædvæsker ud over ryggen på Maria. William stønnede overlykkeligt, og betragtede sine kaskader af sperm, da de spredte sig som en byge af regn henover Marias krop…

De begge havde oplevet noget helt exceptionelt, noget de ikke ville kunne stoppe, den forbudte og farlige leg var startet og ingen havde lyst til, den nogenside skulle stoppe igen…. 

porno med danske piger